Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Még egy kicsit 3D!
Na most az tudjuk, hogy feleződik a felbontás, és emiatt lehet, hogy olyannak érzi az ember a képet, hogy szép, mert van egy kis mélysége a képnek, de nem jönnek ki az alakok, mintha előttem lennének. Ha erre a jelenségre értitek, hogy pl a 8-as széria szebben adja vissza a 3D-t akkor teljesen igazatok van, mert én annyit látok, hogy szép a kép, nem mosódik el, de csupán picit látni a 3D-t.
A múlt héten egy LG TV-t néztünk, hát az brutálisan látványos 3D képet adott és nem aktív szemüveggel. A rózsaszirmok előttem potyogtak, a labda az arcomba csapódott stb. Na az a 3D számomra. Ezért is keresem azt a demó videót, mert kipróbálnám a TV-n
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest