- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Takuun #219024 üzenetére
Asszem a szervized a fémtok műveleteknél vett fordulatot.
Hantosnak tudom, hogy megfelelő lehetősége erre.Én ezeket a telibe polírozottakat nem igazán kedvelem. Egy munkás óra legyen matt, és legyen sörétezett. Nekem az nagyon tetszik mindig.
Előveszem a Vostok Amphik idei tervébe a mattítást. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Takuun #155428 üzenetére
Hát ha egy casio feliratú subra vágysz akkor hajrá. Egyébként ennek sem rakott az indexe hanem hatulról van kinyomva a számlámból ahogy azt múlt heten befotózott saját MDV-men is látni.
A sima fekete O1 rakott indexes, a vésett lunetta betét meg szerintem stilus keveredés lenne mivel ha jól tudom ennek a regi tokos rolex eredetije nem vésett.
-
g0n21
senior tag
-
-
g0n21
senior tag
válasz
Takuun #127745 üzenetére
chrono-n ami 155-ért van és új, az Amerikából van. Dobjál rá postaköltséget (6000ft) vámot(3-5%), áfát (27%) -itt tartunk 225 körül), és árrést (mert nem várhatod el, hogy ingyen adjanak neked valamit, haszon nélkül, ahogy nyilván Te sem szeretetből dolgozol), és máris kijön a 260. Viszont ebből tudsz alkudni 10%-ot.
Meg nyilván nem 155 + áfa a beszer.Nézzük a spanyolt, 190-ért:
EU-n belül a kettős adóztatás miatt nincs áfa, tehát 157.000Ft, és mivel kereskedő vagy, kapsz 10-20%-ot.
Legyen most 10%, tehát 141,3. + itthoni áfa, így 180k. Mennyiért hirdetnél meg egy 180 ezres órát, ha fizetned kéne alkalmazottat, helységet bérelni / webshopot fenntartani, járulékokat fizetni, stb?
Ha 260-ért hirdeted, de 15%-ot engedsz, akkor 221-ért odaadod. És nagyon nagyon jó fej vagy.Ez csak egy képzelt számolás egy amerikai popfesztiválról
Szóval valszeg nem így van, de ez az óvodás verzió.Így 155-ért, egy évesen, karcmentesen JÓüzlet...
-
csabulaxi
senior tag
-
madarasz92
őstag
válasz
Takuun #124821 üzenetére
Ahha most nézem a hirdetésben a képeket valóban ezüst szinű a feketén is a mutató jól látom ?
Köszönöm mindenkinek valószinű inkább a fehéret választom ..
phranxinatra: Hol hirdeted az Omega-t? Ha ebay-en akkor nyugodtan elküldheted amint nálad lesz a pénz , ha jófogás stb akkor ezek szokták azt a szöveget tolni hogy kislányombarátjának a húgának szeretné megvenni aki Kanadában lakik (aki meg neked ir Nigériában) .
Küldött nekem ilyen emberke többször is SMS-t , amikor jófogáson hirdetem egy órát Google forditós helyesirással.. -
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #123644 üzenetére
Hantos Úr vállalja!
A kérdés most már inkább az, hogy itthon is tudok-e beszerezni valahol? A Krono Kft-nél lehet ilyet venni, de az egyrészt nem zafír, másrészt keskenyebb.
Ha van valakinek ötlete ne tartsa magábanAmúgy én vagyok béna vagy tényleg csak itt tudok venni
[Nagyítóablak, zafír]
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Takuun #123340 üzenetére
Szerintem jelentős különbség van. Nekem ez az első Old Radium-os órám ,de sokkal jobban tolja mint a Robert Octopus-om és a sima O1-em. Mindkettő C1 volt. Én meg a Monstert sírom vissza. Annál erősebb lume-ot még nem láttam élőben.
(#123345) eastsider Várjuk a tapasztalatokat. Rios Aviator bivalybőr az én ajánlatom.
(#123347) Ereshkigal Lehet. Bár ők közelebb vannak a csövet gyártó céghez (MB Microtec) mint a Jianianhua órásmesterei és még lehet ,hogy kapnak friss eresztésből.
-
terra052
őstag
válasz
Takuun #122601 üzenetére
Igen.
43 mm KN
Kívül karcos, plexi csere, szíj utángyártott, de a lelke az a helyén...
Szép szerkezet, a járástartalék tesztelés alatt.
Már rájöttem, nem bonyi: alul beállítom az évet a hónaphoz, felül mutatja a hó napjait összekötve a hét napjaival, aktuális dátum és nap meg a helyén 3 óránál.
Mondjuk értelme nem sok van, de 72-ben űrtechnológia lehetett
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest