- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
Nyári kisszínes rovatba:
-
Pé
senior tag
Köszi mindenkinek a gratulát.
Az igazság az, hogy félig- meddig csere volt, de ez már régóta erősen bakancslistás. Az Explorer 2-vel igazi ikertornyok.
-
Pé
senior tag
Mai beszerzés. Ebben már meg tudok inni egy kávét... 🥳 -
Pé
senior tag
38/11
-
Pé
senior tag
40/14
-
Pé
senior tag
43 mm/ 15mm vastag :
-
Pé
senior tag
Na ez egy nagy kézen, (22-es csukló) lévő 52mm-es tok átmérőjű és 18mm vastag óra. Szerintem otromba. -
Pé
senior tag
válasz
ricsik #275976 üzenetére
Ez tipikusan izlések és pofonok témája. Nekem 22cm-es csuklóm van, általában jól állnak a nagyobb órák is, az óráim java 42-44-es, de legszívesebben 38-40-es lapos órát hordok. Az kényelmes, szinte nem veszem észre, hogy rajtam van. A nagyobbak, fôleg a "májkrémes dobozok" mostmár néha kifejezetten zavarnak. (Lehet kéne egy Calatrava
)
-
Pé
senior tag
Itt is ana-digi nap van.
-
Pé
senior tag
válasz
rbalint88 #271373 üzenetére
Nekem sokáig volt a mindenes órám egy Explorer2. Gyakorlatilag 0-24-ben rajtam volt. Kertépítés, betonozás, falbontás, úszás, szauna, sivatag, autószerelés, stb. Amit az kapott, nem kívánom egy gshocknak sem. Mondanom sem kell, soha semilyen baja nem volt. Atom pontos volt, 2 nap járástartalék, stb. Aztán 2 éve volt szervízen, tisztítás, tokpolír, stb. akkor letettem, mert ... mert nemtom . Nem akartam tovább kínozni úgyhogy ünneplős óra lett, és egy szutyok kínai "okos" csodát hordok. Tény viszont, hogy számomra utcahossznyival magasabb presztizse van a rolexnek, mint bárminek. Pedig volt már kb mindenem.
-
Pé
senior tag
válasz
yodamastah #255369 üzenetére
Óóóóóó.... volt ilyenem, imádtam. Azóta is verem a fejem a falba, hogy eladtam.
-
Pé
senior tag
Egyébiránt az alkatrész csere nem hiszem, hogy túlságosan gyakori lenne. Volt nálam több kézihúzós Rolex az 50-es évekből, ütött-kopott, beázott, megviselt állapotban. Gyakorlatilag egy tisztítás után mind életre kelt és szépen járt. Eddig nagyjából százas nagyságrendben fordultak meg nálam órak, nem emlékszem alkatrészcsrére.
-
Pé
senior tag
válasz
#Morcosmedve #243193 üzenetére
Én bevittem hozzá az órát, kinyitotta, mondta hogy nagyon dzsuvás, szétszedte, kipucolta, olajozta, beállította, nyomáspróbázta. Ez került 70-be. Hogy tömítéscsere volt-e, nem tudom.
-
Pé
senior tag
válasz
#Morcosmedve #243173 üzenetére
Én nemrég szervízeltettem egy 3185-öst a Hantosnál, 70et kért érte.
-
-
Pé
senior tag
válasz
Tothgera30 #210953 üzenetére
Hátolyan Szejkós
-
-
Pé
senior tag
Eddig életem során volt nálam kb. 200 db óra. Ennek kb. 70%-a volt automata. Miyotától ETA-n keresztül Rolexig. 2 db olyan óra volt ahol a rotort lehetett hallani. Egy ótvar állapotú SKX7-es, és egy szintén kicsit elhanyagolt állapotú, golyóscsapágyas rotorral rendelkező Seiko. Egyik sem volt zavaró, inkább azt mondom, hogy nem kellett nagyon hallgatózni, hogy meghalljam. Az meg hogy a karomon érezni .... a Jaeger Memovox kalapácsmechanikás volt az egyetlen, de az sem volt zavaró, sőt ...
Kézihúzósból bezzeg volt hangos.... úgy ketyegett némelyik mint egy traktor
-
Pé
senior tag
válasz
fagyalllo #183650 üzenetére
Nekem meg az tetszik, hogy jobb a kézihúzós szerkezet, mert finomabb a járása mint az automatának, illetve az automatának hangos a rotorja, sőt, lehet érezni a kézen, hogy a rotor forog.
Szerk: Valamint meg kéne határozni a blog célközönségét is ugye. Egy óramániás gyűjtőnek nem tudod megmagyarázni hogy ETA-t vegyen mert az in-house Rolex werk az drágábban javítható, meg egyébként sem nyújt többet mint az ETA. Az átlagember meg a telefonján nézi az időt, vagy max vesz egy 23 Ft-os fröccsöntött szart a kínainál.
-
Pé
senior tag
Olvassatok órás blogot, csupa csupa csemege http://oras.blog.hu/
-
Pé
senior tag
válasz
gipsztigris #179737 üzenetére
Hehehee... nekem a nagy kedvencem "a fehérarany másszóval platina"
-
Pé
senior tag
Kérdés:
Ballagási ajándéknak órát vennék. 14 éves kislány, nagyon vékonyka. Nem órás család, ráadásul nagyon vidéken, tehát szerviz x*10000 -ért kilőve. Amit szeretnék: megbízható, strapabíró, de elegáns csajos óra. Olyan 30e egységig. Eddig nekem Casio lady kvarcok szimpatikusak, de hátha van más ötlet.Köszi.
-
Pé
senior tag
Mennyi gond van ....
-
Pé
senior tag
Szavazás, ki milyen motorolajat használ és hányezer km után cseréli ?
Plusz képet kérek amin kedvenc órád és motorolajod szerpel !Bocs
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #167563 üzenetére
Az hagyján, nekem az iparűzési adó csekk jött meg úgy, hogy már tavaly év elején eladtam a céget
squir:
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #167524 üzenetére
A felső határozottan tetszik !
-
Pé
senior tag
válasz
alphaville #167483 üzenetére
Pláne eléggé lógnak a Jubilee szemei is.
-
Pé
senior tag
válasz
squir #161887 üzenetére
A forma bejött eddig is , de egy Unitas werkre miért izguljak ? Ez a 8 napos kézihúzós GMT werk viszont nagyon fincsi.
Egyébként meg most, hogy kérdezted ki mit venne, elgondolkodtam, hogy tényleg mit is...
Hááát nem egyszerű...
Lehet valami szép ETA / Valjoux szerkezetű nagy nevű gyártótól való darab - Breitling Superocean, valamilyen Tudor, vagy IWC. Szép, szervizelhető, eladható... aztán ennyi. Ja, és annyi pénzért mint egy saját werkes óra.
Aztán lehet saját werkes .. egy Calatrava, vagy valamelyik Vacheron, azt meg szervízeltesd 3-5 évente a gyárban 1-2000 euróért.
Nem igazán van jó választás jelenleg. (persze a régi Rolex tömegcikkek kivételével) -
Pé
senior tag
válasz
gipsztigris #160903 üzenetére
Így van.
-
Pé
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #160894 üzenetére
Beépítéseket az általad említett árfolyamon, korlátlan mennyiségben átveszek.
-
Pé
senior tag
Hátha így látszik... (Amióta a Picasa megszűnt, rémálom az életem
)
-
Pé
senior tag
Köszi köszi
-
Pé
senior tag
AXN Az olimpiai időmérők története. Most.
-
Pé
senior tag
válasz
vadászcsiga #157522 üzenetére
DTK?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó KTM női bicaj!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest