- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok. Szeretném nézni a Dragon Ball Daima-t, csomó cikkben írják hogy itthon is lehet nézni már a Netflixen, de én hiába keresem, nem találom. Hogy lehet nézni a Netflixen, tudja valaki?
-
Persie12
aktív tag
Lenne egy kérdésem streaming-el kapcsolatban. Most a Disney+ is bevezeti/te, hogy felbontás alapján variálják meg a csomagokat, úgy mint a Netflix vagy a MAX? Mert eddig én 3090 forintot fizettem a Disney+-ra. Ugye eddig egy csomag volt, abban volt 4K, DolbyVision, repülő egyszarvúk stb. Aztán most hallom a rádióban hogy 3890 Ft a premium előfizetés. Vagy marad minden a régiben, csak az új beszállóknak már 3890 Ft áron lehet előfizetni?
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok. Most hogy vége az évadnak, gondoltam ledarálom a sárkányok háza második évadját. Meglepődve veszem észre hogy csak feliratosan van fent MAX-en, holott az első évad szinkronos volt… várható az évadhoz szinkron?
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok! Újra nekiálltam a nagy pénzrablásnak, és feltűnt valami. A Netflix szerint összesen 48 epizód van, de ha felmegyek IMDB-re ott csak 41 részt írnak az 5 évadra összesen. Ez miért lehet? Az első évad a netflixen 13 részből áll, IMDB-n viszont csak 9 rész szerepel az 1. Évad fül alatt és így tovább. Valahogy nem vág össze az IMDB összesítő a Netflix listájával.
-
Persie12
aktív tag
válasz
Rigormortiis #76907 üzenetére
Köszi. Elfelejtettem már, de most hogy mondod, emlékszek.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok. Elvileg május 21. indul nálunk is a MAX. Nekem már HBO Go óta van előfizetésem, amit a tv szolgáltatóm adott a “vezetékes” HBO mellé. Ugye eddig egy fajta csomag volt, adott felbontással. Viszont most két csomag lesz felbontás szempontjából (Full HD/4K). A kérdésem az lenne, hogy vajon hogy fog alakulni az előfizetésem. Melyik csomag fog így járni nekem? Van egy olyan sejtésem hogy az standardra fog váltani a rendszer automatikusan. Mi a véleményetek?
-
Persie12
aktív tag
Mi most vagyunk túl az első évadon. Nagyon szeretem a műfajt, nekem bejött.Az első két rész az első évadból picit unalmas volt, ezért nem nagyon koncentráltam, aminek később kicsit megittam a levét. Figyelni kell az elhangzott nevekre mert a sorozat végéig előkerül sok név , és képben kell lenni hogy ki kicsoda. Na meg persze a nevek közötti kapcsolódások, hogy ki kinek a kije. Nem Trónok harca mélység, de érdemes koncentrálni.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok! Neki szeretnék állni a Fargo sorozatnak. Megtalálható valahol stream-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest