Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
-
HS 2142
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Bétára meghívó, nem a teljes játék. Még nem tudni mikor jelenik meg a játék, elő sem lehet vásárolni, mivel be sincsen árazva.
(#23897) chungee: Nézőpont kérdése, aki tényleg ki szeretné próbálni, érdekli a játék, de meghívót nem kapott annak mindenképpen érdekes.
(#23898) Youri:

-
chungee
addikt
Amit a steamgift.com-on CS:GO osztogatás az full game vagy guess pass vagy beta
Mert elég sokba kerül (50$) -
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Raktár kisöprés?

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
BigBlue69
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kapcsold ki az automata Frissitést.. H ne tartsa naprakészen.. ha annyira nem akarja a dolgot.
Snuggle Jó gém.. Csak volt bundle-ba. ugyhogy szvsz akinek kellett az akkor megvette..
-
SityiSXT
őstag
Napi: Snuggletruck -50%
@Motion_Blur
Azon a DVD-n valószínűleg egy régebbi verzió van, és a Steam most frissíti a legújabbra, nem? -
BigBlue69
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Próbálj Régiót váltani.. Dusseldorf Svájc és társaival még sose volt problémám.
-
Wolverine
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez azért cseppet sem gyakori eset.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Le van írva szépen angolul, hogy a géped nem tudott kapcsolatot létesíteni a Steam szerverekkel. Próbáld meg később.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére

Head shot -
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Igen. PL. Én is.. de van saját topicja is.
-
Beat Hazard: A9EJJ-A37RL-QA9XQ
Making History: The Calm & The Storm: A8M48-354XV-M9R79
-
tupacamaru
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Én legalább két emberről tudok aki nyert már.

cskamacska

-
cskamacska
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
És ha már kemény dolgok: "Vedd el amit lehet, és ne add vissza!"
Ezt a Bluegift statod megtekintése előtt tetted be aláírásnak, vagy utána?
-
bpx
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
valaki biztos
...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lostprophet
aktív tag
Playblinken nyert már valaki valamit?
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hööö mégjobb!
-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi! Sikerült.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
-=Vacsek=-
senior tag
Counter-Strike: Source
77.8 hrs / 8,706.5 hrs
View statsaz kemény?

-
danih
veterán
-
chungee
addikt
Nem tudjátok, hogy a chat ablak betűméretét lehet-e állítani
Nekem kicsi. Csak caps lock-kal tudom
elolvasni és írni is -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Sztolyka
csendes tag
Helosztok, olyan problémám lenne hátha valakinek van ötlete rá, hogy le lett törölve a steam, és az idő alatt amig le volt, bevezették ezt a steam guard nevű dolgot...
na már most felraktam újra és olyan emailre lett anno még a kőkorban regelve a játék amire már nem tudok belépni törlés elött volt h probáltam változtatni emailt, tudtommal nem sikerült mert a profilban a régi maradt mégis kaptam anno 1 levelet hogy hát "Your Steam account: Email address verification" aktiválva is lett köv steam oldal "E-mail hitelesítés
Sikeres!" de úgye nem jött meg a kód erre az emailre...
szal irtam steam supportnak erre a válasz.. "please reply to this ticket with your new email address and proof of ownership of your account:" kérdem én, hogy igazoljam ha az enyém az account ha ami van játék rajta ki lett fizetve de haver küldte giftként anno.
Vajon elég lesz nekik h látják gmailben levelek között az email hitelesitési levelet? meg az oldalounk h hát sikerült hitelesiteni az emailt??
mert másképp nem tudom hogy oldhatnám meg a dolgot :S esetleg valakinek ötlete?

Remélem azért valamennyire érthető a gondom

-
chungee
addikt
Nektek is nagyon lassú a steamgift.com

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat:Sword of the Stars II: Lords of Winter
-
BioNiCMaN
addikt
-
-
m4rk_
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Van külön trade topic erre a célra...
-
jozsi252
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
-
lostprophet
aktív tag
Alien Breed Trilogy-t cserélnék Titan Quest Goldra

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
DJGABI
addikt
Hopp, inkább másik topicba.. [link]
-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Jah bocs kredit?
Azt hittem hogy egy 30 euros játékot kell feldobni ...
lehet félreértelmeztem.
-
danih
veterán
válasz
Alien83
üzenetére
Ezzel kapcsolatban gyere át ide, ne itt menjen a flood.
-
Alien83
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Sok sikert a résztvevőknek, nem magam miatt (nekem megvan már), de egyetértve ezzel az elite dologgal, még azért picit erős ez a 20 euro meg 30 euro.
Hogy nem akciós a 2 játék fejenként 15-20 dollár legrosszabb esetben.
De akcióssan a metro pl 5 dollár-ért vehető.
Szóval jó dolog ha bizonyos feltételekhez kötve van, de ez a 20-30 és ráadásul euróban...hát.

Nem?

-
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
L.A Noire-ra valaki jelentkezzen már, nem akarok én lenni az első

-
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem kell, thx. Csak szetdobom gyorsan a megmaradt kodokat. Ha lesz meg egy jo napom, veszek valami ujat.
szerk: a jatekok minosegbeli kulonbsege miatt nem volt pofam

-
Nézegettem ezt az indiegalát és vannak pontjaim, azok mire jók?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
maross
üzenetére
Semmi köze hozzá , sőt ha akarod beszállok egy kis szponzorizálással

Danih-nem érdekel a játék ,csak meglepő volt , viszont ha igazad van akkor gyakorlatilag félreinformálnak , akkor pedig bármelyik játéknál lehet hasmis az infó.
Pecze...bárcsak tudnánk , sokunkat foglalkoztat ez a kérdés...van 11550 pontom , de minek ?
-
maross
nagyúr
Hajja, bluerainbow utan mar alig van pofam ideirni

szegeny ember sorsolasai erre.Future wars, Greed: black border, Trapped dead.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Vedd nyugodtan, nem az.
(#23827) Bluerainbow: oh, indul az elite, lássuk

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nem hiszem el...
Megjelent a Botanicula steamen regisztrálható verziója a yuplay.ru-n , ééés régiózáras. Hogy egy AAA cim régiózáras az ok , na de egy Indie

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Alien Breed™ Trilogy -75% 5,24 euro
-
HS 2142
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Konkrétumot nem mondtak, így marad a wid. (when it's done)

Ja és a FAQ:
"Q: If it is Free to Play, why can't I play now?
A: We've still got work to do before we can support the number of players who've shown interest in Dota 2. Right now we're working on expanding our server infrastructure, which is the primary bottleneck." -
DJGABI
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Ahamm, egyből küldték a mailt.
(#23816) tupacamaru most visszakerestem itt a fórumban, KF volt már 2,24€ steamen, talán majd nyáron lesz még annyi... Dead Island meg pont múlt héten 4es pakkban talán 9$
-
Rent
senior tag
Újra elérhető a Crysis 2 Maximum Edition!
Már csak legyen valami jó kis akció. -
tupacamaru
veterán
GreenManGaming-en:
Killing Floor -75%, 4,48 euro.
Dead Island -66%, 11,99 euro.-10%-os kód: ROYAL-BARGA-INING
Becseréltem a multkori ingyenes Disciples II-őt a Killing Floor-ra és két kulcsot kaptam hozzá

-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Még nem vagyok régóta Steam-es, meg lehet szakítani a letöltést, és utána folytatja vagy elveszik az is amit eddig letöltött? Mert Max Payne 3-at tölteném de elég sok, nem biztos hogy ma befejezném. Köszi előre is a választ.

-
frango13
aktív tag
Hi!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1.Mostanában vannak olyan játékok, amik telepítésénél a steam azt írja, hogy kevés a hely a lemezen pedig van bőven. Ilyenkor csak a teljes steam reinstall segít. Nincs valami megoldás erre, hogy ne kelljen szerencsétlenkedni az újratelepítgetésekkel?2.Steamgiften akartam pályázni egy Red Orchestra 2-re, de nem tudok, mert a rendszer úgy veszi hogy nekem már megvan a játék. Mikor volt a béta azon játszottam és azóta ott van a játékok között. Ezt érzékeli úgy, mintha a teljes játék meglenne. El lehet valahogy ezt a bétát távolítani?
-
válasz
lostprophet
üzenetére
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Ez a Third Season Pass mennyire jó?
-
DJGABI
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
2 kulcs: egyik a Gemini Rue, másik meg ez [link]
-
DJGABI
addikt
Bundle In A Box, 3 újabb sor 1 dodóért:
Gemini Rue
Ben There, Dan That!
Time Gentlemen, Please!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont sajnálom azt a 100p-ot 

Mert elég sokba kerül (50$)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szal irtam steam supportnak erre a válasz.. "please reply to this ticket with your new email address and proof of ownership of your account:" kérdem én, hogy igazoljam ha az enyém az account ha ami van játék rajta ki lett fizetve de haver küldte giftként anno.

eami