Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Mobil flották
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
TazLeacher #22200 üzenetére
Nekem momentán nincs felralva a TF2, de emlékeim szerint a listámban van, szürkén. Ha hazaérek, meglesem.
Sőt, a Portalra emlékszem, hogy ott volt szürkén.
-
Sn[4k3]
senior tag
Ecsém, jól belakjátok a szerencsétlen vinyókat
Nekem elfüstölt nemrég a 160GB-s vincsim és most egy 80-assal vesződök. Bár az is elég. Nekem speciel 10 megás net is elég, 1-2 megával jönnek le a Steamről a dolgok (amúgy igen jó szervereik vannak!), addig meg Warcraft III-azok míg lejönnek a dolgok
-
Sn[4k3]
senior tag
Ahh, átkattintottam, megnyugodtam. Már megijedtem, hogy mi ez a sok izé a játékok helyén
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Bluerainbow #21974 üzenetére
Lesznek Desurás sorsolások is? Abban van malacom, mivel ott nevezhetek
Amúgy miként zajlik egy többkulcsos sorsolás? Ugyanúgy véletlenszám-generálással vagy másképp? Mert a többkulcsos sorsolásoknál nem látni shotokat az eredményekről.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
csaba951 #21884 üzenetére
Kösz, ezt én is beállítom
Egy kérdés: vissza tudom inglishre állítani a Steamet? Win újrahúzás óta magyar akar lenni, de nekem nem tetszik - főleg a TeamFrotress 2-ben (bár úgy sem tudom működésre bírni).
Még egy: The Witcher: Enchanced Edition - Director's Cut az tud magyarul? Az alap Witcher tudott, csak azért kérdem. -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
TazLeacher #21872 üzenetére
Jó finnyás vagy
Én nem nézem azt, hogy mikor fognak mit akciózni. Megnézem, hogy mi van kirakva a Store elejére, ha meg nincs ott semmi nekemvaló, akkor mindegy - ami meg megtetszik, azt megveszem ártól független, csak drága ne legyen, igaz, inkább dobozosan veszem meg azokat, neten szinte még semmit sem vásároltam. Mostanság készülök feltölteni a Steames accountomat.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21799 üzenetére
A Fixlist kétharmada, sőt kb. az egésze balance-olás. Ezek is olyan bugok amiket csak idővel, sokezer visszajelzés és játékóra után értékeltek át. Apró dolgok ezek is, nem olyasmik amik nagyban rontják/ellehetetlenítik a játékélményt. Mint a kiméra dmg-jének magicról chaosra cserélése.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21794 üzenetére
Mondom, hogy nincs hibátlan szoftver, ezt tudom jól. Ma már a fix vasra dolgozás sem olyan, mint huszonöt-harminc éve, mert mindenféle kernelek, kerektrendszerek, meg illesztőprogramok vannak a hardver és a szoftver között, tehát a fejlesztő sosem lehet mindig biztos abban, hogy az fog történni amit ő akart, erre az is rásegít, hogy egy program nem egy nyelvben íródik, az objektum-orientált programnyelvek meg pláne. De még mindig nem a lényeget ragadod meg, azaz azt, hogy a Bohemia mindig hagy egy zsáknyi hibát a játékaiban.
Btw.: a verziószámnövekedés meg nem feltétlen hibák foltozgatására utal. Például ezen produktumoknál a Battle.net-et frissítették, javítottak a balance-on (ami ugye nem bug), adtak-vettek dolgokat, stb.
csaba951: én akkor borultam le a székről amikor a tank egyből padlógázzal süvített, meg amikor átment egy kerítésen, az a tank felé dőlt(!), ráadásul mire az a földre ért, addigra már máshol volt a tank.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21792 üzenetére
Hát én speciel a Last Ninjában vagy az Eureka!-ban nem láttam bugokat. Izé, öö, PC-re meg a StarCraft és az Imperium Galactica II az ami szerintem hibamentes volt. Frozen Synapse-ban sem lelek hibát, Galcon detto, Warcraft III-ban is csak az agyonmoddolt cg pályákban fordulnak elő néha hibák. Továbbá Rare produktumban se láttam még bugokat, Bungie szintén. Manapság az a baj, hogy a marketing meg a haszon utáni hajszában (nem feltétlen a fejlesztők részéről) kevés idő jut az érdemi fejlesztésre, sokszor idő előtt kell a kiadó nyomása miatt kiadniuk a játékot. Hibátlan játék persze nincs, de most a hangsúly azon volt, hogy a Bohemia az átlagnál sokkal több hibát hagy a mátrixban. Nézz meg egy ArmA II-t, bár már erősen csiszolgattak rajta, de a megjelenésekor is inkább volt béta.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
csaba951 #21790 üzenetére
És tényleg. Mind az OFP, mind az ArmA, mind az Arma II hemzsegett a bugoktól. Nameg az utóbbi igyekezett hűtlen lenni a nevézeh (valósághű harci szimulátor, vagy mi), mert amit ott házrombolásnak neveztek, na az minden volt, csak házrombolás nem... meg a gépigény se volt alacsony. Az új OFP ezért is tetszett jobban.
másik fele: jó szigorú a Steam
De egy valamit nem értek: ha megveszek valamit akkor az a Lybarimba kerül, nem? Akkor meg hogyan ajándékozzak a haveromnak pl. egy CoD-ot születésnapjára, ha az nekem nem kell?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #21784 üzenetére
Bele kellett köpnöm a levesedbe
Amúgy ez a Steamgiftes dolog hogyan működik? Bármilyen játékot kiválaszthatok a listámból, hogy elajándékozzam? Ha kapok egy giftet akkor azt tovább is küldhetem, ha nekem nem kell?
-
Sn[4k3]
senior tag
Valahogy nem akar összejönni semmi sem
A Win reinstall megvolt (most már jogtiszta Windows XP SP3-am van), driverk feltelepítve, .NET Framework és DirectX 9 is, PhysX-et felrakta a Defenders of Ardania, de minden maradt ugyan olyan rossz: a DoA összeomlik azimmáron normális ESRB-képernyő után, a Team Fortress 2 meg befagy a betöltések végén.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Roemedic #21705 üzenetére
Szép kis csaló... az orrára kéne koppintani, mert sokaknak az az elképzelése, hogy itt mindent meg lehet úszni. Bár erkölcsileg egy nulla az az ember, nekem sosem jutba eszembe csalni, nemhogy megtenni...
Lenne megint egy gond egy Steames játékkal, konkrétan a Team Fortress 2-vel. Lejön, felcuppant, elindul, de pont mielőtt befejezné a pályák betöltését, lefagy... ennyire nem szeretik a Windows XP Professional Service Pack 3 Enchanced Editiont? Mivel Professional, a kulcsát fel tudnám használni más XP-khez?
-
Sn[4k3]
senior tag
Azt hol tudom megnézni, hogy a profilom menngi idős? (neten)
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #21623 üzenetére
Ez jó kérdés, én is mindent online vettem
Pörög a topik -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
#65675776 #21487 üzenetére
Én kérlek szépen 2.000Ft-ért vettem még asszem 2006-ban egy Reign of Chaos + The Frozen Throne pakkot. Diablo II-t Lord of Destructionnal meg ugyanennyiért. Starcraft + Brood War detto (bár annak elgányolták a borítóját). Fél év múlva már röhögtem a haverjaimon akik duplaennyiért tudták csak beszerezni.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #21401 üzenetére
Az nagyon jó, semmi kedvem Win7-et venni... remélem megoldható lesz ez valahogy.
Az az ötven dodós limit hamar meglesz. Bár a 25$ is úgy van meg, hogy DoA + Team Fortress 2 + Portal
-
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Tudnátok segíteni? Megvettem Steamen a Defenders of Ardania-t, le is töltötte, de nem akarta az igazságot... első indításnál leszedte elméletben a DirectX-et (hogy melyiket, azt nem írta) és a .NET Frameworkot (elméletben...), amint elindította, az ESRB-s / PEGI-s korhatárbesoroló képernyő olyan összeomlásos volt (nem lehetett rajta kivenni semmit), utána meg hibaüzenettel kidobott a játék, pontosabban Esc-pel tudtam kilépni. Újbóli indítás után (és a többinél is) meg megint a Frameworkkel szarakodott. Ezekután leszedtem a legfrissebb Catalystot és .NET Frameworkot, újraindítottam a gépet, stb, de a hiba fennállt, a Frameworköt ugyanúgy szedni akarta a Steam... Letöröltem a játékot, leszedte újra: láss csodát a Frameworkkel már nem volt gond, de a képernyő- ill játékösszeomlás megmaradt. Valami memóriacímzéses dolog böki a csőrét... A gépem megüti a minimum gépigényt, Windows XP SP3-am van (jogtiszta). Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?
Továbbá: megnéztem az ollie által linkelt DotA-s valamit, de nem enged a Steamgiftre sem belépni...
Your account could not be verified.
Error: We require all registered users to have at least $50.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $24.98. If you believe this was an error, please contact us.
Valaki lefordítaná ezt nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest