Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát én a mai 18-ba se kaptam

-
bepken
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
csak az a kérdés, hogy akkor mit használunk majd helyette

-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A játékfejlesztő support megkeresését azért megérné a dolog.
-
szami777
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi, hogy ezt megosztottad, mostantól én is odafigyelek erre, nagyon hasznos infó, szerintem mehetne az összefoglalóba.

-
Assimilator
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szerintem itt az lehetett a gond, hogy IdleMaster mellett te VAC jatekkal jatszottal.
S szerintem a VAC a jatek mellett futo IdleMastert valamilyen csaloproginak erzekelte.En pl. soha nem jatszok ASF (korabban IM) mellett, mert feltem az ilyesmitol.
Na mindegy, mar megtortent sajnos. Supportot esetleg nem probaltad?
Single-l jatszottal, meg ugy egyebkent is, miert kaptad? Ok biztos tudnanak segiteni.
Illetve szerintem azert sok kellemetlenseg erheti az embert VAC bannal. Marmint ugy ertem, hogy pl. Steamgifts-en sok emberke mar akkor is feketelistara tesz vagy rerollt ker ha van VAC.
S akkor meg ott vannak a tradek stb.Egyebkent koszi a kifejtest.
Soha nem talalkoztam meg ilyesmivel, minden info uj nekem amit irtal. Durva, hogy meg a gep is ujraindult. -
alcsa
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
Assimilator
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Te melyik progit hasznalod? Mivel jott ez ossze? Csak azert kerdezem, mert te vagy elso akitol ilyet hallok.
-
alcsa
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ha szabad kerdeznem, te is hasznalod rendszeresen az Idle Master-t? Es ettol az incidenstol eltekintve mas problemad nem volt?
-
ooloo
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az újraindítás nem oldotta meg a problémát .
Az , hogy minden egyes "makacskodó" játéknál újratelepítsem a rendszert mert lehet , hogy az segít opció nem játszik .
Régebbi operációs rendszereknél nem tapasztaltam ilyen sűrűn ezt a jelenséget .

-
nonsen5e
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Elengedik azt a 4%-ot az árból, de kompenzálás képpen az USD-EUR 1:1 átváltás helyett USD-GBP 1:1 átváltást fognak alkalmazni.

-
AxBattler
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
ezjó

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
wednesday
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A gamespy-t igen, de asszem a pb-ig el sem jutott.
Lejött a játék és első indításnál még "szinkronba hozza" a WIN-nel, gondolom én...általában ugye ezt csinálják a steames játékok első indításnál, még telepítenek ezt-azt.
Na ez a lépés sem történik meg, ahogy rányomok a play gombra ez beszúrt kép fogad.
-
wednesday
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem tudom nálam mi lehet az oka. Lehet letölteném a Crysis 2-t ugyan ezt eljátszaná.

Régen az összes ment, nem értem ezt a licence adatok problémát.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Warhead is müködik.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Sok vizet nem zavarna, mert olcsóbb ettől nem lenne semmi.
Meg tudunk mi venni mindent mostis, az árazás nem régió kompatibilis...Jelen esetben pont fordítva kéne... felőlem akár tilthatják is a vásárlást, de az árak legyenek az adott régió/ország vásárlóerejéhez igazítva.
Brazil árakkal pl ki lehetne egyezni itt is (vagy valami hasonló kb 50%-al kisebb). -
tomsolo
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
VAT is, kérem uram.
AMEN.
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönöm!

-
Amantius
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez szuper, így látom értelmét megküzdeni a dologgal. Valahogy csak kiköhögi nekem (nekünk) is.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Semmi mást nem csinál csak futtatja ezt a sriptet de ez bőven elég mert ami eltávolitható a raktáradbol annak búcsút is inthetsz. Ja és mostmár youtu.be meg ilyen linkeket nyomatnak, azthidd hogy valaki csak egy videot linkelt.. Steamen megbeszélés nélkül semmilyen linkre nem szabad kattintani.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Rákattintasz és egy exés script, olyan mint amikor a szemétgyűjtő robotnak adod át steamen a cuccokat..
-
cskamacska
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Téged is felvettek? Pernahajderek.

ollie: November 22-én történt, hogy felvett egy grognard fazon a Slitherine csoportból(szóval vélhetően egy jól szituált úriember 50 és a koporsó közötti életkorral, aki amúgy még 10-20-300 másik embert is felvett ugyanekkor, mert olyanja volt éppen), és mivel lusta voltam ellenőrizni először a profilját, nem tudtam először eldönteni, hogy egy lvl0 chatbottal, vagy élő emberrel beszélgetek.
Végén biztosítottam a Fort Niche beli közös elkötelezettségünkről, rámutattam mi az, erre mindörökre faképnél hagyott. Ki érti ezt. 
-
Ryder62
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
De hogy találnak meg?
-
törölt tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
"Ami viszont mostanába gyakori (napi szinten több is) , hogy ismeretlen 0 szintes 0 játékkal rendelkező emberkék jelölnek be barátnak steamen (persze nem fogadom el őket)"
Ezt én is tapasztalom, természetesen a mellőzést szoktam nyomni, mondjuk filóztam, hogy a blokkolást kapásból, de egyik sem jelölt eddig megint

(#74240) orichalcos : Kitöltöttem, a szép magyar címemet is beírtam, aztán jóccakát
Nem vagyok amcsi... meg nem is lakom ott 
-
eami
Topikgazda
válasz
Bluerainbow
üzenetére
ilyenkor érdemes később is rá írni, mert gondolom a "virus" akkor aktív amikor az illető nincs a gépnél.
-
Wolverine
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Várj egy hetet, és ha a srác nem tud zármentes, általad aktiválható verziót szolgáltatni, akkor jelöld be, hogy nem kaptad meg a nyereményt.
#74236: kb. biztos, hogy nem szándékosan küldte, az a .scr link rosszindulatú kódot futtat és tovább is küldi magát.
-
ayo
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
nm, sztem tuti írtak nekik az utóbbi pár napban hasonlót

-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Meggyorsíthatod , ha Te írsz egyből supportnak.. Feltétlen írj h regio lockos volt a játék.. Észre veszik kapsz pár nap pihit.
-
ayo
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
mindenen lock van ugye, nincs kivétel ha olyan országból kaptad..

-
Marci79
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az is szép. Én egy Racer 8-at nyertem tegnap és a "hirdető" nem tudta "ideadni". Adott helyette egy Gun Monkeys-t és kettő Dead Island Epidemic-et.
Már összesen 6 epidemic-em és kettő Gun Monkeys-em van. 
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem biztos, lehet, hogy nem fognak érdemben változni az árak, mert benyelik a Valve és a forgalmazók a különbözetet. Majd meglátjuk.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ilyenkor örülök hogy húgom Amsterdam-ban él, így "csak" +6% lesz... Nálunk viszont töredékére fog visszaesni az értékesítés az tuti, így mi leszünk a Steam-en a legdrágább régió. Egyszerűen csodálatos...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bluerainbow
üzenetére
1 - luxemburgi 15%
2 - Senki sem tudja, feltevések vannak max.Egyebkent jol latja, ha ellaposodik akkor könnyen borulhat a mostani fölénye...
-
Kal-El
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Le merem fogadni, hogy 7-8 fele volt a legalacsonyabb.
-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
En mar ketszer huztam ujra (vinyo ->ssd ->masikssd), mas nem valtozott, igy nem lett baja. szerk: a steamem mas meghajton volt, fogalmam sincs hogy ez szamit vagy sem.
-
regener
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A .scr az képernyőkímélő szkript lenne, ezért nemis nézi a vírusirtó valszeg és így jutnak be.
Okos kis férgek xD -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Jól gondolom hogy nem az első magyar gamer aki bepróbálkozik nálad?

-
Heavyrain
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nemhiszem,hogy konkrétan téged szemelt ki,valószínüleg ő rákattintott a linkre,megfertőződött,és most minden ismerősének továbbküldi automatikusan.
-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szerintem mar kevesebb olyan ember van aki nem kapott, mint aki igen
. Altalaban valami "do you want to trade this? blablabla/img " szoveg van, hogy nezd meg az adott kepen mit akar adni. Persze nem kep van a link alatt. -
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Steam-es kiadók jórésze csak azon ügyködik hogy szívassa meg a vásárlóit. A folyamatos régiós baromságaikkal.
Mint most a Borderlands The Pre-Sequel -el, hogy más már rég végignyomta míg nekünk nagy kegyesen megint toltak 8 órát a megjelenésen. Gearbox Software-től mást nem is vártam ... -
FLATRONW
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nincs mit. Gondolom már megnézted ezen a linken, de az The Evil Within minden verziójához is szükséges a Steam.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez alapján minden verzióhoz szükség lesz a Steamre:
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát elég brutális játék szülinapra..

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Aktiválható eleve steam-es lesz. Viszont magyarból ne vegyél mert nem fogsz tudni játszani... Másik az hogy cenzúrázva lesz de adott országokban a gore ingyen dlc-vel lehet a cenzúrázást eltüntetni. Japán usa kiesik mert ott ez a cenzúra eltörlő dlc el sem lesz érhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Mivel Bethesda-s elvileg aktiválható lesz.
-
regener
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát jó kérdés. Elvileg igen, de mivel Warner Bros-os, lehet hogy már majd a WB Play fog kelleni hozzá. legalábbis ez a terv, hogy a Middle-earth premierjekor mutatják be.
Ettől függetlenül természetesen előfordulhat hogy mindkét rendszerben használható lesz, lévén Batman címek most is elérhetőek Steam-en.
Igazából talán magát a Steam supportot kellene megkérdezni erről.
-
eszement24
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Csak egy hangyányi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Amantius
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Pár napja én is kaptam, ugyan ezt. Azóta nem történt semmi.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Már ne vegyél tartós tejet.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
"Leüritettem a tárgytárolómat , steam walletbe nincs pénzem"
Ezt ő nem hiszem hogy tudja. (kivéve ha topicot olvassa
) Gondolom csak annyit akart, hogy "jé ez a Blugift-es arc, törjük fel accountját, biztos több ezer giftje meg tárgya van..." -
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Akkor csak probálkoznak hátha kitalálják a kódodat... Tekintve hogy mégha tudnák is a védelem miatt még az mailodat is felkéne törniük... Valaki csak szórakozik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szerintem változtass jelszót. Nem valószínű hogy a mostanit kitalálnák, de jobb félni mint megijedni.

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
noreply@steampowered.com a feladó vagy kamu cim?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ha be tudtál lépni az accodra, akkor kamu.
'Verification Code' mezőbe mailen keresztül küldenek kódot és a Guard szokott általában csak ilyenért szórakozni. Admin részre amúgy is harap a steam, mert hangsúlyozzák, hogy admin soha nem kér kódot sem ablakban (ilyen támadás már volt mostanában), sem chaten.... stb.Esetleg a helyedben változtatnék a mail címemen egy jelszót, majd ha érvénybe lépett, akkor a steam pass-t is + ha nincs belőve a guard, akkor kapcsold be.
Ilyen ez a popszakma .... népszerűséged átka.

Rácuppantak az accodra szvsz. -
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Egy jelszó csere az e-mail és Steam fiókodra jót tenne! Meg persze ne ugyanaz legyen a kettő!

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Akkor ebben megegyeztünk hogy nekünk ez csak jó.

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ja az lehet. Amúgy nemtudom mit fáj nekik a dolog.
Én voltam ugy is hogy régebbi bundle dolgokat vásároltam a fats2play-en pl a thq bundle-t mert nem volt annak idején paypalra jó bankkártyám.. Én örültem neki akkor is ha éppen nem 1 dollárba került de éppenséggel még igy is tizede volt az ár a steam-es árának.
Ők szerintem azt hiszik hogyha kinyomnak x ezer darabot egy játékból bundle csomagban 2 dollárért akkor ha lejár a budnle aki lemaradt az ujra vegye már meg 40 dolláros euro-s steam-es árán. Az ember viszont nhem hülye emlékszik hogy volt bundle töltelék egy játék és utána néz hogy esetleg ne kelljen a teljesen árán megvennie ha már lemaradt.. -
válasz
Bluerainbow
üzenetére
De már egy ideje nem is ad kulcsot a humble...
-
törölt tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez akkor lenne erdekes ha pl. GMG, GetGames oldalakrol lenne szo de ameddig ilyen Fast2Play, G2Play oldalakrol van szo addig ez meg csak a jeghegy csucsa.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ebben nincs semmi újdonság.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Mondjuk most nekem se akar menni... Mondjuk itt azt irják hogy julius 1 lövik ki a szervereket alóla. Meg itt a lista is hogy melyiknél van már eltávolitva: [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Mert meg megy a gfwl de matchmaking szakaszos...
-
törölt tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Remélem te is tudod , hogy ez nem igazi .
-
Źşë'
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
ezt most már még a Vatikánban is tudják, kiv vok h betartják e ennek ellenére (már ha ez a levél valódi) a dátumokat, nagy esély van arra is hogy ez a levél csak kacsa
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
őszi akció vége dec 3 = half life 3 megerősítve.
kíváncsi vagyok valve mit lép, most biztos jól megcsappannak az eladások november végéig.
btw. a hivatalos eljárás az, hogy csv-ben küldd be a kedvezményeket? elég fapados. (meg az is érdekes, hogy Valve dönti el, hogy mik kerülnek az átmeneti külön akciókba) -
kovsol
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
És mennyi időbe telt kifarmolni ezt a 150-200€-t?
Mondjuk totál nem követtem ezt a kártyás mizériát, fogalmam nincs mi ez, és gondolom nem kevés időt visz el, hogy ezt a pénzt összekaparja az ember.
(#53388) Agyzuzo ez így nem sokat mond nekem, hogy játékonként másfél óra

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Amivel én teljességgel egyet értek.
Mert akkor ennyi erővel nyugodtan lehetne azt is csalásnak venni, mikor bevásárol valaki 90%-os leárazás alatt, és gyak a befektetett pénz 10*-ese íródik jóvá a "számláján". Amit persze továbbra se lehet szabadon költeni, mert nem a pontok száma határozza meg az esélyeket, szóval ez eléggé vihar a biliben effektus.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én feltettem, de nem látom semmi jelét, hogy működne. Valahol még aktiválni kell, vagy ezt hol látom működni?
Szerk: Látok némi változást a Steam Store oldalán

-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem vagy egyedul, ha ez megnyugtat
. En is kaszalni akartam fel eurot, nem megy
. -
cashback
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nálam csak a tiéd látszik.
-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Aha meg.

-
Zamery
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Remélem nem valami hacker oldal lesz ez, és csak a bankkártyaadatokat gyűjti.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönöm szépen a kuponért is

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Szvsz szar a szeeverük.
Próbáld meg holnap! -
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ú, ez nagyon nem.
-
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
meghívót osztogatnak?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez mindenképp jó hír.

Hátha a végén mégis veszek valamit. -
Wolverine
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Elég vicces lenne, ha az Activision játékai megjelennének a Battle.neten, az ugyanis a Blizzard rendszere és az Activisionnek semmi köze hozzá...

-
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A Red Faction és a Frontlines THQ címek, áruházi oldaluk is van még, valószínűleg kifogyta a kulcsok, és ismerve a THQ helyzetét egyhamar nem fog megoldódni. Az, hogy Activision címek mennek a levesbe? Egyszer mindennek vége. Ha a kiadó nem találja kifizetődőnek fenntartani, akkor beszünteti. Nem feltétlenül kell ebből bármilyen következtetést levonni.
-
Amantius
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Egyrészt külön kezeli a vásárlásaimat. Külön van, amit Steam-en vettem, külön amit a shopban (ezzel buktam egy HAWX-et, mert szerinte már 5x letöltöttem, holott egyszer sem), külön amit a kliensben. Nem lehet aktiválni játékot (alapvetőnek kellene lenni, ne kelljen ikonokat bazirgálni). Most éppen az, hogy nem veszi tudomásul, hogy egy játék már le van töltve. Meg kell nézni egy Desurát, Steamet, vagy a GameFly kliensét. Biztos, hogy nem tökéletesek, de ezekhez képest a Uplay, egy rossz vicc.
-
Blaise
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ha jól rémlik már a Win7-et se támogatta, úgyhogy nem túl nagy érvágás.

Media Markt-ban volt amikor 500Ft-ért adták a dobozost.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Azon kívül, hogy létezik?
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
mielőtt nagyobb visszhangot kap, azért ragaszkodjunk már a forrásokhoz. Te se jelölted meg, de egy gyors keresés kidobja a steam fórumon a hozzászólást egy random forumozótól, aki abszólut nem jelöl forrást, csak amit Te is idéztél (hogy titkos részvényesi dokumentumokban -- ez már necces, mert bár közel sem értek az amcsi tőzsdéhez, de ahogy nézem az Activision Blizzard Inc. nyílt rt. tehát bárki lehet részvényese, innentől kezdve a titkos részvényesi doksik értelmezhetetlenek), a másik idézett forrás, hogy jól rá lehet keresni... ez minden csak épp forrás nem.
ha tovább olvassuk a fórumot, kiderül, hogy más boltokból is eltűntek Activision címek, még a sajátjukból is.
persze ettől még lehet igaz, hiszen egyértelmű, hogy mindenki szeretné minél jobban és minél közvetlenebbül magához kötni a
játékosokatvásárlókat, de sztem az így ebben a formában be fog bukni.a uplay-t pl. mindenki utálja, nekem már az is sok lenne, hogy origin-re regisztráljak steam mellett. valószínűbbnek tartom, hogy a vége az lesz, hogy a uplay, stb. integrálva lesz a játékokba és nem külön kliens lesz; az lesz csak plusz fáradtság, hogy minden kiadóhoz regisztrálnod kell majd, amivel egyúttal arra is lehetőséged nyílik, hogy vásárolj a kiadótól (új játékot, dlc-t stb.-t). ez gyakorlatilag kiadónkénti drm.
amire feltehetőleg az lesz a warez scene válasza, hogy kivágják ezeket a *csába a többi drm-mel együtt.
lehet 1-2 év múlva egy crack-elt játék azt (is) fogja jelenteni, hogy lesz egy helyi, "kiadói" szerver a gépeden, csak, hogy menteni tudj.hozzáteszem, lehet dühöngeni a fentieken, meg lehet tenni is ellene, még ha nehéz is. meg kéne tanulni (itthon is), hogy kapitalizmusban élünk: a pénztárcáddal kell szavazni.
-
Amantius
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nekem annyira nem lenne bajom a kliensekkel, ha működnének. Igazából működnek is, kivéve azt a tetves Uplayt, ami annyira egy haszontalan, semmit sem tudó, buta program, hogy valószínűleg olyan emberek kreálták, akiket beásták a föld alá, úgy 30 méterre 5 évvel ezelőtt és semmit sem tudnak a külvilágról. Más magyarázat nem lehet erre szánalomra, amit a Ubisoft az arcunk elé tesz. Miért jó ennek a bagázsnak, hogy most már évek óta szopatják, kínozzák azokat a vásárlókat, akikből élnek. Arra sem veszik a fáradságot, hogy nagyjából lemásoljanak valamit. Igen, sík ideg vagyok, most is ez a hulladék szívat.
-
TommyX_
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én még tavaly megvettem steamen a Blur-t, gondolom azt nem fogják elvenni?

-
7
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az Activision híres arról, hogy otromba módon drágán adják a játékaikat, EUR=USD árfolyam van náluk, és akciózni sem hajlandóak. Pénzéhes brigád, nem nagyon üt szíven a hír.
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönöm, de most kapcsolok hogy jelenleg steamen van elérhető pénzem
várok. -
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nálunk sincs
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
nem

-
Joci93
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az is szép

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Megy PÜ!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Miért nem "lájkolós" oldalt csináltál? Erre a célra jobb lett volna...bár még nem késő.

-
Vertigo18
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
(OFF)Hurkáért hurkát? Micsoda zagyvaság ez?
(/OFF) -
Vertigo18
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Van olyan tagunk, aki most erre azt mondaná, gazdagabb lettél egy csomó hurkával!
Egyébként meg mihez kezdenél velük???

-
Vertigo18
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Éppen ezért vettem fel jó nagy személyi kölcsönt, úgyse kell visszafizetni!

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én biztosan nem... jövő hónapban vizsgázom, és ahogy a tanáromat ismerem, olyan nincs, hogy az a vizsga elmarad. Szóval vagy fel leszek támasztva, vagy rám nem vonatkozik a világvége.
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nincs utalás a Lifera. Én még gondolkozom rajta. 449 RUB, és mégiscsak egy teljes játék. (Skyrim: Downguard dlc teljes ára ennyi). PC-re meg talán a Need for Speed: Porsche Unleashed volt az előző, egy autómárka típusait feldolgozó program. Meg nekem nagyon teszik a Shift 2 is. Viszont állítólag ez nem annyira élvezetes. Ez azért visszatart.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már összesen 6 epidemic-em és kettő Gun Monkeys-em van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami