- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
Egy kis hazai vonatkozás a GS kapcsán:) Már ha jól látom a ref alapján.
Tudom, hülye vagyok, de nekem inkább a Helmet kellene, főleg, ha a saját fishbone bracelet-en van. -
lore76
lelkes újonc
A memovox esetén nem is értem, mi vett rá, hogy túladj rajta! Hát, nálam az Atmos tuti nem játszik: azt sehogy nem bírnám eladni otthon a feleségemnek, mint bármi előrelépést...'szóval eddig is tudtuk hány óra...DEEE EZ OLYAN SZÉÉÉPEN MUTATJA...' NEEEM! Sajnos nem működne
Összességében meg ja, a master thinek nem ronda szerkentyűk - és ami még fontosabb egy óra esetén: mérnöki műremekek -
lore76
lelkes újonc
Azokat én se. Én ennél azért lejjebb tettem a lécet az 'életem órája' kategóriában.
Nekem azért igazából hárman voltak versenyben: a VC fiftysix, a GP 1966 és a jlc master thin - mindegyikből blue dial - aztán ez az évek alatt oda jutott, hogy a jlc mellett a másik kettő csak pótszer lenne. Mint egy morfinistának a metadon -
ricsik
őstag
Ez így van, mindenkinek azt kell(ene) hordania, amit csak szeretne, függetlenül bármely befolyásoló körülménytől!
Amúgy sok függ, hogy az a csukló milyen formájú. Lapos, vagy kerek. Nekem aránylag lapos 19cm, így a csuklóm magassága kb 60 mm. Ha kerek lenne, lehet 50mm körül lenne csak. Máris másképp mutatt egy adott óra.
Lev Abalkin: köszi....., (messze még a szülinap)
-
Pé
senior tag
Egyébiránt az alkatrész csere nem hiszem, hogy túlságosan gyakori lenne. Volt nálam több kézihúzós Rolex az 50-es évekből, ütött-kopott, beázott, megviselt állapotban. Gyakorlatilag egy tisztítás után mind életre kelt és szépen járt. Eddig nagyjából százas nagyságrendben fordultak meg nálam órak, nem emlékszem alkatrészcsrére.
-
Eugene Roe
őstag
Miért nem használnak egyébként szilikont? Ha gyárilag nem is, de mondjuk szervizben? A pénzt ugyanúgy elkérhetnék, csak fogaskerekek miatt úgy is kell szervizelni.
Bár mondjuk akinek 10 órája van és fwlváltva hordja az ráérne 20 évente szervizelni az óráit, így meg viheti ugyanúgy 5 évente
-
rbalint88
addikt
Ez az ora valoszinu nem is azoknak keszult, akiknek egy rolexuk van, hanem ez lesz a “jatszos ora”, a funky darab, amit egy lazabb szetthez felvesz. Nyilvan akinek egy rolex nagyberuhazas, azok egy klasszikusabb szinkombot fognak valasztani, de azert jo, hogy van ilyen is. Es ezt ugy mondom, hogy anyagilag nagyon messze vagyok akar egy rolextol is, de ettol meg nem kell beszukiteni a latokort
-
A kínaiaknál (Seagull, Dixmont) jellemző, hogy a rotornak hangja van, meg az is, hogy például a Seagull ST25 hatalmas ellensúlya képes belengetni az órát a karon, ha akarom.
Cserébe úgy húz, mint a kisangyal. Irodai munka mellett az ETÁ-im folyamatosan a lelkük végén járnak, míg a Seagullok folyamatosan teljes töltöttségen.
-
squir
aktív tag
Ezt mazsolázd végig.
30e-ig állítottam be.
Orient Ms Diver (ha sportosabb kell)
Orient Classic, vagy a Lady sorozat (ha elegánsabb)
Komono (ha elegáns-csajos, kicsit extravagáns)
Casio Standard (ha csajos) -
5-ös kezelő
senior tag
Kb. 4-5 ezer kilométerenként az Opel szerviz cseréli ki tudja milyenre. Ha 15 ezer km-enként cserélném, még csak az első olajcserén lennék túl 8 éves autóval. Nekem csak státusszimbólum az a 798 ccm.
Vízbe meg nem viszek drága órát, bár Amfíbiát, Monstert kipróbáltam. Casio és Skmei jön strandra általában. Ha be is ázna, elemcsere és szárítás után még mindig eldobhatom.De még nem történt eddig ilyesmi.
Kvazy : Megnyugodtam, h másnak sem könnyű. Maradok kontár, a mesterekre fogok hagyatkozni szerviz terén.
-
alphaville
aktív tag
-
alphaville
aktív tag
Úgy-úgy, a világos számlapos. Egy sóhajtásnyit elgondolkodtam, elvégre négy fakk szabadon tátog az óratartó dobozomban, szinte követeli albérlőjét. Kvarcot egyébként is régen vettem, tehát pontosan körülhatárolt, már-már megdönthetetlen racionalizmussal igazoltam önmagam előtt a vásárlás miértjét.
Aztán huss...asszonyom a szobába lépett; "megjött mindkét autóra a súlyadó csekk!" Ember tervez, önkormányzat végez. -
squir
aktív tag
Kemény vagy!
Nem is említetted, hogy rákattantál a PAM-okra. Legutóbb mikor beszélgettünk róluk (2-3 éve) még nem voltál elragadtatva egyiktől sem.
Mondjuk neked el is fér a csuklódon.KelemenUhr: ha ez a szerelem, akkor minden más csak pótlék lehet!
De ismered a mondást a nőkről: amíg keresi az ember az igazit, igen jól el lehet tölteni az időt a kevésbé igazikkal!
Resool: na, ez nem gyenge csapat lesz, mikor összejön!
Van ízlésed basszus!
Ha befut valami vintage Heuer chrono, azt szívesen megnézném élőben.
(Mi a helyzet az Omival?)
-
5-ös kezelő
senior tag
"Na akkor gondolva van"
Szeretett nemzetvezetőnk, a Kárpátok Géniusza nem ezt érdemli hűséges alattvalóitól...
Az pontosságrul : Rodina SeaGullja lazán hozza a max. +5 s napi eltérést, és tudnám még finomítani. És nincs nagy eltérés a pozíciók között. Az egyik legszebb vonalat húzza Horometeren.
-
squir
aktív tag
Jó. Akkor, ha egyszer mégis megválnék tőle, csak neked nem szólok.
Phranxinatra: lehet hülyén hangzik, de tényleg. Nem tépi a szőrt a karomról, nem zörög-csörög, nem kell feszegetni a csatot, hogy ki tudjam nyitni, nem vágja a kezem, nem akad bele a ruhába, stb. Volt azért már pár acél karkötős óra a kezemen, toronymagasan vezet közöttük.
Mielőtt valaki belekötne: az óra is remek!Szerk:
Variációk egy témára:
[lTop 10 Watch Alternatives To The Rolex SubmarinerL] -
_stick_
őstag
Ezt azért olvasom szomorúan, mert nekem van két sempre (aldis) órám, egyik fali analóg, másik asztali digitális. Mindkettő rádiójel vezérelt. A fali, ha jó az elem minden nap frissít, eddig 100%-os. Az asztali 7-ból mondjuk 4x. Na de hol van ez a noname sempre a casio-hoz képest.
És mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó KTM női bicaj!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest