Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
DeadBullet
üzenetére
Csatlakozom Youri kollégához. Milyen tűzfalad van? Nekem a BitDefender meg a Kapersky is kilőtte a steames multimat, se CsS, se Team Fortress nem ment. Hiába adtam a játékot a kivételekhez, meg a steam fontos fájljait akkor sem engedett. Meguntam, legyalultam, azóta semmi gondom, amióta a win7 saját tűzfalát, meg a Microsoft Sec. Essentialt használom(ingyenes reklámunkat hallották
). -
Youri
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Tűzfal esetleg? Legalábbis nekem azzal voltak gondjaim a Portal 2 esetében
-
danih
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Első körben: Verify game cache (játék fájljainak ellenőrzése) - mindig ez az első feladat

Bár az ntdll.dll hiba sok jót nem igér... Meglássuk mindjárt!
AMD vidkarid van? -
DeadBullet
tag
Faulting application name: portal2.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4d4c804d
Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7601.17725, time stamp: 0x4ec49b8f
Exception code: 0xc0000374
Fault offset: 0x000ce6c3
Faulting process id: 0xb44
Faulting application start time: 0x01cd1107144b76a6
Faulting application path: d:\my games\steam\steamapps\common\portal 2\portal2.exe
Faulting module path: C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
Report Id: 52a0afb7-7cfa-11e1-94a9-6cf04971a699Ez az amire gondolsz azt hiszem.
-
danih
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Start -> futtatás -> eventvwr (enter) - abban "Alkalmazások" - kikeresed a portal2.exe hibaüzenetét - posztolod ide milyen hibával szállt el!
-
DeadBullet
tag
Sziasztok.
A Portal 2-es topik egy kicsit halott ezert batorkodom itt tenni fel a kerdesem.
Egy ideje mar nem jatszottam a jatekkal es tegnap akartam volna jatszani vele, de amikor inditom portal2.exe has stopped working error-al meghal azonnal amint eltunik a steames portal2 launching ablakocska. Jatekot letoroltem, ujra letoltottem, elotte meg volt verify cache is, volt meg clientregistry.blob torles.
Valami otletek van esetleg?
A gep az adatlapomnal, mas source jatekok tokeletesen futnak. -
válasz
freeknight
üzenetére
Hmm, a Race07 szerintem nem Valve szervereket használ a multihoz, bár ki tudja. Ki tudsz próbálni egy nem Steam-es, multis játékot? Abból egyértelmű lenne, hogy a Steam vagy az oprendszer miatt van-e a probléma.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Mely játékokról van szó?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Hát, ha nem kerültél véletlenül offline módba, akkor más tippem nincs.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Steam /Beállítások/VAC állapot ?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes és roppant zavaró hibába futottam. Tegnapig minden rendesen ment a steammel kapcsolatban, ám ma már nem tudok semelyik játékommal multiban játszani. Ha én csinálok szervert, oda se tud senki csatlakozni, és én se tudok senki máshoz.
Még egyszer megjegyzem, eddig semmi hiba sem volt, és mindent ugyanúgy használok, mint ezelőtt: ugyanaz a vírusírtó, tűzfal, router.
Mi lehet a baj és hogy tudnám megoldani? -
cskamacska
addikt
Igazából csak belépni kell onnan, ha az ember a com oldalon marad bejelentkezve, akkor a proxyról kosárba tett cuccok változatlan áron ott is maradnak proxy nélkül is, nem kell Paypal és kártya infót ott megosztani. Persze jelszavat meg kell adni hozzá, de ez legyen a legnagyobb baj, azt könnyen lehet cserélni. Egyébként Gamersgate-ék tesznek az ip kijátszásra, nem bannolnak emiatt.
Persze az is igaz, hogy általában nincs akkora különbség az USD és a GBP/EUR árak között hogy érdemes legyen ezzel szenvedni. Sőt, ahogy látom, túl sok régiózáras játékuk sincs.Oh, most nézem milyen cuki kis hajbakapásba torkollott a dolog.

Legalitása ennek sem neccesebb, mint a kamu címes Amazon regeknek. Más kérdés, hogy ott törölnek is lebukás esetén.
-
Gabás
addikt
Valaki lekérdezte az e-mail címeddel kapcsolatban, hogy milyen steam-fiókok tartoznak hozzá.
danih: ez nem hack, a jelszavad elvesztésekor is tudod ezt kérni, és valaki véletlenül is beírhat egy létező e-mail címet. Ha nem fér hozzá az e-mail fiókhoz, és/vagy be van kapcsolva a Steam Guard, nincs ok aggodalomra.
-
olly
aktív tag
Dear Steam User,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this email address.
Steam account name: *******
You can use the above account name to log in to Steam. If you can't remember your password, click on the "Retrieve lost account" button on the Steam login screen.
Ez most mi akar lenni?:-S
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás Dawn of Fantasy
-
Rent
senior tag
Very thx Csabának is meg "paraszt"-nak is!
Pedig gondolhattam volna rá...
Az a baj, hogy a 42" os leden, 100%os dpi-n nem tudok olvasni szemüveggel sem 1920*1080-ban.. 2-3 méterről. 150%-on határeset. (persze böngészőkben nem gond, de máshol eléggé) Na mind1, jó móka lesz minden game előtt állítgatni.
-
csaba951
veterán
I dont have the game but a friend was having similar problems. I sorted his issue out but came across this thread and thought I'd help out. The problem you're getting is because the scaling of your font is off. You've most likely enlarged it in your settings. Go here-
Control panel > Hardware and Sound > Display
You'll want to change your font or whatever you enlarged back to 100%, no scaling, or Normal or whatever your setting is in win7. This will fix it up.
Magyar Windows 7 esetén ugyanez:
Vezérlőpult -> Minden vezérlőpultelem -> Képernyő -> Kisebb - 100% (alapértelmezett) -> Alkalmazmoderalva
[ Módosította: doc ]
-
Crytek
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
"Tehát ha utazóként személyesen jár valaki külhonban, és egy nem uniós országban vásárol valamit, 175 euró összértékig (kb 43 ezer forintig) hozhatja be minden hivataloskodás nélkül a határon"
Digitális dolgoknál (kb szinte ugyanaz mintha dobozosat vennék) is ez él. Szóval szerintem nincs miről beszélni de tényleg!
-
Rent
senior tag
Bad Company 2 -ben mivel orvosolható az az iszonyat bug, hogy a menüben nem ott van a kurzor, ahol kellene lennie? Gyakorlatilag jóval arrébb látszik, mint ahol kijelöl. Egyszerűen nem lehet játszani vele, mert centikkel jobbra és le kell tolni az egeret ahhoz, hogy a menüben oda mutasson ahova szeretném, viszont a join eleve már lent van jobb alsó saroknál, ezért azt már lehetetlen bekattintani.
Friss OS, konfig adataimnál. Game eltávolítás és újratelepítés sem segített. Egyéb programoknál, játékoknál semmilyen probléma nincs.
-
DeFranco
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
" nem legális" embercsempészet,drogkereskedelem,pénzhamisitás sem legális Nyomoznak is üldöznek is ezért embereket.
False ip címes,kamu amcsi címes dologról még életbe nem olvastam sehol ,hogy bárki bárhol bármikor csinált volna valami szankciót.Ergo tesznek rá!Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Szóval ti se terjesszetek urban legendeket! -
DeFranco
nagyúr
(megint nem megy a válasz gomb)
@Crytek: semmi gond, kuncogj csak, csak ne terjeszd itt ezt a csacskaságot, mert egyrészt nem legális, másrészt gondolom nem szeretnéd senkinek kifizetni a kárát, ha rád hallgat, harmadrészt meg amit csinálsz akkor is hülyeség marad, ha még négyszer leírod, hogy a különbözetből lesz új zoknid.
Tőlem a saját pénzeddel azt csinálsz amit akarsz, de legalább ne terjeszd...
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azóta is is egyfolytában veszi el folyamatosan percenként szipkázva lol.
Értsétek már meg ez nekik pénzbevétel.Semmiféle megszorítás nem lesz,de ti rettegjetek nyugodtan addig én jókat kuncogok.
-
Zefír
őstag
van 1orange boxom meg 1 cod 6om es feleve nem leptem be xd mit kezdjek vele? nem jatszok vmi sokat.
-
Serious Sam Complete Pack - £25.20 Steamworks
Serious Sam: The Random Encounter - €1.60 Steamworks
Serious Sam 3: BFE - £11.98 Steamworks
Serious Sam 2 - £2.80 Steamworks -
DeFranco
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Magyarra teszed a steamet.
-
Mr.Csizmás
titán
Q
Portal 2-be hogy tudok magyar feliratot varázsolni? a steam szerint támogatja.
-
a178
tag
Ha valakit érdekel, van 6 db Booster Trooper vendégbelépőm. Szívesen elküldöm bárkinek, csak írjon PM-et.
-
csaba951
veterán
válasz
Zamery
üzenetére
3,5?
Skyrimoznod kellett volna inkább, a melléküldetésekkel együtt gond nélkül lehet játszani 300 órát. DLC pedig csak később jönnek!
Vásárlás előtt érdemes itt rákeresni, hogy mások mennyi idő alatt játszották végig. Meg persze, hogy mennyire voltak elégedettek a játékkal... Elég reális idők vannak megadva, figyelembe veszik a különböző játékos stílusokat is.
-
Nordic
Közösségépítő
Vazze, végigtoltam a Mirror's Edge játékot, hát mit mondjak, ennyire rövid játékidővel rég nem találkoztam...
Elviseltem volna egy hosszabb sztorit, mert amúgy bejött a játék. -
Niczo
senior tag
Ha megkaptad be kell klikkelni: Received Gift? Yes
Egyébként nem.Az én giveaway-em viszont szőrén-szálán eltűnt. Tegnap este hoztam létre, ma este 8-kor járt volna le. 7óra előtt néztem még megvolt kb. 350-en jelentkeztek is rá. Most nézem a created menüben: No results were found. Mintha soha nem is lett volna

-
Źşë'
addikt
steamgiftsen ha valaki nyer akkor azt jeleznie kell a felajánló felé?
-
Napi deal: Ninja Reflex
(#21221) albert8: meg lehet próbálni, de úgy hallottam, hogy most már nagyon kicsi az esélye
-
csaba951
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha ezen az oldalon aktiválod az Origin fiókod adataival, akkor utána nem jelenik meg az Origin játéklistádban?
-
ProEvoFan
nagyúr
Bulletstrom steames cd keyt nem fogadja el az Origin

No sebaj. -
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem, ezzel a sima Trine 2 upgrade-elhető CE-re.
-
lordjancso
senior tag
Mit takar pontosan a Trine 2 Collector's Edition Upgrade?
Ez 3.49-be kerül és tartalmazná a Trine 2-t is?
Nekem csak az első rész van meg. -
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? A Worms Reloaded az istenért sem akar elindulni. Valami inicializációs hiba problémája van pedig tegnap vettem meg és a gépem se kellene hogy kutya legyen hozzá. -
danih
veterán
Steam overlay azokban a játékokban van, amelyehez hozzáhegesztették a megfelelő dll-eket, ennyi - directx, 3d: ezeknek semmi köze hozzá.
-
hjanos1
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Valószínűleg azon múlik, hogy a játék használ-e DirectX-et vagy nem
-
Spet
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerintem igen csak ajánlott ez a módszer eljátszása. Én jelenleg 64 bites oprendszert használok, de a steam "csak" 32 biten megy (program files(x86)) mivel nincs 64 bites verzió belőle (vagy csak én nem tudok róla). Bár a file checket mindenképp el kell majd végezned.
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem 3D-s játékok, a Steam Overlay meg csak azok alatt működik.
(#21204) DeFranco: eljátszható, legfeljebb nyomsz egy lokális fájlok ellenőrzését arra a játékra, ami nem akar elindulni
-
DeFranco
nagyúr
Felmerült bennem egy kérdés:
Jelenleg 32 bites Win7-et használok, de előfordulhat, hogy a jövőben váltok 64 bites oprendszerre a memória korlát miatt.
Nem vagyok otthon a 32-64 bit témában, így nem tudom, hogy ebben az esetben is eljátszható-e, illetve ajánlott-e eljátszani a szokásos kimentem a steamapps mappát, visszamásolom a steamapps mappát módszert, vagy esetleg 64 bit alá egyes fileok más verziója kellene, és inkább töltsem le újra a játékokat?
Amúgy is jó lenne erről többet tudni, hogy mire számíthat az ember 64 bites oprendszer esetén, de ez itt OFF, ha valaki tud valami cikket vagy bejegyzést arról, hogy egy egységsugarú user mire számíthat, mit kell tegyen, megköszönném, ha belinkelné, vagy elküldené az elérhetőségét privátban.
-
lordjancso
senior tag
Megvettem a Fallout Collection-t a napokban, a napi akcióban és nem tudom, hogy a Steam menü miért nem hívható elő játék közben.
Valakinek sikerült ezt megoldani? -
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás - Battleforge promócios kódok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).

. azért köszi a segítséget

eami