Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelda10
tag
Valaki tudja hogy lehetne-e frissíteni a tv-met akkor?
samsung ue37es6100
szoftver:001040 van most rajta.
Fontos lenne keresgéltem a neten,de nem igazán találtam.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Csak ismételni tudom magam, most vonatkoztassatok el a felbontástól, mert nem az az elsődleges. Lehet, hogy az lesz megvéve de nem ez a fő kérdésem.
Én UPC-s vagyok amúgy de bőven elég amit fizetek a reklámtengerért, mivel nem alap szolgáltatás a fullhd így nem tartom szükségességét, hogy mindenáron olyat vegyek.
-
Flashget
félisten
válasz
F_Zolee
üzenetére
Jó ha te eldöntötted, hogy ezt a tipust veszed meg és csak megerősítést vársz abban, hogy jól mteszed én nem fogok igent mondani.
Már csak azért is értelmetlen ilyen tv-t venni mert ugyanazon az áron jobb képességű FHD tv-t lehet venni.
Most az olyan dolgok mint USB-ről lejátszás, DLNA vagy PVR funkciók nem is került szóba. Az F5300 tudja mind3 funkciót.De tudtommal nincsenek fullhd adók a tv-ben
én nem tudom ki a szolgáltatód de digikábelen 21db is van belőle.
-
szokolof
csendes tag
Van egy UE55ES8000SX tv-m, amin szeretném kikapcsolnia a bluetooth-t. Sem fizikai kapcsolót nem találok, sem a menüben ilyen funkciót. Valaki tudna segíteni?
Hogy miért? Korábban párosítottam a TV-hez billentyűzetet. Ezt a billentyűzetet most a tv-be dugott android stick-hez szeretném hozzárendelni. Mivel a stick együtt indul a TV-vel, a billentyűzet mindíg a tv-hez kapcsolódik. Ezt kéne megakadályozni

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Tudom, hogy akkora a felbontás. De tudtommal nincsenek fullhd adók a tv-ben,így "értelmetlen" lenne igaz netezésnél jól jönne de ott is csak az üresség tátongana a széleken. Meg helyem se lenne fullhd-s filmeket tárolni. Így az eredeti kérdésem még továbbra is fenn áll.
-
F_Zolee
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Tv vásárlás előtt állunk és lenne pár kérdésem azokhoz akiknek van tapasztalata a smart tv-kkel. Hogy konkrétabb legyen az ügy kinéztem ezt a típust: SAMSUNG UE32F4500. Netezésre is lenne használva ha már támogatja. Kérdésem az lenne, hogy ilyen tv-nél van-e valami buktató vagy hátrány böngészés szempontjából? Teljesen alap netezésre lenne csak használva az a része. Érdemes megvenni ilyen szempontból ha már támogatja? Azt tudom, hogy célszerűen bill+egeret hozzá kell varázsolni aztán mehet is...
-
RudY
addikt
válasz
üzenetére
A D széria óta gyakorlatilag mindegyik viszi, de a beépített médialejátszó funkciótól ne várj nagy csodát, annak ellenére, hogy gyakorlatilag minden általános formátumot viszonylag normálisan lejátszik. Egy önálló média- vagy egy Blu-ray lejátszó alkalmas igazán ilyen feladatra, de ha nincs még éppen ilyen, azért a TV-vel is elboldogulsz.
-
pelda10
tag
ue37es6100
Sziasztok!
Erre a tv-re Van valami frissítés?
jelenleg ez a szoftver van rajta:001040
Ha valaki tudna segíteni azt előre is köszönöm

-
Flashget
félisten
válasz
attamero81
üzenetére
2A-s?
eddig úgy volt, hogy a HDD feliratú USB-n 5V és 1A jön ki a többin 0,5A -
dorika87
őstag
válasz
Csocsy
üzenetére
a 40F6100-ért teljesen reális a 135ezres ár, hisz volt amikor 130000ft volt Auchanban pár hónapja.
Viszont sajnos el kell szomorítsalak az újságot megnézve előszőr én is majdnem bedőltem neki....
Az árakat rosszul nézted, kivéve a 40F6100-at, mert az 134990ft.
A többi tv-nél viszont úgy van, hogy a termék neve alatt van a rá vonatkozó ár, és nem felette.
Tehát a 40F6400 ára: 169900ft és a 46F6400 ára 219900ftÚgyhogy sajnos nem írták el
megint tényleg jó lett volna.Upsz, most néztem már válaszoltak... valahogy teljesen félrenéztem a hozzászólásokat. Ezer bocs, de látom már megoldódott.

-
bluyoo
nagyúr
válasz
bajzal
üzenetére
Pont a kérdésed után írtam ...

"HDMI-vel és WiFi-vel (AllShare) is össze van kapcsolva a Pc-vel."
"3D-ben a dolgok jól "kiestek" a képernyőből? " Hát ez a forrásfájltól függ szerintem.
BD50-el gyönyörű, bár sokszor írták hogy külön lejátszóval szebb/jobb.
Bár szerintem a Half-SBS, Half-OU -val sem éppen csúnya.
(#61171) Tutu7030
Szerencsére nekem nincs az USB3-al ilyen gondom. -
bluyoo
nagyúr
válasz
Tegla80
üzenetére
Köszi. Az az igazság hogy még ezeket a butított képességeket sem igazán használom.

Szerencsére gyönyörű képe van, és már 200K-ért megvolt anno. Bár a mostani ára jobban tetszene!
A vezeték nélküli billentyűzetet is a Pc-hez használom amikor sorozatozunk az asszonnyal (így nem kell a Pc-hez vonszolnom magam).(#61167) PainKiller13
Köszi! Akkor keresek valami ultrarövid hosszabbítót.
-
Tegla80
addikt
válasz
bluyoo
üzenetére
Hát az a tv a valós 100Hz alja,de a "felszereltsége van visszabutítva az olcsóbb árért".(kevesebb csati és képesség)
1 usb-t ír hozzá,ami sztem nem 1A es csak a sima,mert tuti ezzel is spóroltak.
Ez esetben náladis gondok lehetnek.
(de,majd 1 F6100 tulaj +mondja a valót,h mi van rajta. vannak itt páran.)attamero81
ne ostorozd magad,a sok tudás közt olykor elvesznek,megrekednek a jelentéktelenebb infók.
(nem rég egy fórumtárs problémaleírásán két napig rágódtunk a ps3 topic-ban,mire rájöttem(
),h a gépen kellene bekapcsolnia magát a ps3 mat mert fagyás után a joy-ról nem indul. Mi mondtunk már mindent,mert ez nekünk "alap" és a fene gondolt rá ,h Ő ezt nem is próbálta még. Jó műsor volt.
) -
bluyoo
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Hát a legtöbb estben valóban felesleges HDMI-vel és WiFi-vel (AllShare) is össze van kapcsolva a Pc-vel.
De néha nem ártana .... Mindenesetre én is teszek majd egy próbát hátha.(#61162) Tegla80
Hát egy UE40F6100AW -m van rem. ez már könnyen megbirkózik a dologgal.
Mondjuk egy ba..ottdréga felnikonzolhoz (WMN3000CX/XC) aminél tudja a gyártó hogy esélytelen a csatlakozókat normálisan használni, igazán adhattak volna hosszabbítót. Sőt szerintem a 90°-os HDMI kábel is belefért volna a csomagba (legalább valami noname).
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
kinéztem egy tv-t... egy Samsung UE40F6100-at. Akinek van ilyen le tudja írni a véleményét, hogy milyen? Minden xvid/dvix avi-t, mp4-et, mkv-t lejátszik? 3D milyen rajta? Az mkv filmeket hogy oldjátok meg? Külső HDD-vel? És mivel majd pendriveról szeretnék rajta filmet nézni így a tv-re kéne rákötnöm a házimozit. Láttam is, hogy a tv-n van egy optikai bemenet, ha erre rárakom a házimozit, akkor jó lesz a hang, meg lesz az 5.1?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Na szép ... pont most akarok egy hosszabbítót beszerezni.

Fakezű mérnökök .. hogy a bánatba tudták ilyen rossz helyre tenni az USB portot.
A TV-m a falon van, kemény 2-3cm hely van a fal és a Tv között lehetetlen a 15-20cm mélyen lévő portot úgy használni hogy ne kelljen a Tv-t nem kicsit kimozdítani a faltól (ami persze nem egyszerű a bútor miatt) .... -
PainKiller13
őstag
válasz
attamero81
üzenetére
Azzal is ugyanúgy produkálta, viszont most kihúztam az USB hosszabbítót és közvetlen az USB aljzatba dugtam a pendriveot, így már több mint 10 perce megy, szóval valszeg a hosszabbítót nem bírja, ha lenne itthon másik megpróbálnám azzal de sajnos nincs. Nem szeretném mindig a TVbe dugdosni, jólenne hosszabbító, hogy ne menjen tönkre az az egy aljzat a TV-n.
-
PainKiller13
őstag
válasz
attamero81
üzenetére
Köszi

-
attamero81
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Jelezz püben ha a tv-del valami gond van nyugodtan.
-
PainKiller13
őstag
válasz
attamero81
üzenetére
Köszi átállítottam, most megy a film, remélem végig

-
attamero81
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Azért fagy,mert az 550-esen 2db USb csatlakozás van és a másikat nem találja.Állítsd 530-ra.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Van egy Samsung LE40D503 TV-m, kb 3 éves, most nézegettem interneten, hogy ha átállítom másikra a típust szervíz módban akkor működni fog a filmlejátszás, ezt meg is tettem, le is játsza, viszont pendriveról pár perc után megszakad a lejátszás, mivel lecsatlakozik a pendrive valamiért, próbáltam többféle pendriveal is, hiába.
Valami ötlet?
D550-re állítottam át a típust szervíz módban.
-
-
trebon
csendes tag
válasz
syler123
üzenetére
1117.et én kihagytam, de a 1118.2-ről elég jókat olvastam, miszerint élesség és a mozgás folyamatossága javult a felrakás után, ezért felraktam. A SMART rész menüje egyértelműen gyorsabb lett, a PC mód képe is jobb lett. Sharpness fene se tudja, rosszabb nem lett. A mozgással pedig eddig sem volt gondom: F6400=100Hz.
Amit várok, az a fehér képernyőnél 4 sarok fekete bevilágítás korrigálása, de hát az edge led miatt ezt valszeg hiába várom
-
Tegla80
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Sztem ha nincs gondod a 1116 al és műxik a smart meg azok a dolgok amiket használsz akkor nem.
Ha viszont bevállalod a 1117 et akkor a tapasztalatok alapján valszeg mindened utána is működne és esetleg gyorsabb lenne a menü. Ezt említették többen itt és megjavuló,működő yt ot.
(keresőzz picit és utána eldöntöd,h mi légyen. Én csak akkor szoktam ajánlani,ha gondok vannak az aktuálissal ami fent van,majd javulás után többet sosem.
droidon is 4.0.4 el élek és tök jól elvok,mert itt még pl tilthatom a gyári gugli alkalmazásokat,amit 4.1.1 től már nem.
) -
Tegla80
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
A minap,bedobta valaki,h "új fw a 6 os szériára".Már akkor 1értelmű volt nekem,h ez fog jönni.

Amúgy Én csak azt nem értem,h pl az aki frissít és szándékosan az miért utána kérdez??
Sztem pont fordítva kellene.(akinek + auto-n van,az no comment)
Amúgy aki picit is beleolvas a topic-ba e téren az láthatja,h a 1116 al kijövő "F" nem volt klafa,majd a 1117 el javult a smart és gyorsult a menü náluk.Ekkor írtam is valami olyat csak úgy ,h "aki okos az most kapcsolja ki az autó frissítést,mert ha +van a jól működő fw,utána csak rosszabb jöhet",
Nah bummmmm ....
Ha nem lenne jó nálam minden a 1030 al akkor azt mondom igazuk van a notorius frissítgetőknek,de műxik minden,így nyugodtan le merem írni,h nincs igazuk.
Jah a Sony és LG topicban is tűnnek fel olyan hsz-ek ,h pl az mkv lejátszások nem mennek a frissítések után. (de gondolom ezt Te is tudod ,olvasod
)
Sajnálom a hitetleneket,de valahol maguknak keresik a bajt,mert ez ha jó akkor többet már nem szabad ........
Tutu7030
ez is igaz.
folytatják......
-
törölt tag
Nagyon fontos lenne, valaki?? [link]
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok, van egy UE40F6100 TV-m, 3D led, visz mindent USB-ről, nem tudjátok, esetleg lehet szervíz módban aktiválni a smart funkciót? Gyárilag nincs aktiválva.
-
evavagyok
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
LE40A330J1 SAMSUNG tv-nk jobb oldalán 1, majd 2, jelenleg 3 függőleges csík keletkezett, egymástól kb. 5 cm-re, más-más színben, más-más vastagságban. Ez a jelenség a képet nem befolyásolja. A hiba javítható e, ha igen, milyen mélyen kell a pénztárcába nyúlni? A segítséget előre is köszönöm!
-
snake55
csendes tag
Hello valaki segítségét kérem!!!plízzz!!!
Frissitettem a samsung smart tvmet UE40F 6320 Bár ne tettem volna ugyanis egy valamit nem tölt be mégpedig a YouTube ot (csak az szoktam használni rajta) csak tölti tölti tölti!!!!! Ha valaki esetleg valami okosság!!!!:??? -
pelda10
tag
Sziasztok!
Amit fentebb írtam hibát arra megoldást tud valaki?
És esetleg azt tudja-e valaki hogy ez-e a legújabb szoftver a tv-hez:001040?
samsung ue37es6100
-
krisznagy
tag
Valakinek van tapasztalata AMD 5800K Apu integrált vga + 3D viszonyáról?
PC + HDMI + 50F6670 3-asról lenne szó, HDMI-vel dobnám át a képet 3D-be!!
BD50 is érdekelne...

Azért érdekelne, mert ha nagyon szaggat nem veszek feleslegesen 5m HDMI kábelt a BD 3D filmekhez, hanem inkább egy Samsung 3D lejátszó lesz később...gondolom hogy a 2. megoldás jobb, de azért várnék véleményt az elsőről is

-
Flashget
félisten
válasz
matarese82
üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
matarese82
üzenetére
-
matarese82
csendes tag
sziasztok!
Egy új, F6500-s tv-n 1117-ről 1118-ra lehetne frissíteni.
Mi az amitől több, az új frissítés, egyáltalán fel szabad tenni, nem csesz el semmit?thx
m -
pelda10
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre a tv-n hogy windows 8.1 kezdőképernyő ő betű része árnyékolódna fehéren.
Ez lenne a dirty screen effect?
Még annyi hogy nem mindig látszik.
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, hogy a Smart tv-k kozul melyik tudja usb-rol lejatszani a 1080p-s filmeket?
-
Csocsy
tag
Sziasztok!
Az auchanba a következő akció van: ue46f6400. 140 000 ért...nem olcsó egy kicsit???
Ue40f6400. 120 000
Ue40f6100. 135 000. ???? Nem lehet h elirtak????
140 ért a 46 colos 6400 azért nem rossz vétel szerintem :-)
-
Flashget
félisten
válasz
mapali
üzenetére
január elején kérdeztem a Hbbtv-ről a samut ezt válaszolták akkor:
A tesztidőszak a gyártókkal közösen 2014. március 15-ig tart. A szóba jöhető TV platformok módosítása folyamatban van. Ez annyit jelent, hogy a Rendszer / Adatszolgáltatás menü aktív lesz. Alkalmas TV platformok: D6-7-8, ES 6-7-8, F5500, F6500, F7,8,9...
ez annyit jelent, hogy egy fw-t kellene kiadniuk ami feloldja a most még letíltott menürészt.
tehát az F5300 nem lesz alkalmas rá.
van még 9 nap... -
mapali
csendes tag
Üdv!
Van egy UE32F5300-as tévém.Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1.Inviteles IPtv használok egy Albis tip. beltérível és sehogy nem tudom beállítani,hogy egy távírányítóval lehesse használni.
2.Több fórumon olvastam,hogy ez a típus alkalmas a HbbTv adás vételére.Próbáltam több leírás alapján Smart Tv-nél a nyelv megváltoztatását,de sehogy nem sikerült.
Valakinek van-e valami tapasztalata a fenti kérdésekben? -
vigyori78
őstag
Új Firmware 6-os sorozat 1119.0
-
Jamboo529
senior tag
Üdv!
Jelenleg egy Samu LE40C550 tv-m van + WDTV 1. generációs mplayer. A kérdésem, hogy ha otthon Full HD 3D /24p filmeket szeretnék nézni, akkor mit mire cseréljek le? TV-nél maradnék a Samunál, de ha nagyon nem jó lebeszélhettek róla.
Méret maradna a 40".
Apropó, látom a 3D-k között, hogy van aktív meg passzív. Mi a különbség? A szemüveg? -
Csekusz
tag
Gondoltam ránézek, hátha tudok segíteni és talán ezt még nem próbáltad... szóval:
SMART -- Web Browser -- Opciók (jobb felső sarokban a fogaskerék) -- Webböng. beáll. -- Általános -- Előzmények törlése + Böngészési adatok törlése Abból kiindulva, hogy azért lép ki, záródik be, mert megtelik az agya..., mégha nem is azt írja ki. Bár..., na mindegy, hátha még ezt nem próbáltad.
Nem mintha gyakran használnám (több havonta egyszer-egyszer), de nekem soha nem csinált még ilyet. Legfrisebb szoftver verzió van fent, amit tudtam kikapcsolatam, de végül is szo-szo müködik. Es7000 -es tipus. -
nightshadow
veterán
válasz
xxxbmx
üzenetére
Nem, csak JPEG meg MP3 file-okat eszik meg:
"This side panel also houses the fourth HDMI input, as well as Samsung’s USB input (branded “WISELINK”), which lets you connect a USB storage device to play JPEG and MP3 files on the TV." forrás: [link]
A külső mediaplayer a megoldás.
-
xxxbmx
tag
sziasztok remélem tudtok segiteni mivel nem vagyok egy nagy tv szakértő,szeretnék venni egy samsung le 52a656 os készüléket már jo pár éves,de a kérdésem az lenne h látom h van rajta 1 db usb,és h arra rádugva le tudok e majd játszani divx-t?vagy akármilyen filmet?köszi
-
robee19
tag
Kaptam kölcsönbe pár napra egy Raspberry Pi-t XBMC-vel ellátva. A BD 25-ös formátumot már sikerült megnéznem, valóban szép, viszont igazából a 3D-re lennék kíváncsi 24p-vel, hiszen annyira dicséritek.
A kérdésem az lenne, hogy képes e egyáltalán 3D tartalmat lejátszani az XBMC, esetleg a Raspberry nem kevés e hardverügyileg hozzá?
És a második problémám, hogy az istennek sem találok BD25-ös vagy 50-es 3D demókat, viszont jelenleg 8gb-os a legnagyobb penem itthon. Nincs valami konkrét (linkes) javaslatotok rá? Két nagy magyar torrentportálon is szétnéztem, de sajnos nem találtam.
Előre is köszönöm
-
w333
félisten
válasz
Tegla80
üzenetére
Szerintem nem ... nálam így néz ki a "Szoftverfrissítés" menüpont :
USB -n
Csatornán
Másik szoftver (A jelenlegi szoftver másikra cserélése)
Készenléti frissítés (2 óra) gyorsan át is állítottam "ki" lehetőségre !Mert ha rányomok az "USB -n", egyből keresi a frissítést pendrive -on

-
w333
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
nekem régebbi van D6500

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megint tényleg jó lett volna.

)

)