- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
"BBécihez pedig hozzátartozik hű fegyverhordozója devil-k, aki bólogat, +1 -el, minden egyes BBéci által elkövetett írásra.
"
Ezen most jót nevettem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyszer-kétszer nekem sem tetszett, amit és ahogyan BBéci mondott nekem "x" idő alatt, DE amikor ezeket a tanácsokat átgondoltam és megfogadtam, hálás voltam, hogy nem mentem a hülyeségem után, hanem olyanra hallgattam, akire érdemes... Attól, hogy valaki nem ismeri el mondjuk a kalibrálás létjogosultságát, az már az ő baja, nem is beszélve arról, hogy helytelenül látja a színeket a TV-n... stb.
Mutasd már meg sorban azokat a bejegyzéseket, amire mindig "+1
" írok BBéci után. Nagyon kíváncsivá tettél.
-
BBéci
legenda
Mutasd meg kérlek, mikor, hol és kit küldtem el melegebb éghajlatra?
(#67381) attamero81
Nem a szolgáltatások minőségéhez kell igazodni, hanem meg kell adni a tévének a lehető legjobb forrást. Legyen az műholdas adás, vagy Blu-ray lemez. Akkor pedig az egész világon elfogadott nézési távolságok lépnek érvénybe. -
3800+
őstag
Sikerült a ketté particionálás. Látszik a két meghajtó, de a Timeshift továbbra sem elérhető. Lehetséges, hogy a set-top-box miatt? A funkció csak digitális adásnál működik, és elméletileg digitális adást kapunk, igaz h 8 éves kb a set-top-box.
Szerk.: A média lejátszóban pedig nincs felirattal kapcsolatos lehetőség.
Miért adják el úgy a készüléket h minden szart tud, ha közben nem?!
-
3800+
őstag
-
devil-k
nagyúr
Hol látsz itt személyeskedő üzemmódot?
Csak nem bírom az emberi tudatlanságot és butaságot. Nem azzal van baj, ha van valakinek saját véleménye (miért is lenne ez baj?), hanem azzal, ha mindenáron, görcsösen ragaszkodik egy olyan dologhoz, ami köztudottan nem igaz. Vagy őt nem érdekli, számára hülyeség, akkor másnak is az?(Akinek nem inge....
)
-
Tegla80
addikt
ES5500 is tudja
,még úgy is,h közben eltávolítod a pent vagy hdd és utána mégis folytatja .
Most így fejből nem megy,de menüben asszem vagy valahol tools gombbal kapcsolható,h elölről vagy folytatólagosan kezelje a dolgokat.
(de fórumtársunk NAS-t használ,így arról lehet másképp kezeli és ahhoz nem is tok hozzászólni ) -
Flashget
félisten
Ez már működött D sorozaton is.
Bizony.
sőt ha a programnál Guide gomb megnyomása után, Időz.Felvétel opciót választva, pent a tv-re kötve és készenléti állapotba állítva a tv-t, akkor nekem felvette a műsort is nem kellett bekapcsolni, ha nem voltunk otthon.
csak ehhez normálisan működő EPG is kell nem olyan ami mostanában digikábelen volt. -
Burt1793
veterán
Én ezt nem kioktatásnak szántam, ez csak egy plusz funkció, amit a samsung tv-k tudnak. Örülj neki, hogy legalább lejátssza. Amúgy én is letöltök néha egy-egy szarabb filmet, de csak olyat, amit végig se nézek általában (tehát amit nem érdemes megvenni) és ezeknél nem csúszik a hang. Kioktatásnak azt a részét szántam, hogy, ha már letöltöd, akkor adj a minőségre és szedd le dts hanggal, az még nekem sose csúszott! Szóval nem beszólni akartam, csak védeni egy kicsit a samsungot, illetve neked segíteni, hogyha már letöltöd a filmeket (amúgy tényleg nem olcsó egy bd film), akkor legyél olyan találékony, hogy megoldod. Kösd rá a gépet HDMI-vel vagy próbálkozz azzal, amit már többször leírtam.
-
csab2
veterán
Megértelek, de lassan egy éve van smart TV-m - 3D-vel, appokkal, internettel, apám farkával - és ezzel a majdnem egy éves tapasztalatommal azt mondom, a TV ne tudjon semmi extrát csak legyen egyszerű képmegjelenítő különböző tunerekkel. Amennyivel így olcsóbb lenne a TV, annak az árán mindenki vehetne normális külső médialejátszót. Akinek pedig kellene a smart bohóckodás az megvehetné külön.
-
Burt1793
veterán
-
Bilux
veterán
Én is belefutottam szintén f6400-nál a csúszós hangba. De átálltam 3 hangsáv közül mondjuk a 2.-ra akkor mindjárt jó volt. Míg erre nem jöttem rá addig szencségeltem marhára.
Családot összevakarom chips, üdítő, nachos, play majd 1-2 másodperces csúszással látom a képet majd a hangot. Anyázás család szétszéled, hogy ez így nézhetettlen én meg a plafonon.
Tudom vegyek műsoroskéklemezt -
bela85
aktív tag
Őszintén nem próbáltam még másikkal..most ennél az egynél akartam.. mivel a többi eddig magyarul jött be.. de ez angolul.. nos a poén az hogy úgy néz ki valóban nincs rajta másik hangsáv.. rosszul van fent torrenteken a film.. HD HUN kategóriába.. közbe meg csak felirat van rajta.. hang nincs
pedig magyar filmről lenne szó. (Magic Boys)
most próbálok másik filmet majd megnézni. -
crue
őstag
Hiába mondod, ha nem úgy van. Webshopos vásárlásnál van a 8 nap, de személyes vásárlásnál nem létezik kötelező 3 napos cseregarancia, ha nem tetszik a termék, csak ha hibás. MM-ben (és még sok helyen szerencsére) azért cserélik 3 napon belül szó nélkül, mert ezt ők vállalták, de a hatályos fogyasztóvédelmi törvény senkit sem kötelez erre.
-
Flashget
félisten
A digitális csomaghoz (kilencvenvalahány csatorna, amiben ott vannak a hd csatornák is alapból) nem kell (már, ha ugye a tévé képes "magától" a vételre)
legyünk pontosak..116db van a 3 közszolgálati rádiót is bele értve
torzsa3! már több helyen megjelent..én beraktam képpel is még október elején, hogy végre stb helyett média kártya lesz? törölték a posztom, engem letíltottak...és azóta is persze a digi admin ezerrel cáfolja a kártya bevezetését fb-n.
-
-
Flashget
félisten
Ilyen eset után én is ezen a véleményen lennék. Olvastam más Wayteq HD-95CX tunert vett tőlük, PPP-ra szállítással és mikor kibontotta látta, hogy használt volt, össze volt fogdosva. Persze nem tudni mi igaz ebből...mezei lejáratás a cél vagy sem.
Viszont náluk én csak a tv-t vettem eddig amit a központi samsung raktárból hoztak még csak az edigital közelében sem járt. Aki hozta cég annak az embere mondta még este (februárban az 17:00-t jelent) pakolta be a kocsiba a dolgokat, hogy ne reggel kelljen. Ha törött lett volna nem a bolt a hunyó egyértelműen. -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Milyen profil?
serviioban lehet váltani profilt tv tipus alapján.
van B és C valamint D,E,F. Mikor az utóbbin volt nálam D6500 miatt nem jöttek be bizonyos online oldalak (streames) ha profilt váltottam B-re akkor igen.
Erre gondolt szerintem.
Serviio jobb mint az Allshare, mert nagyobb tudással bír az online tartalmak miatt. -
RudY
addikt
-
Flashget
félisten
mire gondolok?
a homokórázásra m2ts fájloknál. de ez már nem gond nálam sem miután vettem egy Pio 150K BD lejátszót és simán viszi DLNA-ban is.
Ha csak azért akarsz venni tévét mert ezek újabb tipusok a D6500-hoz képest és eladni a mostanit, szerintem nem éri meg.
Annak lenne értelme hga F7000/8000 váltanál vagy Plazmára, hogy BBéci kedvében is járjunk -
Flashget
félisten
nem jó rosszat linkeltem az valóban ES széria.
nem mondanám, hogy romlott....van amit javított van amit butított.
ami szar volt a D6500-ban (web böngésző, smart, hálózati lejátszás, celeron proci, kevés memória, 3D FHD) azokon javítottak tehát mindenen aminek semmi köze a 2D-hez vagyis tévézéshez, BD filmekhez.
viszont elvették képileg amiket írtam és már csak 7000/8000-be van ES szériától kezdve ultra clear panel, edge led,micro dimming) -
Flashget
félisten
MM-ben a Samsungos srác azt mondta, inkább a F6500-öt, mert van hozzá masszírozós távirányító, jobb panel, micro dimming..
ennyit róluk
2 hete még nem zöldséget árult esetleg?leírtam korábban és nightshadow is melyikben van micro dimming a 6-os szérián belül, na az F6500-be pont nincs.
egyébként ha D6500-ad van egyszerű a történet..menj vissza az MM-be nézzél meg egy F7000-t majd F6500-öt és látni fogod a különbséget a Te tévéd és az F6500 között.
mondanám az F66xx vagy F67xx amelyik van náluk abban van MD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest