Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stoon
addikt
válasz
Di Natale
üzenetére
Skeleton Crew-ról a legidegesítőbb (tudom ,hogy gyerekeknek készült) a gyerekek folyamatos visítása. folyamatosan felnőtekkel állítják őket szembe és mégis mindig "győztesként" jönnek ki a szituációból úgy ,hogy kb semmiről semmi fogalmuk...ez azért zavaró számomra... + ahogy írták előttem amire történne valami, vége van az epizódnak....nem beszéleve a feka bongyor sérós Jackson utánzatról meg az elefántbébiről....
talán a szőke kiscsaj az egyetlen szerethető karakter az összes közül , beleértve a "kalózkirályt" is 
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Prison Break: The Final Break
A 4. rész lezárása és az utolsó rész között játszódik. Ez a film más magyarázatot ad az egésznek és egy plusz köztes részként funkcionál, rengeteg plusz infóval, szóval kár kihagyni.Michael "halála" sem az agydaganat miatt volt, hanem feláldozta magát, ez elég lényeges különbség például. Ezen kívül több fő karakter is nagyobb szerepet kap. -
attiati
veterán
-
Ryder62
őstag
válasz
Di Natale
üzenetére
A mai Mandalorian kifejezetten
unalmas volt. Persze, Coruscantot jó újra látni meg minden, de ezt a amnesztiás részt 40 percre húzni.... De ez valami új hülyeség a Disneynél? Boba Fettben Mando kapott főszerepet és a saját sorozatában meg háttérbe szorítják a Doktor miatt? Nagyon erős ok kell majd ahhoz, hogy azt mondjam ez a rész igen is kellett. Megyek és bemajszolok egy birodalmi kekszet. -
válasz
Di Natale
üzenetére
Átlapoztam a tartalmat, bele is kezdtem pár soriba. Szerintem nagyon jó a felhozatal. Nincs annyi tartalom, mint pl. a Netflixen, de itt szinte minden nézhető, vagy nagyon jó kategóriában van számomra. Szóval nézhető tartalomban sokkal többet ad, mint a többi steram szolgáltató és mindezt igen kedvező áron.
-
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
4-5 évad már "sok"
az ideális szerintem a (3 max, 4 évad) * (8 vagy 10 rész) = tehát kb. olyan 30 rész ami elég teret ad egy jó folytatásnak, de kellően kevés, hogy rétestészta legyen belőle (bár persze az esély mindig megvan rá, akár 2. évadtól is)a Stranger Things egy külön állatfaj, mert másfél órás epizódrészekkel operált az eddigi 4. utolsó évadjában
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Pont ezen filóztam én is. Feltettem és hát nem is tudom.Vagy csak nem tolja az arcomba a dolgokat. Azt látom, hogy nagyrészt feliratos minden, ami még végülis nem is gond.
Épp most csináltam egy táblázatot a feleségemnek, hogy miként állunk . Tv előfizetésünk már nagyon rég nincs, csak net és ezek a streaming szolgáltatások.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Di Natale
üzenetére
A Netflixnél van még külön oldal is erre, itt írják őket. Ha a PotC az Pirates of the Caribbean, akkor azt is egy hónapra előre jelezték anno.
-
l.skywalker
titán
válasz
Di Natale
üzenetére
Az Expanded Universe tökéletesen logikus volt. Minden részével, részletével. Csak a Disney sajátot akart felépíteni, ezért kukázott mindent ami nem vászonra/TV-re készült és szakított az összes valamirevaló íróval. És itt az eredménye. Pár alkotás kivételével megbukott a projekt és nem számítok jobbra a High Republic esetén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

talán a szőke kiscsaj az egyetlen szerethető karakter az összes közül , beleértve a "kalózkirályt" is 
Kérem kaccsojjaki!

Minden vélemény érdekel, pro- és kontra is.

Janaboy