- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazoltan
csendes tag
válasz
AxBattler #277564 üzenetére
Nekem volt Garmin Fenix 7, utáltam, most egy Suunto Race van amit imádok. A Garmin pulzusszenzora pontosabb, de tényleg ne várj tőluk sokat. Télen futásnál mindkettő blődségeket mér, hiába tudnál pulzustartomanyok alapján edzeni ha 20-30-cal is többet/kevesebbet mér. A csuklón mérős technológia ennyit tud.
-
lazoltan
csendes tag
válasz
AxBattler #277557 üzenetére
Szerintem a Casio méltatlanul le van maradva a sportra szánt órák piacán, ebben sincs GPS.
A csuklón mért pulzus pontossága nagyon esetleges, a hideg, meleg, izzadtság mind befolyásolja, edzésmunkát nem tudsz rá igazán alapozni, mindenképpen kell a mellkaspánt.Különben nagyon jól néz ki.
-
phrenetiX
tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
AxBattler #277237 üzenetére
WDL komoly márkás órákat szervizel tudtommal, Fortis-t vittem már nekik gariban. Furcsa, h divatmárkát is csinálnak, de biztosan jó vastagon fog a ceruza. Sajnos én is ügyetlenül keresek, de a srácok között biztosan van, aki sec perc alatt kiguglizza, mi van az órádban és mennyi bele egy új.
Oba csinál szíjakat méretre (meg más is biztosan, FB csoportban is), írj rá, ha aktuális lesz.
TheProb : Van okosórás topik, nekem is ott adtak tanácsot - Nem kerget el senki, inkább megfertőzünk rendes órákkal. Kicsit olvasgatod a fórumot, pár héten belül már rendeled is Aliról a zafírüveges acéltokos NH szerkezetű automatád v VH31-es kvarcod. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
AxBattler #277230 üzenetére
Laikusként arra tippelek, h rosszkor állítottál dátumot, és megsérült a műanyag fogaskerék benne. Elem 2-3 évet szokott bírni, aztán egyre kevesebbet, ahogy öregszik a szerkezet. Rá kell keresni, mi az olcsóbb, javíttatni v új szerkezetet rendelni hozzá Kínából. Maga a csere pár perc meló egy ügyes órásnak, szétszerelni nyilván több. Ha kész, ne állíts dátumot cca. 20h-04h között. Az a tuti, ha hatosra mutat a kismutató, ha nem tudod biztosan, de. v du. van az órán. Hirsch-re azt mondják, nem rossz általában, de ennyiért kézműves szíj is van, fórumtagtól. Alin is vannak valódi, jó minőségű bőrszíjak, némi körültekintés kell persze.
-
SOAD19
addikt
válasz
AxBattler #277230 üzenetére
Biztos, hogy érdemes rá költeni? Én inkább vennék a helyében egy másik órát, kínai órákból is vannak már elég tűrhetők pár tízezerért is akár. De ott vannak a Casio-k is akár, 30-40k-ért már akad egy-két zafír üveges is.
Ennél az Armaninál is inkább, csak a márkát fizetted meg. Persze, ha ajándékba kaptad, vagy van eszmei értéke számodra, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest