Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMarco
aktív tag
Erre esetleg valaki ? [link]
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Kérdezném tisztelettel hogy 2012-es samu tv-n nem lehet valahogy kikapcsolni azt hogy ne frissítsen magától a smart hub ? Telepakolja hülye alkalmazásokkal amik egyáltalán nem kellenek
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Kérdezném tisztelettel,egy ilyen kütyüvel [link] működne a képernyő tükrözés okos telóval (4.4.4 android) ha a tv nem tudja a miracastot ?? 2012-es model UE46ES6100W 46" Smart tv. Köszönöm előre is !
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Hogy lehet kikapcsolni hogy ne frissítse állandóan a smart hub magát szinte mindig,mikor bekapcsolom a tv-t ? (Azonkivűl hogy kihúzom a lankábelt)
Már nagyon fárasztó a dolog,ráadásul semmi sem változik. Az automatikus szoftfrissités az kivan kapcsolva. (ue46es6100 még a 6-os széria). Köszi !
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Samu ue6100-as tv-ről hogy lehetne video out-ot kinyerni hogy ne csak a tuner képét adja ki,hanem bármit ami éppen látható a tv-n ? Vagy ez felejtős téma ? Köszönöm előre.
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Samu ue46es6100 smart tv-n (tavaji 6-os széria)felejtős ez a "képernyő tükrözés" cucc ?
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Akit érdekel,nézheti az M3-at online a smart tv-jén itt [link] Fuszikos a minőség,de aki kivácsi rá,az nosztalgiázhat
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Új szoftver érhető el a Samsung oldalán az ue46es6100-hoz,(penről) próbálta már valaki ? [link]
-
DonMarco
aktív tag
válasz
donjohnson #50121 üzenetére
Üdv ! Igen,nálam is feljebb került,(jobb szél) és "kocka" lett !
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Real_Necro #50065 üzenetére
Akkor pedig itt a megoldás,kedves kolléga szépen leírta,
igy minden hang ki fog jönni ami megy épp a tv-n
. [link]
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Nálam 3 hete cserélték ki a kijelzőt a helyszinen,de eddig nem hívtak a samsungék hogy mi a "szakvéleményem" Mondjuk nálam eddig kifogástalan a tv sőt,felhősödés szinte 0. 6100-as 46" os smart a tv
-
DonMarco
aktív tag
Megint frissíti magát a "smart hub"
Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy ? Alapból így van ?
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Seshrak #49679 üzenetére
Üdv ! Ha mindenképp ezt a megoldást akarod,akkor használj egy 2.1-es pc aktív hangszórót (lehetőleg távszabályzósat) amin van fejhalgató kimenet és akkor azt huzigálod ki-be
mindenképp jobban fog azért szólni ráadásúl mint a tv belső hangszórói (ez a fejhalgató aljzat cserélhető könnyen ha esetleg elszál) Persze van még más megoldás is de ez a legolcsóbb talán
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Na végre egy hét,egy nap után jöttek a szakik,kijelző csere megtörtént,zsír most a tv,felhősödést nemlátok
(az előzőn bizony volt ) Hurrá
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Real_Necro #49191 üzenetére
Állítólag Siófokról fognak jönni,nem értem miért ilyen messziről (174,5 km tőlem pontosan) mikor tudtommal jóval közelebb is van szervíz.
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Mi a helyzet ha jótálásos a tv (7 hónapos) és elromlik,kijönnek a szervízből,hozzák a csere alkatrészt,kell kiszállást fizetnem ? Köszi előre is !
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Na csak hétfőn vagy kedden hozzák az új 46" kijelzőt a tv-hez (kiváncsi leszek)
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Hétfőn elszált a kijelző a tv-n,aszonták 1-2 nap és hozzák az újat,de eddig semmi
Kezdek dühös lenni mi tart eddig
-
DonMarco
aktív tag
Ápropó felhősödés.Gondolom nem árt majd ellenőrizni az új kijelzőt ha kicserélik,mielőtt távoznak a szerelő szakik
-
DonMarco
aktív tag
Még annyit,hogy azért fura hogy a fél éves tv-n elszál a kijelző.... Pedig nem megy nálam olyan sokat a tv (átlagban napi 3-4 órát max) Semmi beállítás sem ment fullon stb.. Gyakori hiba ez "Samsungéknál" mi a tapasztalat ?
-
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Real_Necro #48937 üzenetére
Na felhívtam őket,segítőkész volt a hölgyike azt mondták hogy "elnézést a kellemetlenségért,ki fognak jönni a szervízesek 24 órán belül. Hát így legyen
Köszi a segítséget !
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Real_Necro #48931 üzenetére
Mohács
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Na asziszem beszart a samsung 6100-as tv-m
Fekete csíkok vannak,bejönnek az adók meg minden más működik.Újra indításnál is ezt csinálja
Fél éves csak a tv
Vidéki kisvárosba lakom,ilyenkor mi a teendő ? Tudnátok egy kivonuló szervíz telefonszámot adni ? Köszi előre is !
-
DonMarco
aktív tag
Vagy 2 db 42" és megvan a 84"
hát csak olcsóbb
-
DonMarco
aktív tag
Így van,ha teheted akkor uccu neki a 46"-os ! Nekem is ekkora van,nem bántam meg sőt,már kicsinek is tünik csakhát a lóvé.......
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Kérdezni szeretném hogy létezik e olyan app (4.0.4-es androidra) amivel wifin keresztűl ki tudom kűldeni a telónak a böngészőjét smart tv-re ? Köszi !
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Végre valami 5.1 dolby digital adás élőben az m1-en Euroviziós dalfeszt.
-
DonMarco
aktív tag
Miértne ? Gondolod hogy ha a digitális kimenetet analóg jellé alakítja a kütyüvel,külömbűl fog szólni ? Eleve hagyományos analóg sztereó erősítőt akar használni a polgár
Egyébként elismerem hogy sokmindenben szaki vagy,de nem mindenki teheti meg hogy drága hanggöncöt vegyen
-
DonMarco
aktív tag
Én is inkább olyan erősítőt ajánlok aminek van digitális bemenete.(üvegszálas vagy koaxális) Ha már van a tv-n ilyen kimenet,azt mindenképpen érdemes kihasználni
Kicsit gyüjts még lóvét (persze ha tudsz) és kapsz egy elfogadható kategóriásat !
A fejhalgató kimenet max Nóta tv-re...stb jó
-
DonMarco
aktív tag
válasz
nightshadow #46414 üzenetére
Nekem is ilyen UE46es6100 (6-os szériás) a tv. Nekem bőven jó amire kell. A fizetéshez képest így is brutális volt az ára
De aki megteheti,az vegyen mindenképp nagyobbat,mert nyilván minnél nagyobb,annál nagyobb az élmény
-
DonMarco
aktív tag
válasz
nagysandor79 #44439 üzenetére
Üdv ! Az "iMediaShare"-t tedd fel az a legjobb !
. De speciel nem ismerem a telefonodat hogy alkalmas e rá.
-
-
DonMarco
aktív tag
Úraim fog valaki Dolby Digital 5.1-es tv adást ? Aminél valóban ki is jelzi a digitális erősítő hogy műkszik mind az őt, plusz egy csati ? Elvileg az M1-M2-nek valamint,a Duna.tv Hd csatinak tudni kellene nem ? A HBO...stb azt tudom hogy így ad sok filmet.
-
DonMarco
aktív tag
[link]-re valaki ?
Vagy központilag van gáz megint ? Másnál megy a net a tv-n ?
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Kérdezném hogy miért van az hogy csak a "fuso" tv műkszik a tv-n, böngésző és a többi nem ? Ilyet még nem csinált a samum
Azt írja hogy nincs hálózati kapcsolat,pedig van
Újra indítottam már a rutert,a tv-t és semmi,csak a "fuso" műkszik. Öttlet ?? Köszi előre is ! A tv UE46ES6100 tipus
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Hogy lehetne memóriát nyerni,mert pofázik a tv ha online nézek egy filmet,hogy kevés a memória és leáll
Vagy "samsungék" ezt jól kitalálták ?
Van egy jópár felesleges alkalmazás ami nem kellene,de persze ezeket sem lehet törölni.
Valami ötlet ?
-
DonMarco
aktív tag
Ha mindenképp ehez a megoldáshoz ragaszkodsz,akkor nyugodtan kösd a fejhalgató kimenetre. Az erőködő hangerejét hajtsd ki max 3/4-ig igy lesz bőven tartalék hangerőd.A tv hanját félnél többre ne tedd mert akkor már torzítást okozhat mivel túl erős jelet adna az erőkodőnek !
-
DonMarco
aktív tag
Igen,ez szopás,kár hogy nincs olcsóbb megoldás
Én is kisérleteztem pc-s kamerával de cumi,mert nem jött be.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
jozsi252 #41225 üzenetére
Pedig tuti hogy itt kábel vagy fej kimenet probléma lehet mert nemkap mefelelő jelet a beltèri. Pròbakėpp egy másik kábellel csatlakozz vagy a fejen egy màsik kimenetet válassz ! Előfordûlt már olyan sajna hogy gyengébb jel jön ki valamelyik kimeneten,persze ez igen ritka.
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Erről a tipusról mi a véleményetek ? [link]
-
DonMarco
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #40655 üzenetére
Köszi nagyszerű segítség !
Nyertél egy hangszórót,ennyit én is tudtam
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Letöltöttem ezt "FluxPlayert" a Samsung Apps-ról ,hogy működik ez ? ?
Mert egy lezárt lakat jelenik meg angol kiírással és én sajna angolúl max wc-re tudok járni
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Olyan lejátszót nem lehet telepíteni a smart tv-re amibe bemásolhatóak vagy beírhatóak az url linkek és lejátsza az élő adást ? (Samsung-UE46ES6100 tipus) Ha hülyeséget kérdeztem,akkor bocsi
Más: Ezen a tipusú készüléken tényleg nincs külön 2 hangszóró kimenet (külső hangdobozhoz) vagy csak én nem találom ?? Köszi ! -
DonMarco
aktív tag
Olyan lejátszót nem lehet telepíteni a net képes smart tv-re amibe bemásolhatóak vagy beírhatóak az url linkek és lejátsza az élő adást ? Ha hülyeséget kérdeztem,akkor bocsi
-
DonMarco
aktív tag
Hála "eFeMeR74" fórumtársnak,nálam is működik a "Serviio" simán játsza az mkv-t is a tv
a pc az nem tudja lejátszani mert a videó kártyám gyengécske. Viszont a fórumtárs által belinkelt élő stream adásokat nem mind játsza,ez miért van ??
-
-
DonMarco
aktív tag
válasz
Zsigi72 #40416 üzenetére
Háát ez szomorú,köszi a választ ! Lenne még egy kérdésem. Hangszóró kimenet nincs ezen a tv-n ? Mert lenne 2 hang dobozom és csak fülhalgató kimenetet látok a hátulján.holott a tv menüjében van olyan funkció hogy külső hangszóró használata. Digitális erősítőre rákötöttem a "kicsikét" de ha szolídabban akarom a hangot (sztereóban) akkor jól jönne a 2 jobb minőségű hangfal.
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Samsung UE 46ES6100-as smart tv-m van,kérdezném hogy a skype alkalmazáshoz csak samsung kamerát és mikrofont lehet használni,vagy összehozható olcsóbb megoldással is ? Próbáltam rádugni a pc mikrofonját meg a kamerát de nem látja
Köszönöm előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest