Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Az a baj a 10-es skálával, hogy közel sem olyan szemléltető, mint a 100-as.
-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Helló, jó reggelt, itt nem "mostly favorable reviews"-ről van szó, hanem kib@$%tt 10/10-es értékelésekről! Mégis melyik játék érdemel 100 pontot egy 100-as skálán?
Megtaláltuk a világ legjobb játékát, popkultúránk csúcsát, ami hiba nélküli és meghaladni sem lehet? 
Ezt a szerencsétlen bipoláris vérpistikés hozzáállást nem tudom ki találta ki, de netszerte ez tapasztalható, valami vagy sz@r, vagy isteni, köztes állapot nincs, amit a Metacritic felhasználói értékelések gyönyörűen tükröznek. Az csak hab a tortán, hogy az értékelések a sajtóban 6-tól kezdődnek a tizes skálán, a ténylegesen játszhatatlan bughalmok sem kapnak 65%-nál rosszabb értékelést, és a nagyobb költségvetésű hype-olt, és agyonreklámozott(azért mikor egy Battlefield 3 marketing költségvetése meghaladja a fejlesztési költségeket, abból már látszik hova jutottunk) játékok meg alapból 90%-on kezdenek, már csak azért is, különben a fanatizált tömegek(és a kiadók
) a tesztelőre törnek.Nekem ezzel a beteg helyzettel van bajom, nem pont a Mass Effect-el, az akár még meg is érdemelhetne jó értékeléseket(egy kis rábeszéléssel pláne
), de 100/100 azért mindennek a teteje. 
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem az MW3-at. Ugye az steam-es, fel is telepitem a kilenst (nem arra a meghajtora amin a rendszer van hanem egy másikra kb 300giga szabad rajta) és mikor aktiváltam a játékot és szeretném telepiteni a következő fogad..... Esetleg hol lehet azt be állitani hogy a játékokat hova telepitse? -
Crytek
nagyúr
Ok.Most meloba vagyok ~15 óra útán érek haza.Neked ugy megfelel ha megveszem te pedig majd ha lesz legközelebb ilyen filléres akció "visszaveszed" nekem? Vagy nekem ugy is jó ha lesz szenes játék megdobsz 2 dbal. Azért ezek az opciók, mert számlaszámmal nem szívesen dobálozok.
Viszont te vagy a második így 4 db-ot veszek.Szóval még egy ember jelentkezhet.
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Ja persze, az EA lefizette a fél világot a jobb értékelés miatt. Legalább egy kicsit gondolkoznál, mielőtt efféle marhaságokat írsz.

A játék persze hivatalosan még nem is játszható nálunk, de gondolom neked már sikerült végigvinni, ha efféle mélyreható következtetéseket tudsz levonni...
-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
"Én nem nagyon számítok rá, hogy az újságírók lehúzzák majd."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
IGN - 9.5/10
Eurogamer - 10/10
Giant Bomb - 4/5
1up - A
GameTrailers - 9.5/10
Gamespot - 9/10
USA Today - 4/4
Game Informer - 10/10
G4TV - 5/5
The Guardian - 5/5
The Escapist - 4.5/5
pittsburgh post gazette - 10/10
EGM - 9/10
Destructoid - 8.5
GamerZines: 98%
gamereactor.dk 10/10
CVG - 9.4/10
NowGamer - 9.2/10
The Verge - 10/10
Metro - 9/10
Planet Xbox 360 - 10/10
Xbox 360 Achievements - 96/100
Thunderbolt games - 9/10
Playstation LifeStyle - 10/10
IncGamers - 9/10
Videogamer - 8/10
Gamesradar - 9/10Odáig rendben van, hogy nem egy rossz játék a 3. Mass Effect, de ilyen mély kiadói benyalásra/fan service-re nem számítottam.
Bazz, még az Eurogamer, és az Escapist is betolta tövig.
Ezután leshetik mikor fogok én még egyszer komolyan venni bármilyen magazinos értékelést. 
-
Crytek
nagyúr
Dead Horde dual packba benne lenne valaki?
-
ProEvoFan
nagyúr
"A mai gazdasági helyzetben ez könnyen az újság végét is jelentheti..."
Na ezért nem merték lehúzni a MW3-at.SENKI!Egyik valamire való újság sem!Pedig még az MW2 szintet sem éri el.Ebben a kapitalista világban a pénz nagy úr....sőt, már csak ő az úr.
-
vibra
tag
Köszönöm mind Kettőtöknek!
Elnézést ha értetlenkedek,kicsit felhúztam magam a HDD hibán.
A legutóbbi rendszer újra telepítésnél is megvoltak a multi szintjeim,de a single elveszett.
Akkor a lemezről kezdtem telepíteni,de a steam-ről töltötte le az egészet. -
-
vibra
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne,hogy ha Steam-ből készítek biztonsági mentést a játékaimról majd ebből állítom vissza akkor a mentett játék állásokat is visszakapom?
Sajnos lehet,hogy tönkrement a HDD és ez miatt kell majd újra telepítenem.
-
csaba951
veterán
válasz
hjanos1
üzenetére
ME3
Nem, nem a crack-re panaszkodnak!

Ami jó hír: nem a grafikát és a gépigényt húzzák le az emberek.
Ami rossz hír: a történetet tartják túlságosan gyengének, meg elment a játék az egyszerű kattintgatós irányba (a megfelelő időben nyomd meg az akció gombot és megy tovább a történt). Nem olyan kidolgozott az egész történet, és kevésbé vannak jelen az előző részekben megismert morális döntések. Ez elég nagy gond, mert gyakorlatilag ezekre épült eddig a sorozat.Viszont ha végigjátszottad, akkor a végén kapsz hirdetést az arcodba, hogy vásárolj hozzá DLC-ket!

Én nem nagyon számítok rá, hogy az újságírók lehúzzák majd. Ha ezt teszik akkor egyszerűen nem fog náluk többet hirdetést megjelentetni az EA. A mai gazdasági helyzetben ez könnyen az újság végét is jelentheti...
-
BandiHUN
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
hát ja,meg kell már tanulni 2 éve minimum,talán a Medal of Honor óta,hogy már nem számít a név,a cég,semmi,sz@rt mindenből lehet venni,és a bugokról még nem is beszéltünk...
Első része megvan,eredetiben,a kettőt nem volt kedvem sem megvenni már.Igaz a DA II-t sem vettem meg,az első ott a polcon. -
csaba951
veterán
Úgy nézz ki, hogy a játékosoknak a Mass Effect 3 sem jött be!

Sőt, a ME3-nál még a Dragon Age II-t is sokkal jobbnak értékelték!

-
BioNiCMaN
addikt
-
Ilsyde
őstag
Dead Horde olyan mint a Crimsonland, csak szar.
-
SityiSXT
őstag
Hétközepi: Sims 3 -66%
Napi: Dead Horde -75%A Sims3 tuti ott lesz a "Legtöbbet eladott" lista tetején.

-
Niczo
senior tag
Steamgifts-en gond ha több accountal is be vagyok regelve?
Eddig nem volt gondom belőle de most nem tudok sehogyse belépni, úgy tűnik bannoltak
Nem csináltam amúgy semmi szabálytalant (hacsak ez nem számít annak, bár azt gondoltam nem).Ilsyde: akkor ezt bebuktam

-
Rent
senior tag
blokkolnám
-
bijesz
aktív tag
Röviden: nincs.
A másik gépen is fenn lehet e steam, de egy időben egy account csak egy gépen lehet bejelentkezve. A megvett/bereggelt játékok az adott accounthoz kötődnek véglegesen.
Amit tudsz csinálni, hogy másik gépen beállítod a jelszó elmentését, és amikor indul a steam lehúzod a hálózatról. Így tudsz játszani a másik gépen is amég nem kötöd hálózatra.
Természetesen csak offline játékot. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Kis energiát befektetve gugliztam, ebben a fórumban keresgéltem, de nem akadtam egyértelmű válaszra.
Most van 1db PC, 2db felhasználói (asszony+én) fiókkal (bár ez eddig lényegtelen), 1db steam bejelentkezéssel mindkét fiókban.
Ha sikerülne a jövőben az asszonynak egy külön PC-t szermányolni, azon külön "asszony" bejelentkezős steam fiókot létrehozva (tehát változnának a bejelentkezési adatok), meg lehet-e azt oldani, hogy jelenlegi fiókomból pár játékot ő "örököljön". Öröklődő játékok között van olyan amit csak megvettem akcióban de nincs letöltve, van olyan ami le van töltve. Természetesen az "öröklődés" után, a jelenlegi steam fiókomból eltűnne a játék, megjelenne nála. Van erre lehetőség? -
SityiSXT
őstag
Napi: Gish -75%
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
SityiSXT
őstag
Úgy tűnik, a Kotaku nagyon belelendült a Steam Box-szal kapcsolatos hírekbe, ma például arról írtak egy szösszenetet, hogy már 2009-ben levédett a Valve egy spéci gamepad tervet, ahol a felhasználó csereberélheti az egyes gombokat, karocskákat, trackballokat.
-
Murder3
addikt
steamen jelszót h lehet változtatni?
fontos lenne. -
Źşë'
addikt
ha feltöltöm a steam egyenlegem zsetonnal, pl mert Mann & Co boltban akarok vásárolni, és marad ojróm, akkor azt el tudom vásárolni rendes vásárlás alkalmával?
meg is van a válasz _)
Amennyiben Steam Pénztárcád egyenlege nem fedezi a tranzakció teljes költségét, arra fogunk kérni, hogy a fennmaradó összeget egy második fizetési móddal rendezd.
-
Ha valaki szokott még Borderlands-el vagy Dungeon defenders-el, illetve a listámon találhatóak közül valamelyikkel játszani felvehet listára ha gondolja. Steam-en Yesname, GameSpy-on KValer a nickem. Szívesen csatlakoznék néha játékba ha éppen van rá lehetőség.
-
Zamery
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
A The Void-hoz is kell Steam? Vagy mit jelent ez az "Other DRM" a leírásban?
-
cskamacska
addikt
válasz
Ilsyde
üzenetére
Én a Dear Estherrel vagyok így. Ingyen HL2 modként teljesen jó volt, de 7 eurós "játékként" nagyon gyenge.
Talán ez az egyetlen "játék", amit Youtube videóként jobban lehet élvezni, mint a programot ténylegesen elindítva. 
És ha már elvont játékok, ugyan itt off topik, de megjegyezném hogy The Void Gamersgate-en csak 3€. Ezért speciel érdemes pénzt adni.

-
a178
tag
Napi ajánlat a Steamen
-
hjanos1
senior tag
Steamen hol tudok bejelenteni csalót?
ő lenne az.
Üzenetet írt, hogy ingyen adnak játékokat és küldött egy linket egy steam communitynek kinéző weboldalra (steam username, password, e-mail, password) -
albert8
veterán
A steam képernyőmentéseket hova rakja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megtaláltuk a világ legjobb játékát, popkultúránk csúcsát, ami hiba nélküli és meghaladni sem lehet? 
) a tesztelőre törnek.
), de 100/100 azért mindennek a teteje. 

eami