- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz
sebixxx #252091 üzenetére
Nagyon jól döntöttél, nem álltál be a kommersz márkák közé hanem egy különlegeset választottál. Értem úgy, hogy tucat. Én is ledobtam a fémet róla és kaucsukot tettem rá mert vizeskedem benne. Viszont most egy Grand Seiko-val szemezek egy Spring Drive szerkezetes nagyon piszkálja a fantáziám...
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #252064 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez nem az a topik. Én sem néztem be évekig. Ezt hozta fel a kedvenc forumtémák között és csak most láttam, hogy amott vannak még az ismert nevek. Meg mikor anno SpeedR felkért, hogy legyek admin itt és még azok a dolgok vannak a leírásban amiket beraktam, gondoltam jó helyen vagyok. Akkor ezek szerint kiváltak a nehézsúlyú versenyzők?
-
teratti
senior tag
válasz
Gergőke88 #252070 üzenetére
Én két okból nem vagyok oda a mechanikus órán a dátumért. Az egyik, hogy főleg ezeken a kis órákon kicsi a dátumablak is és egyszerűen nem látom. Az utóbbi 1-2 évben közelre sokat romlott a szemem szemüveget is kellett csináltatnom, szégyenszemre. Persze vannak Grand date, nagyító meg hasonló megoldások pl. TAG, de azok nem tetszenek. A másik csak nekem a rigolyám, a tokcső menetét nem kínzom ezzel plusz ott a korona tömítés. Persze egy évben ez elenyésző szám. De ha hozzáadjuk, hogy még mellette ha pontatlan lenne mennyit kellene tekergetni, meg ez a hülye óraállítgatás minden évben szép szám jönne össze. Megpróbálom megkímélni ezektől.
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
sebixxx #252062 üzenetére
Szia!
Az viszonylag jó ár egy 2022-es vásárlásnak sok baja nem lehet és messze a szervizciklus. Fontos, hogy mindene megvan, a számokat mindenképpen nézd össze (kártya/hátlap). Az enyém is 2022 februári.Kb. 2 hónapja vettem én még 1.1-ért. Anno ide is berakta valaki a koronáról a képet tippelve, hogy milyen óra lehet. Nem gondoltam, hogy egyszer én is veszek egy BB-t. Én nagyon szeretem, kézen napi másfél másodperc mínuszban a járáseltérés de hátlapra lerakva visszaszedi tehát majdhogynem nullásan jár. Forgatóban volt 26. óta most vettem ki 0,5 sec volt az eltérés. Te miért ezt a modellt szemelted ki? Nekem fontos volt, hogy no date legyen.
-
teratti
senior tag
válasz
sebixxx #252001 üzenetére
Szia! Magyarországon vásárolt is fellelhető különböző FB csoportokban. Én biztos nem vállalnám be külföldről ha itthon is lehet kapni. Nekem is Tudor van igaz nem az 58-as mert az 39-es.
Én a 79230B-t vettem 41mm-es, tökéletes, Hódmezővásárhelyre autóztam le érte. Természetesen full set.
-
teratti
senior tag
Üdv újra itt!
Adott egy kvarc TAG Heuer Aquaracer CAF1010. Kérdésem az lenne mi lehet az oka, hogy tegnap délután beállítottam a kvarc és az analóg részét mert el volt mászva egymástól. Ma még már 3 percet késik a mutató. Elem lehet? -
teratti
senior tag
Hello! Steinhart Ocean 500 Titán órát vennék ha lenne valakinek jó állapotban és jó áron. Csak az ETA szerkezetes érdekel. Pü-ben várom a jelentkezést.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #156433 üzenetére
Én is akkor használtam a chrono részt mikor megvettem, hogy rendben működik-e. De néha megmozgatom a kenőanyag miatt, hogy ne száradjon be. De már lehet késő....
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #156037 üzenetére
139-ért árulta az egyik srác de, hogy Ő mennyiért jutott hozzá az nem tudni.
Ja tudni, most látom Misi berakta.
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #156016 üzenetére
Á dehogy, csak a Te példád volt hirtelen a fejemben, hogy ilyen "olcsón" is lehet ilyen szerkezetes órát venni. Gondolom ez odakint működik vagyis remélem, és itthon nem azért vesz valaki ilyen órát, hogy legónak használja. Pont arra gondoltam, hogy a Camel órám is ilyen volt (2824) és harminc alatt adtam el....
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #155779 üzenetére
Max. nekem is ennyi lett volna.
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #155477 üzenetére
Nem mindennapi az biztos.
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #155102 üzenetére
Persze, nem azzal van baj mert aki dolgozik hibázik de az az amit Ákos ír. Ha pl. a WDL-be viszem lehet ott is történik valami, ki tudja. Mint ami jelen esetben az FB csoportban régebben megosztott történetem a Certinával.....
-
teratti
senior tag
válasz
Drenadar #153796 üzenetére
UHF ( Ultra High Frequency - 262 kHz ) szerkezet
Az óra megengedett eltérése kevesebb mint 10 másodperc évente, szemben a hagyományos quartz órákkal melyek megengedett eltérése általában +/- 15 másodperc havonta.
Az UHF szerkezetes óra másodpercmutatója "folyik" mivel egy másodperc alatt 16 apró lépést tesz meg. -
teratti
senior tag
válasz
phranxinatra #144838 üzenetére
Nagy grat, gyönyörű páros!
-
teratti
senior tag
válasz
gipsztigris #144781 üzenetére
-
teratti
senior tag
válasz
gipsztigris #144781 üzenetére
Várj egy kicsit lehet holnapután ismét elérhető lesz. Sokat nézegettem mire én is eldöntöttem melyik legyen és sokszor változott az elérhetősége csak az én kiszemelteimnek is.
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #142768 üzenetére
Köszi, elmentettem mégsem volt ott...
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #142761 üzenetére
De hová tűnt a BB? Délután hiába kerestem már nem volt fent...el volt mentve úgyhogy keresgetnem nem kellett, eladta volna? Arra vártam, hogy majd lemegy az ára felveszek hitelt és lecsapok rá...
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #142663 üzenetére
Én még tartom magam, hogy gyönyörű...
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #142516 üzenetére
Már a harmadik eladó kínálja Ákos bejelentése óta...
-
teratti
senior tag
válasz
CoolBoy323 #142468 üzenetére
Ha a c75-ös kódot használod 7,5%-ot elenged az árból.
Sungoo: például napi szinten jelen kell lenni a fórum életében. Nem hozzászólás szinten de gyakran olvasgatni...
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
válasz
alphaville #142448 üzenetére
Jogos, összekevertem az F150-nel....fagyálllótól elnézést, ez oké a 150-es nem tetszik.
-
teratti
senior tag
Olyan jó akció van GPS-es órákból a DFI-n, hogy menten elcsábulok...
-
teratti
senior tag
válasz
midnightstar #142385 üzenetére
Törődj bele ne gyere a nyers számaiddal, vízi sportokhoz 20-as kell minimum. Sehol nem ajánlják a 10-est csak úszáshoz, könnyű merüléshez egyébként konkrét példám van a Tisza-tavi Jetskizés után a cimborám 10-es Festina Chrono órája ment az óráshoz.
-
teratti
senior tag
válasz
Williamgrant #142361 üzenetére
A vízi sportok, ezen belül a Jetski 20 báros órát követel minimum.
-
teratti
senior tag
válasz
medvefrigyes #141154 üzenetére
Ha ez a cél ne járj közben külön utakon szerintem sem, maradjon addig a jelenlegi s majd ha itt az idő váltasz. Én is az egy órát birtoklók közé tartozom, nem rakom dobozba/forgatóba őket. Biztos ezért is cserélgetem olyan sűrűn hiszen annyi pénzem nincs, hogy 3 db félmilliós órát cserélgessek....
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #140698 üzenetére
Intézetek egyet ha nagyon szeretnél....
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #140691 üzenetére
Pazar... ez egy Bubble?
-
teratti
senior tag
-
teratti
senior tag
Igazatok lehet nem találok kerámiára utalást sehol... csak akkor honnan szedtem, biztos olvastam valahol nem csak kitaláltam.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #140397 üzenetére
Robby-t akartam venni de nem volt helyben a BL-ben és nem is tudtak rendelni így tűzoltásként Hirsch Pure lett.
De azt tapasztalom amit Bence ír a (#140398) hsz-ben: A Hirsch tényleg nem menne rá, szerintem azok 0.2mm-rel szélesebbek átlagban, cserébe a helyes méretű tokfülbe stabilan passzolnak, ez viszont pozitív. -
teratti
senior tag
válasz
bence0929 #140383 üzenetére
Kerámia lünetta van rajta még nem volt ilyen órám így sajnos azt sem tudom megmondani mennyire állja a sarat de minden mozdulatomra odafigyelek amit bal kézzel csinálok....
Ennek szerencsére 22-es a tokfüle, könnyebb dolgom van/volt mint Neked a kistesó 21-es méretével szemben.
-
teratti
senior tag
válasz
Williamgrant #139758 üzenetére
TimeCenter kollégánál pl.
-
teratti
senior tag
válasz
gipsztigris #139632 üzenetére
Ezt azért erősen kétlem, de ez ne ebben a topikban kerüljön megvitatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest