Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ametist
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #40671 üzenetére
A Serviio Console-ban bemásoltam a Shared Folders-be filmet, az OnLine Sourcees-be pedig néhány stream-elt TV adást - előtte pluginokat bemásoltam a helyére - és a Check Stream URL zöld pipát ad. A Tv AllShare-en keresztül a filmet a Serviio-ról lejátsza, de az Online folderben nem jelenik meg egy TV stream sem!?
Olvastam a kapcsolódó bejegyzéseket, kell várni kicsit, vagy a TV-t kell újraindítani? -
Zozo55
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #40477 üzenetére
Ez egy jó téma, már rég óta keresgéltem stream ügyben. thx. Nem tudom, h van-e de ha nincs esetleg lehetne nyitni egy külön topicot a Serviionak ill. live Streamaknek és oda gyűjteni a működő linkeket.
Egyébként nekem is akadt a Serviioval gondom mkv lejátszásánál. Volt olyan is ahol nem is látta az mkv-t a serviio az allshare viszont eddig gond nélkül lejátszott mindent. Pedig fent van az FFDshow is. De a streamet meg nem tudja az allshare és arra tökéletes és egyszerű a serviio
más: nálam hibátlanul megy a SmartHUB, semmi gondom nem volt a múltkori leállás óta
-
Rebell
senior tag
válasz
eFeMeR74 #40569 üzenetére
, de jól tudom, hogy a Seviio-val problémák vannak, és nem játssza le az MKV kiterjesztésű fájlokat?
Adtam még 1 lehetőséget az Allsharnek, leszedtem netről még1xer , hátha javítottak időközben rajta valamit, és most minden okés megint.
Viszont, ha megint problémáim lesznek vele, akkor megy fel a Serviio.
-
-
meszeske
tag
-
-
Ádcs
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #40367 üzenetére
200.000 alatt szeretnék mindenképp. 37" vagy 40".
Igazából azért néztem 3D-t eddig, mert úgy vettem észre azoknak jonn a 2D-s megjelenítése, mint a sima 2D-s készülékeknek. Például az MCI nem tudom csak 3D-knél van-e. Mert keresésnél ha beállítom, hogy 100Hz, sokszor 50Hz-es TV-ket is kidob 100Hz MCI-vel. Lehet nincs igazam, az a baj sok helyen különböző dolgokat írnak erről.
Amit linkeltél olvastam már sokszor, tényleg hasznos, köszönöm.
Tudnál esetleg nem 3D-s TV-t ajánlani? -
ultio
aktív tag
válasz
eFeMeR74 #40365 üzenetére
Pontosan az ugyanakkora összegből nagyobb tévé vehető, de csak 50 hz-es elmélet miatt lesz nekem valszeg 5-ös széria.
"Amúgy a 100 HZ igazán a gyors mozzgásoknál fontos vagyis, ha sok sportot nézzel akkor inkább olyat válasz"
Ezt még talán senki nem írta eddig, sokat segített, mert sportot én nem igazán nézek. Egyébként más tévéműsorokat se.
-
mycso
veterán
válasz
eFeMeR74 #39786 üzenetére
Ez mondjuk nem teljesen így van. Mint már többször említették itt, a tv beépített wifije 54megás ( g szabvány). Tehát nagyobb adatmennyiség e miatt nem megy át, nem az 5k huf-os router miatt.
Azt nem vitatom, hogy egy komolyabb routernél nagyobb lesz a jelerősség, de ennek inkább több fal, nagyobb tér esetén lesz előnye.Egyébként nagyobb HD, főleg 3D tartalmakra, ahogy már szintén írták, külső lejátszó vagy hdmi, de semmikép sem wifi stream a megoldás.
-
BalaNce87
addikt
válasz
eFeMeR74 #23448 üzenetére
Most valahogy magához tért az allshare és indításkor megkaptam az üzit, hogy engedélyezem e a TV-t...
Eddig ezt nem adta fel.
Most már faszán látom a megosztott mappát.
Az, hogy nem tudok beletekerni a nyilakkal az normális?
Mert alul az időkeresés funkcióval meg simán oda tudom tenni ahová akarom csak ugye így nem látom a képet tekergetés közben... -
InfiniteReality
őstag
válasz
eFeMeR74 #18635 üzenetére
A kalibrátor nem azt mondja meg, hogy mi kell tetsszen Neked, hanem hogy a TV mikor jeleníti meg színhelyesen(!) a képet. Abban a PH-s kalibrátoros cikkben nagyon szépen le van írva mindez. Egyéntől függetlenül elvileg(!) a legjobb beállítás a kalibrált lenne...
Miért? Mert a TV/monitor ebben az állapotában jeleníti meg a legtöbb színt, továbbá a színek itt lesznek a "helyükön". De ez tényleg függ attól is, hogy mi van a bemenetén (ezért is engednek a mostani TV-k a különböző bemeneteiken más beállításokat).Ha ez valakinek nem tetszik, nézheti a túlszaturált színeket, meg a pirosfejű embereket
-
BBéci
legenda
válasz
eFeMeR74 #18635 üzenetére
Már hogy a túróba állítanák be gyárilag? Az előbb elmagyaráztam, hogy az összes csatlakoztatott eszközhöz (set top box, PC, BD-DVD-játszó, USB-tároló) bemenetenként más és más beállítások adják a színhelyes képet.
Az egyénfüggő, hogy például valakinek a túlszaturált, valósággal köszönőviszonyban sem lévő színvilág tetszik, de nehogy azt tekintsük követendő példának.
Nézd meg a tesztoldalak gyári profilokról és a kalibrált állapotról készült ábráit! -
BBéci
legenda
válasz
eFeMeR74 #18633 üzenetére
Nem egyénfüggő, ugyanis a 6500 kelvin egy adott érték, amire be kell állítani a képmegjelenítőket. A Gamma és a DeltaE értékek is csak egyféle állásban adnak színhelyes képet.
(#18632) air
Tegnap teszteltem egy rendszert, cikket írok róla, 3,9 méterről néztem a 305 centiméter széles vásznat, pontosabban azon a filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest