- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
b4zsi- #277464 üzenetére
Senki sem ajánlott zsákbamacskát, nagyrészt a másik topikban sem kétes minőségű órákról van szó, hanem pl. az említett San Martinokról és társaikról, amik lényegesen magasabb (és kicsit etikusabb) szintet képviselnek, mint a wristmodding.com-on látható hamisítványok... na az zsákbamacska, ami ott van.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
b4zsi- #264985 üzenetére
Hát a szíjja 10 éve is gagyi volt, ma pedig már vállalhatatlan a microbrand koppintások mellett
elment mellette az idő. Emlékszem egyszer még gondolkodtam 3 éve hogy 80-ért vegyek-e egyet, de most 20 ezret se adnék érte San Martin mellett.
#fagyálló: Olcsó búvárnak már nincs klasszikusa, Seiko az 50% áremelésével saját magát kosarazta ki (persze éhen nem halnak).
-
válasz
b4zsi- #262069 üzenetére
Az egy hangyabokányival jobb, mint a 272e hazai forgalmazói ár. Én valszeg c24-röl veszem majd. 249€ Japánból, csak ugye meg plusz 30% áfa és vám. De így is 200e alatt áll meg.
Rájöttem, hogy az Omega speedmaster-en is van dátum jelző. A stopper mutatót kell minden nap 1mp léptetni. 😅 így a rakott Omega logó is mindig látható, mert nem takarja és jó kis napi rutin a kézi húzás mellé.
08.07. a fotó 🙃
-
fagyalllo
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz
b4zsi- #200823 üzenetére
Nem írtad, hogy ragaszkodsz-e a római számokhoz, nem mondtad az átmérőt és a számlap színét, ilyen megkötések nélkül pedig elsőre ez ugrott be: Lorus RH813CX8
-
-
apuc
őstag
válasz
b4zsi- #196194 üzenetére
Helyes, nyilván a vicc kedvéért írtam a Seiko butikot..
Injun, na ez meg a másik!
pulutodurumo: A pálcák számozása nem tudom, milyen az Aldi-Lidl-ben, de amióta tudom, hogy bánnak az alkalmazottakkal, egy.két dolgon kívül sosem költenék a szükségesnél többet náluk, az is tuti.. -
Veron
addikt
válasz
b4zsi- #167705 üzenetére
Kösz és mit építettél?
Ilyen számlapot vajon merre lehet találni Seiko 5höz? Esetleg sötétkékben hasonlót, az lenne a menő. -
BAti77
aktív tag
-
-
vadászcsiga
félisten
-
-
Takuun
aktív tag
válasz
b4zsi- #119714 üzenetére
Az én ETA 2893-2-es szerkezetem is olyan hangot ad ki, hogy az már nekem fáj. A rotor ilyen karistolós hangot ad ki. És az nem a felhúzás hangja. Olyan mintha nem lenne benne olaj/zsír és szárazon forogna.
Az Orient 40P51 viszont szépen halkan húz és ott inkább csak a húzás hangját hallom. Az tényleg concerto
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest