- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
válasz
DonMarco #68735 üzenetére
A következő eszközök megléte esetén a Chromecast a legjobb választás (és sokkal többet is tud): Nexus 4 Nexus 5 Nexus 7 (2013) Nexus 10 Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy Note 10 (2014) HTC One M7 LG G Pro2 LG G2 and LG G3 running KitKat MR1 or higher.
Viszont ez eredeti kérdésedre nem tudok válaszolni.
-
Tegla80
addikt
válasz
DonMarco #64016 üzenetére
Szia
Kapcsold ki az auto bejelentkezest a samu fiokodba,mert sztem az toltoget"kezdeti lepesek" felirattal jobb felul bekapcskor.
(Ha vegigvarod akkor smart feluletbe lepve alul irja,h milyen neven vagy belepve . Ha jol gondolom)A wifis smart eleres a vicc kategoria sztem,csak fanatikusok es nagyon raerosek foglalkoznak vele,mert kabelen sokkal gyorsabb es stabilabb minden. De onkinzasnak kivalo az amugy sem valami fickos smart rendszerekhez.
-
garf78
csendes tag
válasz
DonMarco #55870 üzenetére
(#55869) Ildikó91
Szia!Elég sokan megvannak elégedve a 6500-as samuval. Igen előfordulnak felhősödések ezeknél a készülékeknél, de azonos típusnál is lehet változó ahogy én itt olvasgattam. Sony-t nem tudom mennyire felhősödik! Ár érték arányban biztos nem vennék Sony-t! (nem is vettem) Számítottam egy két hibára amit itt olvasgattam a Samsungokról és még ezek alapján is mellette döntöttem, bár én a 6670-est vettem. Nem érzem úgy 50-60k-val többet érne egy Sony, szerintem iszonyatosan túl van árazva! De nektek kell eldönteni, ha van rá lehetőségetek próbáljátok összehasonlítani valamelyik műszaki áruházban őket, és szerintem az alapján döntsetek nektek melyik tetszik jobban!
(mint mindig most is félrenyomtam, hogy kinek írjak)
-
Flashget
félisten
válasz
DonMarco #49681 üzenetére
nekem is van egy Logitech X-210 és így tettem mikor kipróbáltam a D6500-on. Az tény jobban szólt mint a tévé hangszói, de nem erre találták ki
Egyébként ha nincs itthon a család SZÓLJON A ROCK ha meg itthon vannak vagy hazaértek meghunyászkodva dugom be a fülest a távszabályzóba :p -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
válasz
DonMarco #47978 üzenetére
Mivel volt már egy 55" Panasonic VT30-as plazmám is ezért már 60"-ost akartam venni... A 65"-os már helyproblémás lenne egy kicsit... De sajnos a TV amit kinéztem abból nincsen csak 55"-ös méret...
A méret nagyon fontos a TV élményében, sőt olyan tulajdonság ami mindig jelen van bármilyen körülmények között nézzük... A fekete ami szintén nagyon fontos az már például csak sötét szobában dominál inkább...
Persze én is sötét szobában mozizok, tehát nekem minden fontos...
Szívem szerint egy 84"-os elé ülnék és ha ez így folytatódik, még az életemben elérhető is lehet...
(A WestEnd MM-ban ki van téve egy 84"-es 4K LG TV... Lehet nyálat csurgatni potom 6 millió...) -
krx21
nagyúr
-
jozsi252
veterán
válasz
DonMarco #41234 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Arra gondoltam hogy amit DonMarco írt hogy a fejen a 2db 2 kábelt megcserélem és akkor ezzel letudom tesztelni hogy a fejjel van-e valami.
Illetve hogyha majd jön esetleg szerelő arra az esetre felvettem ezt a hibát, mert pont olyan sorozat ment aminél csinálta. Tehát magán a felvételen is látszik ez a jelenség. Ha a tv-vel lenne valami akkor nem szabadna látszódia a felvételen nem? Tehát ami jön be koax-on azt közvetlenül rögzíti a beltéri a HDD-re nyers-en úgymond. Tehát a tv-t igazából így ki is zárom mert a felvett műsoron is látszik ez a jelenség. Szóval így erős a gyanúm hogy a hiba átkoncentrálódik a fejre - parabolára - kábelezésre.
Ha nem esik a hó megcserélem a 2 beltérinek a 2 kábeljét.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DonMarco #41102 üzenetére
Nem hinném, hogy szeretném részletesen leírni...
Itt fenn a sarokban begépeled a keresőbe FUSO és nyomsz egy OKÉ-t.
UGYANEZEN topic 4111-es hozzászólásában ott a link. Ezt Te magad is megtalálhatod 2-3-4-5-6 perc alatt.
Ha én leírnám, az tovább tartana.
Remélem ez így is segítség. -
CoolBoy323
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DonMarco #40633 üzenetére
Digitális audio kimenet van - de ehhez átalakító szükséges - például egy ilyen -ebbe a tv-ből bemegy az optikai jel és L-R RCA (Chinch) dugókon kijön az analóg.
Van még a fül-(fej)hallgató kimenet, 3.5 jack.
Hangszóró kimenet nincs, tipikusan nem is szokás TV-re közvetlenül hangszórót kötni. -
Tutu7030
veterán
válasz
DonMarco #40513 üzenetére
Nem a tv lejátzójába kell beírnod, hanem a serviio alkalmazásba, amit a pc-n futtatsz.
Vagy megpróbálhatod a kicsomagolt netplayerB.zip-ben (netplayerB mappába csomagold ki) az /XML/videoList.xml fájlba is beírni, majd a netplayerB mappát egy pendrive gyökerébe másolva, a pendrive-t a tv-re rádugva a smart menüből elindítani az alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest