- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Szia
Azt nem irtad,de gondolom modemet/routert is ujrainditottad.
Ha viszont nem marad mas akkor inkabb vegyel egy masik router a tv moge ami veszi a fo router jelet es azt kabelen adod mar a tv-nek. Ez sztem olcsobb,mint a tv-ben wifi modult cserelni. Amugy valaki volt itt mar olyan esettel,h kihalt es sajat koltsegen csereltette garin tul,de nem emlexem mar mennyi penz volt,viszont tuti tobb,mint par ezer penzert egy erre alkalmas router.(lehet egyedi soft kell ra,de routeres topikban rakerdezve megmondjak mit vegyel) -
Tegla80
addikt
válasz
prosectura #120177 üzenetére
Sztem nincs azzal gond csak a hdmi bemenetei a tv-nek alapban mas beallitast hasznalnak......lehet dedikalt stb vagy pc vagy akarmi bemenetnek titulalva es igy egyedi setup is rajta.
-
Tegla80
addikt
válasz
Foose #117284 üzenetére
Nem bantasbol,de leirom....
Ez egy alsokategorias pici keszulek aminel ne varj nagy csodakat anyagminoseg/osszeszereles es stb szinten..... tudom x ezer ft volt amiert Te dolgoztal meg es elkoltve elvarhatnad,h minosegibb legyen a termek.Viszont ez sok esetben nem igy van meg a sokkal dragabb modelleknel sem es ezt gyartotol fuggetlenul mondhatom. Szval ha a hasznalatban nem zavaro a dolog es tul tudsz rajta lendulni akkor nezd igy,ha nem akkor kuld vissza vagy gariztasd,de sztem hibatlan modellt nem fogsz talalni.(mert olyan nem letezik) -
Tegla80
addikt
válasz
Zsolto #115146 üzenetére
Anno az "E"szerias(2012) evi samu tv-m tavjaval is tudtam pl a ps3-at majd a ps4et menuben vezerelni(,mint a mostani Sony tavval is). Ehez a tv-n az adott menuben be lehet/kell allitani,h mely gombokra,h reagaljon a vezerelt eszkoz.(marmint csak ki/be kapcsolja vagy iranyitsa is az eszkozt...)Nem ismerem a menud,de tuti van a tavon "e-manual" gomb(remelem van hagyomanyos tav hozza),igy azt mondanam nezz utana benne."Hdmi anyneth" vagy "hdmi cec" neven keresd,asszem a samu ugy hivja....nalunk "bravia sync".
-
-
Tegla80
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #110438 üzenetére
Miert mit vartal?
Mert a valosag az,h tobb ellenzot fogsz talalni,mint tamogatot......es erre a gyartok is rajottek,de szerencsere elobb,mint a 3d-nel ami ugyan ugy kuka erteku volt,mint a gorbe tv. -
Tegla80
addikt
válasz
sityupityu #109325 üzenetére
+1....jol johet az meg kesobb is.
-
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #107752 üzenetére
Gondolom olvastad. "Samsung okostévék: minden hacker álma"
-
Tegla80
addikt
válasz
cikasz #107596 üzenetére
Mert valszeg nem jol probalod.
Pip es pap csak dvb-c/s tuner(tv adas) es pl hdmi bemenet eseten jon/johet letre.
(Van egy "e" szerias samu5500 itthon es annal sajat bongeszore is ki lehet rakni a tuner kepet pip-ben,de ezt nemtom engedik e meg az ujabb samuk,igy inkabb offban irom) -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
Madwe #107564 üzenetére
En azon nem csodalkozom,h ennyien vesznek/neznek tv musort az arra vasarolt tv-n.(mert sztem 10-bol 9ember erre veszi....)
En azon csodalkozom,h azon is tesztelik a tv-tes irjak,h ilyen szolg igy xar meg az olyan szolg ugy xar.... mikor mind xar es jo minoseget nem a tv adastol kell(ene elvarni meg ha azt is nez rajta legtobbet) varni!
Nah sztem itt kezdodik a baj...... -
-
Tegla80
addikt
A PVR ficsor csak sajat tunerrol muxik,igy kulso bemenetrol(pl az emlitett hdmi) nem tudsz felvenni. (Gyarto fuggetlen,szval ez miatt nem nyultal melle a valasztott keszulekkel.)
Kidobod a boxot es kersz kartyat vagy kersz olyan boxot ami tud rogziteni.
Mas nincs.Egrilaci
Sajna nemtom mit mondjak,de valszeg tv hiba ha csak alkalmi es masnal ezen ps4 nem produkalja. Vagy gariztasd vagy javittasd mert mas nincs nagyon. -
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz
mfranky #106483 üzenetére
Szia
2 verza van,h szetvalaszd oket.
Vagy a ps4-ben kapcsolod ki a ficsort Itt es igy a tv-meg tudja mas eszkozokkel hdmi vezerlest.
Vagy kikapcsolod magan a tv-n a hdmi anynet+ cec -t es igy semmivel sem akar mar semmit...
Jah, a tv-vel sok infot nem fogsz kicsalni a ps4 jatek alatt,max annyit amit kiir ha pl jatek koben bemenetett valtasz es vissza a jatek bemenetre. -
Tegla80
addikt
válasz
s7evcsenko #105777 üzenetére
Szerencsejukre.....
Bezzeg a Sony jol bevallalta a xart az oledert.Bar sztem neznek majd nagyot az eladasi ertekeleseik utan,h akkor ezt most ,h is sikerult osszehozni. -
Tegla80
addikt
válasz
Rp526 #104901 üzenetére
Vagy veszel aprorol egy normalis meretu hdd-t es hozza egy hazat es meg mindig 5-10e ft-rol beszelunk.Ami akar uj is lehet ennyibe. itt lehet nezelodni
De ha jobban belemaszol a temaba es tudja a tv es a router is akkor a routerre rakod a hdd-t es onnan nezed,mint sokan masok.... -
Tegla80
addikt
válasz
Davcy #104705 üzenetére
Látszik, hogy nem olyan erős a jel ezeknél a csatornáknál, de mivel a Phillipsen jól jönnek, ezért úgy gondolom a Samsungon is jól jöhetne...
Ez nem igy muxik....lehet a samuban gyengebb vagy erzeknyebb a jelerossegre a tuner.....
Nezd at otthon a halozati csatlakozasokat es probald erosebbe tenni a jelet.Ha nem megy akkor szolgaltatonak kell szolni!! A tv-t ne babrald sztem azzal nincs gond. -
Tegla80
addikt
válasz
Songo #104412 üzenetére
Probald meg frissiteni a smart hub-ot es nemtom,h torolheto e a bongeszo app vagy fix,de ha torolheto akkor rakd ujra,hatha....
Ha ez nem segit akkor esetleg egy gyari beallitasok visszaallitasa talan rendbe rakja. Lehet,h kozben frissult a tv-n a fw es abban akadt ossze valami....viszont elotte csatilistat mentsd le es ami meg kell(kepi beallitasok pl fotozva,stb),mert a dobozbol kivett alap allapotot kapod !palakos
Ha van mobilneted akkor probalj arra csatlakozni.....sztem azzal menni fog.
Plusz itt nezd meg,h milyen IP-t kapsz a szolgtol. IPv4 legyen,ha IPv6 akkor valszeg az lesz a baja. -
Tegla80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #104351 üzenetére
Ha 10m es verziot veszel akkor dragat....van itt a forumon is konzolos topikban tapasztalat errol....volt akinek asszem csak a 3. probalkozasra sikerult az 5m-bol jot venni. [link]
-
Tegla80
addikt
válasz
scream08 #103796 üzenetére
Hidd el,h kell.... telorol/tabrol stb azt kuldesz ra ami epp kedvedben van .... Pl egy aznapi vidi a kutyadrol/macskadrol egy autorol amit kineztel es megmutatnal otthon. stb stb
En tuti nem vennek smart nelkulit....nem sok mindenre jo,de neha az a keves is pont eleg,h ne kelljen massal bajlodni csak atdobni kozvetlen a tv-re. Nameg YT ,otthoni halozati lejatszas stb stb .... -
Tegla80
addikt
válasz
Hmmm1 #103719 üzenetére
A hit es a valosag kozti kulonbseg szamokban pl bf1stats
Asszem ezt rovidre zarhatjuk es lathato,h a pc sehol sincs mar a boxhoz kepest se nemhogy ps4 ellen. A konzolok vilagat eljuk es tovabbra is rohamosan fejlodik ezen felhasznalobazis....(tovabb gyilkolva a pc-s piacot)
-
Tegla80
addikt
válasz
Gabró #103512 üzenetére
Engedelmeddel: [link] mutatnek egy ilyet.
Ez minden kriteriumnak megfelel (kiveve a gyartot) es meretben meg nagyobb is...jo es hasznalhato droid rendszer....2015evj,de mai napig ajanlott modell.(mert az ideiek kozul mar nincs ilyen jo fhd....)szerk: kozepso talpas..... no comment mert pici lelemenyesseg(pl hosszabb/szelesebb butorlap az akarmire) es ez nem feltetel.
-
Tegla80
addikt
válasz
online1986 #100638 üzenetére
Jo a kombo amit nyomsz,de kikapcsolt allapotbol indul!(valszeg ez nalad a hiba ha jol sejtem)
-
Tegla80
addikt
válasz
kem001 #100562 üzenetére
A gyarto az ok es a meret is elmegy,de kerlek felejtsd el a scart-ot az lcd tv-nel.....ez mar nem arra valo,h scarton kapjon jelet. Ha stb-t akarsz radugni akkor abbol kerj a szolgtol hdmi-s modellt vagy csak kartyat a tv-be,de ne kinozd magad azzal a scart-al ha normalis kepet szeretnel.
-
Tegla80
addikt
válasz
Jovanny2 #99099 üzenetére
Morgen
Fat32 az a pen es ki is csomagoltad a fw-t?
(alap kerdes,de jobb tisztazni....)
Gyari beallitasok visszaalitasat is megprobalhatnad ,hatha osszeakadt benne valami es ujrainditas utan mar frissitheto....
Ha sikerul frissiteni ,utana mindenkepp ajanlott a gyari beall.visszaalitasat is elvegezni..... -
Tegla80
addikt
válasz
dethroner #98891 üzenetére
Vannak jo input lag-al rendelkezo keszulekek is :input lag database
-
Tegla80
addikt
válasz
Ulius80 #98842 üzenetére
Szia
Gondolom mar atturtad a kepi beallitasokat,de azert inkabb mielott cipekedsz.......
Vannak a kepi beallitasokon belul valahol hideg/meleg beallitasi lehetosegek....ha meleg2-n van akkor van az,h pl sargas a feher . Lehet nalad is ezen van es idegen a szemednek
Ilyent keress a menuben es allitgasd ha megvan....hidegen tuti nem lehetne sargas. -
Tegla80
addikt
válasz
bayarena #98124 üzenetére
En is
"szappanopera" -
Tegla80
addikt
válasz
SoulReaver #97941 üzenetére
Szia
Ha sikeres volt a regisztracio akkor arrol kaptal igazolast(ha jol emlexem az oldalon elerheto es letoltheto/nyomtathato)es igy 2 evre bovult a gyari garid!
Szoval vedd fel a samuval a kapcsolatot.taxi
kiment egy sor led a hattervilagitasbol.....gariztasd. -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget #97484 üzenetére
Ideznek a cikkbol....
"A Trend Micro rámutatott, hogy a zsarolóvírus úgy van konfigurálva, hogy bizonyos eszközöket és régiókat elkerül, így például nem zárol készülékeket Örményországban, Azerbajdzsánban, Bulgáriában, Grúziában, Kazahsztánban, Ukrajnában, Oroszországban, Fehéroroszországban és Magyarországon."
Kicsiny hazank nem celpont. -
Tegla80
addikt
válasz
dethroner #96690 üzenetére
Latom Te egy nagyon "foldhozragadt ember" vagy.
Igy most inkabb nem mennek bele az ipari szallitas es az 1db szallitasa kozotti kulonbsegi dologba.....(valszeg ugysem ertened)
Vidd haza allitva minden tv-d,Mi masok meg ugy ahogy tudjuk es vagy kibirja vagy nem.Ui:futarszolgalatos/postai szallitmanyozo baratod ne legyen sosem.....
-
Tegla80
addikt
Csak kerdeznem,h aki allitva vitte haza az ugye allitva is szerelte ossze azt a tv-t??
Szoval hagyjuk mar ezt....
Tudtommal a plazma az erzekeny volt erre,h "csak allitva szallithato",de azert az lcd nem ilyen kenyes......dethroner
egy daewoo matiz-al hoztak el nekem az 50"-ost.....radbizom,h elkepzeld,hogy,hogy is fert el benne.
Jah es tudom,csak szerencsenk volt. -
Tegla80
addikt
válasz
torzsa3 #96453 üzenetére
Szia
A PS Now szolgaltatas mar elerheto pl uk,us account-al,de ehez kell egy PS is. (ps4 vagy psvita topicban is olvashatsz rola,mert volt aki kiprobalta es mukodott gond nelkul naluk....)
Viszonta ha esetleg erre gondolsz : /prohardver.hu/hir/samsung_okosteve_elerheto_lesz_playstation_now ,akkor ebbol sztem semmi nem lett. En nem lattam/olvastam azota errol semmit. -
Tegla80
addikt
válasz
gergobox #95447 üzenetére
"A hdd nem porog fel csak kattog ha csatlakoztatom a TVhez."
Ez esetben tuti keves neki az aram,igy vagy megtamogatod egy kulso tappal vagy nezel masikat hozza. (Esetleg noti hdd-t probalj kulso hazban ,mert azok kevesebb arammal is beérik es eselyesebb,h eleg neki az 1usb-rol a tap) -
Tegla80
addikt
válasz
Ciccuka #95424 üzenetére
A samu nemreg elismerte,h a hdmi vezerlessel gondok vannak az aktualis fw el.
Keress utana a topikban,valaki linkelte a cikket nemreg ahol olvashato....
Szoval sztem szimplan ez okozza nalad is a problemat ha azota nem jott meg ki a javito fw.
Amugy En spec a javito frissites utan csinalnek egy gyari beallitasok visszaallitasat is,h tuti elfelejtse minden bujat-bajat. -
Tegla80
addikt
válasz
Oryctolagus #95397 üzenetére
Ha kiemelt modban hasznaltad eddig a tv-t,akkor neked mar minden fako,szintelen es sotet lesz ezutan. Ne allitgasd,nezzd ugy.
Erthetettlen amugy szamomra,h azt ,h lehet ugy nezni...(kiegeti az ember szemet)....fennakadni rajta viszont mar nem tudok,mert haverom is ugy nezi es Őt sem tudom meggyozni,h ez igy gaz.Mert szerinte franko igy.
Jah es felre ne erts,nincs kalibralva a tv-m vagy barmim es En is egyedi szinvilagot nezek/hasznalok,de messze nem olyan vakitoan fenyeset es szineset,mint a kiemelt mod. -
Tegla80
addikt
Akkor itt az ideje,h leulj jatszani ,h ne vesszen karba az a nagy boszme tv.
Nezz egy hozzad illo konzolt es mehet a gyilok vagy racing vagy barmi ami kedvedre valo.A konzollal nem kell vacakolni csak lemez be,vagy ha digit parti vagy(,mint En )akkor letolt es jatszik....a ps4 topkiban sac/kb 30+ ev az atlag eletkor -
Tegla80
addikt
válasz
bigdigit #95092 üzenetére
Morgen.
Az a tav bluetooth-on muxik ,szoval parositsd ujra a tv-vel es menni fogsityupityu
Pedig PlayStation3/4 eseteben elso inditasnal keri,h dugd ra kabelen....addig nem is megy tovabb a gep.....vagy ha veszel hozza kulon joy-t akkor azt is csak ugy tudod parositani a geppel ha radugod.Amugy ez a jatekiranyito dolog is tulvan komlikalva itt samunal,mert ahogy olvasom a ps4 joy is csak vezeteken muxik vele.Ami azert gaz mert engedhetne a samu,h menjen bt-n is azokkal amik tudjak, hisz van a tv-ben....csak tiltva van.
-
Tegla80
addikt
válasz
pinkcc #94084 üzenetére
Szia
Ahoz a sebesseghez mar gigabites router kell......ha sima 100-as portokkal szerelted van akkor azert nincs tobb jelenleg,mert azok jobb esetben is csak ennyit tudnak kipreselni magukbol.
Szoval ha jol gondolom kell szamodra egy uj router.
Amugy a routert kihagyva a modemrol kozvetlen ha megmered akkor lathatod,h mit is tud valojaban a neted.mflex
Neked milyen routered van? -
Tegla80
addikt
válasz
PrinceHerceg #93888 üzenetére
Egy 32"-os tv-nel("egermozi") hisztizel es minoseget varsz
......
,
-
Tegla80
addikt
Nem egy nagy dolog....bar kismillio beallitasi lehetoseg van benne,de megy alapban,allitgatas nelkul. Az elejen megadod ,h mi a lejatszasi eszkoz es ennyi.
Utana ha a telon raboksz a kepre/vidire/zenere mar fel is dobja,h min szeretned lejatszani...
vagy szimplan belepve az app-ba,bentrol valogathatsz.....
Szoval sztem boldogulsz majd vele. -
Tegla80
addikt
Szia
bubbleupnp-t rakd fel a telora es igy a tartalmat siman megosztod a tv-vel....
hbogo app is van ,de ,h annak tartalmat tudod e a telorol tovabb kuldeni azt nemtom....pl yt-ot telorol siman raengeded a tv-re,igy lehet ezzel is menne. -
Tegla80
addikt
válasz
gyeniko #93315 üzenetére
"Többet kellene olvasnod és tanulnod, akkor tájékozottabb volnál a marketinggel kapcsolatban (is). A marketing képzéseken visszatérő téma a tamagocsi példája: valami, ami soha nem volt, de hirtelen "lett" és gyorsan egy világméretű mozgalommá terebélyesedett, sok ember rettentő gazdaggá téve ezzel. Pedig szinte haszontalan volt. A marketing időben legelső - és legnagyobb hatást keltő - feladata kitalálni, hogy mire van/lehet igény, majd megteremteni rá a keresletet. A fejlesztők "csupán" a marketing által kigondoltakat fejlesztik ki (tárgyiasítják)."
Szoval xart sem er,de eladhato a hulyeknek? Ha jol dekodolom amit irsz."A világ nem fehér és nem fekete, hanem színes.'
Nem,nem. Itt a helyes valasz a szurke.(lenne,de mivel van gorbe tv,igy lehet tevedek.
)
-
Tegla80
addikt
válasz
PeterPH #93222 üzenetére
Szia
Mert megszunt arra es tobb mas tipusra is.Viszont csak a net eszlelesekor tert magahoz a tv ,h hopp ezt mar kivettek,igy eltuntette az appok kozul.
Nezz utana itt: "samygo",hatha talalsz alternativ megoldast,h visszarakd.degec
neked is ajanlott a fentebbi samygo-s link,bar mivel frissitetted igy lehet mar ez is keso..... -
Tegla80
addikt
válasz
cyanID #93196 üzenetére
Sztem meg abszolute nincs tulporogve....a samu kitalalta az okossagot,viszont az embereknek meg nem kell .Ez meg is latszik/nyilvanul itt a forumban a hozzaszolasokat olvasgatva.(hogy messzebb ne menjunk)
Nincs gond ha neked tetszik(sot jo is,mert Te nezed),de attol meg elhiheted,h a "szakik" szerint ez egy marketing lufi es semmi tobb(lesz is pukkanas),mert inkabb elvesz az elmenybol mintsem hozzarak. -
Tegla80
addikt
válasz
cyanID #93176 üzenetére
Ritka az mikor az ember egy MM ben osszefut egy korrekt eladoval.......Te osszefutottal vele,de .....
Ajanlott az ivelt tv? Nah jah,vegyel hozza ivelt hagprojektort is,mert az is klafa.
Amugy meg meg mindig a 2 eves h6400 az ajanlot,ha samut emlitunk....es az picit sem gorbe. -
Tegla80
addikt
válasz
kalapacsolok #93141 üzenetére
Vedd meg ezt [link] . Ez most sztem boven jo ajanlat erte.
-
Tegla80
addikt
válasz
Ezer1mester #92950 üzenetére
Ezt a hsz-t olvasd el ,hatha ....
-
Tegla80
addikt
válasz
sityupityu #92953 üzenetére
Sztem biztos belepet,h korbenezzen es valami regebbi tipusa lehet(nem irta) ,mert olvastam mar En is errol a hibarol anno. Valamely szeria csak sima szervizmenube lepes es kilepes utan ezt produkalta ugy,h bele sem piszkaltal a menube.
-
Tegla80
addikt
válasz
dancsuri #92888 üzenetére
Volt mar ilyen,h kikerult egy fw az oldalra es utana levettek....majd jott egy kovetkezo rovid idon belul. Lehet hibas ami felkerult es azert szedtek le,de nalad mivel mar a tv-n van,igy varnod kell a kovi javitottra.
Max annyit probalj meg meg,h csinalsz egy gyari beallitasok visszaallitasat,(csatilistat mentsd ki elotte es a kepi beallitasokat is fotozd ki esetleg mert minden elvesz.) mert lehet attol is rendbejon. -
Tegla80
addikt
Igazad van,mert nem 1ertelmu sajna.... ha olyanok akkor kodolhatjak az egeszet es dvb-c eseten is kellhet a CI plusz a kartya,h menjen. Amit nem ertek,h akkor miert van meg 8 csatorna?(az ingyenes m1,m2 stb-t adjak kodolatlanul?)
Nalunk ugyan ez a kivitelezes ugy van megoldva,h dvb-c a kitetel.Itt jon az analog es digit is es aki amivel rendelkezik,azt nezi....plusz ha kell kodol musor,akkor kell a CI modul(nalunk 8e volt mikor vettem) es a kartyajuk(ingyenes es asszem 2-ot adnak),mert azt mar igy tudjak csak biztositani.Amugy ez sincs keszulekhez rendelve es hasznalhato barmely CI slot-al rendelkezo tv-nel. (Nalunk is kerult mar masikba es gond nelkul muxik abban is...)
Szoval szamomra az a kerdes,h rosszul hangol e a forumtars,vagy betart e a szolgaltato es kodol mindent alapban nala,h kelljen berelni/venni stb-t vagy CI-t .
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest