Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Deskdiver #257196 üzenetére
Végre egy óra amin nincs másodperc mutató.
Nekem tetszik.Ami beugrott még, hogy nekem egy kicsit vintage érzésem van vele. Ha kopottabb bőrszíj lenne hozzá... nem ilyen friss kontrasztvarrásos... , akkor simán lehetne apám órája a hetvenes évekből. Ez nem baj... csak egy érzés. Talán ettől is időtállóbb ez a klasszikus design.
Szerk.: kék másodpercmutatót rakni egy ilyen egytónusú klasszikusra...
még jó, hogy nem sárga, vagy rózsaszín lett
-
Ulenspiegel
tag
válasz
Deskdiver #257094 üzenetére
A CNG az ázsia (illetve Bob Changon keresztül a brit) disztribucióban tölt be meghatározó szerepet. Jelenleg a márka egyik legfontosabb (cél)piaca.
Vélhetően az elmúlt évek tökeinjekcióiban is volt szerepe a CNG-nek, amikor a Roamer modernizálta a termelést és többek között létrehozta a saját tokgyárát. (Miután ez egy vegyes vállalat.)
Frommherz a korábban linkelt interjúban kijelenti: "...Az, hogy más óragyártóknak is dolgozunk egy mégerősebb, mindennapos nyomást helyez ránk..." Annyit tudunk, hogy a Roamer más svájci gyártóknak is készít tokokat. Hogy kiknek, arról nincs információm.
Teljesen jogos a felvetésed a watch makers.ch-val kapcsolatban. Csak feltételezésem van (nem csak tok, hanem "full service/assembly (?)).
-
Veron
addikt
válasz
Deskdiver #256806 üzenetére
a villantós csak a GMT-vel használatos? ez nem a GMT hanem a sima hárommutatós.
egyébként a Tsao Legacy 36 is nagyon tetszik, oda van is kuponom. nyilván technológiailag nem nagy szám, de érdekes kis darab, persze a resale value 0-hoz konvergál.
@rbalint88: a fémszíj a bumszli csat miatt nem begyere. így nem is áldozok rá, ha nem muszáj.
-
SOAD19
addikt
válasz
Deskdiver #225857 üzenetére
Passzolom! Én csak annyit tudok, amit itt olvasok, vagy Viktorék videójából magamba szívok. Ha jól rémlik Dávidtól hallottam, ezt a tokos dolgot. Igazából az olcsóbb 4-500k-s óráknál van jelentőssége a swiss made feliratnak, mert azoknál nem lehet tudni, hogy vajon a tok is Svájcban készült-e. Drágább óráknál, amikről tudjuk, hogy svájci márkák (Rolex, Breitling, stb.), azoknál evidens, hogy igazi svájciak.
-
g0n21
senior tag
válasz
Deskdiver #225436 üzenetére
A Bamford oldalon volt 3 perc, a casioén 5...
be volt állítva e-mail értesítés, és elő volt készítve minden: login, angol cím (package forward fiók), mert csak UK-n belül értékesítették, és 11:00-kor lett on-air, pont amikor megérkeztem egy találkozóra ezért (a sima fekete titan, gmw-b5000-tb) :úgyhogy 5 percen belül két G.
Szulita28
Nimda
ennyit a limitációkról
BloodRay: a kék beütés, a felirat, fekete tuskecsat, egyedi doboz. Nagyjából ennyi. 60e HUF volt+ csomag továbbítás, a szemetek meg 200e körül kínálják már ebayen (nem, az enyém nem lesz köztük).
-
dzsi23
addikt
válasz
Deskdiver #225180 üzenetére
Úgy érzem, sokáig egyedül lesznek.
Ha jól látom, a tervezés 15$-ra jön ki náluk darabonként, az nem tűnik soknak. Viszont az 1900 dolláros előállításhoz képest nem kevés az 5000 dolláros eladási ár, de nyilván még így is az általam felsorolt többi gyártó alatt marad. Kár, hogy az olcsóbb óráik nem ennyire csábítóak.
-
SOAD19
addikt
válasz
Deskdiver #225125 üzenetére
Ez a Te hibád, miért van ilyen jó ízlésed.
(#225127) zsoltzsolt
Itt a kétkezi végeken, Debrecenben a 10.-en, csak a dél felé néző ablakból szinkronizál, az észak felé nézőböl nem akar. Pedig, arra sincs túl sok panel, ami bezavarhatna: [kép] -
Szulita28
senior tag
válasz
Deskdiver #225098 üzenetére
Jaaaj Tenet...valaki érti azt a filmet??
Az óra nagyon király, jöhetPersze nem annyiért, amennyiért majd kiadják..
Más.
Megjött a CW új Loupe magazinja. Hirtelen végiglapoztam a weboldalt, de sehol nem találok róla megjegyzést, ezért érdekes lehet: novemberben jön új Trident C60 az SH21-es szerkezetükkel, a már - más modelleken - ismert járástartalék-kijelzővel. Igazán kíváncsi vagyokaz árárará. -
Fall-N
veterán
válasz
Deskdiver #225071 üzenetére
Vagy ott a Panerai akik a németeknek voltak beszállítók, de ezt már inkább meg sem említik.
Szerintem is lényegtelen a múlt, mivel már az a generáció régen meghalt és eltelt már több évtized. A mostani generációknak semmi köze ahhoz, amit akkor műveltek.
Kocka Casiot se vegyen senki, mert hány terrorista viselte és bomba időzítő szerkezete volt.
-
SOAD19
addikt
válasz
Deskdiver #225008 üzenetére
És ha a számlapon és a tokon is rajta van a swiss made felirat, akkor az azt jelenti, hogy 100%-ban Svájcban készült? Vagy "csak", azt jelenti, hogy az óra értékének 60%-a Svájchoz köthető, és emellett a tok is Svájcban készült. De pl. a hajszálrúgó, mutatók azok más országból származnak. Egyáltalán létezik olyan, hogy egy óra teljes egészében, minden porcikájában svájci. Biztos van, csak gondolom a több tízmilliós órák körében.
(#225009) minas
Kis konkrétumot megtudhattunk, kíváncsi vagyok. -
zolnagy
őstag
válasz
Deskdiver #224960 üzenetére
Ezt néztem én is, ha ugyanarról van szó: [nem video] Jól néz ki és itt a méret sincs annyira elszállva, mint egyes G-Shock modelleknél. Bár nekem ebben a színben jobban tetszik: [ez sem video]
-
dzsi23
addikt
válasz
Deskdiver #217713 üzenetére
Szerintem nem futott ki a 2.0, most is rendelhető tőlük. A szintén tőlük rendelt rally tropichoz képest kevésbé gyűjti a port (azaz egyéltalán nem, a rally meg igen), cserébe keményebb, de lényegesen hajlékonyabb az 1.0-nál. Utóbbit csak felpróbálni bírtam.
Amúgy a Borealis szíjára nagyon kíváncsi vagyok, a luxus topikban is elismerően beszéltek róla, és most már náluk is van tropic (csak 20mm egyelőre), remélem, az is van olyan jó, mint a diver. [link] Bár nem olcsó; 30$, de a cns is 30 volt a két tropic (1.0 és 2.0), abból az egyik kuka.Egyéb:
Azt hittem, a Seiko csak zöld lumét használ, de ma hozzám került egy kronó, és "jé, ez kék"!Persze, azóta rákerestem, és látom, hogy 1-2 "limitált" búvár és GS esetén használtak korábban is kéket.
Seiko & Bulova -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest