Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Veron #278812 üzenetére
De ha 40 ora jarastartaleka van es naponta huzod, akkor mondjuk 12-16 ora lesz meg hatra a huzasnal, az nem annyira elonytelen, nem? Masreszt mindig ugyanaz a lefutasa idoben, nem fugg a mozgastol, hogy epp mennyire van huzva, tehat kiszamithatobban lehet beloni napi hasznalatra.
-
lenox
veterán
Uj noi Santos:
-
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278236 üzenetére
20 eve egy 16234 datejust kb. 4000 euro volt, ma kb. 6000-et er. Az kicsivel az inflacio alatt van. Ha 4000 euroert aranyat vettel volna 2005-ben, akkor az ma 30000-et erne. Ha reszvenyt, akkor kb. 20000-et. Szoval ennyire jo befektetes az ora.
-
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278228 üzenetére
Watchcharts-on a felarbol lehet ra kovetkeztetni, hogy mennyien akarjak.
-
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278225 üzenetére
Nyilvan a 36/41 OP-kat akarja mindenki olcson megvenni, szoval tippem szerint azt sokara adnak.
-
lenox
veterán
válasz
energy4ever #278218 üzenetére
Euroban is lehet fizetni, pont annyit kell, amennyi a siteon van. Nyilvan abban az idoben, amikor oda akarjak adni, tehat 10 ev mulva.
-
lenox
veterán
válasz
driv4r #277266 üzenetére
En mikor felveszem mindig beallitom, annak megfeleloen, hogy mit tud. Ami kb. pontos azt masodpercre pontosan, ami kicsit kesik azt 5-10 mp sietesre. Pl. ami most rajtam van azt csutortokon vettem fel, beallitottam, azota a 6 nap alatt 0 mp-et szedett ossze. Ennyi ido alatt 0-2 mp kozott sietni, most ugy tunik nem csapoltam annyit. Ha sokat sietne/kesne vinnem szervizbe. Ugy tunik, engem valamennyire erdekel, hogy pontos legyen, es/vagy ez nem draga ora.
-
lenox
veterán
válasz
Szilágyi84 #277055 üzenetére
Tehat hogy lopott orat arult? Vagy mitol illegalis? Egy haverom kerdezi
.
-
lenox
veterán
válasz
margithid #277039 üzenetére
Nem 'eri meg' a felarat, es egy Shiro iro se er annyit, amennyiert adjak. Ha szamodra, amikor a karodon hordod, az elegedettseg, buszkeseg, csokkentett stressz, a plusz csajok, akik ezert radkacsintanak (mondjuk azt megneznem) megeri, akkor er annyit, maguk az orak nem.
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
válasz
andrew01 #276116 üzenetére
Biztos nekem nem sikerult valamit megerteni? Igen, tisztesseges fel van fuzve a cikk arra, hogy Z unalmas, az oragyujtemenye is unalmas (bar azt nem is ismeri az iro se), barmi is volt a celja Z-nek vele, az nem sikerult, meg amugy is mondjon le. Igen, van benne kevesbe gagyi resz, de a fikazas nagyon lehuzza. De hat kinek mi, valoszinuleg akkor ez neked szol, es nem nekem. Hate Uber Alles.
-
lenox
veterán
válasz
brumi1024 #276110 üzenetére
Egy kis fikazas biztos hoz par kattintast. Azert durva, hogy nem Seiko 5-okkel kezdte. Szerintem is vegig kene menni a rangletran, kulonben nem igazi veteran gyujto. Ja, tenyleg nem, csak egy eve vasarolgat, ami megtetszik. Szerintem nem rosszabb, mint mas a kijegelt Rolexekkel, sot, igazabol jobb.
-
lenox
veterán
válasz
RetroAnalóg #276046 üzenetére
En nem mernem, inkabb acel. De az is van.
-
lenox
veterán
válasz
5-ös kezelő #276042 üzenetére
Az mekkora trukk lenne...
-
lenox
veterán
válasz
RetroAnalóg #276031 üzenetére
Furak ezek az ujhullamos Nomosok.
-
lenox
veterán
Amugy meg mindenki hordja ami neki tetszik. Regen a 36-os tokeletesnek tunt a kezemen, azota kicsinek erzem, a 41-es a pont jo, pedig a kezem nem valtozott csak minimalisan, szoval igazabol nem a kezre kell orat venni, hanem az elmere, az meg ugyse latszik a fenykepen.
-
lenox
veterán
Egyik a szij, masik a design. A szamlapok szepek, a szerkezetek is jok, kidolgozas is, egyetertunk. De en hordom az orakat, mindig kivulrol latom, jol is kell kineznie, nem nezem nagyitoval, szabadszemmel eleg nekem.
Nem irtam, hogy ezek a 'nagy' markak, csak parat felsoroltam, ahol van kiemelkedo designu ora, tudnam meg folytatni ha kell, nekem egy Nomos Tangente, Max Bill, Lange 1 is ilyen. -
lenox
veterán
-
lenox
veterán
válasz
rbalint88 #275426 üzenetére
Nem tudom, kene tudnom? Pont az a bajom, hogy olyan jellegtelenek, en is tobbszor mentem, hogy veszek egy spring drive szerkezetes orat, de nem volt kemia. Kulonosen nem tetszik ahogy a szijak a tokhoz csatlakoznak. A szamlapok szepek, tobb is tetszik, azzal magaban nincs bajom, csak a teljes orakkal.
Az elnevezes is bajom. Speedmaster, Daytona, Reverso, Santos, ezek nevek, de SBGA461? Ezzel szerintem nem lehet luxusoranak lenni. Persze, a Seiko szerepeltetese a nevben is hiba, de az engem pont nem zavar. -
lenox
veterán
válasz
bigmasterg #275399 üzenetére
Milyen ikonikus GS van, ami az Omega Speedmaster/Seamasterrel, Rolex Sub/GMT-vel, Breitling Navitimerrel, Cartier Tank/Santos-szal, JJ Reversoval stb. vetekszik?
-
lenox
veterán
válasz
pulutodurumo #274969 üzenetére
Annyira nemigen kell, azt olvastam, hogy 150 fokra kell a mar nem emlekszem melyiket, de pl. amit a Rolex hasznal azt nem kell, csak nehezebb szerezni.
-
lenox
veterán
válasz
5-ös kezelő #274955 üzenetére
Jesszumpepi!
Akkor meg kene oldani, hogy nem csak a kulfoldi szallitasra lehessen afat fizetni, hanem valami ado utan is, az tok jo ongerjeszto folyamat. Pl. a vamra nem lenne rossz afat kivetni
.
Szamolom az arnyekra vetodoket
.
-
lenox
veterán
válasz
dzsi23 #274930 üzenetére
Szanalmas ez a probalkozas. Nyilvan olyannyira hulyeseg, hogy elvesznek a csomagok, hogy biztositas sincs. Ja, de... Ujabb buko... "Nem tudom, mennyire simán veszítik el, mert velem egyszer sem történt még ilyen" - hat sajnos itt is nalad a buko. Ha en bofogok, akkor te fingasz, hiszen "de ennyit már nem ér ez a téma" - s@gget csinaltal a szadbol
. Szerintem te vagy az okosabb, lassuk, tevedek-e
.
-
lenox
veterán
válasz
chris-v #274844 üzenetére
En erre azt mondanam, hogy ujra huzni a jobb. Tippem szerint 2-4 het utan kerul ujra sorra, allitani ugyis kell, akkor mar huzhatod is, kozben nem kopik legalabb.
Kozben olvasom, hogy mid van, az mondjuk tudtommal birja a gyurodest, tehat ez a kopas csak egy pici erv. De szerintem a macerat nem eri meg. -
lenox
veterán
válasz
bigmasterg #274741 üzenetére
Nem tudom mit akarsz ezzel, termeszetesen van ara a motornak, az enyembe 2 eve 9.5 misi volt, 911 pont nem erdekel, nezzen utana akinek az van.
-
lenox
veterán
válasz
pulutodurumo #274692 üzenetére
Mindenfele van ott valtakozva.
-
lenox
veterán
válasz
driv4r #274403 üzenetére
Amugy mondott az ir csavo egy nekem uj gondolatot, hogy a PP foni megigerte, hogy nem lesz acel Nautilus, be is szuntettek ugye a mezei szamlapost, de aztan hogy nem ment a biznisz vissza kellett hozni, de ugye mar megmondta, hogy nem lesz, ugyhogy ezert kellett a Nautilis szamlapjat es szijat visszahozni egy nem Nautilus izevel.
En amugy akartam egy PP-t idovel, nekem a bacsis Calatrava is tetszik, a gumiszijas Aquanaut is, meg persze a Nautilus is. Azert 100+k-t nem adnek erte, de egy Calatrava nincs is annyi. De most ezzel megbombaztak nalam a marka tekintelyet, ugyhogy ennek nagy valoszinuseggel annyi, nyilvan a heten telesirjak a parnajukat minden nap. -
lenox
veterán
Bernero Mirage valakinek?
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
válasz
driv4r #274390 üzenetére
Igazad van, nem neztem meg kozelrol. A datumablak az zavaro. A 6 Hz is, de a tobbi Presage is 6 Hz, abbol nincs valasztek. Es a szijrol is egybol az jutott eszembe, hogy ez nem tetszik, de cserelnem, es kesz. Mutatok, szamlap (datumablakot kiveve), szinosszeallitas amugy tetszik, 600 eurot adnek erte
. Nekem inkabb ez, mint a fenti masik kepen.
-
lenox
veterán
válasz
ribarszki #274385 üzenetére
En annyi penzert, ami mar szamit, csak akkor vennek orat, ha egyertelmu a szerelem. Ugyhogy ha kerdojelek is vannak, meg ez is eselyes, meg az is, akkor en azt tanacsolom, hogy varjal meg, idovel biztos kikristalyosodik, hogy melyiket akarod. Persze ha nem gond megvenni tobbet is, akkor barmelyik mellett is dontesz, legfeljebb kovetkezo heten megveszed a masikat.
En amugy Longines mellett dontenek valoszinuleg, de emellett:
Amugy Seiko Presage GMT-bol meg ez jon be: -
lenox
veterán
En csak kirakatban lattam ezekhez hasonlot, eleg gagyik voltak. Milyen alkalomhoz lenne? Mondjuk sarga fem benyomasu szijjal nehez nem gagyit osszehozni, ezeknek egyebkent mar a kepen is benan nez ki a tok es a szij kapcsolodasa, gondolom eloben siralmas, tehat ha mindenkepp sarga ora kene, akkor en bor szijjal javasolnek valamit.
-
lenox
veterán
válasz
dzsi23 #273792 üzenetére
https://www.reddit.com/r/patekphilippe/comments/1g64oj4/cubitus_vs_nautilus/
Lehet, hogy nem annyira durva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest