Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
lala666 #161540 üzenetére
Vagy codec csere az érintett fájlok alatt... (az előbb próbáltam ki) Azt hiszem elleszek a egy darabig!
szaboi6512: Próbáltam az Mkvtoolnix csak fájlformátumot cserél és nem kompletten codec-et, és sajnos ugyanúgy nem működik. Igazából nem az avi-val van baj, hanem benne codec-el. -
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666 #159871 üzenetére
Múltkor olvastam, hogy utána tudnak nézni a módosításoknak, mert logolja. Tehát akkor is látják, ha visszaállítod. De egyébként kutya sem foglalkozik vele.
Inkább olyannál érdekes, ha valaki például a képet, fényerőt érintő módosításokat hajt végre. Illetve ebből ered valamilyen meghibásodás.
-
sityupityu
veterán
válasz
lala666 #159779 üzenetére
Bár én jelenleg lg-t használok, de azt tudom, hogy oled után nem kéne már semmi más annyira más szint. És én is aláírom, hogy teljesen elég a fényereje. legalább is nekem igen. De ha nem lenne elég az sem érdekelne, akkor besötétítenék inkább, annyira sok minden szól mellette...
-
Sonex79
aktív tag
válasz
lala666 #159727 üzenetére
Én még nem hallottam kattanást, eddig 1 vagy 2 alkalommal írta ki h kikapcsolódás után panel frissítés megy, de akkor sem hallottam semmit (ez kb másfél hetes tv amúgy). De az is lehet h tényleg nagyon halk zaj ez és nem tűnik fel. De ha majd hallom próbálok nem kétségbe esni 😂
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666 #159356 üzenetére
Ez mondjuk szerintem nagyon egyéni dolog. Mindenkinek magának kellene tesztelnie, ha van rá lehetősége és el tud menni egy boltba, ahol van kiállított darab.
Megjelenítésre és a rásegítésre is érdemes ránézni egy pendrive -on vitt filmmel.
Szerk.:
Csak azért írom, mert mindenkinek más lehet zavaró. Van aki natúrba nyomja, van aki fullba tolja a rásegítést, javítást. Van aki meg próbál egyensúlyban lenni. De igazából nagy kérdés, hogy ki mire érzékenyebb, mi zavarja jobban. -
-
uffneked
aktív tag
válasz
lala666 #158459 üzenetére
iPhone SE, ezt látom konkrétan: [kép]
Számlát megnézem majd este, de nem rémlik hogy ráírták volna hogy bemutató darab.szerk: azt mondta a helyi eladó srác, hogy legutóbb 2 darabot kaptak nagyjából 2 hónapja, a másikat eladták, ez azóta van kiállítva.
Mivel “felső soros”, nyitvatartási időben folyamatosan mennie kellett, kivéve az időzített automata leállásokat 2 ciklus között. -
-
-
válasz
lala666 #158046 üzenetére
Szerinted az normális, hogy kifogásolnak olyan dolgot ami nincs is garihoz kötve?
Volt neked ilyen KONKRÉT tapasztalatod, vagy csak böfögsz a nagyvilágba
Nekem volt konkrét tapasztalatom a Samsung szervizzel, bevittem a készüléket, megjavították, elhoztam...
És akkor bólogass nekik nyugodtan, én nem fogom hagyni magam az tuti soha nem is szoktam.
Nyilván jó pénzért bármelyik ügyvéd elvállalja a peredet, végre egy madár, aki fizet nekik a győzelem legkisebb esélyével sem kecsegtető perben
A pofánverést pedig konkrétan kinek osztanád ki? A Samsung konszern igazgatótanácsának? Vagy annak az ügyintézőnek, aki az Aradi utcai Samsung szerviz munkafelvételén ül? Vagy a kettő véglet között mindenkinek, aki valaha is kapcsolatba került a Samsung céggel.
Te hogyan fogadnád, ha valaki úgy véli hogy te elhibázol valamit és ő pofánver téged
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
lala666 #158040 üzenetére
gondolom a "nem rendeltetésszerű használat" gyűjtőfogalomba akarják ilyenkor behúzni, hogy "szerintük nem rendeltetésszerű, ha valakinél napi 24 órát megy a tv" ...holott ez egy teljesen szubjektív dolog: lehet valakinél az a rendeltetésszerű, hogy pl mozgásképtelen, egyetlen szórakozása a tv, ami még akkor is megy, ha alszik, mert csak erre tud aludni
#158041: persze, értem, csak ez jogilag támadható, ha nincs leírva konkrétan apróbetűbe, hogy mennyi óra az annyi
...az infó amúgy hasznos, mert jó tudni, hogy ilyennel is kekeckedhetnek
-
gyépés
aktív tag
válasz
lala666 #157341 üzenetére
Én úgy tudom, ez direkt van így. Hogy dedikáltan csak a tv-n nézhesd a tartalmakat. A felvevős időkből maradhatott, mikor így oldották meg a jogvédettséget, hogy máshol nem tudtad lejátszani, amit felvettél. Mondjuk, ha a felvétel lehetőségét kivették, ezt a hülyeséget is elfelejthették volna.
-
Sisco2
tag
válasz
lala666 #156620 üzenetére
Rendben, köszi.
A videot megnézted? Azért látszik valamennyire hogy nem fekete teljesen kikapcsolva, és ahogy Vhiktor is írta, ez polaricáziós réteg hiánya miatt lehet.
Nekem régebbi Ledes Samsung van VA paneles, és kikapcsolt állapotban ha felkapcsolom a villanyt a nappaliban aminek erős fénye van, akkor a képernyőben tükröződő dolgok közül a sötét tárgyak teljesen feketén tükrözödnek, annyira mint a fekete műanyag keret.
Ezt csak azért irom le, mert filoztam rajta hogy ez a jelenség mennyire van hatással majd a sötét tartalmakra, de ha azt mondjátok hogy ez csak világos szobában látszik (illetve te még ott sem veszed észre) akkor elfogadom és köszönöm. -
rainman72
nagyúr
válasz
lala666 #156563 üzenetére
Az a 65C935 a 75C935-ben 1920 zona van.
De itt a C735-ről volt szó.
[itt is megnézheted] -
anjani182
őstag
válasz
lala666 #156413 üzenetére
Ezt nem értem, utóbbi 6 hétben 3db TV-t bontottam ki, felülről mindenképp ki kell szedni a hungarocellt és a távirányítót, leírást, tápkábeles csomagot. Ezt hogy veszed ki ha felül zártan hagyod?!
Nem mellesleg a One Connect box is felül van, de mivel a Q60A-ban nem volt ilyen lényegtelen, azt is felülről kellett nyitni, majd utána leemelni.
-
Marci112233
addikt
válasz
lala666 #155074 üzenetére
Idővel lehet nekem is így lesz, de azt még mindig ne tudom hogy mi a fenéért kéri a TelekomTVGO hogy adjam hozzá az azonoítót is, mikor se asztali gépen se laptopon se mobil appon nem kel csak simán belépek azokkal az adatokkal mint most is teszem a TV-nél, de az istenért nem karja egyből behozni a csatornákat amire van előfizetésünk.
-
-
ORCA58
addikt
válasz
lala666 #141825 üzenetére
Én is azt hittem!
Megtaláltam az egyik teszett. A 65"-os teszt [link] Magyarul "A TV nagy valószínűséggel a kínai BOE ADS LCD-kijelzőjét használja (a Samsung saját szimbóluma: 65B6AU0T). Az ilyen típusú kijelzők paraméterei nagyon hasonlítanak az IPS panelekre."
"Az ANSI kontrasztaránya mindössze 1035: 1 volt"
Sajnos a SAMUNG hosszú évek óta variála a kijelzőkkel. 10 év 3 C650-et küldtem vissza, mert nem SAMU kijelzője volt, és azok sokkal rosszabbak voltak. 3 féle panellel gyártották, és azt hogy melyik, zárt dobozban nem lehetett megmegállapítani. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
lala666 #140624 üzenetére
Sajnos nincs, ráadásul amúgy is kevésnek érzem a letölthető appok számát. Mondjuk az HBO GO, Netflix, Amazon Prime mellett csak használhatatlan külföldi stremaingek és azonosíthatatlan nyelvű, igénytelen appokkal van tele a bolt. Ez a része csalódás a TV-nek. Telekomnál vettem egyébként, EU piacta szánt darab.
-
natë
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest