Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
válasz
Flashget #56968 üzenetére
Verziószám stimmel,és VÁLASZOLTAM.
Melyiket kell amúgy letöltenem az angolt vagy a többnyelvűt? -
keke69
őstag
válasz
Flashget #56963 üzenetére
Sajnos próbáltam így is mégsem jön össze!Bár én rámásoltam és ott csomagoltam ki így az exe is rajta maradt:Lehet ez a baj?
A problémám!
Köszi a választ! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Van egy SAMSUNG UE32D5000PWXXH led tv-m és az Istenért sem tudok rajta firmware-t frissíteni!
Kérlek aki tud benne segítséget nyújtani legyen olyan kedves és tegye meg!
Köszönöm! -
keke69
őstag
éN MÁR EZT AZ EGÉSZET NEM ÉRTEM(
Szerintem csak a neve analóg amúgy digitális -
keke69
őstag
Ez ahol lakom a váci kábel televízió!
Nem tudom úgy megszerkeszteni a sorrendet hogy amelyik adás HD-ba jön az a sorba HD-s legyen:
Pl:
1 M1 hd ..............................tehát ide csak a sima M1-t tudom betenni
2 rtl klub
3 atv
4 M2 hd.......................................ide csak a M2 ami nem HD-ba jön
stb
Tehát ott amelyik adó van HD-ba az azon a gombon HD-ba jöjjön ne pedig úgy mint a többi! -
keke69
őstag
válasz
Tutu7030 #48863 üzenetére
Ezt szomorúan hallom,de azért köszönöm!
Különben azért viccesnek tartom,hogy a mai világba ne lehessen ilyen alapvető elvárásoknak megfelelő beállítást megoldani!
Nem hiszem,hogy másnak kényelmes ha mondjuk van 4-5 HD adója és azok közül az egyiket akarja nézni át kelljen váltani az egyikről a másikra mert nem elég megnyomni a távirányítón a megfelelő csatornát!
Nem beszélve arról ha van asszony és gyerek utána nem tudja nézni illetve kiválasztani azt a csatornát ami mondjuk az analóg vagy kedvenc listába sorba van rakva hanem bűvészkedni kell vele! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?Van egy UE32D5000 tv-m.Beállítottam a csatornákat lementettem!
Szerkeszteni szeretném de sajnos nem tudom a hd adásokat beletenni a listába?
megoldható valahogyan?
Pl:
1 M1 hd
2 rtl klub
3 atv
4 M2 hd
stb
Tehát egy listán belül szeretném ami hd akkor az hdba jöjjön ne kelljen listát váltanom!
Most ahogy néztem a légit és a kábelt kellene egy listába valahogyan beletenni!Külön lista de sajnos a légibe nincs HD adók a kebelt amibe van HD adó azt viszont nem tudom beletenni a légibe vagy akár fordítva!Köszönöm!
-
keke69
őstag
Most ahogy néztem a légit és a kábelt kellene egy listába valahogyan beletenni!Külön lista de sajnos a légibe nincs HD adóka kebelt amibe van HD adó de azt nem tudom beletenni a légibe vagy akár fordítva!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Van egy UE32D5000 tv-m.Beállítottam a csatornákat lementettem!
Szerkeszteni szeretném de sajnos nem tudom a hd adásokat beletenni a listába?
megoldható valahogyan?
Pl:
1 M1 hd
2 rtl klub
3 atv
4 M2 hd
stb
Tehát egy listán belül szeretném ami hd akkor az hdba jöjjön ne kelljen listát váltanom!
Köszönöm! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Szoftvert szeretnék frissíteni a UE32D5000PW tévémen de az Istenért sem megy!Rá van kötve a netre a hálózati beállításoknál azt írja hogy interneten keresztül frissithető de frissítésnél hibakódot ír!
Usb-n sem megy letöltöttem a fájlt fat 32-re formázott pendrivre felteszem és semmi!Akár kicsomagolom a letöltött fájlt akár nem!
Aki tud kérem segítsen!
Köszönöm! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy ideális beállítást SAMSUNG UE32D5000PWXXH tv-re!
Köszönöm!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Vettem 1 SAMSUNG UE32D5000PWXXH tv-t.Nekem elég érdekes a képe a szobai(zárt tér) jeleneteknél sötétnek találom a képet és mondjuk az embereken lévő ruhákon a gyűrődésnél fényes villogás szerű a kép!De ugyan ilyen jelenségeket vélek felfedezni mondjuk az emberek haján is.
Erre tudna nekem mondani valaki megoldást?Köszönöm a válaszokat!
-
keke69
őstag
válasz
sandró60 #35063 üzenetére
Kedves sandr60
A számitógépen a parancssorban beirod:ipconfig/all--kiadja a számitógép ezt a menűsort=
Hiába írom be az általad megadott ipconfig/all nem történik semmi az az a windows ad egy hibaüzenetet hogy a windows nem találja!
Valami más megoldás hogy megtudjam nézni és beállítani a
Ip cim
Alhálózati maszk
Alapértelmezet átjáró
Dns kiszolgálót a TV-N
Köszi előre is! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Az allshare programmal kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha van router csak azon keresztül működik lan kábelen keresztül vagy lehet dugni a modem be is!
Azért kérdem mert a routeren keresztül hol látja a tv hol nem!
Köszönöm! -
keke69
őstag
Mivel nem írtam mást csak ezt a műsort így kizárható az összes többi műsor és csatorna is. Kábeltv-m van simán a koaxális kábellel összekötve.Mivel csak használni szeretném a tv-t így fogalmam sincs milyen beállításokkal tudnám kiköszöbölni ezt a problémát ezért nem piszkáltam a beállításokat,ha megjavítani nem tudom vele más adót,adást már elrontani nem akarok.
Bocsi az előző hozzászólásomért,de ma kicsit agresszívabb vagyok a szokásosnál,bár ez nem mentség! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Azt vettem észre,hogy a barátok közt-bena kép villog vibrál,főleg a ruhákon(ruhák élein) illetve a hajon lehet nagyon látványosan észre venni.Valaki tapasztalt már ilyet,és ha igen van rá valamilyen beállítási megoldás?D5000-es széria.
Köszönöm! -
keke69
őstag
válasz
Dr. Oid #31250 üzenetére
Mivel nem kézzel vágják bele a menetet elképzelhető,hogy kopott volt a szerszám amelyikkel mángorolták így sérültek a menetek én a helyedben fognék egy M6-os menetfúrót és átvágnám rajta a meneteket és nem pazarolnám az időmet!
Simán át tudod vágni kb 5 perces művelet az egész aztán boldogság és öröm! -
keke69
őstag
Sajnos azért tarunk itt mert az egész országból hiányzik az ÖSSZEFOGÁS!!!!!!
-
keke69
őstag
Közben megoldottam!Az AllShare programban le kellett tiltani a Windows-Media-Playerst!
Azért köszi! -
keke69
őstag
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Allshirével össze van kötve a sz.gép és a tv.Megosztottam 1 mappát,azon belül csináltam 1 mappát ahová beírtam azokat a filmeknek a címét amiket még nem láttam az az megszeretném nézni,hogy ne kelljen keresgélnem a több száz között.Milyen kiterjesztést kellene adnom hogy eltudjam olvasni?Egyáltalán tudok szöveget megjeleníteni?Vagy hogyan tudnám megcsinálni,minden tippet szivesen veszek!
Köszönöm! -
keke69
őstag
Ha Erre valaki válaszolna nekem nagyon megköszönném!
-
keke69
őstag
ERRE valaki tud nekem válaszolni?
thx
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem!1: ha utp kábellel kötöm össze a tv-t és a számító gépet film nézés közben mennyit vesz vissza a torrent sebességből?
2:hogy ha filmnézés közben megy a torrent kliens nem akad-e mondjuk 1 full hd-s film?THX!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Valaki frissített már d5000-t?Tapasztalat?
THX -
keke69
őstag
válasz
Daniel Alves #19587 üzenetére
Hát akkor meg kell várni hátha jön egy mágus akinek sikerült és leírja hogyan kell és mit tapasztalt frissítés után!Remélem minél előbb mert nagyon kíváncsi vagyok!
SAMSUNG UE32D5000PWXXH
-
keke69
őstag
válasz
szilacus #19581 üzenetére
Még én sem frissítettem és nem is fogok addig amig valamelyik vállalkozó szellemű fórumozó le nem írja a tapasztalatait,mivel olvastam olyat hogy némelyik tévénél elvesz bizonyos opciókat!
De szerintem ha letöltötted kicsomagoltad,rámásoltad a pendrivéra biztosan fog menni!
-
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már az analóg műsorok közé betenni a hd műsorokat? -
keke69
őstag
Nekem még sajnos nem sikerült,csak a kedvencekbe belepakolni de ott a hd adásokat a lista elejére rakta,nem pedig a belepakolás sorrendjében!
Tehát feltettem a tv-re az adásokat úgy hogy nekem megfelelő legyen,értsd ahogyan a régi tv-n volt,hogy tudjam melyik gombon melyik adó van!De ha mondjuk a 3-as gombra raktam a dunatv-t és viszont adják hd-ben is akkor nem tudom a 3-as gombra rakni az-az nem tudom kicserélni az analóg duna adást hd-re,úgy hogy a 3-as gombot ha megnyomom akkor az hd adás legyen,ha mondjuk a 2-es gombot megnyomom mivel abból nincs hd az analógban legyen! -
keke69
őstag
válasz
leslieke #19083 üzenetére
Nekem annyi a gondom csak,hogy van 1 pár hd adó és nem tudom beletenni az analóg listába,mivel eredetileg az analóg mtv1 van rajta és kiszeretném cserélni a hd mtv1-re.
Tehát van külön analóg és külön hd lista de nem tudom cserélgetni illetve kicserélni az analóg mtv1-et hd mtv 1-re.
-
keke69
őstag
válasz
Krisz79 #19077 üzenetére
Sajnos eddig sehogyan
Próbáltam a kedvencek 1-be beletenni de sajnos a digitális adásokat előre teszi,nem pedig abban a sorrendbe rakja ahogy én másolom bele,így sajnos nem marad azon a gombon az az adás amit szeretnék!
Próbáltam állítgatni de sok változást eddig nem értem el vele! -
keke69
őstag
válasz
sandró60 #19067 üzenetére
Nekem a váci kábeltv van egyenlőre és ezen szeretném Ezt a problémámat valahogyan megoldani!
-
keke69
őstag
válasz
sandró60 #19062 üzenetére
Sajnos csak kábal tévém van ott meg csak pár adó jön digitálisan,már kivan a t...öm ha azt az adót szeretném nézni akkor nyomkodnom illetve átállígatni kell a távirányítót!
Remélem tud valaki hasznos tanácsot adni,mert ez így eléggé dühítő!
Én csak a kérdésére válaszoltam,hogy nincs a tv-n scart csati,de igen megoldható a scart csatlakozás a hozzá adott kiegészítővel! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani,hogy lehetséges az analóg műsorok listájába beletenni illetve kicserélni digitálisra némelyik adót?Vannak adások amik digitálisan jönnek(sajnos kevés) és ezt szeretném az analógba beletenni hogy ne kelljen állandóan ha az aktuális digitálist akarom nézni átváltogatni az analógból digitálisba,hanem léptetem az analóg adásokat és ha digitális az adás akkor digitálisba lássam és ne analógba!
SAMSUNG UE32D5000
THX
-
keke69
őstag
Köszönöm szépen InfiniteReality és kolosszus87,de ha kérhetnék egy részletes beállítást azt nagyon megköszönném!
-
keke69
őstag
válasz
kolosszus87 #18854 üzenetére
Sajnos a kiemelt,normál és a természetes beállításnál is ugyan az a helyzet!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Vettem 1 SAMSUNG UE32D5000PWXXH tv-t.Nekem elég érdekes a képe a szobai(zárt tér) jeleneteknél sötétnek találom a képet és mondjuk az embereken lévő ruhákon a gyűrődésnél fényes villogás szerű a kép!De ugyan ilyen jelenségeket vélek felfedezni mondjuk az emberek haján is.
Ez beállítási probléma,netán az analóg adás miatt vagy szar a tv?Köszönöm a válaszokat!
-
keke69
őstag
Azt hogy digitális vagy analóg módban van hol tudom megnézni ill hol tudom átállítani?
-
keke69
őstag
válasz
InfiniteReality #18648 üzenetére
Normálba kapcsoltam és ott már tényleg volt.Átdugom 1 másikba mert az 1-be van beledugva!
Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek de teljesen láma vagyok!
Nem tudnád leírni,hogy miket állítottál be amivel még tudtál javítani a minőségen?
Sajnos nekem nincs időm kisérletezni és még ráadásul elég segg is vagyok hozzá! -
keke69
őstag
válasz
InfiniteReality #18646 üzenetére
Nekem semmi extra nincs rákötve van hdmi-vel a médialejátszóm ill a koax kábel tv zsinorja!
De ugyan így nem aktív a PIP sem. -
keke69
őstag
Miért van az,hogy képbeállításnál a speciális beállítás funkció nem aktív?SAMSUNG D5000
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy SAMSUNG UE32D5000 led tv-t.Annyit szeretnék kérni ha valakinek van ilyen tv-je és megtalálta rajta az ideális beállításokat,legyen olyan szives és írja le ide!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest