Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Snoop27 #278453 üzenetére
Nagyon zavar amikor kimarad a -ról/ről mi a véleményetek. Nem személyes, csak most adtam neki először hangot.
Nekem maga a forma és a számlap is nagyon tetszik, az SSB315P1 elképesztően népszerű volt évekkel ezelőtt. Ez az óra is sokkal jobban néz ki élőben, a titánnal mindig jól bánik a Seiko, szinte már acélhoz hasonlít a fénye.
-
Kbali
nagyúr
-
válasz
Snoop27 #278391 üzenetére
Én boldog voltam 3 órával is, boldogabb lettem 10 órával és most még boldogabb vagyok, hogy van 49db a gyűjteményben. Néha , ügyelet után csak kinyitom a dobozt és bámulom őket. És még most is van olyan érzésem néha, hogy nincs mit felvenni. 🙈 De jogos, ez egy függőség. Nem dohányzom, lassan 4 éve nem iszom alkoholt. Egészségesen élek, heti 5x sportolok. Van megtakarításom, a számlák fizetve, a gyerekek rendezve, nekik is rakunk félre. Ház saját, két autóból egyiken van lízing. Cserélgetem is az órákat, hol kisebb, hol nagyobb a gyűjtemény. Parfüm és óra, ez a kettő, amire rá vagyok kattanva.
-
SOAD19
addikt
válasz
Snoop27 #278378 üzenetére
A 3 az túl kevés.
Nehéz ennyire legszűkíteni, mert annyi féle-fajta, stílusú óra van. Keressen egy fekete, kék, fehér számlapos, búvár, egy gshock, egy visszafogodtabb darab, ami inghez, is felvehető, esetleg egy krono, stb-stb. Nehéz 3 db-bal ezt lefedni, kivitelezni. Én most így állok, és nehéz lenne számomra kiválasztani, hogy melyik 3 maradjon. [link]
A 10 db az már tényleg optimális lehet, annyiból nagyjából már le lehet fedni a különböző stílusokat, színeket. De már ekkor is, csak havi 3 nap jut minden órára, ha minden nap másik órát vesz fel az ember. 3 órás kollekciót amit tudnám elképzelni, ha az a 3 óra ilyen grail jellegű álomóra szerűség, komolyabb darabok. Mondjuk egy MRG gshock, egy The Citizen, meg mondjuk egy GS.#278386 andrew01
Hmm.. fel se tűnt.A száj nekem annyira nem észrevehető, elkülönülő. Utálom is az Ishihara tesztet...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Snoop27 #278201 üzenetére
Én a titánt engedtem el, miután vettem egyet. Nagy óránál persze sokkal kényelmesebb, elismerem. Javítani nehezebb és drágább. Integrált tokfül-szíj kombó sem javasolt (Djeperto ajánlata), nehéz csereberélni másra. Nekem egy egyszerű 3 mutatós acél Eco-Drive Citim van, de alig hordom - óccó másik topikos mindenes field lett a kedvenc.
-
rbalint88
addikt
-
LimaBravo69
tag
válasz
Snoop27 #277930 üzenetére
Ecodrive - tehát nagyon sokáig nem kell foglalkoznod elemcserével, akku van benne.
A Citizen "fényevő" szerkezete jól bevált sok modelljében, kiforrott technológia.
Zafír üveg, tehát a karcoktól nem kell tartanod.
Rádióvezérelt szerkezet, ha jó helyen laksz, az óra beállításával sem kell foglalkoznod, pontosítja magát minden éjjel. Ha nem megy automatán, Androidra van app, ami tökéletesen helyettesíti az éjszakánkénti rádióvételt.
Titán tokozás - ez ízlés dolga. Könnyű, az biztos.
A design megintcsak ízlés dolga - ez a modell nekem kifejezetten tetszik.
Van 3 Citizenem, a márka nekem nagyon bejött eddig - és nagyon nézegetem a lehetséges negyediket is, de most jött nálam képbe a Tissot Gentleman - még nem döntöttemSzóval ha tetszik, próbáld fel valahol és hajrá!
Én öltönyhöz nem kifejezetten ajánlom, ez inkább sportos viselet - de ahogy fentebb írták már a témában, ma már sok minden belefér az öltönyös stílusba is - láttam én is esküvőn fehér edzőcipőt öltöny-nyakkendő kombóval, nem lepődök már meg semmin, ahhoz túl öreg vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest