Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nordic
üzenetére
Mi épp most toljuk coopban 3-an, az őszi vásáron vettük.
A trailere szerintem a vala készült legjobb játéktrailer. A játékról röviden, még frissek az élmények:
Viszonylag nagy bejárható terület, amiből 4 van a játékban, mindegyik egyedi (part, dzsungel, város...). A játék lényegében egy Borderlands, kicsit megbolondítva zombikkal és más helyszínekkel
Bár szét lett hypolva, hogy itt mekkora mások a küldetések, de ugyan az, mint a Border. Menj A-ból B-be, közben ölj meg mindenkit, onnan pedig hozd el ezt, vagy azt, vagy nyomd meg a gombot, vagy valami hasonló, majd gyere vissza. Ennyi. Ezért kapsz XP-t meg pénzt. A fejlődési rendszer egész jó.
A játék főleg kézifegyverekre épít, az első pár órában nem is lehet lőfegyvert szerezni. A fegyverkopásokkal próbálták reálisabbá tenni a játékot, de inkább csak röhejes és idegesítő lett a folyamatos javítgatás (vascsővel megölsz X zombit, és darabokra hullik...
), egyedül a lőfegyverek nem kopnak.Ott van ez a tárgykészítés dolog, ami megint csak el lett bagatelizálva, mert tök fölösleges, mert megcsinálod f@szár a fegyvert, és két sarok múlva találsz/veszel jobbat...
A játékban semmi túlélőhorror nincsen, sima hent játék, mint a Border. Ha az bejött, ez is be fog. Egy kaptafára készült azzal.
Mindettől függetlenül szép a játék, jó a hangulata, és el lehet vele ökörködni, DE én egyedül biztos halálra unnám magam. Az első pár óra még húú...meg hááá...aztán ugyan azt csinálod órákon keresztül, egyedül az új helyszínek lesznek megint újdonságok.
Megére-e annyi pénzt, amennyibe most kerül? Mindenképp, ha van kivel játszani. Egyedül szerintem hosszútávon rohadt unalmas, együtt viszont jól el lehet vele szórakozni. Nekünk lassan 30 óránk van benne, és még ennyi biztos benne lesz.
-
csaba951
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Egyedül is rendesen játszható! A "rendes" multiplayer része a játéknak - Bloodbath Arena - viszont felejthető! Az tényleg elég fantáziátlan és unalmas lett.
Innen letölthető a nagyon jól sikerült magyarítása is. Így könnyebb megérteni a történetet. Ugyanis ennek a játéknak az is van.
(#36632) .tnm
Igazad van! A trailer nagyon jól sikerült. Aztán ebből az ég világon semmit nem is láttunk viszont a játékban! Helyette viszont kaptunk egy jó történetet és egy jó játékot! Így hajlandó vagyok megbocsájtani ezt az oltári nagy félrevezetést / hazugságot!(#36634) lostprophet
Hát igen. A játék indulása maga volt a káosz! Meg eleinte borzalmasan bugos is volt. Később ezt javították. Ekkor viszont már a játék sem indult el!
Na jó, 2 nap múlva azért helyrehozták!Most viszont már tényleg szinte bugmentes a játék, és atomstabilan fut a coop netes kódja is!
-
csaba951
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Opcionális a coop játék. De barátokkal sokkal könnyebb és persze nagyon szórakoztató is. Nagyon jó játék! Csak az a -66% lehet igazán -75% is!

Annyira jól sikerült a játék, hogy szerintem a jövőre megjelenő folytatás, a Riptide csalódást fog okozni! Ennek a játéknak nagyon eltalálták a hangulatát! És persze ennek volt a legjobb trailerje 2012-ben! (18-as tartalom!)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Arachnophobia rullz.
Csak neked ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Amennyire én tudom, az ingyenes fegyverek és páncélok bizonyos játékok után járnak, ami a Dead Space-szel egyetemben hozzá van rendelve az Origin fiókodhoz. Ezek speciális, a játékban normál esetben nem fellelhető felszerelések Valahogy úgy, mint a Team Fortress 2-ben a promo tárgyak.
-
Alien83
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
Hát a lényeg ahogy én tudom, hogy van egy peccs, amit ingyen kaptál...(origin-re magadnak kell letöltened)
Ebben vannak ezek a fegyverek+ruhák, amik alapon ingyen megkapsz és a játékban már induláskor a store-ban lesznek.
Alap ruhákat neked kell megszerezned.
DLC_ket csak úgy simán megadja a gép
Collector's ruha meg értelemszerűen a redeem code-ot beírva kapod a store-ba. -
Alien83
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
Ez nem hiba. Nem minden cuccot, csak ami egy frissités következtében kapsz, a játékbani ruha-fegyóka ezeken fellül tudod megszerezni...ne aggódj...

Ezek amiket alapba látsz DLC-k.Összesen 17 ruha van.
Régebben összeszedtem mindegyiket:
"Uh közbe összeállt a kollekció ha minden igaz!
Alap:
Security Suit
Vintage Suit
Advanced Suit
Arctic Security Suit
Riot Security Suit
Elite Engineering Suit
Elite Vintage Suit
Hacker SuitDLC:
EarthGov Security Suit
Bloody Vintage Suit
Forged Engineering Suit
Heavy-Duty Vintage Suit
Agility Advanced Suit
Hazard Suit
Triage Suit
Shockpoint SuitCollectors:
Zealot Suit"
-
cskamacska
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Ha már előjött a bugos Heroes 6, akkor feltétlen meg kell említeni hogy az Ubisoft milyen alja szemét módon kezelte a fejlesztést, amolyan igazi Arany Szarkupac várományos módon.

Sztori itt: Thread: The End of Black Hole Games? Page 8Azért bámulatos, hogy a játékgyáros multik mennyire tojnak az általuk kiadott játékokra, de még félelmetesebb, hogy a játékfejlesztőiket se nézik semmibe.
Ha igaz amit a jóember mond, az Ubisoft már előrehaladott állapotban lelőtte volna a Heroes VI fejlesztését, a Black Hole saját pénzén fejezte be, de mégis a kiadó fölözte le a hasznot. -
FefeeX
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Nem, a fejlesztett griff képessége megjavult az 1.2-es patchben, ami már nem most volt. Plusz a vér képességes dolgot amit írtál nem tapasztaltam, kicsit olyan érzésem van, hogy ezt valami törtben találtad...

A szerverek meg elvileg a két hónappal ezelőtti költözködés óta teljesen jók - előtte meg a többnapos ünnepekre volt kifejezetten jellemző, hogy összeomlottak, mert nem bírták az iramot...
Nekem szét sosem kapcsolt, inkább mikor pont ráértem akkor ért rá mindenki, így senki nem tudott játszani
-
FefeeX
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Heroes VI-hoz FB-on jövő hétre írták ki az 1.3 patchet, ami elvileg bugmentesít... Várjuk nagyon, mert eddig csak sz@rral gurigáztunk...
A PC ipar hanyatlik-hoz meg annyit, hogy a fogyasztói társadalom a válság miatt azért visszavett. Némely területen nagyon látszik, máshol kevésbé. De ez nem a PC ipar, egyszerűen kevesebb értelmetlen dolgot vesznek az emberek (még mindig rengeteget)
Trine2-t meg most én is bezsákolom

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Nordic
üzenetére
Ez a hanyatlik a PC piac már lassan olyan, mint hogy 201x a Linux éve. A dobozos lehet, de a digitális disztribútorokat megkérdezném, hogy merre hány méter.
Igaz, csökkent az ár, de ezen a csökkentett áron valami ipari mennyiséget adnak el a játékokból, nézd meg, a steam sokszor már vért hány a terheléstől, pedig itt ugye 100%-ban legal játékokról beszélünk.
Nincs itt olyan nagy gond, csak a profitérdekeltség dolgozik, és a net és a digitális disztribúció terjedésével könnyebben adja ki a kiadó is 80%-os készültség mellett, lévén patchelni egyszerű.
A videokártyás résszel egyetértek.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Nordic
üzenetére
A tegnap volt egy frissités , az volt bugos , de mára már kijavitották. Ha a frissitést feltelepitetted , utánna minden kliensből való ki-belépésnél jött a kupon. Csak azt nem tudom milyen alapján kapták az userek a kupont , konkrétan én 7 db -50% AC-t kaptam de volt aki Heroes 6-ot kapott.
-
VGYke
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Nekem még októberben innen egy nagyon rendes és (gondolom) fordításokat végző srác, Zsolt a következőket írta:
"sajnos az Underworld magyarítását nem csináltuk meg, mert az itthon kapható dobozos változat hivatalosan magyar felirattal jelent meg. Most a LC:GoL honosítást csinálom, ha azzal megvagyok, akkor a program minimális módosítással elboldogul az Underworlddel is."
Tehát van remény, rá is kérdezek.... -
Nordic
Közösségépítő
-
hjanos1
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
Van az most is jó áron: Deus Ex: Human Revolution (amazon.com) - 10.19$ ~ 2200Ft
-
Kareszovics
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
Playtrough 2-ben,lvl50en,amikor kijött a Knoxx,mi nekiálltunk 4en!,én se vagyok kezdő,a többiek sem voltak azok,és az első roadblock-nál eltöltöttünk HÁROMNEGYED ÓRÁT,és NEM tudtuk megcsinálni.

El kellett mennünk lezavarni egy tápoló kört,hogy 53-54esek legyünk,úgy sikerült csak.
Egyébként érthető is,a playtrough 1 úgy van méretezve,hogy már olyan 30as szinttel végig lehet menni a játékon,35+-on már rém könnyű,és a dlc-k is úgy vannak skálázva.Viszont PT2-ben már maxos karakter kellett,plusz a levelt is azzal a dlc-vel emelték,50esen kezdtünk,de ilyen 52-53as ellenek jöttek szembe,alig lőtt rád elektromos puskával és ugrott a sima játékból szerzett maxos shield.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként amúgysem ajánlatos szerintem a pt2 előtt belenézni a DLC-kbe,hogy ne legyen ilyen anomália+el is rontja a dolgot,ha az ember túlfejleszt a dlc-ben,és aztán meg megunja a kis ellenfeleket az alapban.PT2.5ben,2x-is végigjátszás után meg kifejezetten élvezetes lesz a 3 "sztoris" DLC,erős és változatos ellen,dobálják a jó cuccokat,stb... -
DeFranco
nagyúr
válasz
Nordic
üzenetére
Nekem szerencsére van a knoxx-ban egy glitch ha offline játékot indítok. 10-ből 8-szor eltünteti az autopálya terepakadályait, így végig lehet dzsalni egy lendülettel a célig, nem kell szakaszonként kétszer kiszállni. Úgy már azért jobban pörög. Én ott untam meg, hogy a raktárban kétszer másfél órát nyitogattam a ládákat.
-
wesker24
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
A Borderlands DLC-k közül a Knoxx a legnehezebb oda 40-es szint alatt menni öngyilkosság
Ha végigviszed az alapjátékot eléred a max szintet ami kb lvl 37 utána még fejlödsz 3 szintet és talán már érdemes neki állni a KNoxx-nak !
Én kb lvl 45 voltam amikor a KNoxxot haverokkal CO-OPban végigvittem igen ám de ott volt egy side quest amiben egy gigantikus föbosst kell kinyirni a Crowmerax-ot amit 61-es szintig nem is tudsz teljesiteni !
-
-
SQX_Barto
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz
Nordic
üzenetére
Ismered a IL-2 Sturmovik, IL-2 STURMOVIK: 1946, játékokat ezekre hasonlít nagyon
Elégé szimulátoros, a multija kihalt és ilyen host rendszerű így elég húzósak a pingekAmúgy végre nem csak az ingyenest tudom megcsinálni mert nekem megvan a Wing of Prey is , és ha jól tudom telepítve is van
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Nordic
üzenetére
Na végre meglett a 10 present, direkt odafigyeltem, hogy olyannak adjam akinek nem volt elosztottam és nem kaptam meg az achit...Szóval elmegy a jó k****** k****** a************ az a telibeb********* birka aki ezt összerakta. Én biztos nem fogok megint 5 órát szarozni 10 k*csög dobozért....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na jó, 2 nap múlva azért helyrehozták!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de másnak hátha
eami