- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
Mind a két TV-nek vannak pozitív ill. negatív tulajdonságai, de én úgy gondolom, hogy a legfontosabb az a képernyő, hisz azt nézzük! Ebben a Samsung jobb mint az LG az én véleményem szerint! Smart része is gyorsabb! Nehéz ügy ez a TV választás dolog, mindenkinek más a fontos! Én örülök, hogy Samura cseréltem!
-
Markizmark
addikt
Az F6400 és az F6500 között asszem csak CMR frekvenciában van különbség az F6500 javára. Valamint kicsit jobb alkatrészekből van összedobva (izmosabb tranzisztorok az alaplapon, ilyesmi...) és van benne Sat-tuner. Ja és az F6500 már prémium kategória, szóval összesen 3 év gari van hozzá.
-
-
nightshadow
veterán
-
attamero81
senior tag
Mielőtt ez jelentkezett a félképes 3D azelőtt állítottál valamit valamire?Ha nem állítottál akkor állítottál akkor irány a gari.Ez sajna main-board hiba.Ezt csak CPU (BGA) csere oldja meg.Az ALTEA és a SDP1001 közt nincs normális kapcsolat.
SDP1001 - a cpu
ALTEA - 3D chip -
humax
senior tag
közbe találtam itt, úgy latom másnak és volt eszel gondja:
[link]
sekerult véletlenül kincsere a szerviz menüben az adatokatkerek segítséget:
akinek van ilyen típusa:
Modell: UE46D6570WSXXH ( UE46D65XXWSXXS)
service menu:
Type.......
Local Set..........
Model.........
Tuner........
Front Color.....
előre és köszönöm -
air
nagyúr
Na ne viccelj már! Ha ennyit kérsz érte, akkor nem is akarod eladni.
Boltban zsír új 270eFt. A használt készülék ennek maximum a 70%-át éri, vagyis jó indulattal 190-et.
Persze kérni lehet, de ennyiért nem fogsz rá találni még egy balekot sem.Szerk.: ráadásul még törölték is a hirdetést.
-
asdasdasd
tag
Vagy DLNA szerver megoldást használsz (PC-re: mezzmo, serviio, allshare, ...).
Vagy Samygo-t teszel fel a TV-re amivel láthatod a windows és samba share-eket , vagy az nfs share-eket. Ez azért kicsit bonyolultabb megoldás, FW függő, állítgatni is kell elég sok mindent.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.htmlTL-WR1043ND -re feltehetsz openwrt-t, arra is tehetsz USB vinyót és fut rajta DLNA szerver, samba share, tehetsz rá nfs share-t, torrent kliens... És akkor a pcnek sem kell mennie.
http://logout.hu/blog/vargalex/index.html
http://tothszabi.info/2010/05/15/tp-link-tl-wr1043nd-okositas-i?page=1
http://logout.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/friss.html -
sandró60
addikt
Ahoz,hogy felismerje a tv a számitógépet minimum lekell tölteni a Samsung programát a szgépre szoftver cimszó alól
-
mezis
félisten
Regisztrálni kell, gyári számmal,.. A visszaigazolt garanciahosszabbítást végül ki is kell nyomtatnod, mert az eredeti garancialevélhez, vásárlási blokkhoz mellékelve lesz érvényes a plusz 3 év. (Egy kódszámon fogják nyilvántartani a gar. hosszabbításodat, de ugye a szerviz ezt csak papírból fogja kiolvasni...)
-
pucni
csendes tag
Nálam megjegyzi a beállított értékeket. Most nincs bekapcsolva a TV-m, de arra tudok gondolni, hogy az INFO gombbal elérhető menüben állítottad át. Én a MENU gomb képbeállításainál állítottam be és megjegyzi.
Próbálgattam a képbeállításokat is mindenféle interneten fellelhető állásba tenni, meg magamtól is variálgattam, de végül mindig a gyári értékre állítottam vissza. Biztos van egy két képjavító funkció, ami kikapcsolva javítja a képet, de akkor meg más forrás vagy műsor esetén nem lesz tökéletes. Ez egy türelemjáték.
Ha jó képet akarsz, akkor állítsad alapállapotra és FILM módra. A többi gyári alapséma nekem totál használhatatlanul világos és természetellenes. A FILM mód színei elég nyugtatóak és nem túl fényes.
Más persze mást javasolna.
Ha csak a fényerő zavar, akkor a MENU -> Rendszer -> Eco megoldások részben tudod a háttérvilágítást lejjebb venni, ráadásul energiát is megtakarítasz. -
dave_gahan
aktív tag
Thx, ismerem az edigital-t, de egyrészt jó ideje náluk sem kapni, másrészt már hetekkel korábban is 220-ért adták. Egyébként a linken az új infó:
"Megrendelés esetén a termék legkorábban 2012. január 9. után lesz elérhető."
Vagyis az 5 év garit buknám...kischico: köszi, de ugye nem gondolod komolyan, h vatera-n veszek ilyen tv-t?
Gari 1 év... (és hiába van ott a jótállási jegy, alapból 2 évet ad a Samsung, szóval gyanús) 150-ért is kockázatos.
Na most olvasom, h nyeremény... Akkor sem értem, h miért csak 1 év a garija. Lehet, egy kérdést megérne a Samsungtól, h kiterjesztenék-e rá a garit...bár kissé szkeptikus vagyok. -
dave_gahan
aktív tag
-
dave_gahan
aktív tag
Hol sikerült beszerezni? 40 colosban is volt?
Tudja vki, hogy 210.000 alatt lehet-e még kapni a 40 D65XX (mindegy, csak ne fehér kávájú legyen) típust valamely üzletben azok közül, amely a Samsung 5 éves kiterjesztett gari promocióban szerepel?
A Saturn/MM áruházakból elfogyott, délelőtt még volt 1 db a Duna Plaza-s Saturnban, de délutánra elvitték...
Nem szeretnék róla lemondani. de még idén kellene az 5 év gari miatt. -
sandró60
addikt
Helo!Félre értettél én a tv saját képességéről irtam és nem mindenféle segédeszköz rákapcsolása.Mivel szerintem a PIP-szóra az ugrik be.Ha az elöző hozzászólásaimat elolvastad volna akkor nem kellet volna kiokositani.A PIP szó ráirva a tv távirányitójára is elsőre kicsit megtévesztő
-
sandró60
addikt
Aztán nehogy úgy járj ezzel a boltall,mint én 6-évvel ezelőtt:Egyszer már leirtam a történetemet,de leirom az "ÚJ" tv-t vásárlók okulására.Sajnos ennél a boltnál,de lehet más boltroknál is az a szokás,hogy a kiállitott termékeket tv-nél kb-havonta ami naponta legalább 12-órát van üzemben visszacsomagolják és szerintem elfelejtik a vásárlóval közölni,hogy ez a tv- kiállitott darab,annó akkor velem se közölték csak amikor 2.hét után valami beállitási probléma végett kijött a szerelő,ha már itt volt megkértem nézzünk már a szerviz menübe vajon hány üzmóra lehet benne?Meglepetésemre sokkal több volt mint ami ha éjel nappal belet volna kapcsolva az alatt a 2.hét alatt.Ezért azt ajánlom aki "Gyanusan ólcsó" tv-vásáról kérdezzen rá,hogy mennyi üzemóra van a tv-ben
-
mrzed
senior tag
Mint tv tökéletes.
A smart funkciókkal nem vagyok kibékülve, főként a médialejátszójával. Nekem túl "hülyegyerekes". Aki nem igazán konyít a számítástechnikához, vagy még nem volt dolga hasonló eszközzel, annak lehet, hogy jó. Talán ha ezen tanulná meg az ember egy ilyesmi rendszer kezelését, akkor nem lenne zavaró.PIP:
Négy féle méretet lehet választani, a két kisebbnél kiválaszthatod, hogy melyik sarokba tegye. Mivel csak egy tuner van a készülékben, ezért csak külső eszközre kapcsoláskor, böngészéskor, stb lehet előhozni. Viszont ekkor kiválaszthatod, hogy a főképernyő, vagy a pip hangját akarod-e hallani. -
sanyaboy
csendes tag
Nem nagyon kell bele több beállítás, tudsz műholdat választani, ha forgatós a tányér, akkor azt is vezérelheted stb. Pont annyit tud amennyi kell. Az automatikus hangolásnál tudsz választani: ingyenes / minden csatorna között, így nem lesz 1millió mindenből. Persze ilyenkor is lesz duplikált csatorna, ezt én a samtoolbox nevű programmal töröltem (csatornalista átvitele USB-re, scm file szerkesztése/adók sorbarendezése tetszés szerint, csat.lista visszatöltése)
-
Imifej
senior tag
Nincs benne satellite tuner. Többek közt monitornak is használom, és a sarokban a beépített tuner képét tudom kitenni, de csak a Mindig TV-t, azt is csak a saját belső tunerével. Két adást úgy szoktam egyszerre nézni, hogy egy Alcor DVB-T tuner van rákötve HDMI-n. Vagy még úgy is lehet azt hiszem, bár még nem próbáltam, hogy DVD íróról nézem az analóg TV adást, közben a saját digi tuner képét kiteszi kicsibe. Majd kipróbálom ez nem 100 százalék.
-
humax
senior tag
szia
pip= kis ablak , a kis ablak helyet tudsz valtoztatni? jobb sarok, bal sarok, lent , fent?
csak amikor netezel jonn a kis ablak, vagy 2 tv csatornat is lehet nezeni igy ?pl RTL a nagy ablak TV2 kis ablak?
PAP= nagy ablak, igy 2 csatornat lathatsz egyszere de 2 nagy meretebn.felezi a monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest