Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
csak nekem halott most perpill a steam, vagy globális hiba?
-
Doki16
addikt
Akárhogy keresem de nem találok a fórumon Garry's Mod-nak topicot. Most én vagyok figyelmetlen vagy tényleg nincs neki?
-
Youri
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az úgy jobban hangzik, mint a kikapcsolása akkor
-
VGYke
addikt
Kérdeztem már itt, de hát ha van újabb tapasztalat Steamen vásárolt TombRaider Anniversary és Legend játékokkal kapcsolatban.
A lényeg, nekem win7-64 bit HD6970 kártya, stb. alatt ez a 2 játék nem megy. Elindul, be tudom konfigurálni a beállításokat, aztán a játék indításnál fekete képernyő, és ebből kilépni csak a CTR-ALT-DEL-el lehet.
Vannak ettől régebbi (vagy egykorú?) játékok, pl. Sherlock Holmes The Secret of the Silver Earring ami fut. Csak az említett 2 játékkal van bajom.
Ha másnál futnak ezek a játékok hasonló környezetben, mit próbáljak meg, hogy nálam is jó legyen?
Sima "uninstall-törlés"-"újratelepítés" nem gyógyítja meg. Próbáltam már kigyilkolni a regystriből az összes bejegyzést, majd úgy telepíteni a steamen, sikertelenül, nem fut.
Lehet valamelyik steam előtti DX telepítés nem tetszik neki? Na de ezt ha kell a steames játéknak valami, frissíti...Nincs ötletem. Nektek van? -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Wolverine
félisten
Eh. Átraktam a Steamet saját partícióra, és most a 2 Cryptic-MMORPG (Star Trek, Champions) erősen kockássá vált...
Reinstall megvolt a két játéknál, és a két blob fájlt is töröltem a Steam mappából. Egyéb javaslat, mi jöhetne még? -
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
A Send a Message link Nektek sem működik adott ember profil oldalán?
-
SityiSXT
őstag
Napi: Rochard -50%
-
BigBlue69
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem is ezt csinálta win 8-al.. De azota visszament a win 7

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
ollie pozitív gondolatátvitellel orvosolta a problémádat, képzeld el mit tudhat kézrátétellel.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Adminként indítsd és úgy válaszd a szolgáltatás telepítését.
-
TazLeacher
nagyúr
Újratettem a gépet, a STEAM a D-re volt telepítve. Azóta minden indításnál kidobja ezt:
Ha elindítom, akkor csak ottmarad, "pörög a kurzor" de nem történik semmi. Ha rákattintok az ablakra közben, akkor meg a STEAM nem válaszol...
Ha viszont bezárom ezt, és elindítom külön a STEAM-et, akkor simán indul...mi lehet a baj? Hogy tudnám ezt a sz@rt valahogy feltelepíteni, ami kell neki?
-
The Kings' Crusade Collection - 5.24 GBP
A Neocore csinálta, akik a King Arthur-t is elkövették, és Steam-en kell regisztrálni.
-
a178
tag
Új megjelenés a Steamen:
Androidra jelent meg ingyenes alkalmazásként, és most PC-re is kapható.
-
Rent
senior tag
Utolsó utáni pillanatban Orcs must die+dlck telóról megvéve.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
". . .will unlock the world of Arborea via TERA's Closed Beta Test 4 for North American players only."
Bár aki akar, rápróbálhat. -
Bluerainbow
Közösségépítő
Bocs , nem tudom hirtelen hova irjam 3000 Tera beta kodot osztanak ki
-
chungee
addikt
Böngészni, skype-olni stb... szeretnék, miközben a steam tölti le a játékot. 300kB a netem és ha lefoglalja az egészet a steam, akkor semmit sem tudok csinálni. Leszeretném korlátozni a felére 150kB-re. És jut is és maradt is
-
a178
tag
Tegnap este óta nem tudok belépni a Steamgiftsre. Ha rákattolok a Loginra, átkült a Steam Community oldalára, ott kiírja, hogy én vagyok az, de hiába nyomok ott is egy Logint, viszaküld beléptetés nélkül a főoldalra. A Steamtradbe bejelentkezik, a Gamesalesbe is, de a Giftsbe ha átlépek, ki vagyok jelentkezve. Ötlet?
-
Ilsyde
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Steamen beluli megoldásról nem tudok. Én ezt szoktam használni: NetLimiter
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Le tudom korlátozni valahogy a letöltést
Nem gyors a netem és közben szeretnék csinálni ezt azt. -
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
SityiSXT
üzenetére
Én is ugy emlékszem.
Amugy Dungeon Defenders ingyenes hétvége + Anno 2070 - 40 % -
SityiSXT
őstag
A mai akció az Unstoppable Gorg -50%
Nem volt ez mostanság ugyanilyen leárazásban? Vagy rosszul emlékszem? -
ch003067
addikt
Sziasztok ! Hogy lehet megnézni steamen hogy egy játék regelve van-e vagy sem ?közben sikerült megoldani !
-
Źşë'
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
kiválasztod logonnál hogy ne jelentkezzen be automatikusan

vagy ha azt akarod hogy el se induljon win boottal, akkor: Start menü/futtatás/<beírod hogy>msconfig/előjön a rendszer-konfiguráció ablak/automatikus indítás fül/megkeresed a steamet a listán és kiveszed a pipát előle/jóváhagyod - ehhez nem muszáj feltétlen újraindítani a gépet, ha jól tudom ezt megkérdezi még miután ok-ot nyomtál
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
go offline, és úgy hagyod.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Hogy ne induljon magától? Azt meg lehet csinálni, de ha elindult, mindig kapcsolódni fog, ha van internet kapcsolat.
-
gyáliSanyi
őstag
Steambe hol lehetne beállítani, hogy NE csatlakozzon mindig mikor bekapcsolom a gépet?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Crytek
nagyúr
Amazonon lenne 2 bestbuy de sehova nem regelhetők.
Bioshock 1 és Amnesia 4,99 $ -
Van 3 Nuclear Dawn guest pass-om, ha valaki ki akarja próbálni a játékot, szóljon (3 naposak).
-
VGYke
addikt
Underworld. Megérkezett a válasz Zsolttól, idézem:
Előbb a Guardian of Light fordítása megy ki (az alapjáték fordítása már kész volt, mindenestül, de a kiegészítők a program logikáját teljesen felülvágták, szóval van vele még meló
Az Underworld fordítást tombraiderforums.com-on is kérték tőlem, más nyelvekhez, amikhez nem volt hivatalos fordítás. A szövegfordítás részét meg ha másnem, kirakom egy olyan oldalra, ahol wiki-szerűen lehet fordítani a szövegrészleteket.
Kitartás
ps: a tombraider.hu-s címeken is elérhetőek vagyunk újra, kisebb-nagyobb problémánk volt vele az előző hosting cégnél, aztán inkább letiltottam. De már működik újra, zaklathat bárki, szívesen válaszolok. -
bijesz
aktív tag
Sanctum 2.5 EUR
Collection 5.5 EURSteamen aktiválható
-
SityiSXT
őstag
Napi: Majesty 2 -75%
-
Bluerainbow
Közösségépítő
2012 Március 15 - hogy stilszerüek legyünk , úgy döntöttem (JSan ötlete alapján) , hogy ezen sorsolás nyereménye alkalomhoz illően magyar fejlesztőktöl származzon.
A sorsolás nyereménye : Fortix + Fortix 2
Sok szerencsét !
-
bijesz
aktív tag
Burnout paradise jó game van multis közösség?
A review alapján 2008-ban jónak számított, mai szemmel nem tudom milyen lehet. -
VGYke
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Nekem még októberben innen egy nagyon rendes és (gondolom) fordításokat végző srác, Zsolt a következőket írta:
"sajnos az Underworld magyarítását nem csináltuk meg, mert az itthon kapható dobozos változat hivatalosan magyar felirattal jelent meg. Most a LC:GoL honosítást csinálom, ha azzal megvagyok, akkor a program minimális módosítással elboldogul az Underworlddel is."
Tehát van remény, rá is kérdezek.... -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pont ez a baj, ezért nem is reckíroztam vele. Kerestem külön a fájlokat, de senkinek nem sikerült kibontani a 3 .big fájlt, így hagytam a francba.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
akkor semmi.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Itt nem olyan egyszerü a dolog. A magyar kiadó a magyar nyelvi fájlokat beintegrálta a 3 bigfile-ba melyek mérete 2gb+/darabja. Gyakorlatilag ki kellene cserélni mind a 3 nagy fájlt. De ugy meg nem ismeri fel a steam-kipróbáltam
-
Nordic
Közösségépítő
Elvileg a Tomb Raider: Underworld magyarul is megjelent, ha jól tudom. Valahogy el lehet érni, hogy a steames változat is magyar legyen, legalábbis a feliratok?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
hjanos1
üzenetére
És az Orcs Must Die! hol marad?

-
hjanos1
senior tag
-
SityiSXT
őstag
-
VGYke
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hát, én nem állítanám biztosra hogy nem megy. Lehet, Disk_ formátumot váltottak és újra telepítésnél csak be kell tallózni a megfelelő Disk_x lemezt.
Mondjuk érdekes, mert pl. a sis kiterjesztés az okostelefonok használják, csd, csm kiterjesztést most látok először és pl. ez sem ismeri. -
-
danih
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
1. Simán másold át az adott játékot valahová, tömörítsd, írd ki, akármi.
2. Steam-ben töröld az adott játékot.
3. Amikor vissza akarod tenni, indítsd el a töltést, majd azonnal állítsd meg, és lépj ki a Steam-ből.
4. Másold vissza az eredeti helyre a játékot, indítsd el a Steam-et és hagyd, hogy behash-elje.
5. PROFITPS. ne feledd hogy a save cuccok jellemzően a dokumentumok könyvtáradban van, külön mentendők a biztonság kedvéért.
-
-
SQX_Barto
addikt
-
VGYke
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Régen csináltam, működött, ha jól emlékszem az a titka, hogy egyszerre csak 1 játékot kell kijelölni, több játéknál megmarhul. De lehet rosszul emlékszem. Meg olyat keress, hogy Disk_1, Disk_2 (Vagy DVD_1
) oda menti a cuccokat, amit aztán ha van kedved kiírod DVD-re. (Éppen tegnap töröltem néhány mentésemet) -
Pangelus
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Yep ahány copia annyi nyertes
-
lordjancso
senior tag
Hi.
Steamgifts.com -on amikor kiírják egy giveaway mellé hogy X Copies, az azt jelenti, hogy annyi nyertes is lesz? -
válasz
SQX_Barto
üzenetére
De miért nem zippeled be az archiválni kívánt játék könyvtárát? Az is bőven elég.
(#20604) Pangelus: kulcsot csak venni, vagy másoktól kapni/cserélni lehet, de mindegyik kulcsot a shopból vette valaki pénzért. A ládák általában szinte semmit nem érnek, kivéve, ha megjelenik egy új széria, az általában pár napig elég kelendő, de akkor sem ér sokat. Amúgy jobban jársz, ha a TF2 topikjában kérdezel TF2 specifikus dolgokat, mert ott pontosabb válaszokat kapsz.
-
Pangelus
tag
TF2-ben jól sejtem kulcsokat nem lehet találni a ládák meg naturon elég gyér cserealapok vagy lehet értük kisebb dolgokat kapni vagy jobban járok ha kitörlöm ha nem akarok kulcsokat vásárolgatni?
-
Srácok, tudom, hogy én kezdtem, de most már ideje lenne ejteni a tojásos témát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fél órája még cséztem is haverral, szóval nálam nem látszik semm baj, a csökött Back up -ot leszámítva 
Reinstall megvolt a két játéknál, és a két blob fájlt is töröltem a Steam mappából. Egyéb javaslat, mi jöhetne még?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem gyors a netem és közben szeretnék csinálni ezt azt.

Lehet, hogy be kéne szereztetni valakivel azokat
Vagy igen 
eami