Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Én is ott voltam közöttük, mégsem én nyerte, jah és szerintem 1000 jelentkező nem kevés
BigBlue69: Azért ez sem véletlenszerű. Egy program generálja, ami előre meg van írva. És az én véleményem szerint vannak dolgok amik befolyásolják a sorsolás kimenetét, de ez már csak az én feltevésem..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Nancy Drew ®: The Haunting Castle Malloy -50 % 3,49 euro
-
csaba951
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Valahol jogos a felháborodásod. A Stemgifts szerint jelenleg kb. 0,29% esélyed van nyerni a nyilvános sorsolásokon. Ez kb. 1:345.
Másrészről a nyerési esélyed (egy konkrét sorsoláson) nem növekszik meg azáltal, mert sokszor neveztél már be, de még sohasem nyertél. Bármi, aminek nem 0% a valószínűsége az megtörténhet. Vagy éppen nem...
Példa. Na, itt a végén az összes leosztás közül csak 1 db van ami veri az ász pókert. Teljesen elhanyagolható annak a valószínűsége, hogy a másiknál pont az legyen. De megtörténik...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem reklamálok, csak nem értem hogy hogyan működik. Mert itt nem azon múlik, mint lottón, hogy vannak nyerőszámok, hanem azon, hogy kisorsolnak a többiek közül véletlenszerűen.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
tDr1v3r
veterán
Nyertem egy HL2 EP2-t SteamGifts-en az előbb.

-
DJGABI
addikt
válasz
DJGABI
üzenetére
Na ilyenkor azért elég buta a Steam. Alapjáték + Nippon megvolt, aktiváltam az amazonos kódot (complete pakk, 1 kódot adnak csak), gyakorlatilag csak a többi 7 DLC-ért fizettem... Na mindegy, így is jó. Mit tudom én, azért vissza tehetné ilyenkor giftbe (az alapjátékot anno Steam-en vettem) vagy akármi. Nippon mondjuk már csak kódból volt meg, de azt meg ha beaktiváltam utána más már nem tudja. Persze érthető, ebből van a biznisz Valve-nak.

-
Pangelus
tag
Külön-külön is le vannak akciózva de ami biztosan steamre is regelhető Crusader Kings II
,Sword of the Stars II
,Magicka Collection + DLC -
chatran
őstag
A Red Orchestra meddig játszható ingyenesen? Nem egyértelmű. A főoldal hétfő de. 10-ig (Pacific Time) ír, viszont a játék adatlapján meg ez áll FREE WEEKEND! Play the full multiplayer for free until Sunday 1PM PDT.
Most akkor vasárnap vagy hfő? -
Alien83
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Megnek megvan nekem is már steam-en, de ez drm free steam nélkül hordozhatom...

Meg a Razor 2 egy klasszikus fellülnézetes lövölde, ezek nekem megérnek 250ft-ot.
-
Alien83
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Grat!!!!!
-
tupacamaru
veterán
Nyertem egy Metro 2033-at a Steamgifts-en.

-
Crytek
nagyúr
Persze megint én leszek a szar szemét,de nem érdekel!
Ilyen drm free szarokat minek raknak bele?
Nem mellesleg a Disciples 2 most volt vagy még van is ingyen osztogatják.
Akkor már tettek volna bele még pár steam-es fost helyettük.
Bár igazuk van tegyük bele ezekbe a pakkokba így legalább pár dollárért elmennek,mert a kutya nem veszi őket máshogy!Lesz valami bonus majd vagy csak zene? Mert ha nem akkor megveszem most!
-
viktor82
őstag

-
Niczo
senior tag
Indie Gala V
még több sor![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak nálam nem látszik az avatarom

-
Niczo
senior tag
Indie Face Kick BITG
A Alien Hallway miatt plusz egy sor
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: SkyDrift
(#23555) BigBlue69: Nekem ingyé sem kéne. Ha neked kell megveszem neked.

-
kiszi07
senior tag
sziasztok! itt egy playblink kód: 473b97bb81fab53365cc
aki aktiválta kérlek küldjön egy pm-et hogy tudjak róla
-
Pangelus
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Az enyém sem ment még el amit egy fél napja raktam ki 1-2 nap és véget ér ez a kódhalmaz is.
Link -
Talisman
csendes tag
itt is egy: 507248dfe9b5915b9583
-
morvaigaben
tag
Be se másolom az én kódomat inkább, már túl sok lesz. Akinek kell privizzen és küldöm

-
Źşë'
addikt
itt is van 2 playblink kód
e9102db8b4af148777ac
46dfeac9c0beb2d5587b(#23546) danih azt lehet tudni hogy ennek mi az előrendelési neve? pre 3 (ROW)?
-
danih
veterán
Most LA Noire-t adnak minden Max Payne 3 előrendeléshez (május 28-ig).
-
Pangelus
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Hát ha nagyon kiéheztél valami nyereményre akkor csak egy zártabb steam csoport a nyerő van elég sok arc aki ontja a gameket de ,hogy elkerüljem a hegyi troll kategóriát van aki streamel és sorsol is és ha találsz olyat ami érdekel is és szívesen chat-elsz nézed a videóit még ott is összejöhet valami.De ami viszi a pálmát az a puzzle vagy rejtvény giveaway de az nem a magam fajta átlag emberkének való

Vagy még kiképezheted magad NINJA-vá -
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!

-
Youri
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
Tom6
aktív tag
Playblink: f864680e4b85a817b476
-
Youri
veterán
Nagyon nyomul ez a Playblink
-
Youri
veterán
A közel 600. jelentkezésem után sikerült nyernem a Steamgiftsen egy Civ V: GOTY-t. Mi ilyenkor az eljárás? Ő majd felvesz Steamen, és akkor lebonyolítjuk, vagy, hogy?
-
Exon
tag
Playblink:
645c785832fa1c70dc05
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nagy valószinüséggel visszakerül a Crysis 2 a Steam palettájára.

És reméljük a többi EA játék is
-
PlayBlink kód:
a1f074fc1ae480479912
-
törölt tag
Mondjuk a Diead Island-ről én hirtelen azért mondtam, mert fórumon sokan írták, de én nem futottam hatalmas bugba, pedig csak a Steam-es verzióval játszottam

Na már írni akartam pár órája is: Iron Front: Liberation 1944-nak megvan a Steames ára: 26,99€
-
Źşë'
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Killing Floor szerintem is egy remek játék! haverokkal fenomenális a coop! dead island szintén.. bugokkal én alig alig találkoztam, erre csak azt tudom írni aki ezt tapasztalta: nem a warez verziót kellett volna abból is kipróbálni ^^) 97 órám benne van a játékban, tudom miről beszélek... aki nem próbál meg lehetetlen helyekre bemenni, az nagyon ki sem tud menni a játékterületről... mind2 játéknak van feelingje! am én Dead islandról GS en olvastam h felülmúlták magukat, és hogy nem számítottak arra hogy ekkora siker lesz a játékuk (pont ezért adják most ki a GOTY-t ami tartalmazza mind1ik DLC-jöket, beleértve a Ripper-t is)
am ezkről a dolgokról nem itt kellene beszélni mert nagyon off... ráadásul mindenki véleménye szubjektív, én egy rendkívül szórakoztató, színes, remekül összehegesztett játéknak tudom be mindegyiket

-
Pangelus
tag
-
halisa
tag
Egy hülye kérdésem lenne, ha a könyvtár mappában szereplő játékot szeretném törölni , hogy helyet szabadítsak fel. A listában még megmarad a játék neve( feketén) ,hogy ha kell újra fel telepítsem vagy törlődik?
-
NFL#13
tag
válasz
üzenetére
Mindhárommal full grafikán, full HD-ben játszom.

Az MW3 ugyanúgy néz ki mint a COD 4,MW 2.
De mondom ,ha neked a grafika számít, akkor nincs több mondanivalóm számodra. Egy FPS-nél a grafika a legutolsó dolog, ha ezt nem így gondolod, akkor menj játszani a 12 évesekkel. De tudod mit?! Legyen igazad, elavult a grafika... akkor ebben legyen jobb a BF és a Cod(bár ennél vannak kétségeim) is, csakhogy minden másban alatta van, az a baj.Nagyobb játék? Mi nagyobb körülötte/rajta/benne? a felhajtás? a név? a lebutított játékmenet? vicc...

Közben meg mögötte 0 játékfejlesztés van. Megy a nagy marketing szöveg, nyomják bele a pénzt, a sok agymosott meg bekapja a horgot és veszik is millió szám. BF3 a mai napig észveszejtő bugokkal van tele(mint mondtam a RO2-ben ennyi soha nem volt). Pedig ott van pénz, azt mégsem történik semmi. Az értelmesebb játékosok által kért javításokra nagy ívben tójak. Persze egy mezei w+mousebutton1 player-t ezek hol zavarnak/érdekelnek.
Az MW3 meg egy az egyben MW2 ,csak új pályákkal + pár fegyver, meg egy kis belső buhera. KB. 1 hónapnyi munka volt a "nagy" fejlesztőgárdának. Persze a név eladta az mw2.2-t több ,mint 15 millió példányban...
Ezek a "nagy" játékok? ugyan már...
(azt aláírom, hogy marketing szempontból 5-ös)Jobb lesz ,ha elfelejtjük egymást ,mert nem szeretnék rád olyan jelzőket használni, amiért 3 hét pihenőt kapok. Pedig beazonosítottalak, pontosan tudom ,hogy kiknek a táborát erősíted.

Soha viszont nem látásra! -
Pangelus
tag
Playbink: a3934e30b45419d6e4a8
-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Azért azt szögezzük le, hogy a Killing Floor sokminden volt, csak bukás nem. Az egyik legsikeresebb multi alapú indie játék lett, készítésének árát sokszorosan behozta, és vélhetően pont ez a siker támasztotta meg a Tripwire-t, amikor bebuktak a Red Orchestra folytatásával.
Dead Island ellenben AAA cím akart lenni lánykorában, a siker viszont nem volt állítólag akkora, mint várták. -
törölt tag
válasz
NFL#13
üzenetére
Ember, én nem azt mondtam, hogy a játék menete nem jön be... csak azt, hogy - pedig ezt mindenki látja, aki nem vacak 1 vagy 2 magos gépen, meg nem valami 2005-ös VGA-n tolja - grafikailag elavult. Az, hogy te azt mondod, hogy az MW3-nál szebb hát vazz menj el a szemészetre, mert komoly gondok vannak

Azon sem csodálkoznék ezek után, ha azért fikáznád a nagyobb játékokat / pl Battlefield 3/ mert nem indul el a vason

-
pethYeti
addikt
Én is tettem egy próbát a RO2-vel, de annyira gyatra lett kár érte, pedig az 1 nagyon tetszett. Full gagyik a mozgások, főleg fps nézetben mármár röhejes ahogy a kezét kapkodja. Blur effektet kicsit túlzásba vitték.
-
NFL#13
tag
válasz
üzenetére
Ha neked elavult a grafika, akkor sajnállak. Az MW3-at veri még ebből a szempontból is.
Bár szerintem egy ilyen játéknál ez a legutolsó szempont. A Cod UO a legjobb Cod ,de a grafika mai szemmel elavultnak tűnhet(pedig nem az amúgy).Csak azért írtam ,hogy felesleges volt megvenned, mert ez nem egy össznépi játék. Ez egy rétegjáték! Arról nem is beszélve ,ha neked ennyire nem jön be ,akkor tényleg értelme nem volt (amúgy most már van benne action mod a codosoknak
). Akinek a mai codok tetszenek ,azoknak ez nem fog. Itt nem csak w-t meg a lövésgombot kell nyomni a 122-as killsteake-ért. Úgy ugrabugrálva ,mint valami emberfeletti szuper katona. aki erre vágyik, annak nem a RO2 a megfelelő választás. Pont azért szeretjük ,mert RO2 nem erről szól. Ha ezt sem látod ,akkor kár tovább beszélgetnünk.Mert ami drága az jó és ami olcsó az rossz ugye?
jól van... 
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Basszus, az igen...

/all: ezekkel a playblink kódokkal nem lehetne átfáradni a steam trade-re? Tele van vele a fórum, és masszívan off.
-
sagem
addikt
Playblink kód: 9582afb170a716f3211b
szerintem nem off, mert a playbink a steamhez kötődik, de ha zavar titeket át lehet vinni

-
törölt tag
válasz
NFL#13
üzenetére
Igen, elavult, 2007-es COD4 kapásból szebb sokkal... DX9.0-ban gondolkodnak még mindig bár a COD is DX 90. mégis sokkal szebb.
Aztán ott van a Killing Floor-os ámokfutásuk, ami annyira nem ment, hogy volt olyan hónap amikor folyamatosan akciózták 1-2 €-ért... L4D-nek akartak volna konkurenciát, de hát nem jött össze
Vagy ott van a Dead Island, az is egy bughalmaz, de a KF-el szemben több tucat órára leköti az embert, mert varázslatosan szép.Azt ne te döntsd már el, hogy mit nem kellett volna megvennem jó?

-
NFL#13
tag
válasz
üzenetére
Elavult grafika?

A gépigény az tényleg valós probléma, de már javítottak rajta. Nem azért ,de sem a BF3-at sem a BO-ot nem sikerült optimalizálni , pedig azok "nagy" játékok. A nagy költségvetés nem azt jelenti ,hogy a végeredmény jó is lesz, sőt a 99% a pénzek a marketingre megy el. A maradék 1% megy csak a játékfejlesztésre.
Szerintem meg az a pár ember nagyobbat alkotott,mint az istenített COD vagy BF alkotói valaha is fognak(kivéve a Cod 1,Cod UO, BF 1942, BF 2).
Arról nem is beszélve ,hogy a mai "nagy" Fps-ek lebutított, 12 éveseknek készült, agyhalott óvodás céllövöldék. Ha ez a minőség, akkor elég nagy baj van...
Szerintem meg sem kellett volna venned, a suszter maradjon a kaptafánál. Nem mindenkinek való egy ilyen játék.Egyébként a BF 3-ban még mindig több hiba van ,mint amennyi a RO2-ben valaha volt. Az MW3 játékmenete meg kb. annyira komplex ,mint egy asztal. De hiba azok a "nagy" nevek. Sajnos a mai világban ez megy. Szóval hogy az MW2-t másodsor adják el, csak MW3 néven (15 millió példányszámban), az teszi "nagy" és jó játékká? az évszázad átverése inkább...pénz...pénz pénz...
Ott ugye mindenért fizetni kell, a RO1-ben és a RO2-ben ingyen kapod meg. (persze tudom ,azért van ingyen ,mert semmit sem ér)Azért ne felejtsd el soha, nem az a legjobb játék amit a legtöbben megvesznek vagy a legtöbben játsszák!
-
BalaNce87
addikt
válasz
NFL#13
üzenetére
Az a baj hogy az RO2 amilyen jónak ígérkezett akkora kudarc lett, én akit igencsak érdekelt a játék és régi géppel rendelkezik kiderült hogy mocsok szarul lett megírva egy 1000 éves motorra, amit egy 3-4 éves gépnek lazán kéne vinnie. Ezzel és a sok bug-al el is tűntek az átlag játékosok (többség). Sajnos későn jött ez a patch, mentik ami menthető és talán sikerrel is járnak (bevétel szempontjából).
-
törölt tag
válasz
NFL#13
üzenetére
Nem az, mert az igazán nagy költségvetésű produkciók már nem a WWII-vel foglalkoznak ( Battlefield, Call of Duty), a RO1 és a RO2 jó játékok, de lesüt róluk, hogy egy modderekből avanzsált játékfejlesztő cég termékei. Elavult grafika, RO2-nél még, mellé magas gépigény is...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig sose gondoltam volna hogy valaha is sikerül nyernem. 
Én is nyertem már 3-szor pedig előtte semmi bizalmam nem volt.. de nyertem 2300 emberből is.. és akkor megvilágosodtam

UGYE NEM? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))))

eami