Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rómeó
aktív tag
válasz
pisteeke #19166 üzenetére
Szerintem ez nem esély vagy nem esély kérdése,én a 40/d6100-at fullhd 3d tv-két vettem, a logó is ott virít a dobozon,és senki nem figyelmeztetett az ellenkezőjéről,ez kb:csalás,de hogy vásárlói megtévesztés az tuti!
Az allshare nagyon jó progi,és korrektül működikI (kábelen,és vifi-n is)
Még azt sem tudtam mire valócsak láttam a samu honlapján a tv támogatásainál leszedtem,telepítettem,és azonnal kommunikált,egyedül azt nem értettem miért nem lássa a filmjeimet,de hamar rájöttem,hogy hozzá kell adni a mappát,azóta is szépen működik
Hogy nálad mi lehet a gond azt én se tudom!!
De ha a ruter-ed megfelelő.és úgy is van konfigurálva,akkor az op rendszerrel van a gond,vagy valamilyen szoftverrel ,persze ez csak tipp -
Rómeó
aktív tag
válasz
leslieke #19162 üzenetére
Így van szerintem is!
Lehet hogy már valaki kapott is kártérítést ,csak nem tudunk róla!?
Lehet hogy pár embert leráznak,de nagyobb létszámú kár igény esetén valamit illene lépniük.Ha van valaki aki jártas a jogi dolgokban is és készítene egy frappáns kárigényt a témában,az be illeszthetné ide,és támadás,,,, -
Rómeó
aktív tag
-
Rómeó
aktív tag
válasz
nightshadow #19045 üzenetére
Azért ez nem semmi,én kb:4-5hónapja vettem a 40/6100-at 250k-ért,inkább meg se nézem,most milyen típust kapnék ennyiért!
-
Rómeó
aktív tag
Megérkezett a prémium kártya,ezek szerint 40"-ra is jár!
-
Rómeó
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest