- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Veron
addikt
válasz
Kbali #277091 üzenetére
a nav.gov.hu pedig bevételről beszél, vagy én értek félre valamit? ha nem, akkor a 600e Ft bevétel egy órab*uzi esetén nem elérhetetlenül magas összeg.
A magánszemélynek azt a bevételt, amelyre ingó vagyontárgy értékesítéséből tesz szert, és az ebből származó bevételének éves összege a 600 ezer forintot, vagy az abból megállapított évi összes jövedelme a 200 ezer forintot nem haladja meg, nem kell bevallania.
-
válasz
Kbali #272951 üzenetére
Kék Hirsch Carbon volt nekem is egy azóta eladott Festina órámon. Alkalmi viselet volt. Ott inkább az volt, hogy baj, hogy a csatnál a carbon mintát adó szálak csúnyán kikoptak és úgy már oda volt a varázslat már alkalmi viseletnél. Mondjuk ott a gyári szíj is megkopott 2 nap után és ezért is volt is belőle Festinás reklamációm, a vásárlás után szinte azonnal. De a pesti központjuk' korrekt volt.
A korábban linkelt recés szilikon belsővel, de külső bőrrel ellátott Hirschek jól bírják a napi használatot is... Persze nem 5-10 év
. De ami fontos, hogy nem büdösödnek. Szerintem megér 30 ezer Ft-ot, ha valaki bőrt akar, nem büdöset és gyakori használatra.
Más....
Ha valaki egy sima, egyébként túlárazott quartz órát nézeget már 2 éve, szinte hetente és már csak 1-1 darab van kikopóban belőle, akkor az már mániákus betegség, vagy lehet megalapozott kereslet?
"kereslet": "az emberekben felmerülő hiányérzet igény,
ami cselekvést vált ki annak megszüntetésére" -
dzsi23
addikt
válasz
Kbali #271147 üzenetére
Csak vicceltem, tudom, hogy mire és kire gondoltál.
Azért dicsértem kicsit a Tissot-t, mert indokolatlanul sok savazást kap a trollok miatt, és kicsit ellensúlyozni akartam.Amúgy pár éve még nekem sem volt a szívem csücske, de azóta járt nálam több Tissot óra is, és megváltozott a véleményem, teljesen rendben vannak, megkedveltem a márkát... de nyilván a helyén kell kezelni, és csak a kategóriatársaihoz hasnolítani.
-
-
Igric
tag
válasz
Kbali #266581 üzenetére
Nem tudom, igazából jól néz ki és jó minőségű. Az okos része csak annyiban érdekel, hogy rezegjen, ha bejövő hívás van. Nem tudom ebben mi lehetne korszerűbb, ha már nagyobb tudást tesznek bele az mindig valaminek a rovására megy. Ha amit ígérnek azt tudja, akkor majdnem mindegy mikori modell pláne, ha törődnek az eddigiekkel.
-
Szabi®
addikt
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Kbali #251262 üzenetére
Na ma reggelre ez fogadott.
A jó időt a kicsi mutatja, szóval hétfőn jól elaludtam volna, ha csak a fekete van, mert ilyenkor nem ébreszt, átugrik az ébresztési ponton.A fekete a régebbi, mikor először ezt csinálta, akkor vettem a fehéret, de múltkor már az is elkezdte.
Random módon, reggel arra kelek, hogy nem ébreszt, ezért már a telefont is bekészítem.
A hátuk mögött ott a rádiós Citizenemen, az is rendben szinkronizált. Az ablak emeleti, nyugatra néz. -
LimaBravo69
tag
válasz
Kbali #250554 üzenetére
Kettő volt az az egy
A "Living Daylights" (1987) és a "Licence to kill" (1989).
Tényleg nem ő volt a legemlékezetesebb Bond szerepében -
válasz
Kbali #250554 üzenetére
Nem színész volt. Fotómodell. Csupán kellett a karakteres arc. A játékával nem voltak elégedettek, plusz ő sem érezte magát jól a szerepben. Van akinek ez a szerep áll, van akiről lepattan.
A szereplők közül négynek nemcsak hogy passzolt a szerep, hanem szó szerint fürödtek is a karakter jellemében. -
Evil Snowman
őstag
válasz
Kbali #247724 üzenetére
Valószínűleg, ha majd újra lehet kapni, akkor fogok is egyet venni.
Sajna most SOS-ben kellett egy strapabíróbb óra, mert az elkövetkező hetekben nem akarom ezt tönkre vágni:
Még jó, hogy onnan indultam, hogy miután eláztattam az Apple Watch SE-t, akkor használom a fatertól megörökölt Citizen Promaster Wingman Quattro-t, hiszen csak egy elem kell bele és így legalább spórolok. Na azóta már bőven költöttem annyi pénzt klasszikus órákra, hogy simán kijönne belőle egy Watch 6.De hogy őszinte legyek már nem is hiányzik az "okosóra".
-
válasz
Kbali #246094 üzenetére
Köszi, pont ilyet kerestem!
Ti ismeritek ezt a márkát, jó minőségű termékeik vannak? Csak színekben lehetne nagyobb választék... Nincs egyszerű dolgom, mert színes az órám tokja, és pont olyan színű szíj nyilván nincs nekik (sajnos hasonló sem). Bár végül is egyet tudok rá rendelni, ahogy látom.
Szerk.: Ez hazai cég??
-
dzsi23
addikt
válasz
Kbali #245924 üzenetére
100 ezer forint még bőven alsókategóriának számít, millió (svájci, japán, mikro, stb.) márka árul ennyiért kvarc kronókat, szal nem érzem túlzónak. Persze, ennyiért jobb egy fényevő japán, de sajnos a swiss made feliratot is meg kell fizetni, és azért a Roamerek nem is rossz minőségűek (a dizájn más tészta, de ha valakinek ez tetszik...).
-
Empsepo
senior tag
válasz
Kbali #244264 üzenetére
Tőlem nem kaphat választ ilyen appos kérdésekre, azt se tudnám pontosan leírni, hogy mi az az app.
De simán lehet itt valaki aki használta már, miért ne kérdezhetné meg?
Ez egy fórum.
Nem akar minden sz@rt letölteni, teljesen meg tudom érteni.A helyesírás nagyon fontos szerintem is, sőt.
A legfontosabb dolgok egyike!
De akad itt olyan hozzászóló, aki kb egy ilyen terjedelmű írásban mint ez, nem használ még ékezetet sem, nemhogy arra figyeljen, hogy kis betű vagy nagy betű...Úgyhogy véleményem szerint túlzott volt a reakciód minden szempontból.
Béke
-
gipsztigris
addikt
-
zola96
senior tag
válasz
Kbali #243823 üzenetére
De ha egy homage lenne akkor nem lenne szidás. Én úgy vettem ki külföldi videósok és fórumokból, hogy egész korrekt lett. És valaki írta feljebb: igen száz rugoert lehet egy eredeti omega logos órád. Ez akkora tragédia? Nem kötelező megvennie senkinek sem… Az omega adta hozza a nevét, akkor miért lenne gaz megvenni, ne adj isten meg hordani is. Nem tudom honnan ez a mely utálat. Ja igen komolytalan óra.
Szerintem nagyobb a létjogosultsága mint a hasonló árú divat órák 1$ kínai szerkezettel és kamu chronok. Vagy az zavarja őket, hogy itthoni swatch shopban nem lehet megkapni?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz
Kbali #235565 üzenetére
Ez így van. Én mint óra szerető az összes náció óráit szeretem, de vannak márkák amiket kevésbé. A Tissottal sincs gondom, mert nem mondható az, hogy az összes órájuk egy vacak. Ott a PRX, az például tetszik. Az ára már kevésbé. Meg az, hogy az olcsó kvarc óránál a swiss made csak drágító tényező és valódi értéket nem ad. De azért ne magasztaljuk az egekbe, a svájci márkák közül alsó polcos, ez tény. Így a márka semleges. A divatórákat azokat már nem szeretem.
Ezért is vicces is a Casioval való összehasonlítás. Főleg azonos árban elég komoly órákat gyártanak ők is. Persze helyén kell kezelni a dolgokat, én sem képzeltem sosem többet az olcsó Casio óráimról, mert nyilván több pénzért jobb minőséget kapni. De azért kukába sem valók és azért a minőség sem hullámzó, mint a feltörekvő kínai márkák esetén.
Persze a kínaiak is tudnak már jó minőségben gyártani (lásd OEM gyártás a nagy márkáknak), de ott is már akkor az ár több lesz és nem is lesz feltétlenül olcsóbb a japán óráknál.
Na de a vásárlás az megint más dolog. Hiába tetszik a Rolex, Omega ha nincs rá cash, így maradnak az elérhető árú márkák így a Casio, Orient, Seiko stb. Nem a márka fanatizmus miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest