Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem mindenki, aki updatelt, lett érintett, de az alapján, amit olvastam, minden érintett updatelt

-
danih
veterán
Kis kutakodás után annyit sikerült kihámozni, hogy az érintettek azok közül kerülnek ki, akik már feltették a mai steam update-et. Az userek kis részét érinti a dolog. A valve rajta van az ügyön.
-
Bence717
tag
Mit csináljak ha azt írja a Steam, hogy nincs kapcsolat miközben van?
-
maross
nagyúr
Nekem 0 kupont hozott a marciusi tunder
-
AxBattler
félisten
Hol lehet ezeket a kuponokat megnézni?
Csak mert még eggyel sem találkoztam...
-
Mr.Csizmás
titán
nekem online, és a chat is megy (magyarország)
-
danih
veterán
Ilyet sem tosztam még, net van, steam keretrendszer megy (bár alul írja, hogy "no connection), de a friends-be nem tudok bejelentkezni, nem tudok online menni.
-
viktor82
őstag
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Nekem már bezsebelve

-
Andras6800
senior tag
Hali! Tegnap megvettem a Spellforce universet akcióban. Végre
Felraktam a spellforce platinum editont, de minden indításnál be kell írnom a cd kulcsot. Ez miért van?! Sokadik alkalommal már elég idegesítő 
-
Niczo
senior tag
Én kaptam 66%-os Might & Magic Clash of Heroes és 50%-os Assassins Creed Revelations kupont is, ráadásul mindkettőből kettőt

Ha valaki nem kapna és kell neki, egyet-egyet át tudok adni, duplán biztos nem veszem meg egyik játékot se
Ja, és van még 2db Nuclear Dawn 3 Day Pass-om is, szintén vihető

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás : Sideway New York
-
danih
veterán
LOL 50% off Assassins Creed Revelations
-
danih
veterán
Más is szopik a steam szerókkal?
-
Más is kapott az inventoryjába 66%-os Might & Magic Clash of Heroes kupont?
-
a178
tag
Napi ajánlat: Bards Tale -50%
-
Csak Steamworks-ös és néhány egyéb játékot tudsz regszitrálni Steam-en.
Itt van egy hozzávetőlegesen majdnem teljes lista a dobozos játékokról: [link]
Ez a dobozosokra érvényes, bár a legtöbb digitális változatot is be tudod regisztrálni a listából, de nem mindet!A GamersGate-en vásároltak közül ezeket lehet beregisztrálni: [link]
Regisztrálható Green Man Gaming kulcsok: [link]
És még lehet találni pár ilyen listát, de ezek tartalmazzák a legtöbb ilyen játékot.
-
salieven
aktív tag
nem hiszem el hogy ilyenkor van portal 2 akcióba mikor nincs pénz a kártyámon ...

-
croli
aktív tag
Üdv!
Valahol olvastam hogy lehet valami olyat hogy nem Steam-es játékot is be lehet rakatni a Steam-be úgy mint ha ott vettem volna meg tud erről valaki valamit? (Jelenleg a Just Cause 1-el próbálkoznék majd ha tényleg létezik ilyen lehetőség)Itt valami olyan volt hogy nem csak az ikont rakják be hanem onnan telepítheted mondom hogy olyan mintha ott vettem volna meg...
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Miért nem télen vetted meg öreg?
Mennyit vont le bank?OFF: frankón iPhone-od van?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jo dontes! Coopot is vidd vegig. Elmeny, pedig en antiszoc. vagyok.
-
albert8
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hidd el nem bánod meg

-
Mr.Csizmás
titán
megvettem a portal2-t, pedig megfogadtam hogy spórolás van...

-
VGYke
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
csaba951
Megoldódni látszik a "régi játékok" futtatása! Azért csak látszik, mert nem próbáltam játszani a TR Anniversay játékkal, de minden esetre elindult a játék, nem úgy mint korábban.
Szóval a titok nyitnya az lehetett, hogy valóban, korlátozott fiókból játszom.
Mert van egy rendszergazda, aki nem játszik, nem internetezik csak telepít aki én vagyok és van egy korlátozott felhasználó, aki pl. játszik, internetezik és az én vagyok, meg van egy korlátozott asszony fiók, de ez nem számít
Jelenlegi, 5 perces tapasztalatom: Nem kell az egész steamet rendszergazdagént indítani, elég ha a kritikus játékok (esetemben: Anniversay… Legend nincs letöltve) Steam mappájának Steam\steamapps\common\tomb raider anniversary adunk megfelelő jogosultságot.
Pl. TotalCommanderrel, Tulajdonságok, Biztonság, Szerkesztés, Hozzáadás, <korlátozott Név (fiók) beírás kézzel>, majd értelemszerűen az engedélyek bepipálás
Bár, lehet a fentieket nem kellene kioffolni, sőt, régi játékok, korlátozott fiókból futtatva ha probléma van, ki kellene próbálni! -
csaba951
veterán
És ne feledkezzünk meg arról, hogy lelkes amatőrök lefordították mindkét részt.
A kritikák szerint a 2-ben egyszerűsítettek a játékmeneten, ezért fújolnak rá a rajongók. Viszont ha nem ismered egyiket sem, akkor elsőre az is tetszeni fog.
Nem akartam megvenni egyiket sem, de az első trailerje megfogott. Nagyon epic lett! Meg látszik rajta, hogy a készítők is látták A Gyűrűk Urát, legalábbis az első részt biztosan.

-
Spellforce Universe is le van árazva, 4.99 EUR.
-
Ilsyde
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
RTS/RPG keverek. Legjobb strategiai jatek amivel valaha is jatszottam (bocsi, Age of Empires 2, Starcraft meg a tobbiek).
A strategiai resz adott (6 faj, kulonbozo epuletek, fejlesztesek, nyersanyagok es egysegek).
A szerepjatek elemek: sajat host krealsz aki palyarol palyara fejlodik (statok, kepessegek stb.), felszerelest vehetsz es talalhatsz a csatamezon a'la Diablo, fo- es mellekkuldetesek, parbeszedek, NPC-k stb.Grafika a mai napig tartja magat, TPS nezetben meg nagyon bele lehet merulni a jatekba (csak ugy nehez epitkezni meg sereget iranyitani ugyhogy sokszor erdemesebb felulnezetbol jatszani).
Spellforce Gold az etalon, a Spellforce 2 viszont eleg szar lett. Marmint az elso reszhez kepest.
-
Crytek
nagyúr
Jól jártam nuuvemről 1280ft volt.
Spellforce összest meg akartam venni rég ,ennyiért megéri és nem is egy sor lesz
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolás: Wasteland Angel
-
danih
veterán
Háhááá gondoltam hogy bedurrantják az új Shogun standalone megjelenése előtt

-
a178
tag
-
SityiSXT
őstag
Napi: Spellforce 2 Gold Edition -75%
-
Youri
veterán
válasz
Andras6800
üzenetére
Ahogy írták, support, de alapvetően esélytelen...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Andras6800
üzenetére
Az biztos, hogy az új akkodra nem tudod átrakatni a HL2-t. Írnod kell Steam Supportnak, elmagyarázni a helyzetet, a játék dobozáról + a jól látható kódjáról fényképet készítve azt csatolni és visszakapod a régi fiókod.
Mellesleg én magam inkább várnék egy leárazásra (hamarosan jön a Nyári Akció) és akkor fillérekért (500 ft körül) meg fogod tudni venni a HL2-t.
-
Andras6800
senior tag
Hali mindenki!
Az lenne a problémám, hogy réges régen X éve megvettem a Half Life2-t. Ugye ekkoriban jött be a Steam is kb
Na most akkor regiztem egy accountot, és minden fasza, végigtoltam a játékot és az egész a feledés homályába merült. Kb csak a steam fiók felhasználónevére emlékszem, meg az email címet sejtem. Azóta van új steam fiókom, de megint elővenném a Half Life 2-t. A kérdés az, hogy lehetséges e, hogy a régi fiókból visszahozzam a régi játékom?! Telepítő cdk megvannak, gyakorlatilag az egész pakk, meg a CDkulcs is, de a számla már nincs meg. És sajna a régi emailcím sem él. ezért is nem tudom visszaszerezni az akkori accom. 
-
Debilon
addikt
fenébe, megvolt régebbről a Peggle deluxe, gondoltam előveszem kicsit, erre eltűnt a profilom, teljesen újat kellett kezdenem..fura dolgok történnek steamben
-
Warhammer 40,000: Space Marine - 10.18 GBP
-
csaba951
veterán
Ha a DEP beállítás nem segített, akkor még 1 ötletem van. A Steam klienst "Futtatás rendszergazdaként"-el indísd el. Sok régebbi játéknak ez a baja. Windows 7-ben automatikusan nincs írási joguk arra a könyvtárra, ahová telepítve van a program.
Egyébként nekem is megy az Anniversay gond nélkül. Nekem egy HD4830-om van, friss driverrel, Windows 7 64 bites rendszerben.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
psycroptic
üzenetére
Rámész a profiljába és oldalt van egy report rész. Ott kell a csalás opciót kiválasztani, indokolni(gondolom angolul), és ennyi. Mondjuk én már jelentettem, mert engem is betalált...de gondolom, minél többen jelentik, annál biztosabb, hogy repül.
-
gtamate2
veterán
Most írt rám a ph csoportjából egy [SzC] Mister Jane Doe nevezetű alak, aki ingyenes portal 2-t kínált, de egy adathalász oldalt linkelt, tökéletes steam oldal másolata, vigyázzatok, meg ne adjátok az adataitokat!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez mi amugy béta vagy ingyenes mmo?Mert nekem is van 1 de mmokat gyűlölöm.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Uj sorsolás
-
SityiSXT
őstag
Napi: Space Pirates and Zombies -75%
-
VGYke
addikt
Nordic, -Zeratul-, pecze, köszönöm! Megerősítettetek, hogy az én készülékemben van a hiba. Na de mi
A Steam\steamapps\common könyvtáron kívül, hová írkálhat még be akármiket is a steames telepítés? Megpróbálnám ezeket törölni, hátha.....
Vagy esetleg a virtuális memória a baja, mert nálam a rendszer a C-n (SSD) van, a virtuális memória a D-n (HDD). Bár lehet 12Gb RAM-nál már nem kellene, de azért a D-n bekapcsoltam. -
TommyX_
őstag
Szerintem jó játék a Homefront, én végigvittem "közepes" fokozaton, majd utána Guerrilla fokozaton.
A multija nekem "bejön", főleg az ösztönző szöveg a koreaiaknál. -
Źşë'
addikt
sztem sem rossz annyira a Homefront, +van multija, igaz azt nem próbáltam ki, de sokan dicsérik h cod és bf ötvözet, vannak benne járművek, az irányítható kis 4x4 "tank' meg elég jó 5let lett

-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát... ha ilyen Battleship-féleségre menne az ember akkor nem is biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
Szerintem az a mozijegy sokkal többet ér.
-
maross
nagyúr
Van egy Killing Floor-om es egy Torchlight-om cseresorban, priviben lehet bombazni kihagyhatatlan ajanlatokkal, thx
. -
Agyzuzo
addikt
Sztem zsír a Homefront, ennyiért pont jó, egy mozijegy árából kapsz egy kellemes délutánt, se többet, se kevesebbet.
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ennyiért szerintem vihető nyugodtan, nem egy nagy durr, cserébe rövid is, egy mozijegynyit azért rá lehet tolni. Ennél olcsóbban nem nagyon lesz...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Azzal már én is szemezek egy ideje...
-
Homefront - 4.99 EUR
Dawn of War 2 Gold - 9.98 EUR
Dawn of War 2 - 4.98 EUR
Dawn of War 2 Chaos Rising - 4.98 EUR
Supreme Commander Forged Alliance - 4.98 EUR
Saints Row 2 - 4.98 EUR -
Nordic
Közösségépítő
Én pont a napokban toltam végig a TR ezen részeit meg az Underworld-öt de nekem nem volt velük gondom. Win7 64bit Home Premium rendszeren mentek. Igaz nem annyira hasonló a konfigunk, AMD-s rendszerem van GTX460-as VGA-val. Egy valamit tudok javasolni, ami igazából a legend-nél nálam jelentkezett az az, hogy van egy Next Gen Graphics opció a beállítások között, na azt ki kell lőni. Az a része bugos, és amiatt fagyhat a játék. Nekem ilyen gondom volt. Az Anniversary viszont gond nélkül működött.
-
VGYke
addikt
SenorGrande, Youri nagyon köszönöm!
Sajnos bukás az én konfigomon a TR Anniversary és Legend. Mindent kipróbáltam, nem hatja meg a TombRaider régi játékait... Mondjuk nem azért a kb.10-15 juróért sírok amiért megvettem őket, csak idegesít miért nem tudom életre kelteni...
Tényleg arra lennék kíváncsi, játszik-e ezekkel valaki Steam Win7-64 bit környezetben és mi az igazi titok... -
Agyzuzo
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
El lehet vele pötyögni, szerintem is kellemes darab.

-
SenorGrande
senior tag
Napi ajánlat:
Tartalmazott tételek:
Peggle Deluxe + Peggle™ NightsSzerintem ennyit megér.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
cskamacska
üzenetére
kicsit bonyolultabb, a virtuális vonatbuzulásban több frakció van, akik van hogy nem éppen jó viszonyban vannak

a DLC-im értéke 0 ft, mert ingyenesből ("amatőr") jobbak vannak
-
cskamacska
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És az 1400 eurónyi DLC-ből mennyi van meg?

Egyébként akkor ez olyan, mint a flight sim őrület pilótáknál, vagy a ARMA bolondság katonáknál?

-
m1sk4r
aktív tag
Legalább pár DLC-t leárazhattak volna a napi ajánlat mellé!

-
hjanos1
senior tag
Jó a Steam mai ajánlata, nem?

-
chungee
addikt
Ezzel meg mi történt
Nyert és utána bann
-
Youri
veterán
Fasza, nekem a non-Steam indítókat simán eltávolította....
-
chungee
addikt
Nálam steam offline

-
Źşë'
addikt
még azért jó h steamen lehet offline módban is játszani, csak totál elfelejtette a tf2 beállításaimat

-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Felraktam a spellforce platinum editont, de minden indításnál be kell írnom a cd kulcsot. Ez miért van?! Sokadik alkalommal már elég idegesítő
Régóta kerülgetem az assasins creed-et, jó lenne már egy a gamelistába 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megoldódni látszik a "régi játékok" futtatása! Azért csak látszik, mert nem próbáltam játszani a TR Anniversay játékkal, de minden esetre elindult a játék, nem úgy mint korábban.
Na most akkor regiztem egy accountot, és minden fasza, végigtoltam a játékot és az egész a feledés homályába merült. Kb csak a steam fiók felhasználónevére emlékszem, meg az email címet sejtem. Azóta van új steam fiókom, de megint elővenném a Half Life 2-t. A kérdés az, hogy lehetséges e, hogy a régi fiókból visszahozzam a régi játékom?! Telepítő cdk megvannak, gyakorlatilag az egész pakk, meg a CDkulcs is, de a számla már nincs meg. És sajna a régi emailcím sem él. ezért is nem tudom visszaszerezni az akkori accom.

MoH meg lehet kis hiba volt, mindjárt megnézem.
eami