- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
7s26c #175129 üzenetére
A seiko-k jellemzően igyekvésbe kezdenek a járástartalékuk végén? Az én ETA-m az épphogy a lejárás közeli állapotban kezd el késni...
Más:
Tudtok esetleg ajánlani olyan magyar webshopot, inkább boltot, ahol tudnék venni nem horror áron olyan szerszámot, amivel magam is le tudom kapni az óra fém szíját, hogy egy nátót/bármit rakjak a helyébe? Olyan bolt/szerszám érdekelne, amivel már van személyes pozitív tapasztalatotok.Ha a tokfülek távolsága a stiftnél ~24mm akkor 24-25mm-es vagy 26-27mm-est érdemes vételezni?
-
jagertibi
aktív tag
-
-
stewe780
őstag
válasz
7s26c #173529 üzenetére
Igen, ray 2. Nem tudom hozza-e az első széria minőségét?
A swiss made feliratot nem tudom megfizetni, az Orient és a Seiko marad számomra a megfizethető kategória. Elvileg a Seiko magasabb minőséget képvisel, mégsem olvasok róla jókat. Úgy érzem, csak azért poziciónálják feljebb, mert annak van felső kategóriás vonala is (grand seiko), de az alap sorozatában nem nyújtja az árcédulájának megfelelőt. Itt azért sokat látott órások is vannak, akik belülről is esetleg megtekintettém ezeket, azért kérdezem, hogy szerkezetileg mire lehet számítani? -
sipi83
aktív tag
válasz
7s26c #173275 üzenetére
+Empsepo: köszi, köszi
Nagyon szépen ketyeg, szerintem ilyen 46941-s van benne. -
YAS-dude
őstag
válasz
7s26c #172554 üzenetére
A lakosság nagy része vagy nem jár megbeszélésekre, vagy nem nézi közben hogy mennyi ideje beszéljük meg a semmit, vagy mer bunkó lenni és a telefonra pillantani, ha már a többiek is ezt csinálják.
Évek óta nem hordok órát. Nemrég nálam volt egy fitnessz karperec (lépésszámláló, pulzusmérő stb.) és nagyon furcsa volt, hogy ott van valami a kezemen, de nem tudom rajta megnézni az időt. Úgyhogy most órát akarok venni
Szóval van akinél fordul a trend. -
válasz
7s26c #172554 üzenetére
A telefonnál nagyobb időtolvaj nem is tudom van-e?
Ha már ránézel, elkezded piszkálni, majd hipsz-hopsz eltelt fél vagy óra a nagy semmivel!
Okosóra meg.. pffff... kalap szar!
Itt a Huawei diri véleménye a Mobil King BBM csatorna nyomán: Eric Xu Zhijun a Huawei vezére nem érti miért viselnek az emberek okosórát, mikor ott a mobiljuk.
Illetve ő ilyet nem venne.
Nem csak emiatt torpant meg a biznisz, hanem azért is, mert a felhasználók nagy része valljuk be - nem használja ki az óráját.
Ezek az előnyök nehezen megfoghatóak, így szerinte nincs jövője az okos óráknak.
Természetesen a cég mutatott be új órát! -
-
törölt tag
válasz
7s26c #170595 üzenetére
Onnan szedegettem vissza őket
saiyajin: Igen, saját képek. Köszi
eBay-s vásárlás volt .
Blind: Igazán nincs mit
Elvétve van licten, akkor érdemesebb. Eztelég nehéz megmondani, de nálam kb 1 hét alatt 1-2 percet szedhetett össze nagyjából.
Aske: nem vészes szerintem, de az acél szíjtól amit egyszer rátettem elütött kissé. Hátlapot levéve nem igazán látványos
...dehát 10e
Nekem igazából nincs vele problémám.
-
-
C0RVUS
tag
válasz
7s26c #169080 üzenetére
Hát... ha olyan lünettát is akar hozzá, akkor az sem áll meg húsz alatt.
-
g0n21
senior tag
válasz
7s26c #168955 üzenetére
Ma a wr100-as, koronazáras, oyster tokos, nyomasprobat ott, nyáron tömítés cserélt oramban pancsiztam a Széchenyiben.
Nem volt rossz érzésem, pedig ha elázik...Tavaly nyáron a fortisomban mentem tengerpartra, a fórumtársak még meg is fotosoppolták...
WiZARD is buvarkodik a POC-ban. Mondjuk az nem 100m-es 😂
-
SOAD19
addikt
válasz
7s26c #168920 üzenetére
Akkor lehet érdemesebb lenne neki egy kvarcos órát venni. Csak annak ugyebár nincs lelke. Mondjuk én abszolút el tudom képzelni, hogy karcot fogok venni magamnak. Például a nem rég linkelt új kvarc Longines VHP-k bármelyikét szívesen elfogadnám, legalábbis a netes képek alapján.
Hülye kérdés, de automata órát viselve, mennyire ajánlatos dobolni, mennyire számít ez extrém használatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest