Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gicz
addikt
válasz
Botos Marci
üzenetére
milyen környezetben használnád és mire a tv-t? főleg TV, vagy inkább film? nappal vagy este?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Botos Marci
üzenetére
Húzós az ára? Akkor a H8000?

-
-
Gicz
addikt
válasz
Botos Marci
üzenetére
szerinted miben nyilvánul meg z f8000 előnye az f7000-hez?
-
kisza25
félisten
sziasztok mennyire ajánlott egy Samsung UE40F6100 120-130eFt környékén

vagy mit ajánlanátok hasonló árban jobbat 3D nem fontos
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Botos Marci
üzenetére
Az új "H" szériának elég magas lesz az ára így az "elején". Én inkább vennék egy F7000-t eggyel nagyobb méretben!
-
-
medve28
csendes tag
Sziasztok!
Kedves Fórum társak egy kis help és tanács kellene!Lett végre egy jó kis tv f6500 esett a választásom!
Eddig nagyon bejön.Össze kötöttem a házimozit a pc-vel így elég jó kis házimozi élményt nyújt.
Viszont a gondom az lenne hogy rca-val nem lehet a sima tv adás hangját kiküldeni az erősítőre?
Mert nekem nem jön össze!Optikával müxik és a fülhallgató bemenetnél is megy de szimpla rca-rca nem akar!
Valami beállítási gond vagy hiába is próbálkozok?Köszönöm

-
Tegla80
addikt
Csak infó szinten megemlítem,h a PS4 is +kapta a fuso-t.(rtl nincs itt sem már)
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Csak az...

-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
csak azért jegyeztem meg, mert samsung edge lednél ez 40-45ms játék módnál itt meg 22
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
edge led..
Console/ PC Gaming
True to form, the Bravia W829 is a fabulous gaming display. Our Leo Bodnar input lag tester returned a figure of 22ms once the TV was switched to [Game] mode, which will surely rank among the fastest in 2014. Setting [Motionflow] to “Impulse” added a mere 8ms (half a frame), bringing the number up to 30ms. [Cinema] mode was unplayable, with an input lag measurement of 92ms.
azért ebben simán lenyomja a samsungot!
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Na, az biztos egy jó ár/értékű TV...
Viszont nem triluminos kijelző és nekem a triluminos színei nagyon tetszenek... Nem lépnék már vissza... -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Pláne, hogy már mindenhol a remek feketével rendelkező IPS panelt nyomatja a Sony...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legalább is a 9-es sorozatban...(a többit nem is néztem..) De megmondom őszintén még örülök is neki, mert magamat ismerve így nem vagyok késztetve, hogy lecseréljem... -
Flashget
félisten
Azért fura eddig március közepére már a samsung oldalon fenn volt pár új modell, most meg hónap vége és se híre se hamva a H szériás tévéknek.
-
BBéci
legenda
Láttam egymás mellett a négy tévét és kb. másfél órán át hasonlítgattam a képüket. Valami hasonlót állapítottam meg, mint amit százalékosan leírtál. Legnagyobb különbség az ST-GT között volt. Szerintem 90-95-97-99 lehet számokban kifejezve.
(#61769) krx21
A DM sajátmárkás 1:1 koppintása ugyanazt tudja, viszont harmadába sem kerül. -
Gicz
addikt
válasz
Tippmix46
üzenetére
külföldi tesztek szerint nincs annyi képminőségbeli különbség mint amit az ár indokolna. A sweet spot az a GT60 ár-teljesítményt nézve.
szerintem kb olyasmi lehet (szolgáltatásokat nem nézve) st60-95%, gt60-97, vt60-98%, zt60-99% (mert 100%-os TV sosem lesz
)De ezt én csak külföldi tesztek alapján (hdtvtest, avforums) gondolom, nem láttam őket egymás mellett kalibrálnva.
-
cyberkind
félisten
Ti mivel és hogy szoktátok tisztítani a tv-t?
Képernyőre is gondolok.
-
BBéci
legenda
válasz
Tippmix46
üzenetére
Kalibrálatlan tévéket egymáshoz hasonlítani értelmetlen dolog. Az pedig mellékes, hogy mihez, mennyiért lehet hozzájutni. A Pana plazmákat is meg lehet kapni sufnibolti garanciával, de azt hagyjuk. Ha csak 150-200000 forinttal drágább, az mennyi idő alatt egyenlítődik ki áramszámlában? Sok év alatt. És közben egy gyengébb képminőségű tévével szívatod magadat.
Ezek szerint számodra nem lényeges a kontraszt, ami a plazmák esetében akár tizenötszörös? Aztán mi a helyzet a mozgásmegjelenítéssel és a feketeszinttel?
Nekem is tetszett az F7000, ez lejön a cikkemből is. Aztán megérkezett az ST60, mellé tettem és mindjárt megváltozott a véleményem.
A LED-es tévéket a boltokban mókusvakító beállításokon járatják, akinek az tetszik... Inkább nem mondok semmit. -
Tippmix46
senior tag
én 500 ezer Ft alatt látom egyébként az árát most, 700 ezer Ft biztos nem jó adat.
Ja, az ajánlott fogy. ár...az lehet, de azért annál sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni.
Annyira megnézném a két tv-t egymás mellett...egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a Pana jobb nála..de ugye én még nem láttam őket egymás mellett...Amikor látom a boltban a 7000est ámulok...
Mondjuk nekem anno a Pioneer Kuro plazmák se jöttek be, nem voltak olyan élesek, inkább mozisak voltak...a led tv-k nekem mindig jobban ámulatba ejtettek...
-
Bálint306
tag
-
BBéci
legenda
válasz
Tippmix46
üzenetére
Azért nem reagáltam, mert az adat, amire hivatkozol, nem a tesztelés során bekalibrált készülék mérése, hanem gyári adat.
De tudod mit, tekintsük valósnak! Annak a tévének a listaára 699990 Ft, még most is olvasható a Samsung honlapon [link], míg az ugyanakkora Panasonic TX-P55ST60E ára a tesztelés idején 350000 Ft volt, tehát pontosan a fele. Itthon, a nappalimban egymás mellé állítva hasonlítottam össze a két TV képét, és egyértelműen a plazma bizonyult jobbnak. Tehát vegyek kétszer annyiért, plusz 350000 forintért egy gyengébb képminőségű tévét csak azért, mert az áramfogyasztáson meg akarok spórolni havi 1-2000 forintot?
A JBL ES90 jó választás, az már megmutatja, mennyivel jobbak a HD hangsávok, persze megfelelő erősítő is kell hozzá. -
Tippmix46
senior tag
nem reagáltál a 61679-re...
Nekem egyébként JBL szettem egész jól bejött....JBL SCS178 + JBL ES90es frontok, összességében 7.1...Kicsit az ES90esek sokak, de beállítással lehetett javítani rajta házimozira és sztereóban meg jók az ES90esek magukban.
Össz ár: 65.000 Ft + 130.000 Ft (számla nélkül ugyan, bolti ár 190.000 lett volna)=195.000 Ft
-
taxi
aktív tag
UE40F6400- hoz milyen billentyűzetet tudnék használni? Csak a gyárit? A kérdésem vonatkozik a kamerára is.
-
BBéci
legenda
válasz
syler123
üzenetére
Kezdünk közös nevezőre jutni, bár nem mindenben. Mert az említett egydobozos szetteken tutira nem jön ki a HD hangsávok előnye. Bögreszettből is van kevésbé szörnyű, de azokat sem javaslom senkinek. Ugyanannyi pénzből inkább egy jó sztereó, mint vacak 5.1.
Az említett plazma teljesítményfelvétele kb. 170 W, egy hasonló méretű LCD-hez képest 90-100 wattal több, ami szerintem nem ver földhöz senkit. Ha mégis, akkor ott baj van. -
syler123
veterán
Hallottam összeállított rendszert és ebben igazatok van BBeci-vel. 3-500k-s épített rendszer sokkal jobb, ég és föld az utóbbi javára, ezzel tisztában vagyok. Én csak azt mondtam hogy ebben az árkategóriában, 100k környékén az összeállított sem jobb. Amikor én vettem, akkor egy Onkyo lett volna egy 10k-val drágább, hangzásvilága hasonló volt, mint a Sony, csak Bluray lejátszó nélkül maradtam volna, tehát jobban jöttem ki a Sonyval. Mindenben nem is kell mindenkinek egyet értenie.
A plazmában szintén igazatok van, hogy a Gt60 képe nagyon baba, de annak is vannak hátrányai, magas fogyasztás (nálunk akkor is megy a tv kb, amikor nem is nézzük 7/24) meg a beégés veszélye. Gyakran van hogy Openelec úgy marad a tv-n, lehet már ezt a Gt60 megfelelően kezeli.
-
Gicz
addikt
válasz
syler123
üzenetére
az elméletben egyébként ott a hiba (csak h reális legyen a "kép" ) hogy az emberek 99.9%-a úgy mondja rá a "bögreszettre" hogy baromi jó, hogy nem volt neki mondjuk 5-6-700 ezres. lehet hogyha megnézne olyanon egy két filmet, a 99.9%-nak monjduk a 30%-a úgy gondolná, hogy tényleg nem éri meg megvenni a 80 ezrest.
nem kötekedek, nem állok senki pártján, de szerintem ez így reálisabb kép.
én is addig hittem hogy az IPS panel az istenkirály TV amíg a fórum segítségével nem vettem egy pana plazmát. Így az addig 5 csillagos LCD-m átértékelődött 2,5 csillagra. Pedig ugyanolyan a képe mint mielőtt megvettem a plazmát

-
syler123
veterán
Konkrétan amit ajánlottam azt hallottad? Mert akkor nekem van tapasztalatom, ami ugyan nem összehasonlítási. Mit ajánlasz 120k-ig, de legyen benne egy Bluray lejátszó is. De akkor már legyen az általam ajánlottól mérföldekkel jobb.
"Mellesleg nem látsz bele senki pénztárcájába, nem tudhatod, kinek, mennyi pénze van." Nem sokkal utánad linkelt egy 60k-s házimozit, szerintem nem a millás kategóriában keresgél...
-
BBéci
legenda
válasz
syler123
üzenetére
Úgy látszik, nincs semmiféle szakmai érved, ezért kicsavarod, félremagyarázod, amiket írtam.
Kit és mikor akartam rábeszélni 1 M forintos kiadásra? Képzelődsz és rágalmazol.
Viszont a pocsék hangú, gagyi megvásárlásáról megpróbálom lebeszélni az értelmes, logikusan gondolkozó fórumtársakat.
Mellesleg nem látsz bele senki pénztárcájába, nem tudhatod, kinek, mennyi pénze van.
Olyan ember tapasztalata a nullával egyenlő, akinek nincs összehasonlítási alapja. Tölts el 15-20 évet a hifis és házimozis szakmában, utána talán mérvadó lesz a véleményed! -
RudY
addikt
válasz
pitetomi
üzenetére
Xbox 360?

Vagy inkább [ilyesmit]. -
syler123
veterán
Itt arról van szó, hogy itt az emberek 0,1%-át érdekli, hogy milyen az 1,2 millió forintos rendszer, mert nem fog ilyet venni az életben sem, a többi 99,9% pedig megveszi a dobozszettet. Ennyi, ezen kár vitázni. Állítottam én olyat hogy jobb a dobozszett? Nem. De elérhető, te meg lebeszéled szerencsétlent és inkább nem vesz semmit, mert hogy 1 milláért nem fog venni az is biztos...
És igen, minél több egy termékről a pozitív tapasztalat, annál biztosabb hogy nem lövünk mellé, mint hogy egy lefizetett szakbarbár egyetlen véleményét tudom meg. Ez van ezer meg egy tesztoldalon, nagyon kevés, ami hiteles.
-
pitetomi
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE32F5000 tv-hez sarokba milyen konzolt ajánlanátok!
Előre is köszi!
-
válasz
ocsi19
üzenetére
szia,
probléma nélkül kellene, hogy vigye, ha minden feltétel adott;
Támogatott fájlformátumok
A TV-készülék az alábbi fájltípusokat tudja lejátszani. A további információkat lásd a „Feliratok és médiatartalmak fájlformátuma, kodekek” részben.
...
● Videó: 3gp, avi, asf, flv, m2ts, mkv, mov, mp4, mpg, mts, svi, ts, tp, trp, vob, vro, webm, wmv
...forrás; link
megfelelő, szabványos *.mkv állományról van szó?
a tárolóval minden okés (formátum, csatlakozás...stb), amiről kapja a tv a videót? -
BBéci
legenda
válasz
syler123
üzenetére
A közösség tapasztalata?
Mint a mondásban: 1000000000 légy nem tévedhet.
Kérdezd meg a házimozi erősítő topikban, milyen rendszert javasolnak HD hangsávokhoz, mennyit kell rákölteni, hogy nem csak hallható, de élvezhető is legyen a különbség. De a keresőt is használhatod, többször volt erről szó.
Volt, aki 1,2 milliót írt, ami szerintem túlzás.
Attól tartok, fogalmad sincs arról, milyen a jó házimozi hangzás, ami nem baj, nem szégyen, de jobb lenne, ha nem vitatkozál a tapasztaltabbakkal.
Ha olvasnád az AVO-t, tudnád, hogy minden teszt végén pontozzuk az ár/érték arányt. A bögreszettek 2-3 pontnál többet biztosan nem kapnának. -
ocsi19
senior tag
Sziasztok, egy UE40F6400-as Samsung Tv-m van, az a problémám, hogy nem játsza le az mkv videókat.
Van erre valami megoldás?Előre is köszönöm a segítséget.
üdv.: Péter
-
syler123
veterán
Simán jobb egy dts hd, mint egy sima dts vagy dolby digital. Tipikus olyan vagy, mintha fizetnének neked hogy promózzál készülékeket, ami persze senkit sem érdekel, mert egy vélemény édes kevés, a közösség tapasztalata számít. A te véleményedre a korábban olvasottak alapján nem adnék... Szerintem az ár/érték arány fogalmával sem vagy tisztában.
devil-k: vigyázz, becsap a füled és a szemed is, "dobozszettre" sztereó szedj az a jó, LCD tv-re meg csak divx-et, mert bluray csak a Plazmához kell

-
devil-k
nagyúr
válasz
syler123
üzenetére
" Rush-t néztem meg és nagyon jól szólt, ritka is amikor ilyen 4-5 mbites magyar hangot tesznek a Bluray korongra"
Ez valóban ritkaság. 10 esetből 9x (ezért sem) nem nézek magyar szinkronos filmeket, pont a lebutított "hangminőség" miatt, ami felkerül a korongra.
Pl.:
Walter Mitty titkos élete
DTS-HD Master Audio English 4456 kbps
Dolby Digital Audio Hungarian 448 kbps
Ritka olyan, amikor magyar DTS-HD MA kerül rá. Pl.: A Vérmesék az ilyen.
Számomra nem csak az érintetlen kép a fontos, hanem a hang is. Sokan elfelejtik ezt a tényezőt.

-
MTomi
csendes tag
válasz
Samsung SPS
üzenetére
Szia, Köszi!
Akkor nyugodtan nyomhatom izomból, míg nem enged?
Tomi
-
syler123
veterán
válasz
syler123
üzenetére
Meg jön ezzel hogy ő még a budiba is 50"-tesz, nem hiszem el hogy ezzel mást nem idegel. Jelentkezzen egy ember, aki a 32"-os tv-jét 1m-ről nézi és nem monitornak használja. Senki? Gondolom a jelenleg még használatos 19"-os monitoromat úgy kellene néznem hogy a szempillám érinti a panelt...
Jó befejeztem az offot, csak a 42" alatti hsz-ét még nem olvastam, sorry.

-
syler123
veterán
Ebben veled tökéletesen egyet értek. 200k-ért nem is ajánlanék egybeszettet
. Itt 90-120k-ról volt szó, amihez kapunk egy Bluray lejátszót is. De az hogy egy ipari hulladék lenne, meg hogy félsüket vagyok, nem tudom alapból milyen jogon félsüketez le engem, de ez nem az első alkalom. A véleményem tartom. Én ezzel élvezettel nézem a Bluray gyüjteményem bármelyik darabját, amik között van jórészt dts hd ma is, pl ma a Rush-t néztem meg és nagyon jól szólt, ritka is amikor ilyen 4-5 mbites magyar hangot tesznek a Bluray korongra. De én félsüket vagyok, nekem minden jó... -
Gicz
addikt
válasz
syler123
üzenetére
nem kell kiadni 600k-t, de az tény hogy mondjuk 200-ból egy összeválogatott rendszer jobb minőségre képes mint egy 200 ezres gyári.
az egybeszettekkel (nekem) az a bajom főként, hogy a mélyhangok 90%-át a mélyláda adja. mert a front, center, sorround dobozok méretüknél fogva képtelenek kiadni mélyebb frekiket, sőt, a legtöbb rendszer gyárilag korlátozva van, és ezekről eleve le van vágva a mélytartomány. (ha kihuzod a mélynyomót te is tapasztalhatod)
nekem is volt sony egybeszettem 8-10 éve, de most inkább egy sztereó erősítőt használok rendes fa hangfalakkal, amíg nem tudok összeállítani valami kezdő cuccot 200-250 körül (akár használt komponensekből).
béke!!

-
syler123
veterán
Te jössz csak ezekkel a hülyeségekkel, senkit sem érdekel. Képzeld nem vagyok "félsüket" sem pedig igénytelen, ezt már pár helyzetben eljátszottuk. Ráadásul az általam belinkelt házimozik nem ipari hulladékok. Engem nagyon nem érdekel neked mi tetszik, nem azt mondtam hogy az épített rendszer nem jobb, egyszerűen átlag embernek nem éri meg, de az ilyen agyoniskolázott embereknek, mint te garantáltan megéri, hogy megmutasd vérpistike komádnak, hogy ha maxra tekered a hangerőt, akkor betörik az üveg. Erre fogsz rá kontrázni, hogy nem a hangerő a lényeg hanem a minőség. Kár hogy az átlag és nem pedig "félsüket" ember nem érzékel akkora eget rengető minőségelőnyt . Ennyi nem több. Érdekes mód a legtöbb embernek kompakt rendszere van, mert nem adhat ki 600k-t hangrendszerre, de szerinted minden ilyen ember hülye, mert te vagy az okos, amire mondom én hogy nem igaz

Bálint306: Érdemes előtte kipróbálni, ez azért alsóbb kategória, a legtöbb Sony szalonban meghallgathatod, ha rövid a kábel hosszabbítanak is és a gari is megmarad.
-
snake55
újonc
Hello egy kérdésem lenne! A gyerkőcöm a samsung tv fülhalgató dugajára csatlakoztaott egy pár hangfalat Valami kárt tesz esetleg benne! mármint a tvben,hogy nincs erősitőre kötve! ELŐRE IS KÖSZI!!!(egy laikus apuka)
-
zeus26
csendes tag
Tegnap raktam össze, (régi emlékek alapján c650) a Film lenne, mert ugye a többi , túl szaturált izé kék, fehér meg satubbi
. Na meg ez lilás alapréteg is kiborít (ez meg gondolom a "fehér" led miatt van)
Vissza fogom sírni a katód csövest attól tartok. A fényes bevonat is sokat javított a a színeken eddig, hát most ez mattabb, csajom bánatára, nem látja magát benne
Környéken még nem találtam kalibrálós embert, de muszáj leszek rászánni. -
Tanczi01
tag
MM-ban mit tudtok erről a Gold 3-5éves biztosításról???
Állítólag,ha leejtem a tv-met néhány év múlva,akkor levásárolhatom a teljes árát???
Akkor miért nem köt mindenki ilyen biztosítást??? -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Nah ebben igazad lehet, de ez így mekkora átk*rás............ Az integrált Intel vidikártyámnak van 3d menüpontja, de ki tudja........ Majd kérek havertól egy másik HDMi-t, hátha csak az a baj hogy az enyém nem jó. A PowerDVD amikor rábökök a 3D gomba sír, hogy gyenge a HDMi, nem elég a teljesítmény. Nagyon remélem ez a baj.
-
zeus26
csendes tag
46F6500-hoz nem nagyon találok kalibrációs paramétereket, tudna valaki segíteni. 40C650-et váltott de nagyon nem tetszik ahhoz képest a képe. Fakóbb, életlenebb, valószínű a méret is ludas, de megszoktam az "etalon" képet a C650-től. Egymás mellé sem merem tenni őket egyelőre

Vagy a katód után a LED-től ne várjak többet? -
Flashget
félisten
válasz
bigdady
üzenetére
egyik 2012 a másik 2013-as modell.
Hálóba keresek 32 colos min 100hz-es led tv-t fullhd-ben
ezek 50Hz-es tévék nem ilyet kerestél.
F6100 ilyet nézelődj.
wifi és HD filmekhez 5 méteren belül lehetőleg egy légtérben legyen a router és tv.
gyakorlati tapasztalat, hogy lan kábellel összekötve tökéletesebb a lejátszás. -
BullZeye
veterán
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Az egy dolog, hogy milyen VGA van benne, az meg egy másik, hogy melyikre van a HDMI rákötve, ami általában az integrált VGA-ba van vezetve a HDMI, ami nem támogatja mindig a 3D-t
-
bigdady
nagyúr
Mi a kulonbseg az f5300 es az eh5300 kozott? Csak en nem latom a lenyeget? Melyik jobb? Halozati lejatszas a lenyeg
-
Tanczi01
tag
MM-ban mit tudtok erről a Gold 3-5éves biztosításról???
Állítólag,ha leejtem a tv-met néhány év múlva,akkor levásárolhatom a teljes árát???
Akkor miért nem köt mindenki ilyen biztosítást??? -
RamosRob
újonc
Sziasztok,
segítséget kérnék.
Az otthoni hálózatomra nemrégiben felraktam egy Synology NAS-t. 3 TV-m van, ebből kettő (UE32EH5300WXXH és UE55D7000LSXXH) simán látja a NAS-t és lejátsza róla a filmeket.
A harmadik (UE32D6000TWXXH) viszont látja ugyan a hálózaton a NAS IP címét (Allshare-en engedélyezve), de amikor választanom kellene a jelforrást ott nem hozza fel a NAS-t.
Mi lehet a baja ennek a TV-nek?
Laikusként összehasonlítva ugyanazok a beállításai mint a többi TV-nek.
A hálózaton lógó egyéb eszközöket (PC) látja rendesen, csak a NAS-t nem akarja észlelni....Megköszönném a segítséget mert a Samsung ügyfélszolgálat nem tudott segíteni (...sajnos nem támogatjuk ezt a fajta hálózati megosztást...")

-
Gabesz87
veterán
Valaki tud valamit az új frissítésről, hogy mik a változások? Nekem pár órája ajánlotta fel a TV, hogy van új szoftver update.
-
krx21
nagyúr
válasz
joefasalasso
üzenetére
Van az a pénz, hogy kimegy házhoz...

-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Hálóba keresek 32 colos min 100hz-es led tv-t fullhd-ben ami tud lejátszani nasról vezeték nélkül hd filmeket szóval effektive jó a belső lejátszója (felirat és mkv a lényeg) és CI+ sem ártana. 3d meg smart nem érdekel,de ár igen

Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- PHILIPS 75PUS8808/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)