- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz
Eugene Roe #264992 üzenetére
Van aki így van a San Martin al, meg a hozzá hasonló kínai "másolókkal..."egy fillért sem"
-
fagyalllo
őstag
válasz
A gyártásának utolsó 1-2 évét leszámítva az SKX és elődei kifejezetten olcsó órák voltak a tudásukhoz képest.
A kínai másolókkal pedig egyik gyár se fog leállni versenyezni, semmi értelme nem lenne. -
fagyalllo
őstag
válasz
San Martin nem létezne Seiko nélkül.
-
momcrew
tag
válasz
Eugene Roe #248542 üzenetére
Ez mindenre igaz. Érzést, benyomást vásárol az ember. Ettől megy előre a világ, egészséges sznobizmus miatt vásárlod a sokadik órád, pólód, újabb adag fagyit, cifrább feltétes pizzát, stb.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Eugene Roe #246989 üzenetére
Uuu, ez a Cosmosign nem rossz. Nem mondom hogy most azonnal rohanok megvenni, de elmentem, mint potenciális órát a jövőben, köszi!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #246989 üzenetére
275.000-ért már van Cosmosign. Apró szépséghiba, hogy jenben és nettóban.
-
lenox
veterán
válasz
Eugene Roe #245102 üzenetére
Amit linkeltel az nem day/night, hanem sima. Ha nem a 25-os limitaltad nezed, akkor a festese is ugyanaz. De persze ha annak a szine/mintaja tetszik, az is ok. Csak gondoltam, hogy ez a day/night ez erdekesebb.
-
lenox
veterán
válasz
Eugene Roe #245096 üzenetére
En ebbol 3-at szamoltam, bar majdnem mindegy.
Ez a day/night holdfazis megvan?
-
lenox
veterán
válasz
Eugene Roe #245018 üzenetére
Felreertesz. Arra voltam csak kivancsi, hogy amikor valaki azt mondja, hogy mast valasztana akkor tenyleg venne-e barmilyet. Te pl. ezek szerint nem. En meg eddig csak olyantol hallottam, hogy mast valasztana, aki egyaltalan nem vett Langet, de nem is gondolkozott rajta.
-
lenox
veterán
válasz
Eugene Roe #245001 üzenetére
Szerintem az otleteles az nagyon messze van attol, amikor konkretan meg is veszi az ember. Ez 25 darabos limitalt verzio, ilyenert en nem adnek penzt.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #244981 üzenetére
Fogadd meg @mriya@ módszerét, nekem is bevált! ;)
[link] -
@mriya@
őstag
válasz
ragaszd le!
-
dud998
őstag
válasz
Igazoló fotót kérünk.
-
dud998
őstag
válasz
Eugene Roe #244974 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #244976 üzenetére
Az oké, hogy nem hajszálpontos, de a képen kb. pont egy fél beosztással van elcsúszva, vagyis egy kattanásnyit kellene tekerni rajta. De lehet csalóka a kép.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #244974 üzenetére
Szép, csak forgasd a helyére a lünettát.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #244911 üzenetére
Azért bőven van napjelzés nélküli Seiko, szinte minden stílusban; ez pont nem olyan.
Dátum nélkülit már körülményesebb találni.
#244912 @mriya@:
Csak ezért gondolkodom még rajta, mert elég jó áron volt, teljes áron fel sem merülne bennem, hogy megtartsam, de valószínűleg vissza fogom küldeni, mert engem is zavar annyira, hogy az ár ne tudja elfeledtetni. -
Redneck
nagyúr
válasz
Eugene Roe #244760 üzenetére
Egyik név jobb mint a másik. Pár alkalommal, majdnem rendeltem órát Aliról, de a kérdőjeles szerkezet miatt nem mertem. Pedig vannak mutatós darabok...
dzsi23:
Valós piaci igény. -
Redneck
nagyúr
válasz
Eugene Roe #244758 üzenetére
Vannak modellek amin jól mutat, másokon inkább fészkelődős érzést vált ki belőlem. A képen szereplő Paganit megmutattam kollégáknak, és azt mondták tetszik. Férfiak is.
