Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
válasz
trlala
üzenetére
Rtings szerint csináltam egy beállítást de szívesen kipróbálnék valami mást, ha tud valaki egy jót örömmel fogadnám. Lehet meggyőz a végén.
Jelenlegi állás szerint a 8052 venném, ha azt választod biztosan nem fogod megbánni! Én sem vittem volna vissza ha LCD panelje nem lett volna hibás.
-
Takika14
aktív tag
Nos vissza vittem ma az NU8052 TV-t amit 72 órán belüli cserével meg is oldottak de mivel nem volt raktáron csak rendelésre lehetett kérni új darabot ami kb 2 hét míg beérkezik így választottam helyette egy QE55Q6FNATXXH-t amit jelenleg meg is bántam nem csak a felár miatt hanem maga a készülék miatt is.
Mondom is az érveimet:
-Jóval silányabb TV távvezérlő
-Desing számomra csúnyább
-Egyelőre a Qled semmilyen pluszt nem adott képi világban mint a 8052 képe
-SD adások sokkal rondábbak ami nem gond mert sok HD csatornánk van viszont azoknak a képe is gyengébbEgyedül azért választottam ezt mert a panel jóval megbízhatóbb a meghibásodások terén.
De csak azért nem viszem vissza mert nem fogok már teljesen hülyét csinálni magamból viszont jelen állás szerint megbántam, inkább vártam volna 2 hetet a régi/új TV-re... 50 ezer felárat sehogy sem érte meg.
Ez szubjektív dolog, senki ne sértődjön meg aki ilyen TV-t néz de egyelőre sajnos ezt kell mondanom.
(Azért gondolkodom még azon, hogy vissza viszem csak nem vagyok tisztában vele, hogy azért mert nem tetszik vissza veszik?!..)
-
Takika14
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Készítettem pár alapvető színképet amit a HDDre felmásoltam, hátha úgy jobban látni.
UE55NU8052
Kéket elfelejtettem de igazándiból lényegtelen mert látni a hibat szerintem.
A piroson is sávos/foltos csak a telefon túlszaturált állítgatni meg nem volt kedvem.
Így már látható? Mit mondasz rá?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Na, javítom magam, miszerint, ha eredetire állítom a "menü"-t és nem kisegítő/magas kontrasztra, akkor nálam is látszik az, de máshol nem...pont most kapcsoltam olyan csatornára, ahol totál fehérség volt, semmi nem látszott

-
Takika14
aktív tag
-
junior19
senior tag
válasz
Takika14
üzenetére
Én az elmúlt hónapban kettő ilyen tévét láttam. Az egyik egy régebbi, kb.4 éves modell, a másik egy vadi új.
Ha nagyon zavar, jelezd, de nem biztos, hogy jobbat kapsz. Ezek szerint a Samsungnál ez előfordul.
Mondjuk amiket én láttam, azok nem voltak ilyen durvák, csak a kép szélén körben volt egy kb 5-10 centis zöld elszíneződés tiszta fehér képnél. -
lala666
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Azt nézd meg mennyire leterhelt a merevlemez, nálam az volt a probléma. Kicseréltem mérgembe ssd -re megszűntek a nyűgjeim.
-
Takika14
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Létezik még a házhoz jövő garanciális futár a samsungnál? Vagy hogy zajlik egy ilyen? Anno S4-ben így cseréltek nekem akkumulátort.
Akkor látszik ez a felhősödés vagy mi ha a kép nagy része egy színű, kivéve a fekete.
Egyébként nem annyira rossz élőben a kép mint a medialejátszós fotónál de természetesen ha ez nem "megszokott" akkor gariztatom. Csak azt se szeretném ha csere után a következő is ilyen ramaty lenne vagy még rosszabb.
-
maskeau
csendes tag
Sziasztok,
update: bocs, ezt nem ide kellett volna írnom. átírom a másik topikba.
milyen Samsung smart led tv-t vesz ma az ember 130 ezer körül, semmi extra tudás, alapvetően tévézéshez, + egy kis youtube, de nagyon jó képpel?
101 cm
Full HD
tükrözésNem baj, ha nem a legfrissebb modell. Lszi típusokat mondjatok, amiket megvennétek és amikre rá tudok keresni .
Köszi.
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Az ilyen képi jelenséggel érdemes garanciális javítást kérni? Pár napos a készülék.
Film/TV adás nézése közben nem zavaró/nem tűnik fel csak ritka esetben, inkább meccs közvetítésnél látni.
Vagy ez minden panelnél elő fog fordulni a kép valamelyik részén?
Jártas ebben valaki?
-
PuMbA
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PuMbA
üzenetére
JS8500-zat frissítettem, kb másfél éve lehetett...
Telepítés elindult, majd áramszünet, paff! Gondoltam is, hogy ha majd lesz áram, vajon anyázni fogok-e, hogy telepítés közben (kb 40%-on volt) jött a blackout.
Aztán jó 2 óráig nem is volt, majd amikor végre lett, bekapcsolás után a tv (kicsit gondolkodott majd), kiírta, hogy a telepítés nem ment végbe, megpróbálkozom -e újból? Lehet, hogy H6400-nál tégla lett volna, de nyilván akkor a mai tévék fel vannak ruházva ezzel a védelemmel.
Tehát, ha nem megy végbe a telepítés, visszatér az előző OS-re, ha meg végbement, akkor úgy is újraindul, áramszünet ide, vagy oda.
De ha ettől egy több százezres, vagy milliós tévéjük tégla lesz manapság, akkor ne nevezzék magukat elektronikai cégnek. -
PuMbA
titán
4-szer kb, mert akkor vettem a KU-t, amikor a legolcsóbb volt, azaz az MU-k megjelenésekor, de már a KU sorozathoz nincs frissítés április óta, szóval csak az elején vagy rizikóba
Szüleim is akkor vették az F6100 TV-t, amikor már majdnem kifutóban volt és csak 1 frissítés volt rá, azóta nem is adtak ki. -
mpo
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
érdemes lehet firmware-t frissíteni a TV-n, de ugye óvatosan, mert ha elmegy az áram, akkor vége a TV-nek
Tegnap is és ma is leírtad.
Gyárilag automatikus frissítés van beállítva. Ha valaki nem nézi, úgyis marad.
Melyik az az időpont, amikor biztos nem megy el az áram?
Ha ilyenkor elmegy, akkor ki a felelős, a Samsung, az áramszolgáltató, a felhasználó?
Ki fizeti a kárt? -
mpo
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Ha mindent úgy állítottál be, ahogy leírtam, akkor az UTP kábelt kell cserélni minimum CAT5e vagy Cat6-ra.
Barátom régebbi laptoppal használja a Serviio-t a 4K filmekhez gond nélkül, ez is és a tévé is kábelen van, a routere 100 Mbit/s-os Tenda. -
PuMbA
titán
válasz
freelanced
üzenetére
PLEX-szel is lehet gond a TV-n, mert elég új a SMART rendszer és még lehet, hogy nem teljesen kompatibilis, illetve érdemes lehet firmware-t frissíteni a TV-n, de ugye óvatosan, mert ha elmegy az áram, akkor vége a TV-nek

-
pinkcc
tag
Sziasztok.
Elgondolkodtam, hogy vásárolnék a ue40h6200 tv-hez két ilyen BLOW BTX300 vezeték nélküli fejhallgatót. Az lenne a kérdésem, hogy ez működni fog-e a tv-vel, illetve, ha hdmi-vel összekötöm a számítógépet a tv-vel, és így játszok le filmet, akkor mindkét fülesbe megy majd a hang?
-
codi1993
csendes tag
Üdv! Valaki nem tudja hogy a samsung eu55nu7402 milyen a vesa foglalata? Köszi!
-
-
grigo
őstag
Köszönöm a válaszokat. Azért lenne fontos, hogy direkt a tv helyére kértünk egy koax csatlakozót, hogy ne kelljen vezetni sehol és most azt a lehetőséget látom, hogy vagy szigszalaggal a tv hátára a dobozt vagy valami mókolás. Az usb-t meg hdmi-t úgyis megoldom. Csak most szembesültem, hogy esetünkben az a box nem biztos hogy előnyt jelent.
Amúgy még nincs meg a készülék. Azt a milyen tv-t topicban ajánlották, tetszik de ha esetleg van felhasználói tapasztalatototok, hogy miért jó vagy miért ne vagy miért mást. Szóval bármi komment jöhet, mert minden felhasználói infónak örülök.
És köszi mégegyszer. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
grigo
őstag
Sziasztok a Samsung QE55Q6F-ről szeretnék kérdezni. Illetve a hozzá hasonló one box-os megoldásokról. Attól, hogy van one box attól még magába készülék hátulján is van csatlakozó? Vagy esetleg a box-nak van valami foglalat lehetősége a készülék hátulján?
-
mpo
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Ha a Serviio-ban a profile jól van beállítva, akkor azért homokórázik, mert lassú neki a hálózat.
A tévéd pontos típusa a displayspecifications.com oldalon nem található, de valószínűleg tudja az 5 GHz-es WIFI-t.
A megoldás attól függ, hogy milyen eszközt kaptál és tudod-e cseréltetni (DIGI-nél vagyok, sose voltam Telekom-os).
[link]Ehhez kell cseréltetni a kapott eszközt, ha nem tudná az 5 GHz-et vagy ha nem cserélnek, akkor dualband-es routert kell venned.
Ha ez megvan, a tévét csatlakoztasd az 5 GHz-es WIFI hálózatodhoz.
Ez a megoldás nálam jól működik, Youtube, HBO GO is, a router 3 m-re van a tévétől és nincs köztük akadály.
Ha ez nem megoldható, akkor UTP kell a tévébe, de az 100 Mbit/s-ot tud még drága tévékben is.A Serviio beállításokat privátban elküldtem.
-
Gombinyó
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Jó cucc az Apple TV 4K, az egyik legjobb médialejátszó áráért a piacon. MrMc-vel (Kodi) mindent visz nekem a PC-s SMB megosztásból. A 60-70GB-os 4K HDR filmek is mennek kadenciahelyesen, bufferelés meg röccenés nélkül. Ha lehetőséged van rá én mindenképp azt ajánlanám.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Boldog (?) tulaja vagyok egy Samu Q6F Qled Tv nek.
1 hét után, mikor épp USB-ről néztem valamit egyszercsak az egész képernyő átváltott fehérre - kifehéredett. Majd kb 1 perc múlva vissza, normálra
Utána megint.
Ekkor átkapcsoltam kábel tv-re hátha az USB rossz, de ott is maradt a fehérség.
Na másnap hívás Samsungnak.
Áramtalanítsam, ellenőrízzem a csatlakozásokat stb. Nézzem hálozaton a youtube-ot - ot is előjött.
Na akkor húzogassam ki a kábeleket és nézzem csak wifin a youtube-ot, hogy úgy is előjön e?Na ott tartok, hogy kicseréltem a CL modult és már csak a koax van bedugva, de a TV adásnál előjött egyszer - a youtubeon nem vettem észre, habár tény, hogy nem fogok előtte ülni és nézni órákat.
Most akkor mi lehet a baj?
Cseréljem ki magát a koax kábelt?
Illetve a Pr telekomos srác magyarázta, hogy nem szeretik használni a fali ajzatot, hanem a fali kábelre kötik egyből a csatijukat, mert elektronika van benne ami gondot okozhat.
Létezik, hogy ez tényleg így van? -
direwolf
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Én Nexbox A95X-et és Libreelec os fut rajta.
-
freelanced
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Közben kipróbáltam most, nem értem mi baja lehet. Azért technikai szempontból a 7052 nem egy olyan rossz tévé. A net ezek szerint nem számít. Mégis most a Servioo is akad pedig már kikapcsoltam a Transcodingot is. És néha, percenként megtorpan és forog egy kicsit középen a kör, majd tovább indul. De így persze nagyon idegesítő a dolog, és a leírtak alapján végleg nem értem mi okozza. Lehet, hogy a gép valamelyik komponense zavar be? El nem tudom képzelni.
Gondolom a TV-n jól használom. Programot nem találtam külön hozzá, de ahol a gép hálózatát is kiírja a TV szoftvere ott kiírja, hogy Serviio és rámegyek. Így kellene, nem?
-
Attila0
őstag
Az mitől lehet hogy a Samu 6122-es tévén lilás beütése van az elvileg T-home 720p-s tévéadésának? Frissitenem kéne fw-t vagy egyszerüen csak nem erre találták ki a tévét?
-
direwolf
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Nem ismerem az Apple TV-t, de tuti jó. Ha van rá módod próbáld ki, és hasonlítsd össze a kényelmét a TV saját lejátszójával, mert az utóbbi bár teszi a dolgát rendesen, de én borzalmasan fapadnak érzem (és ezt nem csak a Samsungra értem).
Mpo fórumtárs jól mondja, ha streamelni szeretnél, a transcode amit mindenképp kerülni kell!Szerk.: és PuMbA is említette

-
mpo
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Én Serviio-t használok, Win 10 Home x64, i5, 16 GB RAM, nincs külön VGA kártya.
A desktop UTP-n van, a tv 5 GHz-es WIFI-n, de UTP-n is lehetne, ha nem menne.
A Transcoding-ot kikapcsoltam 5%-on megy a processzor.
A 4K HDR filmek simán mennek.
A Youtube videókhoz nem elég a 2,4 GHz-es WIFI, 5 GHz vagy UTP kell.
Digi FTTB 500/200-as csomag, a routerem dualbandes, gigabites.
[link] -
PuMbA
titán
válasz
freelanced
üzenetére
Az is. Már írtam: "ne nyúljon bele vagy konvertálja át a videót, " biztosan találsz erre vonatkozó beállítást ha átnézed a menüjét.
-
PuMbA
titán
válasz
freelanced
üzenetére
Rádugok egy hozdozható vinyót a TV-re. Legegyszerűbb módszer és hülyebiztosan lejátssza a 4K HDR-t teljes pompájában
Második megoldás a hálózatról lejátszás a TV-vel szigorúan kábeles összeköttetéssel, mert majdnem az összes WiFi hulladék és arra kell figyelni, hogy a PLEX vagy akármi ne nyúljon bele vagy konvertálja át a videót, hanem csak szolgáltassa a TV-nek, mintha egy vinyót kötnél rá és akkor nincs probléma. -
kw7
csendes tag
válasz
freelanced
üzenetére
Szerintem a processzor és a videokártya teljesítménye kevés.
-
direwolf
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Mit szeretnél lejátszani? A gépen lévő fileokat, vagy netes streameket? Mert helyi fileokhoz semmi köze az internet előfizetésed sebességének. A gépről ha streamelsz, a szervert nézd meg, hogy nem-e transkódol, mert ahhoz izmosabb gép kell. Amúgy érdemes inkább direktben lejátszani mindent, mondjuk pendriveról, ha nincs médiaboxod. Lehet hdmi-n is pc-ről, ha elég jó a vga-d minden formátum (4k hdr) átvitelére, de itt akadhatnak gondok a színtérrel stb. is.
-
kw7
csendes tag
válasz
freelanced
üzenetére
Az a modem router is , egyébként nem tudnál egyszerre a tv-vel és a számítógéppel is csatlakozni a netre. Nem UPC-s a neted? A géped meg kevés az uhd tartalom lejátszásához.
-
kw7
csendes tag
válasz
freelanced
üzenetére
Milyen tv-d, milyen routered, milyen számitógéped van. Az újabb tv-k média lejátszója szerintem szuper. Külső hdd-röl mindent lejátszanak.Megfelelő routerral függetlenül az internetes sebességtöl , folyamatos a film lejátszás .
-
freelanced
addikt
Üdv !
Ki mivel játszik le videó fájlokat a TV-n?
Próbáltam már PLEX-el és hasonló programokkal a gépről streamelni de folyamatosan megáll, pedig 500-as internetem van.
Érdemes összekötni a géppel egy HDMI kábellel?
Netán valamilyen külső adathordozó jobb lehet? (Pendrive, külső merevlemez)
Vagy valami teljesen más megoldást ajánlanátok?
Köszönöm előre is !
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban?
55q6fam (2017) 300.000 huf
55nu8052 288.000 huf
Euronics -ból rendelném, csak internetes vásárlás jöhet.
70% tv adás (30% sport) helyi szolgáltató kb. 25HD adás
30% film külső forrásból FHD vagy jobb
A mozgás megjelenítés nagyon fontos nekem.
Köszönöm -
antocian
csendes tag
Sziasztok,
van egy ue32K5500 tv-m (MMarkt). digitális csatornát szeretnék behangolni, de nullát talál. (UPC CI kártya menne bele).
Digitális csatorna tesztnél a frekvenciát tudom beálítani (346000), de a jelsebességet már nemigazán (előírás 6900, én csak 7000-t vagy 8000-t tudok választani, moduláció megadási lehetőséget meg nem is mutat (64-et kellene ugye beállítani).
Hol a hiba? Másik tv-m (talán J-s sorozat) mutatja mindegyik állítási lehetőséget, és szuperül működik..
Érzésre olyan, mintha a digitális tuner szoftverben korlátozva lenne, vagy nem is tudom.. Ötleteket várnék
Az a néhány upc-s analóg satorna rendben, azokat megtalálja.
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
3 és fél éve van meg a tv, még sose volt megtakarítva
Mert a tv a falon van és lefelé van döntve kicsit mert ágyba fekve szoktam nézni, így a por nem szál ráAkkor megpróbálom a langyos vizes kendőt
(#123119) mpo
Csak ezéért az egy tisztításért nem vennék speciális szereket
Monitorom már vagy 10éves folyékony szappanos zsebkendővel takarítom tökéletes neki
-
mpo
veterán
válasz
bul07
üzenetére
A tv-készülék gondozása
• Ha a tv-készülék képernyőjén matrica volt elhelyezve, a matrica
eltávolítása után szennyeződés maradhat a helyén. Tévénézés előtt
távolítsa el ezt a szennyeződést.
• A tv-készülék külseje és képernyője tisztítás közben
megkarcolódhat. A készülék külsejét és képernyőjét puha kendővel
óvatosan törölje le a karcolások elkerülése érdekében.
• Ne permetezzen vizet vagy más folyadékot közvetlenül a tv-re. A
termékbe kerülő folyadék meghibásodást, tüzet vagy áramütést
okozhat.
• A képernyő tisztításához kapcsolja ki a tévékészüléket, majd egy
mikroszálas törlőkendővel óvatosan törölje le róla a foltokat és
ujjnyomokat. Kevés vízzel megnedvesített, puha törlőkendővel
tisztítsa meg a tv-készülék külsejét. Ezután egy törlőkendővel
törölje szárazra. Tisztítás közben ne alkalmazzon túl nagy
erőt, mert a képernyő megsérülhet. Ne használjon gyúlékony
folyadékot (pl. benzolt, hígítót stb.) vagy tisztítószert. Makacs
foltok eltávolításához permetezzen némi képernyőtisztítót egy
mikroszálas törlőkendőre, majd ezzel törölje le a szennyeződést. -
bul07
nagyúr
Kicsit off
Tv szervizelés volt most nálam gondoltam leírom hogy ment, hogy erről is legyen friss tapasztalatAlany: Samsung UE48H6400
Igen jól látjátok jó öreg sokak kedvence
És áldom az eszem hogy a gyári 2év mellé vettem meg +2évet, még tavaszig garanciális
Hiba: sárgás lilás foltok, meg zúgás a tápegység felől néha (videó)-Mivel törölték a Samsung fiókokat(Sicc) felhívtam őket
-Ügyintéző monda hogy az oldalon keresztül küldjek nekik emailt, csatoljak számlát, garancia levélről a tv matricájáról képet és ha van a garancia hosszabbítós papiról
-Üzenet megírva képek csatolva elküldve, automata visszajelzés nincs(8hó 28)
-Válasz jön hogy kép tesztet végezem el meg csatlakoztassak le mindent
-Visszaírtam hogy hiba fent áll jöhet a szerviz
-Erre megint válaszolt és számlát meg részletfizetés papírokat miegymást kért
-Vissza írtam mert nem értettem
-Erre megint ugyan az a sablon levél
-Fele se tréfa telefon csak rákérdezek, és kiderült hogy az első levélhez csatolt képek közül csak kettő ment át, a számla meg tv matrica képe nem (na szép)
-Na válaszban csatoltam a dolgokat(meg leírtam jó lenne valami pontosabb jelzés hogy mit kaptak meg)
-Válasz küldi a szervizt (8hó 31)
-Hív a Debreceni cívis szerviz hogy jön a tv-ért, mondom nem így volt megbeszélve előzetes egyeztetést kértem, nem voltam otthon, jó mondja akkor másnap( 9hó 3)
-Szervizes jön elviszi csak a tv-t semmi mást még a talpát se (9hó 4)
-Telefon kész a tv hozza (9hó 07)Cserélték CCD, VSS, (tápját cserélték meg a kijelzőt, azt mondta a tápon nem találtak hibát de cserélték)
Sokkal szebb lett a képe persze nem tökéletes de sokkal jobb, fehér háttérnél van egy két "folt"Debreceni szervizesekkel semmi gondom nem volt
Na de a Samsung rendszere hát, nem megy át a kép, nem pontos információ csereEgy biztos ha ezentúl nem lehet tőlük plusz garancia kiterjesztés venni nekem többet nem lesz Samsung tv-m.
2év jótállás bakfitty, én nem állok úgy hogy 2év után dobjam a tv ha elromlikTisztításban kérnék tanácsot
Most hogy visszajött a tv van egy két ujjnyom, gondolom szerelő megfogta
Sima mikroszálas kendő nem hiszem hogy levinné
Akkor mi?
Esetleg papír törlőkendő kicsi folyékony szappan kíséretében? -
Takika14
aktív tag
Az új TV-k nem rendelkeznek már SoundShare funkcióval?
Adott egy NU8052 és egy HW-K450 + SWA8000 viszont a TV-bluetooth nem látja a soundbart, ez az egyik probléma a másik, hogy míg a 8-as szériájú TV nem csatlakozik vezeték nélkül (nem BT-ra értendő) addig az elődje egy UE40J5510AW volt ami vígan felismerte és kristálytiszta egyenletes hangot küldött a soundbarra vezeték nélkül SoundShare kapcsolódással és minden alapvető funkciót vezérelt a TV távirányítója.
Na most a fő probléma, hogy miután az új TV-t össze kötöttem optikai kábellel konkrétan szar a hang minősége és ereje ami pluszban néha még fel/le halkul másodpercekre. Ez betudható akár annak is, hogy sérült az optikai kábel bár helyesen volt tárolva eddig is.
Második probléma, hogy ezzel a kapcsolódási lehetőséggel a soundbar be/ki kapcsolása nem oldható meg a TV távirányítójával noha a hangerőt lehet szabályozni vele.
Kérdésem az lenne: Hdmi ARC összekötéssel ezen hibák orvosolhatóak? Ha nem akkor van rá másik lehetőség? Miért tűnt el az új készülékekből ez a funkció?!
-
coppola
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az usb portot cseréltetni kéne, sztem a kábellel jobban jársz. Ha nem piszkálod működni fog
-
Takika14
aktív tag
Esetleg tudja valaki, hogy a menüben lépkedve hallható gomb nyomás hangját ki lehet kapcsolni valahogy/valahol? 8-as széria.
-
kiske13
tag
Sziasztok. Van egy 2012-es 3D Samsung tv-m.
Eddig tökéletesen működött 2-3 terrás külső merevlemezekkel.
A 3-as megfőtt és kaptam helyette egy 4terrást.
Na ezt már fel sem ismeri.
Ötlet? -
-
coppola
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Dugd vissza, és hagyd úgy, ha sokat huzigálod elgörbülnek az érintkezők, és nem fog működni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Nem fogod hallani a különbséget, mert a cél hardver, ahonnan jönni fog a jel (a tévé) egy nagy gané. Ez nem audiophile hangzás. Az erősítő lesz a lényeg, hogy az mennyire tudja feljavítani...Azért ne a legolcsóbbat vedd, mert itt inkább a minőségi árnyékolás a lényeg és lehet, hogy bekavar valami, vagy megtörik a kábel idő előtt etc...
-
-
bagyulajuve
addikt
olyankor mi van, ha a hdd-s USB csatlakozót kihúzom és vele együtt jön a TV USB csatlakozójának egy része (magyarul beleszorul) amit amúgy így vissza tudok így dugni a tv-be és működik is a HDD (csak a csatlakozóból nem tudom kiszedni)?
Ez most beletört, ahogy kihúztam? Mert akkor valami k nagy anyaggyengesége volt...mondjuk eléggé szorult a csatlakozó, de ezt nem gondoltam volna

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

55H6400