Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eFeMeR74

senior tag

válasz InfiniteReality #18638 üzenetére

Köszönöm a választ :)

Nekem majd 1 évembe telt( persze nem minden nap ezzel fog. :DD ) mire csak csak sikerült egy nekem megfelelő beállítást eszközölni :)
    Rengeteg cikket hozzászólást stb elolvasva. Mert ugye a szolgáltatok valamint a különböző csatornák is mások. Sajnos :( Ami az egyik csatin jó volt az a másikon pocsék a sport csatikról nem is beszélve. Természetesen volt kalibrált is de nálam az sem jött be igazán :N
    Arról nem is beszélve hogy a gyári beállítás milyen pocsék volt.
    Én azért irtam, hogy egyénfüggő mert tényleg az mivel nagyon sokminden befolyásolja a beállításokat. Hol van a TV (sötét,világos helyen) Milyen távolság- TV tipusa Panel tipusa Szolgáltató, Kábelezés, Csatorna stb.
    Szerintem ehhez csak irányt lehet mutatni, de mindenki magának fogja beállítani (kisérletezni) és nem lehet ált. a dolgot. Remélhetőleg a digitális tech. később orvosolni fogja a mostani analógos mizériát. Mert term. a HD filmek minőségét egyenlőre ne várjuk a műsorsugárzoktól. Még a 16:9 átállás is csak elkezdődőtt. :DD Pedig szerintem ma már csak ilyen TV lehet szinte vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák