- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung SPS
tag
válasz
zozika2 #85229 üzenetére
Szia! a rövid hullámhosszú, kék színű - Direkt vagy Edge LED háttérvilágítással gerjesztett Indium-Cink-foszfor (InZnP) réteg az elemi kristályok méretétől függően kék (1.8nm-es kristály) zöld (3nm-es kristály) és piros (4.5nm-es kristály) fénnyel világít, a hagyományos fehér LEDekkel megvilágított normál kijelzőkhöz képest intenzívebb és szélesebb spektrumú színképet biztosítva.
Ezt a műszaki megoldást másnéven Quantum pixel technológiának is nevezik, mert a kék fénnyel gerjesztett kristályok az adott kék, zöld, vagy piros hullámhosszon sugározzák ki a kapott energiát az elektronok alapállapotra kerülése során. Ez a technológia megtalálható az JS8 és a JS9 sorozatú UHD TVkben."
-
Samsung SPS
tag
válasz
redingitell #84259 üzenetére
Szia! A legkönnyebben a Samsung Link (http://link.samsung.com/) vagy a Smart View (http://www.samsung.com/global/smartview/english/) segítségével tudsz tartalmakat megosztani számítógépről.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Pancsermeste #80982 üzenetére
Szia! A yvsmad által említett kábeles megoldást mindenképp javasolnám. Esetleg kitörölheted a böngésző adatait, ez (úgy mint a számítógépeknél is) általában segít. A böngészőben a jobb sarokban a kis fogaskerékre kell kattintani, azon belül a Webböngésző beállításait kiválasztani. Itt van egy olyan lehetőség, hogy Általános, és ott minden visszaállítást/törlést elvégezhetsz.
-
-
Samsung SPS
tag
-
Samsung SPS
tag
válasz
zsolt501 #66602 üzenetére
Szia, a tv készülékek nem képesek egyszerre LAN-on is és wi-fin is csatlakozni az internetre. Amikor a tv-t LAN-on használod, a wi-fi valóban nem kapcsol ki, csak készenléti állapotban van. Ilyen esetben a wi-fi nem produkál adatforgalmat. Amint a LAN megszűnik, a wi-fi egyből aktiválja magát, így tartva fenn a folyamatos internetkapcsolatot.
-
Samsung SPS
tag
válasz
mcwolf79 #65878 üzenetére
Szia! Sztem végigtolhatnál egy gyári visszaállítást a Menü-Terméktámogatás-Öndiagnosztika útvonalon, meg egy Smart HUB visszaállítást, hogy biztos legyen, mert valszeg vmi szoftveres oka van a dolognak. A HUB visszaállítását a Menü-Smart funkciók útvonalon tudod elindítani.
-
Samsung SPS
tag
válasz
peteralbert7 #63630 üzenetére
Üdv! Sztem megpróbálkozhatnál egy másik kábellel, factory resettel, aztán egy szoftverfrissítéssel is, lehet, hogy a kábelt nem szereti valamiért a tévé, vagy pedig a port nem működik jól.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Malamute #63229 üzenetére
Szia! Érdemes volna megpróbálkoznod a tévé gyári visszaállításával, lehet, hogy a firmware okozza a gubancot, mert nem lenne szabad akadoznia (főleg nem minden csatornán és USB-s lejátszáskor). Ha ez nem segít, egy frissítést is ráküldhetnél: http://www.samsung.com/hu/support/model/UE40F6100AWXXH-downloads
-
Samsung SPS
tag
válasz
sarasota123 #54882 üzenetére
Szia! Igen, működnek, a D-nél már bluetooth-tal csatlakoznak a szemüvegek, úgyhogy az újabbak is menni fognak
.
-
Samsung SPS
tag
válasz
steffe8101 #54518 üzenetére
Szia! A tévék 1TB-ig képesek kezelni a vinyókat, ezért nem megy. A particionálás néha segít, azzal megpróbálkozhatnál még
.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Phyllobates #49896 üzenetére
Ez valami driveres gubanc lesz, mert a gép látja, hogy valamilyen kijelző rá van csatolva, csak más gyártó típusának ismeri fel; ha kiválasztod, és a tévén nincs kép, szerintem registry-clean után újra kellene tolni a megjelenítő driverét.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Phyllobates #49796 üzenetére
Szia! A PC-én a HDMI out csatlakozást, a TV-én a HDMI in csatlakozást használva csatlakoztasd a két eszközt, majd a távirányítón Source-HDMI-Enter. Ugyanakkor a PC-én állítsd a felbontást, mivel a TV a max 1366x768-as felbontást támogatja.
-
Samsung SPS
tag
-
Samsung SPS
tag
válasz
vajonmilesz #45914 üzenetére
Szia! Az általad említett TV készülék a WIS09ABGN tipusú Wi-Fi adapterrel kompatibilis és ezzel csatlakozhatsz a Wi-Fi-s routerhez, majd az internet TV funkció is aktív lesz. A telefon készülék vezeték nélküli hálózaton keresztül nem osztja meg az internetes oldalak tartalmát csak a média fájlokat (kép, videó, hang) az AllShare - en keresztül.
-
Samsung SPS
tag
válasz
ImpersonatoR #44426 üzenetére
Szia! Teljesen élvezhetők a 3D játékok, arra figyelj, hogy HDMI 1.4es kábellel kösd a pc-hez.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Jovanny2 #43982 üzenetére
Szia!
A TV szoftverek régiókra vannak kiosztva, nem minden frissítés érinti a magyar piacot. A frissítések olyan hibákat is javítanak, melyek biztonsági kockázatokat jelentenek. Ezek nyilvánosságra hozása ötletet adhat sok huncutságra, szerintem ezért nem osztják meg velünk sem ezeket. -
Samsung SPS
tag
válasz
amator2 #42903 üzenetére
Szia!
Szerintem Te már most többet tudsz mint miNyilván tudod, hogy CMR értéket adnak meg ezen TV-k esetében ez pedig nem összevethető a képfrissítési frekvenciákkal, amiket kérdezel. A belső felépítés, szervizmenü, mind olyan terület amire nincs rálátásunk, hivatalosan nem foglalkozhatunk, velük bár kétség kívül érdekes téma nekem is.
-
Samsung SPS
tag
válasz
Inhouse #42894 üzenetére
Szia!
A TV szoftverek régiókra vannak kiosztva, nem minden frissítés érinti a magyar piacot, így nagyon nehéz amit kérsz. Továbbítom az észrevételeidet, de nyilván Te is tudod mekkora "piac vagyunk"
Info: A Youtube applikációt nem a Samsung fejleszti és sajnos mi is tapasztaljuk, hogy vannak korlátai, főként, mert maga a youtube is folyamatosan fejleszt.
A Smart HUB problémák hátterében is többnyire bővítés, fejlesztés áll. Ilyen egyszerű okoknál fogva előfordulhatnak és sajnos elő is fordulnak az általad tapasztalt jelenségek néha. -
Samsung SPS
tag
Sziasztok!
Első hozzászólásként engedjetek meg egy rövid bemutatkozást:
A Samsung ügyfélszolgálatát képviselem és reményeim szerint, néhány kérdésben segítséget tudok nyújtani az itt kérdezőknek. Remélem Ti is olyan hasznosnak találjátok majd ezeket, mint én a többi bejegyzést
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest