Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
A szabadság illata
We Were the Lucky Ones (2024)
season 1 finaleNagyon szomorú vagyok, hogy erről még 1 komment sincs... 2. világháborús minisorozat a Hulu-n. Ahogy a sorozat címéből sejteni lehet, a szétszakadt zsidócsalád a poklokat éli át a világégés alatt és mindennap azon vannak, hogy újra egyesülni tudjanak minden hátráltató tényező ellenére. A háború pokol, a háború mocskos, a háború brutális, ugyan sok minden nincs mutatva vagy csak utalva van rá, de még így is durvák bizonyos jelenetek amikor tudja a néző mi fog, vagy mi történik épp milyen módszerrel
liquidated
.Ugyan a plakáton a 2 fiatal Joey King és Logan Lerman szerepel fókuszban de szerencsére a sorozatban mások is sok játékidőt kapnak, így nem igazán érezni "ki is lenne" a főszereplő - mindenki.
A dráma valódi, az izgalom megvan és a színészi játék is úgy-ahogy elmegy. Mivel tudjuk mi történt és hogyan, ezért tudjuk "mi fog történni" bizonyos karakterekkel (saját sír ásása, sortűz, gázkamra, stb.) mégis amikor pörögnek a jelenetek, megvan a feszültség közben.
Lehet ez csak az én agymenésem, de ilyen filmek/sorozatok/történetek esetén mindig elgondolkozom, hogy vajon ha én lennék olyan helyzetben, mit tennék, hogyan élném túl és hát ha őszinte akarok lenni, sokszor elvéreznék ám a valóságban. Az éhínség és a folytonos menekülés/bizonytalanság, a börtön körülmények, az indokolatlan verések, stb. rettentő csak belegondolni is min mehettek keresztül akkoriban az ártatlan emberek. Ilyen szemszögből nézve nagyon más a sorozat élménye, hasonló élményt ad
A láthatatlan fény (All the Light We Cannot See)
sorozat is - azt is erősen ajánlom a téma kedvelőinek. -
mephi666
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
a dr jekyll és mr hyde ennyiből is alapmű szerintem és a legtöbb adaptációban totálisan rosszul mutatják be: mr hyde kb mindenhol egy nagydarab agresszív állat, holott erről szó sem volt... egy kis termetű alak, akiből a végletekig sugárzik a gonoszság
"legyen nagy, legyen ijesztő már a feltételezhető testi ereje miatt is", ennél a sablonnál nagyon leragadtak a filmkészítők... -
wolf88
aktív tag
Berendelésre került a kínai Three Body Problem 2. évadja. by Sorozatjunkie
-
válasz
dokee78
üzenetére
Ezeknél egy (esetleg két) rész egy ügy. Viszont a Life-ban van egy háttér nyomozós szál is, ami végignyúlik az egész sorozaton (az első évadban eljut valahová, és a másodikban is.) Plusz van valamennyi szappanoperás jelleg mindkettőben, azaz ajánlatos sorrendben nézni (nem egy C.S.I.).
-
gyuromoj
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
Andris...
üzenetére
...ez pedig klasszikus volt: gyerekkorom szilvesztereinek kötelező műsora

...azt kell írni nekik, hogy pl valamelyik szereplő eltitkolt gyereke vagy

viccen kívül, ezeket szerintem legkönnyebb hagyatékokból összeszedni vhs-en, majd digitalizálni
mivel még bőven az "internet korszak" előtt pörögtek, sokan szerintem kazettára vették fel és sok padláson ott kallódhat
esetleg nagyobb zsibvásárokban lehet még próbálkozni, mert ilyen helyeken is sok csodát láttam már (ládaszámra vhs-t pl) -
Andris...
aktív tag
(Nem akarom szétoffolni a topikot, 3 másik, specifikusabb fórumban is feltettem a kérdést itt, itt és itt, de mindegyik topik évek óta inaktív.)
Ennek a műsornak keresem bármilyen fizikai vagy digitális kiadását. Videómegosztó oldalakon fellelhető egy-egy rész vagy részlet, de összességében alig valami található erről a műsorról az interneten. Engem a teljes sorozat érdekelne.
Wikipédia: "Az Uborka egy népszerű bábkabaré műsor volt, ami elsősorban politikusokat mutatott be és parodizált, emberméretű gumibábokkal, később a bulvármédiából ismert személyeket is. A szereplőknek népszerű humoristák és színészek adták a hangjukat. A műsor 1991 és 2001 között futott a Magyar Televízió műsorán. Eredeti sugárzás 1991. december 31. – 2002. május 3."
Írtam a Magyar Televízió Archívumának is, a válasz kifejezetten érdekes:
"Kiszolgálási szabályaink szerint magánszemélyeknek csak személyes érintettség esetén adunk át anyagot ami azt jelenti, hogy Ön (esetleg szülei, gyermeke) szereplője, vagy alkotója volt a kért felvételnek. Várom szíves visszajelzését, hogy ennek megfelelően indíthassam a további folyamatokat."

-
-
Köszi mindenkinek aki kitartóan jött és dícsérte a Slow Horses c. sorozatot!
Kőkemény egy részt láttam eddig, de ez top kategória lesz.
-
negyven2
nagyúr
válasz
OgreImre
üzenetére
Azt mondják máshol, hogy ez lehet technikai hiba is. Mármint, hogy a régióspecifikus tartalmak nem jöttek át... még, tehát érdemes lehet várni egy pár napot. De akár lehet írni is support-nak.
Nekem is érzésre eltűnt pár sorozat (legalábbis furcsán üres az a lista, ahol a. éppen nézett sorozataim vannak). Viszont cserébe megjelentek olyan sorozatok és filmek újra amiket már megnéztem. De ezek egytől egyig olyanok, hogy a credits részénél tudnám folytatni (nem nincs post credits rész, és HBO Max-nál nem voltak ott). -
Lajmund
őstag
válasz
OgreImre
üzenetére
Ez az idiota vàltás. Én telefonon nèztem munkába reggeli és ebéd közben a maffiózókat ami le volt töltve a telefonra. Természetesen erről a baromságrol semmi infót nem kaptam csak reggel szembesültem amikor néztem volna. Arról nem is beszélve hogy az app szarakodott a fold5 telon úgy hogy ha befejeztem egy részt a következő rész inditása után szaggatott sokszor... apró bosszúsàg de számomra ez erősen brend rombolo. Persze most se tudom folytatni mert elfelejtettem otthon letölteni azt ami le volt..
-
Rigormortiis
veterán
Sárkányok Háza S01:
Ezt is újráztuk a Trónok Harca után. Két éve is tetszett, és ez most még csak fokozódott, hog, kb egyben van a saga. Ejj, és ahogy vége lett...
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
gyuromoj
veterán
The Winchesters S01
Kellemes meglepetés volt.Az alap sorozatból áthozott karakterek sokat dobtak az élvezeti értéken. Szépen le is zárta a teljes Supernatural történetet.
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
No, erről sem hallottam még.
Ennyi szabad időm nincs.
De betárazom. -
Frod
addikt
válasz
Atish19
üzenetére
Gondolom magyar nyelven használod a felületet, ezért nem jeleníti meg nálad - akkor viszont biztosan nincs szinkronja. (Mert aminek nincs, azt ki sem adja, mint találat, ha magyar lokalizáción használod.)
Ezért nem érdemes magyarul használni a Netflixet, mert rengeteg tartalomtól vágja el magát az ember - de ezt már csak én teszem hozzá. -
Atish19
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez az oldal a Netflixet hozza viszont náluk már nem elérhető.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. The100 sorozatot szeretném újra nézni. Elérhető jelenleg valamelyik streaming szolgáltatónál magyar szinkronnal? Primeon találtam meg eddig, de ott nem tüntetik fel az elérhető nyelveket.
-
paatrick
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Igazából a Reacher 1. évada is nyomozós. Szinkron is van. Önállóan is értelmezhető, 2. évad már inkább akció.
-
dokee78
félisten
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Megvolt.
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
No, ha végig értem az újoncon, ránézek erre. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Júj, az ilyen amcsi sorozatok már a borítóképpel elveszik az életkedvem, ezt a színészt sem bírom...brrr.
Az FBI tetszett mint amcsi sorozat, tudom minden megy benne flottul, de klafadara sorozat, pörgős, szimpik a szereplők, jó a főszál, ami végigmegy az 1. évadon, kár, hogy a többi évad nincs fent sehol streamen.
-
-
pècsimunkás
addikt
Este vègeztem A Híd című sorozattal.
Tetszett!
1-2 èvadot mèg meg tudtam volna nèzni belőle.Ma mèg nem tudom minek állok neki.
Van egy rakat sorozatom amit nem láttam, de a sokszor látott Mentalistán vagy a GOT- on gondolkodom
Mindegy...
Majd dèlután elkezdek valamit, az 100
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nekem nem volt vele csak 1 gondom. DLSS-t vagy mit nem szabad bekapcsolni, mert hajlamos szét cseszni a grafikát. Először azt hittem, hogy a zsír új vga-m hibás, mert ez volt az első játék amit ráeresztettem, de aztán azt az opciót kikapcsoltam, és megszűnt a hiba, és kb csak 20 fps-t vesztettem(mondjuk 2K-ban simán megvolt a 80-100fps egy 4070 Ti S-el). Még az első betöltés kicsit hosszú(30sec kb) minden indításnál, de aztán nincs ezzel se gond.
-
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Ú az mennyire lehoz az életről helyenként, parádés egy pusztulat
Persze Kate Winsletet kár elrontani szinkronnal. -
dokee78
félisten
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Köszi,ez nagyon jó volt!
Broadchurch sajnos nincs szinkronnal,,páromnál csak szinkronos jöhet szóba!
Egyéb nyomozós sorozat ami jó is?
-
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha a 2. rész után hagyja abba akkor még jó élmény is lehet a sorozat
-
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Esetleg Az újonc?
Vannak új epizódok.---ha esetleg már láttad a régieket......
Nekem nagyon bejön, felüdülés nézni a sok tömeg sorozat között.
Nem hibátlan, de melyik az?
-
Nekem ez kiesett hogy Outer ranget második évadot megrendelték. Most meg látom hogy vannak részek.
-
-
Nordic
Közösségépítő
A Last of Us-t érdemes elkezdeni? Most fejeztem be az első részét pc-n(eddig nem volt elég gép hozzá), és brutálisan jó élmény volt(évek óta nem volt hasonlóban részem story based gammel), így kicsit félek ezzel a friss élménnyel belefogni a sorozatba.

-
-
Tasunkó
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Miben különbözik a könyvben a Trónok Harca? Nagyobb filozófia, vagy komplexebb és cselesebb hatalmi játékok vannak a nemesség berkein belül?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igazából már a sorozat előtt olvastam, ami addig megjelent. És persze utána is. A könyvélmény is messze kiemelkedő volt, szemben pl egy dűnével, ami piszok nehéz olvasmány volt.
Csak én bármilyen film/sorozat esetén elvonatkoztatok az alapanyagtól, szerintem csak így van értelme befogadni. Az összehasonlítgatással csak a saját élményünket rontjuk.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha nem olvastad a könyvet, akkor ez simán így van ahogy írod, ha olvastad, akkor a második évadtól kezdve kvázi egy másik mese..
Szerencsés vagy, én sajna nem tudok így elvonatkoztatni, nekem eléggé megölte az élményt így.. Asimov könyveket még nem olvastam, most pont azon gondolkoztam teszek egy próbát az Alapítvány sorozattal, hátha annak fényében, hogy nem ismerem a könyvet egy jó sorit kapok.
-
Rigormortiis
veterán
Végére értünk a Trónok Harca újrázásnak. Jó volt, na
Érezni lehetett, ahogy elfogyott a könyv alóla, de a színészek és a tecnikai értelemben vett minőség szerencsére maradt. Persze, főleg az utolsó évad azért vetett fel kérdéseket, de a végét Tirion jól megfogalmazta: onnan tudjuk, hogy jó egyezség született, hogy senki sem boldog vele. Vagy valami ilyesmi. Érezni lehetett, hogy gyorsan le akarták zárni, pedig én elnéztem még volna.Amit viszont nem értek: hogyan lehet, hogy a bőven mozi blockbuster költségvetésből készült Gyűrűk Ura sorozat minden képkpckáján látszik, hogy sorozat, míg a jóval kevesebb büdzsével operáló Westerosi kaland teljesen filmszerű, mozis élményt ad
Ez az igazából, amire azóta sem volt képes egyetlen másik sorozat sem. És azért az is igaz, hogy az utolsó évadok sem rosszak a legkevésbé sem, csak a korábbiakhoz képest tűnnek visszalépésnek. Én örülnék, ha manapság csak olyan minőségű sorik jönnének mint a GoT S7-8
Az összesített 9,2es imdb értékelés teljesen valid, minden idők egyik legjobb sorozata annak ellenére, hogy a vége azért hagyott némi keserű szájízt maga után.
És örülök, hogy amikor még futott a sorozat, ott voltam és hétről-hétre vártam a feliratos epizódokat. Lehet ezt utálni a mostani "ledarálálok egy évadot egy nap" mentalitással, de jó volt részese lenni ennek a show-nak, amikor futott (ugyanúgy nagyszerű érzés volt futamról-futamra követni Schumit vagy Tom Bradyt. Sajnos Jordanékat akkoriban még nem tudtam, csak nagy ritkan jutott el hozzánk egy-egy dsf-es nba felvétel).
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Jó új sorit mostanában nem is láttam...
Dexter-t nyomtam le pár nap alatt, ez jó volt nagyon. Azt hittem én balga, mivel a tévében is ment, amolyan gagyi tévés sorozat(nácis, dr csont, mentalista, csi és a többiek), de kellemesen csalódtam. Jennifer Carpenter amit összehoz benne, háááát le a kalappal, zseniális! Egyszerűen beleszerettem a játékába...
A "Ritás rész" meg az utolsó rész nem tetszett, ez Debra Morgan miatt...
-
Tasunkó
őstag
válasz
fecaga21
üzenetére
Érdekes. Lehet utalás arra, hogy a társadalmilag elfogadott bűnözés nem igényel büntetést, sőt az elismerése sem szenved el bármilyen közerkölcsből eredő hátrányt , mivel az a (BC Saul )
az író rejtett el utalásokat, amelyek átcsúsztak a hollywoodi cenzúrán.Ted meglehetősen sáros volt a vállalkozásában elkövetett merész csalásaiban. Ahogy Howard végzete is csak véletlen, vagy Isteni eredetű volt, rá is egy általános megbecsülés várt volna, Ugyanakkor lehet véletlen, és ez egy másik Ted. -
Pitterix
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Jó, kissé nehezen indul....., aztán szarul fejeződik be----szerintem.....
-
fecaga21
senior tag
Better Call Saul-osok lenne egy kérdésem, a 6. évadbeli utolsó előtti rész végéhez:
Amikor Kim-et felhívja Jimmy, vagyis Saul. Kim egy cégnél dolgozik, de nem derül ki hol, és a végén van egy születésnapi köszöntés "Happy Birthday, dear Teddy" Ez most ugyanaz a cég lenne ami azé a Tedé akinél Skyler dolgozott a Breaking Bad-ből?Walter felesége?? -
-
Tasunkó
őstag
Uhh, elég durva. Remélem nem a 12 év rabszolgaságból jött az inspiráció, mert akkor asszem ezt a Star Warst kihagyon.
-
S e t h
nagyúr
Szóval az új star wars sorozatban lesz fényostor.
Eskü kezd érdekelni ha raknak bele fénynuncsakut is. -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
911 3.évad 11 rész, együtt megy a magyar szinkron egy másik nyelvvel, nagyon zavar. Hiába van a magyar nyelv kiválasztva. Lehet kezdeni vele valamit?
Köszi -
Frod
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Az eredeti széria mai szemmel/fejjel azért már elég... hát régi.
Hogy képbe légy a fő sztorival, szerintem elég az utolsó részt megnézni, az új pedig engem is a harmadik résszel rántott be igazán, ha gondolod adj még neki esélyt.
(Én eredeti nyelven néztem, nem tudom milyen lett a szinkron, de esetleg ha te igen, lehet érdemes itt is váltani) -
Frod
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
"Én nem néztem az eredeti animációs sorozatot, nálam a filmekkel kezdődött az X-men amiket imádtam. Szóval nincs nosztalgia faktor."
Ennyi a válasz.
Egyértelműen a régi rajongókra lő a széria, literálisan az előző sorozat történetét folytatja. Tudom ilyenkor mondják, hogy anélkül is érthető, én azért a zárórészt lepörgettem előtte, mert ha láttam is pár részt gyerekként, az nem a mai értelemben vett "nézés", és szerintem kell hozzá egy alapvető comic-jártasság, ez nem az MCU ami elé a kisöcsi és a nagymami is leülhet.
(Alapvetően én mindig is ezt kedveltem a képregény animációkban - lásd: Batman TAS, Young Justice, Justice League - hogy tényleg öntik a nézőre a lore-t és a karaktereket, mert nem köti őket, hogy filmenként max 1 új figurát tudnak bemutatni, mert gondolni kell az átlag amerikai közönségre)"Esetleg a 2. részre jobban beindul?"
Szerintem a 4. és a 6. részen kívül remek mindegyik epizód, az említett kettő is csak azért nem kötött le, mert számomra érdektelen filler a sztorijuk. (
- az a baj, hogy millió ilyet láttunk már.)Ciklon elveszti az erejét, aztán lényegében egy ilyen metaforikus belső utazás önmagába, stb majd visszaszerzi -
totron
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amennyire nézhetetlen a fő sori, annyira jó ez a mellékág nem tudom mi ide a helyes kifejezés.

-
Valaki magyarázza meg nekem ezt az X-Men'97 jelenséget, mindenki ódákat zeng róla de én kb. az első rész feléig bírtam, holt unalmas 1bites karaktereknek tüntek. Rozsomák konkrétan idegesítően idióta.
Én nem néztem az eredeti animációs sorozatot, nálam a filmekkel kezdődött az X-men amiket imádtam. Szóval nincs nosztalgia faktor. Esetleg a 2. részre jobban beindul?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az ifjú Sheldon
Young Sheldon (2017-2024)
season 7 finale7 év, 141 epizód... a kis ijfú Sheldont alakító Iain Armitage a szemünk előtt nőtt fel, a többi gyerekszínésszel együtt. Amikor lezárul egy JÓ sorozat, főleg egy sok évados sorozat, utána mindig keletkezik egy kis űr a szívemben. Bár tudom, hogy talán így is tovább húzták, mint kellett volna, de összességében ez egy nagyon szerethető sorozat volt mindvégig és annak meg kifejezetten örülök, hogy az elején lévő negatív hangok ellenére, szinte végig sikerült tartani a Sheldon Cooper féle cringe-faktort, ráadásul mindezt humoros formában. Ugyan szerintem a Mary-t alakító Zoe Perry néha kicsit túltolta a karaktert, a kis Sheldon mellett a nagyit alakító Annie Potts is szintén remekül hozza a karaktert és az apját alakító Lance Barber is nagyon megszerettette magát a nézővel és talán pont ezért is duplán üt a finálé, ami egyszerre megsirat és megnevetett.... de valójában lehet, hogy pont ilyen egy jó finálé, érzelmes és teljes.
Persze, jó ismerni az igazi TBBT sorozatot ehhez "előzményként", de szerencsére ahogy halad előre a sorozat, megáll a saját lábán is. A karakterek fejlődnek (nem csak az ijfú Sheldon!), a humor mindig megvan és a történet is úgy-ahogy halad szépen előre.
Az biztos, ha valaki kérdez tőlem egy kellemes, aranyos, vicces családbarát sitcomot, akkor ez a sorozat biztos benne lenne az ajánlásaim között.
Eleinte nem hittem volna, hogy ekkora siker lesz, de így végére be kell ismernem, ez jó volt, szép emléket hagy maga után. Így kell ezt csinálni.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekünk is bejött, feleségemmel néztük, legyen vmi csajos sorozat is. Kicsit a közepe felé leült /legalábbis nekem/ de összességében teljesen vállalható volt, ahogy írod Kristen karaktere baromi jó volt (: /hozzáteszem én jókat kacarásztam a többi klub béli goldigger csajokon-nyanyákon/ Nekem Kristen férje volt idegesítő mint karakter /nem az alakítása/, vmi jobb f@szit képzeltem volna el mellé (:
-
AD4MINATOR
nagyúr
Palm Royale (2024)
season 1 finaleMeglepő, hogy még senki nem írt róla, pedig szuper. Persze, elsőre
csajos
sorozatnak tűnhet, de hamar beindul és rájön a néző, hogy nem így van, emellé jól hozza a 70-es évekbeli hangulatot.
Ami nagyon kiemelendő a hangulat mellett az a színészi alakítás, Kristen Wiig rettentő ügyesen hozza a karakterét, de a többiek is jók/hihetők. A történet is úgy-ahogy érdekes, a folytonos sz*rkavarás által mindig van egy kis izgalom/dráma is, érdekes nézni, hogyan próbálja feltalálni magát Maxine a sok aranyásós, hátbaszúrós közegben az akkori korban/társadalmi berendezkedésben. Igen, vannak sablon karakterek is azért, de jól adagolva, a humor pedig a helyén van - ami mindig értékelendő és a fényképezés is remek! -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
de szerintem
ő is "benne" van ebben, komoly gondok vannak nála fejben Igen - ami a nagy erőssége a sorozatnak, hogy
nem csak bedobja, hanem azt is bemutatja, hogyanezeket a gondokat éli ezeket meg a karakter, ill. hogy mik lehetnek az okok. Az interjút majd megnézem, viszont az a durva, hogy ma találkoztam vele bevásárlás közben. OK, pár évvel idősebb volt, meg magyarul beszélt, de amúgy annyira hasonlított, hogy egy pillanatra megálltam és néztem ki a fejemből

-
Persie12
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Köszi. Elfelejtettem már, de most hogy mondod, emlékszek.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok. Elvileg május 21. indul nálunk is a MAX. Nekem már HBO Go óta van előfizetésem, amit a tv szolgáltatóm adott a “vezetékes” HBO mellé. Ugye eddig egy fajta csomag volt, adott felbontással. Viszont most két csomag lesz felbontás szempontjából (Full HD/4K). A kérdésem az lenne, hogy vajon hogy fog alakulni az előfizetésem. Melyik csomag fog így járni nekem? Van egy olyan sejtésem hogy az standardra fog váltani a rendszer automatikusan. Mi a véleményetek?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én is megnéztem belőle két részt. Maga a sorozat szerintem nagyon jó, túl jó. De egyszerűen engem is annyira nyomasztott a hangulata, hogy elengedtem. Teljesen kiölt belőlem aznapra minden jókedvet.
-
Nekem is nagyon bejött ez a sorozat, hatalmasat dobott rajta, a
/ismerettségi körben volt aki emiatt nem nézte végig, mert annyira nyomasztotta, illetve nem erre számított/.hogy a kezdeti vidámság után egyre komolyabb irányba ment a történet. Ha nem láttad, akkor ajánlom a most készült interjút a zaklatóval, a színésznő eszméletlen jól hozza a karaktert /nálam simán Emmy díjas/.A srác kemény dolgokon ment keresztül, nyílván nagyon sajnálja az ember, de szerintem ő is "benne" van ebben, komoly gondok vannak nála fejben.. -
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem, mi olyan sorozatokat nézünk amelyekről van halvány lila elképzelésünk és talán találkoznak az elvárásainkkal.
Mi nem szeretünk olyan sorozatokat nézni, amelyek továbbra is nullák, mert annál azért drágább az időnk, hogy haszontalanságokkal töltsük.
Bár én is örülnék annak, ha annyi szabadidővel rendelkezhetnék, hogy minden fosht megnézzek, de az meg olyan lenne mintha mindig ugyanabba az étterembe járnék ami megfoshat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"legyen nagy, legyen ijesztő már a feltételezhető testi ereje miatt is", ennél a sablonnál nagyon leragadtak a filmkészítők...
úgyis olyan kevés volt a 2. évadban a viccelődés a méretével

szerintem
Ez az igazából, amire azóta sem volt képes egyetlen másik sorozat sem.
Janaboy