- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
zolikaDB #277820 üzenetére
Szerintem kevered ezzel (42mm-es), amit én linkeltem (39 mm-es). Amit te linkeltél az nekem túl egyszerű, letisztult, tool watch-os. De, azért köszi!
#277822 Memmaao
A Nivada kevésbé levegős számlapja nekem is jobban tetszik, de nem rossz ez sem. -
válasz
zolikaDB #277115 üzenetére
Így van! Több európai raktáruk is van. A Seiko Arnie tőlük jött, nem volt semmi plusz vám. Viszont nem éppen gyorsak. Vagy 3-4 hét alatt jött meg az óra. Emailt is lassan válaszolják meg.
Sőt, kb 2 éve tőlük vettem a Tissot T touch okosórámat is.A garancia jegy pecsételt, hivatalos kereskedő bélyegw van rajta. Nekem talán spanyol raktárból jött.
-
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
zolikaDB #275776 üzenetére
Azért nem többszörös a különbség, a pár napja linkelt csehszlovák boltban 140 körül van a BN0116. Az azért kézbe fogva egy sokkal masszívabb, komolyabb óra, monoblokk tok, 300 méter... A jobb oldali csak távolról nézve hasonlít rá, egyértelműen a másikat választanám.
-
SOAD19
addikt
válasz
zolikaDB #275696 üzenetére
"4. Az óra karbantartása és szervizelése
Az óra karbantartása és szervizelése is fontos szabály. Az órát rendszeresen ellenőrizni és karbantartani kell, hogy megőrizzük annak működését és élettartamát. A mechanikus órákat például évente legalább egyszer ajánlott szervizbe vinni, hogy megtisztítsák és beállítsák a mechanizmust. Az elemes óráknál pedig időnként cserélni kell az elemet, hogy az óra pontosan működjön".Az órások like-olják, ezt a "remek" cikket
-
-
Churpik
tag
válasz
zolikaDB #273407 üzenetére
Az MRW-200H ment akkor, meg a Ladies változat (kicsit kisebb LRW-200H) különböző színekben. Kicsit feljebb kúszott az ára tavaly óta, de ha beakciózzák akkor ár-értékben még mindig jó vétel, már annak aki szereti ezeket a kis műanyag Casio-kat.
Riválisa a kicsit olcsóbb Q&Q VR18J sorozata, annak rendes üvege van, viszont nincs dátum meg forgatható bezel. De ugyanúgy Citizen szíve van, akárcsak a Casio-nak (2305).
-
-
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB #267509 üzenetére
Rövid ideig nekem is volt tiffany színű órám, és nyáron, nyári cucchoz (póló-rövidnadrág) szerintem passzolt is. Viszont én sem éreztem igazán komfortosan magam azzal az órával a csuklómon, kicsit olyan "ide nézzen mindenki, milyen órám van" érzésem volt. Bár ezt az érzést az is erősítette, hogy egy Nautilus homage volt, egyedibb dizájnnal talán nem lett volna gond.
A menta és a lazac sem éppen megszokott színek, de azokban tök jól érzem magam, ahogy citromban és narancsban is. Talán majd valamikor próbálkozom még a tiffany-val is, de az nem mostanában lesz.
-
Churpik
tag
válasz
zolikaDB #267475 üzenetére
A Skmei-nél már megjelentek a solarosok, de az inkább az alsó kategória az Ali-n. És kétlem, hogy kibírja a Skmei solar battery a 8-10 évet, ahogy mondjuk egy Eco-Drive (bár abból is akadt, ami egy évesen adta meg magát). Én is várom, hogy megjelenjen a solar pld. PD vagy Steeldive/Addiesdive/Fliegerdive/akármidive vonalon.
-
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB #267478 üzenetére
Volt, és de szép is volt ez a Kamasu...
Ez volt a legpontatlanabb órám, mert átlagban napi 19 másodperct sietett, és egyben a legpontosabb (mechanikus) órám is ez volt, mert azt a 19 másodpercet atomstabilan tartotta. Amúgy szerkezetben nagyjából egykutya a Seiko és az Orient.
-
fagyalllo
őstag
válasz
zolikaDB #267353 üzenetére
Nem rádiós, de fémszíjas van USA piacon. Citizen Promaster Tough BN0241-59H és BN0241-59W
-
Churpik
tag
válasz
zolikaDB #264622 üzenetére
Waveceptor?
Roszdamentes, tough solar, multiband 6, számlap több színben választható.Pld.: WVA-M650D-2A
-
arn
félisten
válasz
Alig par ilyen ora van, folyos mutato nelkul. Amit keres, az nem letezik (foleg nem ennyiert), vagy ha igen, mondd meg melyik tipus
Folyos mutatot spring drive tud, meg nehany magasabb frekvencias kvarc olyasmit, egyik se radios/solaros.
Citizenbol van par radios/solar mutatosban, casio ocenusok altalaban japan modellek (onnan kell rendelni), seikobol is japan remlik. A citizenek meg a legelerhetobbek.
Itt lehet keresot beallitani - [link] casiobol a digitalis kijelzos van olcsobban, ami full analog 370 eurotol (citizen).
-
SOAD19
addikt
válasz
"Kollégám szeretne órát venni
"
Aham...! Félsz, hogy az asszony beleolvas a topikba, mi?!
A Solar, folyós mutató... Ilyen nem sok lesz. Szinte, csak a mechanikusoknál van folyós mp. mutató. Kicsit drágábban esetleg egy Oceanus T200, ha meg tud barátkozni a mp mutató nézésével, és járásával.
Azért a Citizenek között is akad a kritériumoknak megfelelő: [link] -
lacizeg
csendes tag
válasz
zolikaDB #264402 üzenetére
A "nagy testvéréhez" mit szólnál:
-
-
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB #258657 üzenetére
Premiumból nekem petrol van, nagyon tetszik a színe, de ahogy nézem a paratrooper petrolt, annak teljesen más árnyalata van, az annyira nem jön be. A teal elég merész, nyárra tudom elképzelni póló-rövidnadrág kombóhoz.
#258658 zsizsef:
Vettél hozzá nagyítót?#258665 attilagabor:
Ez már nagyon a másik topikba való, de ott sem ajánlanám. Miyota, Seiko, esetleg (ha mindenáron kínait szeretnél) Seagull szerkezet alá nem mennék... akkor inkább legyen kvarc, de abból is japán. -
ricsik
őstag
válasz
zolikaDB #253466 üzenetére
Casio GW-M5600 valószínű a GW-M5610 elődje. Tudásra úgy nézem ugyanaz. Az M5600 már régen nem kapható. A GW-M5610U a GW-M5610 utódja. Ugyanazokat a funkciókat tudja csak egy kicsit másképpen. A lényegi különbség a világításban van. A régebbi E.L., utóbbi LED-es.
Összehasonlító video -
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB #253260 üzenetére
Most éppen a premium a kedvencem a CNS natok közül. A deluxe finomabb szövésű, és a 35 millis vintidzs Poljotomra tök jó, de nagyon vékony, a 41 millis Orientemet már nem szívesen hordanám ilyen szíjjal. A premiumot direkt csinálták sokkal vastagabb szövéssel, jól áll neki, vastagabb így a szíj is, durvább az anyag is, de hajlékony (ezzel a zuluval ellentétben), ez már az Orientemhoz is jó (bár legtöbbször a paratrooper van rajta), nekem bejön.
Aliról is rendeltem már, de ott árulnak millió félét, franc se tudja, hogy melyik milyen... van közte jó és rossz is, pl. az általad linkelt szíjak sem ugyanolyanok. Ha az Edelwolle is aliról rendel (nekem nagyon úgy tűnik, de ki tudja...), akkor igen, az alis is Edelwolle-minőség. -
dzsi23
addikt
válasz
zolikaDB #253168 üzenetére
Attyaég, ennek a palinak a videón lehet vagy 12 centis csuklókerülete, nem csoda, hogy lógicál rajta a paratrooper vége, de arra már nem volt esze, hogy rövidebbre vágja.
A másik probléma, amit említ, azzal én is találkoztam, de ez egy 3 éves videó, azóta javították: [link].
#253172 Memmaao:
Az Omegát gyártó cég gyártja a MoonSwatchot, és Omega logó van rajta, akkor végül is nem téved olyan nagyot, aki azt mondja, hogy ez egy Omega. Legalább is sokkal inkább Omega ez a Swatch, mint amennyire Coca-Cola ez a Timex. Legtávolabb talán az jár a valóságtól, aki azt mondja, hogy ez egy hamis Omega, és sok ilyen zseni van facebook csoportokban.
Amúgy én is nagyon rá voltam kattanva, amikor kijött a híre, csak a hájp, a beszerzés nehézsége és a mágas másodpiaci árak elvették tőle a kedvem. Ennek ellenére nincs kizárva, hogy ez lesz a következő órám, mert nem igazán találok olyan órát, ami komolyabb érzelmet vált ki belőlem.#253181 zoarden:
Ez a Triton csak nyomokban tartalmazza a régi Tritont, amit Polarstar ajánlott. De azért ez sem egy rossz óra.#253145 Richee11:
Orient Star 50 Standard vagy Orient Star 50 Basic Date, szvsz. tökéletes mindennapos órák (strandra nyilván jobb egy búvár vagy G-Shock). Bár a dátumon kívül van rajtuk járástartalék-jelző is, de a Basic Date-en eléggé visszafogott. Ki lehet őket fogni 250k alatt. -
PeterPH
senior tag
válasz
zolikaDB #253158 üzenetére
Paratrooper amit keresel, vagy kényelmesebb verzióban Comfytrooper.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest