Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz
Serpiko
üzenetére
Na megnéztem a steamon támogatást a kliensben azt írta kértem a játék eltávolítását. Pedig ilyet nem kértem soha egy játékra sem. Alatta volt a lehetőség helyreállítás rányomtam és már újra a fiókon volt a játék. Érdekes... Mitől lehetett ez? Lehet akkor történt mikor feltörték a fiókom hm.
-
Golden9
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Ezt házilag is megoldhatod. Annyi az egész, hogy minden nap csak egy oldalt nézel meg az GG.deals-en.
Az első nap csak a 10%-os leárazásokat, a második nap csak a 20%-ost, a harmadikon a harmincasokat, és igy tovább. Az utolsó napokon már csak nyugtatóval fogsz tudni aludni.
#Izgulok
-
bepken
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
pár éve volt például az az autóversenyzős(?) event vagy valami hasonló...igazából nem is emlékszem már a részletekre, meg nem is volt neki sok értelme őszintén szólva...
... de lényeg, hogy akkor azért látszott, hogy készültek valamivel. mégis mindenhol fikázták, hogy bugyuta hülyeség (hozzátartozik, hogy sok élvezni való nem volt benne, mert kb folyamatosan le volt halva az oldalnak az a része...) - meg nyilván legnagyobb bajuk az volt az embereknek, hogy nem hármasával kapták az ingyen játékot naponta, csak valami tokent lehetett kapni, amit egy amolyan "summer sale" pontboltban lehetett elkölteni idióta háttérképre meg szmájlikra.szóval lényeg a lényeg, akkor csináltak is valamit, meg igazából nem is....az embereknek nagyon nem jött be, így inkább nem csinálnak semmit. szerintem

-
-
-
fatal`
titán
válasz
Serpiko
üzenetére
Nem fog. Régen voltak ilyen villám salek, ahol a közösség választhatott pár óránként, hogy melyik játék menjen nagyobb akcióval (valamelyik F1-et húztam be így talán 90%-os akcióban), azt is megszűntették már jópár éve.
Pedig visszahozhatnák, lassan semmit sem érdemes steamen venni, mert a többi kulcsos oldalon (official resellerekre gondolok, nem a szürkeboltokra) szinte mindig minden olcsóbb.
-
De4d
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Hmmm drágakőre váltani szerintem a legrosszabb.
1000 drágakő eladási ára 35 cent.
1 kártya átváltása 20 drágakövet ér.
1 kártya eladása meg 0,05 cent abból ha azt vesszük 3 cent jutnak neked akkor 10 db kártya már felér egy zsák drágakővel.
Drágakőre szeritem csak akkor érdemes ha kitűzőket akarsz csinálni az acc szint növelésére. -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Serpiko
üzenetére
November hónap még ősznek számít, 24-30 között lesz amúgy a szél. Most is volt halloweenkor egy nagyobb leárazás.
De a két nagy szél az a nyári, június végén, meg a téli, december végén. Ill. még tavasszal is talán van valami, de szerintem a nyár és tél ami szignifikáns. -
-
-
-
l.skywalker
titán
-
De4d
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Vrjuk, csak csalódás lesz mint mindig. évről évre ugyanazok a learázok. Nagyon ritka a jó.
A Witcher 3-al szoktam mindig példálózni évek óta 75%-t kap mostanság kapott már 80%-at
Valószínűleg most is így lesz, ami mondjuk tavaly kapott 50%-t az most is annyit fog kapni. Persze most nem az 5 eurós nagyon indie címekre gondolok. De hátha a remény él
-
De4d
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
Gondolom az idő és pénz, de mivel így jön könnyen a napi "betevő" minek erőltetnék meg magukat? Pedig ez tényleg egyre rosszabb, nem csak hogy évek óta ugyanaz, itt van a "vírushelyzet" jóformán többet van az ember otthon, még inkább azt gondolná az ember durrantanak valami jobbat a szokásosnál, esetleg valami extrát is, de nem.
-
válasz
Serpiko
üzenetére
Én a három Tomb Raider játékkal (Legend, Anniversary, Underworld) szemezek eddig. Mondjuk azért azt hozzá teszem, hogy nem minden játékkal játszok amiket ilyenkor megveszek

bepken: Én "zaklatnálak", csak sajnos nekem kell a steam pont

Egy kérdés: látom a Serious Sam HD le van árazva, ami tartalmazza a HD First Encounter-t, meg a Fusion 2017-et. Azt írja, hogy ugye ebbe benne van a HD First/Second Encounter, meg a harmadik rész is. Szóval lényegében 3 eu-ért megkapom mind a három játékot ?
-
Golden9
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Most a másik fiókomhoz hozzáadtam a Sonic The Hedgehog 2-t, de a könyvtárban a
SEGA MEGA DRIVE AND GENESIS CLASSICS jelent meg, és abban van bent DLC-ként. -
válasz
Serpiko
üzenetére
Ez így van.
De ugye bárhol vesszed meg, az ő rendszerén aktiválod, az ő kliensében inditod el a gamet ami így a pofádba tolja az akciót.
Plusz az amcsi kölyköknek meg szerintem rohadtul mindegy, hogy 10 dolcsi vagy máshol (pl. epic store) 8 dolcsi.
S amíg ez nem változik, a valveot soha senki nem fogja tudni megszorongatni. -
Segal
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Inkább utóbb. Egyelőre messze nincs veszélyeztetve az első helyük.
Az 1 dolog hogy az epic ingyen ad játékokat és ezzel biztos szerez felhasználószámot, de ez jelen esetben csak viszi a pénz.
Az exluzív címek is sokba kerülhetnek így ott is jóval kevesebb a bevétel és sokan ki is várnak a steames megjelenésig, szóval hosszú lesz az az idő amíg érdemben fel tud mutatni valamit az epic, ha egyáltalán eljön ez az idő. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de szerencsére helyrehozhatatlan kárt akkor nem tudtak okozni, ez a lényeg.
eami