Pedig "fura" színű, és kínai, amit meg is mondtam mindenkinek. -
@mriya@
őstag
válasz
Eugene Roe #244559 üzenetére
Sajnos még annak is az alja.
-
hallador
addikt
válasz
Eugene Roe #244524 üzenetére
Hivatalosan, az Omega esetében?
Függ a szerkezettől, az óra korától, és a működési fajtájától.
Ezek a modern olajak 20 - 25 év után keményednek meg. Addig nem. Ha használják, akkor pedig a fenti dolgot kell figyelembe venni Omega esetében. Azért fontos kijelenteni, hogy Omega esetében, mert gyártó függő. -
GlitterJohan
csendes tag
válasz
Nekem a Hantos megcsinált egy 18 karátos aranyórát ami vagy 50 évig állt fiókban, szekrényben fene tudja hol. Semmi baja. A tulaj a rokonom pár évig hordta, megállt és utána jött a több évtizedes pihenés.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ha csakis befektetési célból veszik és sose hordják, akkor elég majd eladás előtt szervizelni, addig felesleges.
-
DonThomasino
veterán
válasz
Eugene Roe #244401 üzenetére
Karaj.
Egyre jobban kezd tetszeni. -
válasz
Eugene Roe #244353 üzenetére
Szerintem a jelenlegi "gazdasági" helyzetben a +3 hónap nem is annyira rossz. Egyszerű, alapmodel autókra már 6+ hónap a várakozási idő. Sajnos eljött ez az idő is, amikor az évtizedek alatti túlkínálat - termelés nyersanyag és munkaerőhiányt generált (és persze az "egyéb" nem várt események).
-
Empsepo
senior tag
válasz
Eugene Roe #243583 üzenetére
Én szeretem a dátumot az órán, de ebben az esetben tényleg feleslegesen bontja meg a számlapot.
Nem illik oda.A járástartalék kijelző ellenben passzol!
-
Land
veterán
válasz
Eugene Roe #242099 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #241911 üzenetére
Elindítja a stoppert és közben számolja a fordulatokat egy távoli referenciához képest. De mit olvas le a skáláról?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #241908 üzenetére
Nem a stoppert, hanem az átlagsebességet mérő skálát! Az űrben, Holdon szerintem nincsenek kilométerkövek, vagy más ismert viszonyítási pontok...
-
válasz
Eugene Roe #241195 üzenetére
Jó választás
Ha pedig az ingergazdagság a feltétel, akkor ár-érték-megfizethetőség arányában számomra az ALEXANDER SHOROKHOFF a befutó. -
válasz
Eugene Roe #241180 üzenetére
Szép és jó is a Campanola, de a Tudoromat tutti nem cserélném le rá.
Ha lenne Longines-om, azt igen -
tomsolo
addikt
válasz
Eugene Roe #241180 üzenetére
én inkább úgy fogalmaznék, hogy egyedibb, mert az időt ez is mutassa
-
hallador
addikt
válasz
Eugene Roe #240083 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod. Én is hasonlókat láttam, de konkrétumokat én nem is tudtam. Az az ez is hasznos infó. Az az nagyon jó, hogy ez is van.
köszi.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Eugene Roe #240081 üzenetére
Nem feltétlenül pont ezek a típusok, de ilyen tudáscsomagot képzelj el. Sajnálom, ha csalódtál esetleg, biztos romantikus lenne a navy sealt full rolex deep sea-ben látni bevetésre indulni, de 2022 van mindjárt
-
fattyu
veterán
válasz
Eugene Roe #239387 üzenetére
nem vagyok én elit társaságba való
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #236856 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #235719 üzenetére
A Seiko úgy van vele, hogy a Seikonak bejött?
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #235633 üzenetére
Én sw200ra sem láttam sok panaszt az a legelső széria után.
-
@mriya@
őstag
válasz
Eugene Roe #235609 üzenetére
Sajnos az alsópolcos Seiko szerkezetek között iszonyú nagy a a szórás.
Van köztük hajszálpontos, de van olyan is, amelyik összevissza jár.
Ebből a szempontból az ETA sokkal stabilabb, egyenletesebb minőséget produkál.
Legalábbis én így tapasztaltam. -
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #235609 üzenetére
Na, ez a kb. legmegbízhatóbb azért erős, de tényleg nem szokott vele gond lenni, ha a gyárban rendesen összerakják. Illetve a 7000 is húzós, a Bacsyn ingyen megcsinálják.
-
korpicschess
veterán
válasz
Eugene Roe #235493 üzenetére
Köszi szépen, neked is fagyallo! Akkor ez felejtős.
Órák.hu alapján:
"C07.1XX: HIGH-TECH szintetikus anyagból készült gátszerkezettel
C07.6XX: hagyományos anyagból készült gátszerkezette
C07.8XX: sziliciumból készült hajszálrugóval, hagyományos anyagból készült gátszerkezettel"Eladtam a Kamasum, és gondolkozok valamin helyette, akár feljebb lépni, akár árban.
Seiko SRPE53K1 tetszik, vagy azokból valami, csak le kell nyelni, hogy a Seiko felirat drága (tudáshoz mértem).Egyébként a pontosság annyira nem számít, bár az Orient óráim szerintem nagyon jók ebből a szempontból, de gyakran állnak, meg ritkán van egy sokáig rajtam, így nem szoktam nézegetni.
Esetleg tipp, hogy milyen óra lehet még designban hasonló az említett Seikohoz?
Hétköznapibb viseletet keresek, a teljes elegáns az pipa, a hétköznapi elegáns és a nagyon sportos is. Ez jó kozeputnak tűnik.
Nézegetem még az Orient Star búvárokat is. -
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #235493 üzenetére
Jelen!
A Powematic szabályozható, csak bonyolultabb a hagyományos megoldásoknál, a gátkeréken lévő csavarokat kell tekergetni. Létezik is hozzá célszerszám: [link]
Tissot, Certina felett már nem raknak műanyag horgonyt, gátkereket, tehát a Mido, Hamiltonba már csak fém jut. -
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #235450 üzenetére
Engem sem zavar, mert teljes áron nem venném meg. Bár múltkor féláron sem volt kedvem hozzá... lehet annyit nézegettem az óráikat, hogy meguntam.
Ha nem cserélték volna le a mutatószettet, lecsaptam volna egy jóárasított búvárra.
#235449 TechN7ne:
Ha lenne gari, nem dupla, hanem legalább tripla áron mennének, mert akkor már a qc-t is meg kellene fizetni. Olcsóbban jönnek ki, ha küldenek egy zsír új komplett órát... már amíg lehet reklamálni, vagyis ha egyből kiderül a hiba... ha meg nem derül ki egyből, akkor a vevőnek is jobban megéri kifizetni még egyet, mert még akkor is csak dupla áron van. Dehát erről szól a kínai piac."amit csinálnak amennyiért ,az nagyon jó"
Ha tudja az ember, hogy mit vesz, mit várhat tőle, és nem örök életre tervez vele, akkor igen, ennyiért jó. Csak nem kell Orientekhez hasonlítani, mert hiába a zafír, a kerámia és a tömör szemes szíj, maga az óra összességében nem jobb.
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe #234875 üzenetére
Én úgy tudom, hogy pár éve csak sajat werket használ a Tudor. Még lehet kapni ETA-s Tudort, de azok korábbi gyártasból maradt darabok. De lehet neked van igazad.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Eugene Roe #234552 üzenetére
igen, a Seiko-nál a fémszíj és az illesztés (hiánya) a legnagyobb nyűg, de azon még átlépek. főleg, hogy gyári kaucsuk szíjat is keresek hozzá. a baltával faragott tok szubjektív, de picit lehetne finomabb szerintem is.
Sanyi.mTs
a GMT nekem sem tesz hozzá semmit, illetve dizájnban igen, kifejezetten jól áll, de a funcikó nekem sem hiányoznarbalint88
az tiszta sor, ezen ügyködöm.mike1334 & sos456
ez megint szubjektív, ilyen szempontból szerencsém van, nekem messze a legjobban a "tucat" szürke számlap tetszik. a limitált nnem rossz, de annál jobb csomag szerintem a "vintage" SPB147.na, meglepődtem. azt hittem, hogy egysíkú Mido fölény lesz. ahhoz ha jól látom, lehet kapni gyári fém szíjat is (kár, hogy fényes középső szemmel), csak egyszerűen brutális a 44mm, ahogy videókon néztem, főleg hogy kis csuklóm van.
megpróbálom megnézni mindkettőt, nagyon beragadtak... -
afrojack1
senior tag
válasz
Eugene Roe #234536 üzenetére
Még a Longines hydroconquestet néztem, ami szimpi bár nekem azok az elnyújtott számlapok nem tetszenek annyira, lehet maradok az én kis gagyi seiko skx007-esnél
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Eugene Roe #234414 üzenetére
Eszembe nem jutna hazudni ,egyszerű tapasztalat.
Árultam már használt Japan órát ,max. csak az olcsókat szeretik ebben a szegmensben azok is a párezres Casio k ,komoly összegekért csak svájvi órákat vesznek inkább ,de fontos hogy meglegyen a rendes papírjuk mert ha nincs akkor még azokat is nagyon nehéz normális áron továbbadni.Hagyjuk ezt a Rolex témát mert még a gazdagok sem veszik ahogy írtam fentebb ,van helyette sok másik vele egyszintű márka amit szívesebben vásárolnak helyette és ugyanolyan “nagy” és ismert.
-
válasz
Eugene Roe #234390 üzenetére
Ez is egy jo video a temaban:
-
rozsgyi
tag
válasz
Eugene Roe #234040 üzenetére
Megörültem hogy írtad, megnéztem, és sajnos Hong Kong. Mindegy, még nézelődők alin is.
-
mr.perfect
tag
válasz
Eugene Roe #233962 üzenetére
DHL-el nekem is minden megjött.. A postára ez már nem mondható el.. Persze a DHL egy magáncég, ha gond van lehet reklamálni rendesen foglalkoznak vele stb.. A Posta egy borzasztó előző rendszerből ittmaradt állami pénzzel felhízlalt förmedvény. Ennek megfelelő a szolgálatásuk is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Eugene Roe #233962 üzenetére
Nekem eddig minden megjött, amit fel is adtak. Mondjuk régi ismerősök, volt kollégák a kézbesítők. És ékezet nélküli pontos címet adok meg, az sem árt.
Vosztok alkatrészeknél fogom majd egy kicsit vissza a rendeléseim, amíg meg nem szokom a majd' harmadával magasabb árakat. Esetleg csereberélek ezt-azt itthon. Szóljon, akinek van pl. ilyen sima bezel... [link]Futizoli : Ha esetleg tudnál pár képet feltölteni, hogy mutat ez a bezel 420-as tokon - hátha nem is tetszik, megúszom a rendelést.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Eugene Roe #233960 üzenetére
Rosszul tudod van rá jogszabály nem adócsalás:
"Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2021. június: 37,93 €-ig, 46,33 USD-ig, 59,74 AUD-ig, 56,0 CAD-ig, 32,67 £-ig, 41,71 CHF-ig és 13329,6 Ft-ig. "
A futárcégeknél is ugyanúgy tűnnek el csomagok mint a a postán.
Abban igazad van hogy olcsóbb még így is mint a magyar boltok, de már így olyan ára lesz amit meggondolsz 2x, és még várhatsz rá 2 hónapot is. -
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #233955 üzenetére
7500 forintos vámkezelés a postán?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #233506 üzenetére
Azért a 60.000-es határ nagyon karcsú, egy jó minőségű tokban, valamennyire egyedi formatervvel és létező terméktámogatással jóval drágább órákban is van helye, lásd pl. a nemrég emlegetett Laco. És a Citizen is készít 8200-as búvárt 130-ért, vagy a még komolyabb Autozillába is ezt szerelték régen.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Eugene Roe #233298 üzenetére
Nem vettem annak
Volt nekem homage, tobb is, egyebkent...
Tegnap viszont kikeraztam valamennyire egy baratom orajat, hogy hordhato legyen, majdnem ugyanaz, mint az enyem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Eugene Roe #233296 üzenetére
Igen, ez jo erv. Es ha mar van okostelefon (mind egyformak, plane szembol, valid), minek karora? Az okostelefon meg az idot is tudja mutatni.
El is adom a karoramat
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #233080 üzenetére
De ki nyúlta le a százezret?
-
cog777
senior tag
válasz
Eugene Roe #232867 üzenetére
Latom, gyonyoru ora ez is, tenyleg tud is valamit es ennyi penzert mar te rakod ossze
-
Fall-N
veterán
válasz
Eugene Roe #232755 üzenetére
Seiko 5 alatt a régi 7s36 szerkezeteket értem. Az új és a Sport más. Bár szigorúan nézne a 4R/NH35 is egy fejlesztett 7s szerkezet és az alapok is egyformák. Én 45 ezer Ft-ért vettem, de hivatalos helyre nem viszem 20-25ezres szervízre, mert nem éri meg (nekem). Itt vidéken kijön a szerviz 6-7ezer Ft-ból, de lehet NH35 csere lesz.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #232755 üzenetére
Évtizedeken át használjuk és szervizeltetjük a mechanikus óránkat. Egyik szerviznél kicserélik a karcos üveget, automatikában valami alkatrészt. Később elbénázunk egy korona becsavarást, elnyírjuk a menetet, de nem vesszük észre, beázik. A szerkezetben cserélnek pár dolgot, sajnos tokcsövet nem lehet, így kap egy új tokot. Pár év múlva sikerül szerezni egy új számlapot a kicsit foltos ázott helyett...
A régi alkatrészeket megtartva, összeépítve és egy donorból kiegészítve összerakunk egy másik órát.
Akkor most melyik óránk az eredeti? -
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #232672 üzenetére
Nyilván nem azért vettem Tisellt; vásárlás előtt is láttam, hogy mennyiért mennek facebookon a használtak, szal tudtam, hogy bukó. Hosszútávra terveztem vele, de ez sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért mennie kellett.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #232667 üzenetére
UPS-szel küldik, nem csúszik át. Persze, a vevőt legtöbbször nem érdekli, hogy 100 ezerbe került mindennel együtt, csak a külföldi árat látja, és nem hajlandó többet fizetni annál, szal még örülhetek, hogy csak 30 mátyást buktam rajta.
-
BloodRay
veterán
válasz
Eugene Roe #232667 üzenetére
Kár hogy most már nem nagyon csúszik át semmi lassan...
-
No.01
addikt
válasz
Eugene Roe #232424 üzenetére
En eleg oldschool csavo vagyok es sajna nemigazan hiszek az ilyen univerzalis dolgokban...
A kollegam Sinn U50-e nemreg erkezett meg. En ma talalkoztam vele eloszor es baromira tetszik, de termeszetesen nagy az en csuklomra... viszont maga a szij es a csatt kombo elegge bejon... persze kerdes, h kisebb kezen es masik oran mikent mutatna... -
nrg.960
tag
válasz
Eugene Roe #232244 üzenetére
-
Nimda
addikt
válasz
Eugene Roe #232244 üzenetére
Hát tudod, ez valahol igaz, de akinek több karórája van, annak már nem csak időmérő, hanem "ékszer" is egyben. Azért nem olyan problémás, igaz, nem csak egy pillantás, kicsit jobban kell fókuszálni, de simán leolvasható (már akinek jó a szeme közelre).
Napelemes van standard kijelzővel szerelt is.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #232146 üzenetére
De leginkább az új subokat másolják, nem a régieket. Bár újabban egyre többen másolják a régi subokat is (pl. San Martin, Invicta...).
-
Fall-N
veterán
válasz
Eugene Roe #232138 üzenetére
Erre mutat fityiszt sok Roamer, ami bizony saját tokot gyárt, meg alkatrészeket. Azt nem mondom, hogy az is 100 % svájci (mutatók, számlap), de közel lehet hozzá pár modellje és milliókba sem kerül.
Egyébként ha a minőséggel nincs baj, akkor annyira nem nagy gond ez, okozzon problémát a sznoboknak. Azt sem lehet elvárni, hogy mindent maga gyártson a gyártó és még az ára is kedvező legyen. Szerintem a szerkezet ami ne legyen kínai, egy tok nem egy űrtechnika.
-
Szulita28
senior tag
válasz
A Laco nem is akar svájci lenni. Made in Germany
-
válasz
Pedig a németek is csinálnak rendes karperecet. Az oroszok is.
-
@mriya@
őstag
válasz
Eugene Roe #232105 üzenetére
Minőségileg mennyi különbség lehet köztük, mikor vélhetően minden alkatrészt ugyanonnan rendelnek?
-
Ruszki
senior tag
válasz
Eugene Roe #232105 üzenetére
Azokat is néztem, ott is van egy a 62mas modellen kívül egy.
Van EU raktáruk, vagy honnan érdemes?!
-
rbalint88
addikt
válasz
Eugene Roe #231965 üzenetére
180k-ért már nem roleksz omázst vadásznék, annyiért már tök jó, eredeti dizájnnal rendelkező órát lehet venni.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #231480 üzenetére
585, illetve 695 euró, nem kevés...
De amúgy hogy nyílik ez a szíj? Csak fel kell tépni?
-
válasz
Eugene Roe #231480 üzenetére
A lényeg az szerintem, hogy vették a fáradtságot és rendesen megcsináltak egy tipust. Szóval arany áron van.
-
soultrapp
senior tag
válasz
Eugene Roe #231295 üzenetére
Hello!
Múlt héten kedden volt a divat20 a kuponkód.
-
Nimda
addikt
válasz
Eugene Roe #231295 üzenetére
divat20 volt asszem, az emag forgalmazói, de csak egy napig élt...?
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
Eugene Roe #231111 üzenetére
Van itt olyan fórumtárs, akinek egy Bp. melletti órásmester 500 Ft-ért állította be a Vostok automatáját azonnal. Nem volt nyomáspróba, de pontos lett. Kb. 1,5 mp /nap eltéréssel jár.
-
törölt tag
válasz
Eugene Roe #231023 üzenetére
Milyen magyarázkodás? Próbálom kicsalni valamelyik hitetlentől a kedvenc óráját, igazán szórakoztató lenne. Hiszen ha egy Patek túl sok ajándéknak, akkor csak nem vehetem elő a párnacihából egy új S-osztályos Merci árát, nemdebár?
Ez a Patek-ügy egyébként is jobban foglalkoztat itt néhány embert, mint engem, ami meg nekem furcsa. Tényleg nem ismertek olyan embert, akinek az ilyesmi simán belefér?
Ha nem lesz ebből ajándék óra, akkor lapozhatnánk is szerintem.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Eugene Roe #230933 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Eugene Roe #230933 üzenetére
Svájci topik az indexen van, itt exkluzívnak hívják. De ott se jellemzőek a kretén órák, leginkább csak a kommersz drágák.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Eugene Roe #230739 üzenetére
Milyen pelyhet vegyek hogy ilyen órát találjak benne?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Eugene Roe #230253 üzenetére
Megirigyelték az Invicta Character sorozatát.
Azt viszik mintha ingyen adnák!
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #229505 üzenetére
-
válasz
Eugene Roe #229437 üzenetére
Az én játszós óram. Volt MT-G m, elválltunk
Nálam az a fontos a játszós óránál, hogy játszás közben ne sértse meg a játékaimat
Motorozok, szerelek, bütykölök. Ezért e fémházas játszósóra nálam nem okés. Megkarcolom vele a játékszereimet. Ez a G tökéletes játszós, csak akkor kell levennem a csuklómrol, ha be kell nyülni a blokkba egy beeset csavarért
Ez volt az utolsó, elengedtem... -
nbukta77
addikt
válasz
Eugene Roe #229433 üzenetére
Rolex meg odebb van. Meg a speedmaster melle szeretnek egy seamastert coaxial 300- at. Es majd utana kb 5 ev mulva egy Rolexet. Sima day-date ami tetszene. Ezek meg odebb vannak.
-
@mriya@
őstag
válasz
Eugene Roe #229382 üzenetére
poljot 3133
omega 3313 -
@mriya@
őstag
válasz
Eugene Roe #229374 üzenetére
3133 kézihúzós kronó.
7750 automata kronó.a svájci szervize sokkal drágább, mint az oroszé.
-
válasz
Eugene Roe #229374 üzenetére
Az én órásmesterem nem méri drágán. Így marad is ő.
-
válasz
Eugene Roe #229370 üzenetére
Mihez képest drága javítani?
-
Ruszki
senior tag
válasz
Eugene Roe #229362 üzenetére
Pro & kontra!? -
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #229077 üzenetére
Na igen, 70-80 óra lenne az igazi előrelépés. Én pl. néha péntek délután leveszem, és csak hétfő reggel veszem fel, vagyis kb. 60 óra telik el, de ahhoz, hogy a 60 órát biztonságosan kibírja, inkább 70 órásnak kellene lennie.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #228925 üzenetére
Részemről áll az alku; veszek neked egy zsír új Willardot 1 ilyen (vagy bármilyen eredeti) Rolexért, nem kell 10.
-
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #228917 üzenetére
-
g0n21
senior tag
válasz
Eugene Roe #228912 üzenetére
Nem érzem különösnek az elcsúszást, elég szar fotók.
Egy eredeti lünettabetét most 60-80e forint. Két éve alu lünettás pepsibe még 30-ért cserélték nekem a Rolexnél. Azért kellett cseréltetnem, mert utángyártott volt az eredeti órán.
Simán lehet, hogy egyszer kicserélték utángyártottra. De szerintem élőben kéne látni. -
dzsi23
addikt
válasz
Eugene Roe #228912 üzenetére
Mihez képest van lentebb?
Még mindig a "szupertokos" subot nézed?
-
Angel2014
addikt
válasz
Eugene Roe #228899 üzenetére
Róla van szó. Nagyon el vannak engedve Janinak a másik fia is motoros világbajnok. [link]
-
Kaci84
őstag
válasz
Eugene Roe #228773 üzenetére
Miért unom meg? :-) Talán nekem jobb lenne valami könyebb szíj. Most van egy Casiom fém szíjjal, de az sokszor zavart. Star Diverből azért fémest vennék, mert 10-el olcsóbb és akkor inkább veszek hozzá játszani szilikont talán az úgy jobb deal.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Eugene Roe #228661 üzenetére
De mi a fax ez a Spinnaker?
Ennyi pénzért komoly órákat is lehet venni.
-
@mriya@
őstag
válasz
Eugene Roe #227706 üzenetére
Nem rossz, de ez egy "száraz" óra, ráadásul a sötét számlap-világos mutató összeállítás jobban hasonlít a fedélzeti műszerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest