- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Edifice S108D modellek esetében hogyan lehet cserélni az integrált szíjat?
Nagyon macerás, ill. otthon vajon megoldható?
Köszi! -
Az új, töltős, szívritmusmérős okos G-Shock DWH5600-ról mi a véleményetek?
Kéne majd sportoláshoz szenzoros ketyere, de nem ismerem ezt a sok gyártót, Casio tetszene. -
-
válasz
phrenetiX #277432 üzenetére
eMAG több országban működő kereskedelmi multi, ehhez mért automatizáltságú rendszerrel. Timecenter meg egy magyar vállalkozás, max. 1-2 tucat alkalmazottal, akik nem csak érkeztetik a szemetet (visszáru), hanem valszeg' bevizsgálják, papírozzák, stb.
Persze, hogy az utóbbi fizeti vissza lassabban a pénzt. -
válasz
5-ös kezelő #277415 üzenetére
Ja, és a szíj cserélve lett egy Hirsch Scandic 24mm-esre... mondjuk az "M" méret majdnem rövid lett, de most ez volt 50% akcióban.
-
válasz
5-ös kezelő #277396 üzenetére
Új elem, tömítés, stb. A szaki külön meg is mutatta a dátum szerkezet működését.
Ja, és kb. azonnal megcsinálták, olyan 10 percet voltam benn összesen.
És olcsóbban, mint a Milleniumban. -
válasz
Flash Gordon #277337 üzenetére
Úgy már nem rossz, nekem csak egy dátum hiányzik a számlapról.
Ami jelenleg bejön, az a SEIKO SUR569P1, most 25% akcióban Chrono24-en, bár török eladó esetén a gyártói jótállás eléggé kétesélyes. -
válasz
Flash Gordon #277324 üzenetére
Egész szép 36mm-es modelljeik vannak, bár gondolom divatóra minőségben.
-
válasz
5-ös kezelő #277271 üzenetére
+ driv4r
Köszi, figyelembe veszem, bár én nem nyúlnék hozzá! -
válasz
5-ös kezelő #277239 üzenetére
Ja, WDL komoly helynek tűnt, nem véletlenül lehetett drága.
Most olvasom, elvileg a baross utcai Time Service hivatalosan is foglalkozik Armanival... nem tudom, rajtuk kívül ki lehet még. Ha megjön a szíj, próbát teszek velük!
-
válasz
SOAD19 #277231 üzenetére
Jogos, pár tízezerért már kapható Lorus, Pulsar, esetleg kicsit drágábban Edifice (utóbbival szemezek is), de ahogy írtad, inkább kicsit személyes jelentősége van számomra. Amúgy is majd szeretnék több órát váltogatni, ezek közé kell egy picit elegánsabb(nak vélt) óra... arra jó lesz ez.
#277232 5-ös kezelő
Szerintem maradok WDL-nél, annyira nem értek a szerkezethez, hogy ezt megítéljem.
A használatra vonatkozó tippeket köszönöm!
Hirsch szíjat, okosba', akciósan venném, 13k HUF tényleg nem olcsó lenne... a kézműves szíjat viszont nem találom, tudnád linkelni a fórumtagot (akár privátban)? -
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy budapesti szervizt, ahol megbízhatóan, normális áron rendbe tudnám hozatni a karórámat?Emporio Armani AR0428-as modell lapul pár éve a fiókomban, nem hordtam egy jó ideje, volt több problémám vele:
- elem túl hamar merült (2 éven belül, lehet ez nem probléma);
- dátum számlapjai "elcsúsztak", fél napot mutattak (a szerviz, ahová hordtam, csak ideiglenes tudta megoldani, aztán megint hibásan jelent meg, ráadásul drágán is dolgoztak);
- bőr óraszíj elhasználódott (ehelyett néztem egy Hirsch Scandic 24mm-t).Szerk.: bocsi, most nézem, egyedül a WDL Szerviz Kft. (1052 Budapest Pesti Barnabás u. 4 I. em. Millenium Center) a hivatalos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest