Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #237716 üzenetére
Az órával én is együtt tudnék élni, a csattal kevésbé, de az cserélhető. A CB0160-51L-emen sem volt állítási lehetőség a csaton, nem is volt tökéletes a csuklómra, hiába voltak félszemek a szíjban. De ha hosszútávra terveztem volna vele, akkor kapott volna egy másik csatot, van annak hosszabb változata.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #236567 üzenetére
Meg kell nézni mennyi az idő, úgy kell forgatni a 24 órás lünettát, hogy az óramutató éppen az aktuális időt mutassa rajta, és akkor le lehet róla olvasni az időt... valami ilyesmi magyarázatot kaptam múltkor facebookon, amikor belekötöttem "12 órás mutató, 24 órás lünetta" anomáliába, az nem baj, hogy ezt minden egyes leolvasáskor meg kell ismételni.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #236188 üzenetére
Van már annyi változata, lehetetlen követni...
Itt pl. 38-asnak írják a fémes-kékest, de lehet, hogy elírás.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #235354 üzenetére
Van hasonló a linkelt oldalon is, de hogy melyik a legjobb, azt nem tudom, mert még egyiket sem próbáltam, csak rögtönzött háztartási eszközöket; szeretek veszélyesen élni.
Persze, egyszer-kétszer meg is lett az "eredménye".
De most meg csak csavaros fémszíjam van, szal egy ideig biztos nem költök ilyesmire.
-
zoli03
őstag
válasz
Sungoo #234689 üzenetére
Én sehol nem írtam, hogy a dátumablak nem fontos, azt a napkijelzésre írtam.
Ez nem vélemény, hanem tény, hogyha van egy adott betűstílus az órán, például a feliratok a számlapon vagy a lünettán, és azok hasonlóak egymáshoz, miközben a dátumtárcsán teljesen eltérő a stílus (mert ilyen tárcsa volt a szerkezeten és nem cseréli le a gyártó), akkor az nem lesz szép. -
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo #234569 üzenetére
Igen, tegnap volt itt leírva a sztori.
Sajnos minden rendelésnél benne van a pakliban, hogy út közben eltűnik a csomag (vagy a tartalma), nem csak chrono24-nél. És a vevőnek jobb, ha út közben tűnik el a csomag, mert mindenképp visszakapja a pénzét. Ha egy üres csomagot kapott volna, akkor neccesebb lenne, mert azt bizonyítani kell. Az eladó meg ki tudja, hogy mennyi kártérítést kap, az ő helyzete mindenképp rosszabb.
-
doddencs
senior tag
válasz
Sungoo #233738 üzenetére
Nem tetszenek, analog órát keresek alapvetően.
[#233739 ] gumi szijas órákat néztem eddig.
-
zolnagy
őstag
válasz
Sungoo #232680 üzenetére
Egy baj van csak ezekkel a Citizenekkel, hogy marha kicsi a dátumablak, vele együtt a számok és ráadásul mélyen is van, szóval nem látni.
Mondom ezt úgy, hogy most is egy Citizen van a kezemen és imádom (BM7430-89L), de ezen is az van, hogy ha nem kinti napsütésben nézem a dátumot, akkor nem látom. -
5-ös kezelő
senior tag
-
Nimda
addikt
válasz
Sungoo #231595 üzenetére
Sorry, én ezt a komplett órára értettem, nem konkrétan a szerkezetre, rosszul fogalmaztam
Amúgy eljátszottam a gondolattal, hogy vajon az eltérő működési elv, illetve az alkatrészek anyaga, fogaskerekek száma, nem e befolyásol valamit, de lényegében ha a tok, illetve a szigetelés, üveg, kellően ellenáll, akkor elvileg mindegy milyen szerkezet van benne. A Ciziten sokkal robusztusabbnak tűnik, mégis az adta meg magát előbb. Ha jól láttam a Dugena koronazáras, előnyére lehet.
-
@mriya@
őstag
-
Nimda
addikt
válasz
Sungoo #231301 üzenetére
Tavaly én is beszereztem egyet, ugyanez a kijelző, Auriol, csak vastagabbak a kávái. Megbízható, viszont zabálja az elemeket. A DCF vevő sajna a beltéri egységben van, ha a szoba közepére tesszük, sosem fog pontosítani. Ablakban is csak bizonyos helyeken. Megéri így is az árát
-
Fall-N
veterán
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Sungoo #227707 üzenetére
Vagy az a baj, h ő "tissel"-t vett , mi meg Tisell-t.
Ma felveszem én is a pilótát, bár ebben az őszi időszakban igen szépen járnak az Amfíbiák - biztosan erre a hőmérsékletre tervezték a hajszálrugó anyagát az oroszok.
Mriya :
Nekem a sima 3 mutatós B-42 tetszene, de nagy a lug-to-lug.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest