- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
petikeke
tag
-
petikeke
tag
Sziasztok!
D6510ws tv-m van, és tökéletes, hw-d351-es hangprojektorral használom. A soundbar-on kikapcsoltam a smart volume-t, de ettől függetlenül ugyanúgy hangosodik-halkul a tv film közben. Film hangmódon használom és sehol nem találtam auto hangerőt. Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Eszméletlen idegesítő. :S -
petikeke
tag
Sziasztok!
Sokáig csendben figyeltem ezt a fórumot és végül vettem egy UE40D6510ws-t. Köszönöm a sok információt amit ti leírtatok.Eszméletlen elégedett vagyok, szinte sose akad a lejátszás, allshare is elsőre megy, kábelen meg absz nem akad az explore3D és nagyon kicsi a felhősödés is.
Legjobb vétel volt, mert saturn-ban kaptam hozzá egy hangprojektort is, meg 600 ft-ért vettem hozzá még szemüvegeket is.Kérdésem: Hogy megkapjam a skype kamerát, ahhoz az eredeti garancialevelem kell a samsung-nak elküldeni, vagy elég egy sima fénymásolat?
A 40 colos tv-hez már jár prémium kártya? Ha igen, akkor ezt külön kell igényelni, vagy automatán küldik a skype kamerával együtt?Előre is köszi.
-
petikeke
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és eszméletlen sokat olvastam utána a dolgoknak és kikötöttem egy LG 42LW5590 mellett. Ma elmentem megnézni élőben és a 3D nem tetszik, viszont a 40d6500-as samsung egyszerűen csodálatos.
Most ismerkedek a 6-os sorozattal és mi a különbség a UE40D6570WS, UE40D6510, UE40D6530WS, UE40D6500VS. A samsung.hu szerint a középső kettő nem tud yourvideo-t, de minden másban ugyanazok. Mi az a yourvideo? Van még valami difi köztük? A 6500-asok még csak HD ready 3D-t tudnak csak, ugye?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest