- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #211023 üzenetére
Az Orient M-Force -oknál is, plusz a Citizen Marine Masternél is van kis hüvelyes cső megoldás, a Citinél középen van ráadásul, az M-Force-oknák hasonló, mint a Seiko Prospex-ek fémszíjasainál.a leggyakoribb, hogy ha kiütőt használnak, arra ragad rá, vagyis rajta maradhatott. Egy életre megtanultam, amikor vissza kellett autóznom vagy 80 km-ert egy ilyen miatt egy Monsternél..
Ilyen kis csövecska a Seiko butikban elő szokott ferdülni, 1000-1500 ft, de ha nincs , lehet rendelniük, csak akkor cummedli, várhatsz, mig megjön.Én sok esetben amikor használtan veszek ilyen megoldású szíjjal órát, megkérdezem, lett-e szem kivéve, vagy gyári hossz, ha igen, megvan e a stift mellett ez akicsi kis gyűrű, mert ha nem, magadat szivatod meg, herce hurca. -
apuc
őstag
válasz
alphaville #204779 üzenetére
Nekem a Citizenem arra üt. De meg kell nézni, amikor megveszed. Személyesen, persze.
-
apuc
őstag
válasz
egyedülülő #204349 üzenetére
Ideje elkezdened, ez egy Isteni jel?
.
-
apuc
őstag
válasz
razzorr #203966 üzenetére
Ja, a gari bolti gari- visszapostázós. ezért nekem off-os..mert annyira meg nem olcsó, kivéve, ha eláraznak valamit, mint a (nekem szintén nem bejövős) titán órát itt most.
Aminek javították is azóta az árát, nyilván itt is olvasgatnak..Bájdevéj van 140-ért új titán eladó, ugyanilyen garival. Nem boltban,, de ez is olyan. -
apuc
őstag
Automatikusan, naponta 6! alkalommal pontosít..ez nem elemkímélő- sajnos nincs solar töltése, így a 2 év élettartam az nem semmi..ha megy annyit.
Nyilván gyorsabb is lehetne a jel vétele, ha pl. Németországban lennénk, ahol erős is a jel.Nálunk gyenge, pláne ha vasbeton az épület is.. -
apuc
őstag
válasz
justgiveup #203609 üzenetére
Idehaza a Seiko drága. Aránytalanul.
-
apuc
őstag
válasz
g0n21 #203199 üzenetére
Engem a személyeskedések zavarnak, amik időközönként fel-fellángolnak. Mint a "majmozás" most, de volt már a Face-es Seiko csoport adminja lehordva mindenféle érdekes jelzővel itt,amit nem értek, mire jó ez? Miért kell? De mindenki maga tudja, mit miért tesz. szerintem semmi személyeskedés nem helyénvaló, bár el tudom képzelni, hogy amikor az érvek elfogynak, jön az- csak ha lehet, ne jöjjön..
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #203103 üzenetére
Szerintem meg nem idiótán viselkedik, hanem picit vicces, picit meg ilyenek a mai budai fiatalok.
De zárjuk ezt le.
(Amúgy jó amit előad. 😉☺ ) -
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #203094 üzenetére
Annyira vicces, ha egy embert a videón látottak alapján megítéltek, holott nem is ismeritek..
Én személyesen ismerem.
Vettem tőle egy karbon 0000 -ás sorszámú órát, és beszélgettem vele.
Jót beszélgettünk. Sokat tanultam tőle.
Nagyon más élőben.Egy igen szimpatikus ember.
Lehet, hogy a videó felvétel miatti természetes lámpalázát vezeti így le, ezzel a viselkedéssel.
Amúgy nem ilyen, és örülne itt bárki, ha annyit tudna az órákról, mint ő. 😉 Talán ez a nagy tudás az, ami kikívánkozik belőle, csak még fiatal, majd beáll. ☺ -
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #203085 üzenetére
Szerintem meg ilyen a természete, de jó srác, nekem szimpatikus!
Nyilván megosztó személyiség, mert az okos embereket sokan nem kedvelik, pláne, ha tudja is, hogy okosabb az átlagnál, és nem (ál)szerénykedik.Relaxmpv: Nekem is indexre üt a Promasterem. de a japcsik szerintem figyelmek erre, pláne a Citizennél.
-
apuc
őstag
válasz
alphaville #202937 üzenetére
Meg a -5% is simán megy as TUTU-ban, csak kérje!
-
apuc
őstag
-
apuc
őstag
válasz
watchlover #202306 üzenetére
Köszi, nagyon tetszik nekem is. ☺
-
apuc
őstag
BÚÉK!
-
apuc
őstag
válasz
Misi1979 #201258 üzenetére
Egyetértek azzal, hogy nincs, és ne is legyen licit.Ott nagy a visszaélésre a lehetőség.
Az pedig, hogy ki mennyiért ad vagy nem ad el kiírt áron valamit, az Ő dolga, ebből én szerintem nem kell, és nem is érdemes morális kérdést csinálni, take it, or leave it.. Az a halálom, amikor a meghirdetett óra posztja alá üzletrontó kommentként beirogatják egy távoli- sok esetben a jó árasok nem EU-s webáruházakat, hogy nééémáá, itt ennyivel olcsóbb.
Na azt nagyon nem. Szerintem.
Egyébiránt ott sem a felpróbálás, sem az életben nem is gondoltam ilyen kicsi/nagy/vastag/nehéz, stb nincs meg, mint ahogyan az úton is kaphata csomagban az a szegény óra..még ha tökéletes állapotban is adták fel.
OK, a paypal visszafizet, stb, de a herce-hurca, macera, stb-stb.. -
apuc
őstag
válasz
Mercutio_ #201221 üzenetére
Nem, sem itteni, ismerem az érintett tagot, akit itt páran igen sokszor és sok esetben igen mnősíthetetlen jelzőkkel illetve emlegetnek. (Pl: zsírdisznó, ami arra nézve, aki ilyet ír a másik emberről maximálisan elegendő .)A zombiland sem éppen. egy objektív jelző a Seiko csoportra..
Emberileg ezt nem értem, a többire meg magasan teszek.De sem az itteni, sem az ottani " nepperek" nem zavarnak, zavartak, amiért "read only"-ból ideírtam, az csupán az értetlenségem a fent leírtak miatt.
Amúgy akit ilyen válogatott jelzőkkel illetett itt valaki, szintén tag itt is..
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #201208 üzenetére
Nem kell megvenni. Egyszerű.Minden óra annyit ér, amennyit adnak érte, hiszen régóta tudjuk ezt jól.
Nem is értelek, mi ez az egész..Irigység talán? -
apuc
őstag
válasz
Tothgera30 #200060 üzenetére
Ha megveszik.. 😎
-
apuc
őstag
válasz
Fall-N #199728 üzenetére
Amellett a Monsternek a 12-es feletti pötty a lünettáján lume-val van kitöltve.Plusz koronazáras.
Plusz ugye ISO diver, nyugodtan búvárkodhatsz is benne, a baby monsterrel nem javasolt. A hátlapon, mint az SKX-eknél, meg sok Prospex búvárnál, ott a Seiko hullám domboró logó. Emellett kisebbek, 42.4 mm korona nélkül, az Ice Monsterek 43.5-44 körül vannak.
A szíjban is van eltérés, mert ha kaucsuk, az picit más, mint a baby Monsteré, a fém pedig a sima Monsternek, mivel igazi búvár, búvárhosszabbítós a fém szíja.
Plusz a fém szíj szemkivételnél vigyázni, mert a Monstereknek gyűrű+sift rögzítésees a megoldás, a babynek sima Seiko 5 fémszíja van.
Amúgy árban is kb a duplája egy Monster, minjt egy baby, nyilván típustól is függ.
A narancs valamiért nem annyira népszerű, de nem akarok itt politizálni.
A Monsterek közt pár nagyon túlárazott, főlek a drakula , meg a gen1-es nem narancsok, hiszen ezeket már nem gyártják.Kb 160-180 közt kapod meg, ami irreális sztem..
A baby Monsterek, az Ice is pl, 50-65 közt elérhetőek, sok is van, mert újra elkezdték gyártani- a népszerűsége miatt.
A Gen3 Monster szintén drága, nem annyira elterjedt, ott az üvegen lévő kis nagyító a dátum felett van akinek nem tetszik (nekem sem) kb 180-tól van, de ott a werk 6R15-ös, ami miatt magasabbra van pozicionálva a piacon is.Ennyi jut eszembe most.
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #198189 üzenetére
Ahaa, bocsánat uzsorás Uram, nem akartalak ledegradálni.
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #198187 üzenetére
Amúgy az.
-
apuc
őstag
válasz
gipsztigris #198182 üzenetére
Nem strici szíj, stricis szíj.Nem ugyanaz.. -
apuc
őstag
válasz
alphaville #196869 üzenetére
Mondjuk annak az M-Force-nak a szerkezete igazán nagyon xarul nézett ki, sorjás volt, meg a szokott hótegyszerű werk, de a sorja odabaxott, én pl.sosem veszek Orientet ilyen szerkezettel többet.A Star ok, de azalatt hagyom.. Pedig egy Pro-t terveztem venni, de így - mivel ez a szerkezet van abban is, nem.
Olyan érzés valahogy, mintha pl.egy csodás, új Merciben egy dízel KRAZ motorja menne..elpusztíthatatlan, de ja.. -
apuc
őstag
válasz
marquuard #196198 üzenetére
Remélem így lesz, a próféta szóljon belőled.
De cipőt a cipőboltból, órát vagy netről, vagy Timecenterből.
De hogy Aldiból?Ez vicc
Annyi igen korrekt Casio és egyéb, olcsó vagy olcsóbb márka van, ( Orient, Pulsar,Seiko 5 Sportok, stb)
amelyik már sok év alatt bizonyított.
Egy saját márkás olcsóboltos órát nem is értem, miért venne bárki is meg. -
apuc
őstag
válasz
b4zsi- #196194 üzenetére
Helyes, nyilván a vicc kedvéért írtam a Seiko butikot..
Injun, na ez meg a másik!
pulutodurumo: A pálcák számozása nem tudom, milyen az Aldi-Lidl-ben, de amióta tudom, hogy bánnak az alkalmazottakkal, egy.két dolgon kívül sosem költenék a szükségesnél többet náluk, az is tuti.. -
apuc
őstag
válasz
Gabonetta #196191 üzenetére
fahéjas.
Amúgy ha mégoly guszta-színes-szagos is, előbb rendelnék órát neten Sky,Ebay, stb, mint az Aldiból.
Pedig órát csak személyesen veszek.
Tescoban,Lidlben, Sparban sem jutna eszembe, de egyik ilyen boltban sem.Tudom, tudom, bennem van a hiba!
Ilyen egy sznob, aki nem vesz Aldiból órát. Gyertek, kövezzetek meg.
Amúgy az Aldis popsitörlő egészen faja!Empsepo: Asztali, ébresztős rádiós órám van, igaz Philips, nem Aldis, kb 10 éves és hibátlan.
De ajándékba simán vennék ilyet akár no name-et is, én is , akár az Aldiban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest