Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nem ez volt a kérdésem.
A kérdésem az, hogy benne marad-e a játék a profilomba. Játszottál már F2P játékkal? Ha feltelepítesz egy F2P játékot, akkor az megjelenik a STEAM kliensben a játékaid között fehér színnel (mivel telepített). Ha viszont uninstallálod, akkor eltűnik a listából. (A megvásárolt játékokkal ellentétben, amik ugye ott maradnak, csak beszürkülnek). Na, ha ilyenkor újra ezzel a F2P játékkal szeretnél játszani, akkor hogy tudod visszatelepíteni? Libaryből sehogy. Átmész a Store-ba, rákeresel, majd telepíted...aham. De mi van akkor, ha vettem hozzá DLC-t. Ez volt a kérdésem lényege. Akkor is "eltűnik", vagy akkor már ténylegesen a tulajdonom lesz, így ha esetleg a F2P lekerül a Store-ból, én akkor is tudok vele játszani.
Példa: ha holnap levennék a Storeból a F2P Team Fortress 2-t, akkor addig tudnának vele játszani a F2P játékosok, amíg a gépükön van. Ha letörlik, nem tudnák újratelepíteni, mert nincs honnan. Velem ellentétben, mert nekem nem a F2P van, én akkor is tudnék játszani, ha már a Storeban nincs fent, mert benne van a játékaim között.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha veszel valamit, az biztos, hogy bekerül a profilodba, és nem kell keresned az áruházban többet.
Az f2p meg a play it now között az a különbség, hogy egyiket így, másikat úgy írták. Nincs jelentősége.
-
Youri
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Minden játéknál a DLC beépül a magába a játékba. Így, amikor újra letöltöd, akkor mindent letölt egybe
-
TazLeacher
nagyúr
Mi a különbség, ha egy játék adatlapján a "Free to play" vagy a "Play it now" szerepel? (Gangwars vs. MS Flight).
Illetve ezzel kapcsolatban még egy kérdés, olyanoktól, akiknek van már tapasztalat a dologban. Ha van egy Free to Play játék, mondjuk az Age of Empires Online, amihez lehet venni DLC-ket, ráadásul nem is olcsón, és én ezt megveszem, utána a játékkal mi történik? Tehát úgy értem, hogy bekerül a STEAM profilomba, és akkor is látszik a kliensben, ha nincs telepítve, vagy ugyan úgy ki kell keresnem minden alkalommal a Store-ból, és onnan kell telepíteni? Mert, ha mondjuk leveszi a STEAM a kínálatból a játékot, akkor első esetben én ugyan úgy tudok vele játszani, hiszen ott van a profilomba, bármikor telepíthetem, de a másik esetben ugye IJ...
-
Nordic
Közösségépítő
Kb fele ennyit érhet, egyeseknek még kevesebbet. Az a báj, hogy hiába jó játék, látszik az, hogy MMO-nak készült. Elég monotonná képes válni a játékmenet, főleg, ha minden kasztot végignyomtál már(ez könnyű, csak újra elosztod a skilleket). A történet sem akkora durr. Nekem kb. 60 óra lehet benne, kicsivel több mint a felén túl vagyok, de már vagy 3 hete hozzá se nyúltam. Egyszerűen ráuntam...
-
a178
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi!

Vicc, hogy így is több, mint 10 000 Ft-ba kerül. Valaki tud véleményt mondani a DLC-kről? Konkrétan melyikbe érne meg pénzt fektetni?
-
Youri
veterán
soksok Magicka: [link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Értem a problémádat, részben egyet is értek. Ha ebben moderátori konszenzus van, akkor miért nem csináltok egy "steamesek off topicja" jellegű topicot a közösségi részre, vagy (rosszabb esetben) tiltjátok be moderáció terhe mellett az ide offolást?
Legyen itt a csak a steammel, mint klienssel kapcsolatos kérdések-válaszok gyűjtőhelye, az offba meg menjen a többi épületes eszmecsere és az akciók is.
-
a178
tag
És hol a Midweek Madness?
-
Youri
veterán
Miért felejti el a Steam állandóan a Non-Steam játékokat?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
KenGuruL
csendes tag
nem tudja valaki, hogy a steamnek meg lehet-e azt adni, hogy egy játékot egy másik meghajtóra telepítsen, ne a C-re?
-
a178
tag
Daily Deal: The Ninjabee Collection
Ancients of Ooga/Cloning Clyde Bundle -66% off!
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Egy dolog, a probléma nem ez. A topic magáról a Steam-ről kellene, hogy szóljon, nem arról, hogy melyik játék mikor melyik másik oldalon akciós, és egyebek. Erre az Eredeti játékok - best buy topic szolgál. Ahogy egy adott játékkal kapcsolatos dolgokat a nevezett játék saját topicjában kellene tárgyalni.
Aktuálisan az a helyzet, hogy amíg ez a topic közösségi részen volt, addig valóban magáról a Steam-ről szólt. Amióta szakmai részen van, azóta meg mindenről, csak a Steam-ről nem (na jó, minden 1000 hsz-ból 1-2 azért mégis). Pont azóta nem szakmai, amióta itt van. De legalább pörög... Csak éppen értelme nem sok.
Pontosítok. Szakmai részen volt korábban is, csak nem a PC játékok, hanem az OS, alkalmazások csoportban, ahova való.
-
Wolverine
félisten
válasz
üzenetére
Én erre jó régen rákérdeztem (amikor még aktívabb voltam, és ismertebb is); az volt a válasz, hogy a Gamepod a játékokkal foglalkozó szakmai oldalnak van szánva, ezért a játékokkal foglalkozó topicok is szakmainak számítanak ezen a portálon.
Persze a Gamepod szakmaiságába ne menjünk bele a Prohardver! - Mobilarena - IT Café trióhoz viszonyítva... -
Pangelus
tag
Most ha egy oldal ahol kulcsokat/bétákat osztogatnak és már linkelte valaki napja/hete/hónapja és elfogytak most megint osztanak frisseket nem linkelhetem mert törlésre kerül n1
-
törölt tag
Micsoda? A kifejezések megfelelő használata. Van erre pár iskolások által használt mondás, pl a sírról és a szarról, pontosan illene ide. Elméletileg szakmai fórum ráadásul ez egy szakmai topic (bár ennek indokát mai napig nem értem, pláne azok alapján, ami mostanában zajlik a topicban). Ha itt nem vagyunk képesek a szakmailag pontos szóhasználatra, akkor mit várunk másoktól? És mi alapon a sok gúnyos megjegyzés (egységsugarú júzer, hülye amerikai...)?
maross: A muszály és a lessz szimplán helyesírási hiba. A tera és terra viszont két eltérő jelentésű szó.
Elképzelek erre egy Monty Python jelenetet mai viszonyokra: megy a hajó a végtelen óceánon, már alig valami ellátmány. És akkor az árbockosárban felkiált a matróz: "Ter(r)a!" (Még raccsol is hozzá legalább.) És örvendeznek neki vala. Mindenki rohan a korláthoz, és látják ám, hogy megközelítettek egy bazi nagy vinyót.
-
NFL#13
tag
A steam eladási ill. részesedési adatai bizalmasak vagy mezei halandó is megtekintheti?
-
FefeeX
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Arra sajnos a sok meló miatt nem érek rá ma, és most van leárazva... Viszont tetszik, hasonlít a Panzer Generalhoz, a stratégiákat amúgy is szeretem, ezerötszáza megért...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maross
üzenetére
Sokmindenről csinálok biztonsági mentést, de speciel a Stem mappám az nem ez a kategória.
Ehhez én is előbb vennék inkább egy külső HDD-t és rátolnám úgy, ahogy van, előbb telepítve rajta az összes Steam-es gammámat.Viszont azért mindent tényleg nem érdemes (csak) vinyón tárolni, aki cumizott már be 1,5 terás vinyóhalált az tudja mivel jár.

-
cskamacska
addikt
válasz
FefeeX
üzenetére
Egyébként van neki demója, mint minden rendes PC játéknak.

Érdemes először azt kipróbálni, nem látatlanban venni meg.
-
válasz
FefeeX
üzenetére
RTS, de a lassúbb fajta, vagyis itt nem kell percenként öccázat kattintanod, hogy sikeres ember legyél, álá Starcraft. Szerintem jó játék.
(#22140) chungee: nekem "csak" 20 megabites netem van, de már azzal is sokszor gyorsabb letölteni egy játékot, mint felinstallálni lemezről
-
chungee
addikt
Minek ide terrás vinyókat
Nem használja itt senki a biztonsági mentés funkciót
-
KubanitoS
veterán
Ha valakit érdekel, nekem 25 megás netem van
, de nálam csak azok a játékok vannak a gépen, amelyekkel játszok is. Mi a fenének foglaljon helyet feleslegesen annyi játék, ha nem is játszok velük? -
Sn[4k3]
senior tag
Ecsém, jól belakjátok a szerencsétlen vinyókat
Nekem elfüstölt nemrég a 160GB-s vincsim és most egy 80-assal vesződök. Bár az is elég. Nekem speciel 10 megás net is elég, 1-2 megával jönnek le a Steamről a dolgok (amúgy igen jó szervereik vannak!), addig meg Warcraft III-azok míg lejönnek a dolgok 
-
NFL#13
tag
Bocsánat. Összekevertem a Sniper Elittel, most nézem ,hogy te nem ezt kérdezted.
-
NFL#13
tag
Régen megvolt nekem. Szerintem nem rossz. Kicsit olyan ,mint a Hidden & Dangerous csak színpadiasabb. A multija meg valami isteni nagy poén, jókat lehet vele szórakozni.

Bár én már rég elajándékoztam, de ennyit megér, ha a multija nem kihalt akkor meg főleg. Ami haverokkal ajánlott...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha jól emlékszem az egyik benne volt egy nem is olyan régi bundle csomagban, ugye? Nem tűnik rossznak, de most én inkább kihagyom. Hátha lesz más is, ami jobban megéri. Meg aztán soká lesz még Summer Sale... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hamár ilyen olcsón adják. Miért sajnáljak rá pár forintért a lemezt

eami