Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
Oposzumtoszó #158151 üzenetére
Éppen ezért kellene nekik minimum 2db választható távkapcs profilt rakni a készülékeikbe... csak ugye a fillérb*** nagy úr ám a gyártóknál is
-
gduck
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #157883 üzenetére
Hát sajnos ha jól emlékszem, akkor ezt csak az elején kérdezi meg a beállítás varázsló. Azaz alapállapotba kell rakni a beállításokat
De majd a többiek megerősítik
-
gduck
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #157868 üzenetére
A TV nyelvét magyarra állítod, DE A RÉGIÓT pl. Észtország, Lettország.
Mellékhatás: szabadon állítható csatornasorrend!
-
gduck
addikt
válasz
N.YCityBoy #153397 üzenetére
Pedig komolyan mondom, tökéletes a videó, semmi anomália
Szerintem ebben egy iszonyat jó panel van még. Megdöbbenve olvasgatom mit írtok a mostani TV-kről és látom az új TV-k belinkelt képeit. Már úgy gondoltam megérett a cserére, de ezeket olvasva szerintem csak köpködnék , hogy kidobott pénz lenne az új TV
-
gduck
addikt
válasz
matex #152191 üzenetére
Ezt hogy matekoltad ki? Szerintem az ÁFÁ-t kihagytad!
"A Samsung S95B OLED TV-k európai forgalmazása feltehetően csak májusban indul egyelőre ismeretlen áron. Az viszont tudható, hogy a 139 és 164 centis (55” és 65”) készülékek az USA-ban a márka webáruházán és az Amazon weboldalán is 2.200 illetve 3.000 dollárért előrendelhetőek. Ha ezt összevetjük a már nálunk is megrendelhető Neo QLED TV-k áraival, akkor a jelenlegi becsült áruk 960.000 Ft illetve 1.300.000 Ft."
-
gduck
addikt
válasz
stairmaster #151370 üzenetére
Izé, néha azért nem árt visszaolvasni, főleg hogy még ugyanezen az oldalon megtalálod a választ...
-
gduck
addikt
válasz
wallace 234 #150153 üzenetére
OK, akkor mondanátok nem marketinget is?
Lehet én is egy ilyen TV-ben gondolkoznék...
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Picuri Samsung UE32T5302 van valakinek?
Ezekre lenne használva: Netflix, HBOGO, Youtube, filmnézés USB-ről. -
gduck
addikt
válasz
Rise17 #149801 üzenetére
Érdemes lenne felajánlani nekik, hogy ingyen elkezded reklámozni a TV-t a Youtube-on, demonstrálva miért is érdemes SAMSUNG TV-t venni.
És én azért még küldenék egy levelet a Dél-Koreai főhadiszállásra is, bemutatva a hibát és mellékelve a levelet amit kaptál. Valaki megcsinálhatná már, szerintem lenne foganatja. Vagy túl naiv vagyok?
-
gduck
addikt
válasz
Magyusza #149267 üzenetére
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) - tévénézés
... "Nem bánnám a 4K-t, de ha nagy az árkülönbség akkor elég a FHD."
Minek neki a 4K? Személyes vélemény, hogy ebben az esetben FHD TV-vel jobban járna. CSak már nem nagyon van FHD TV... -
gduck
addikt
válasz
BlackDemon #148889 üzenetére
Én úgy tudom a Samsung már évekkel ezelőtt megszüntette ezt a szolgáltatását
-
gduck
addikt
válasz
peteralbert7 #148148 üzenetére
Jelezzed nekik!
Nekem egy LE40A656-os van, azt nem kapcsolgatja be, nálam nincs ilyen jellegű gond. Szóval én max azt tudom jelezni nekik, hogy hiába tiltom le a VTV boxon a beállítást, nem ér semmit
-
gduck
addikt
válasz
peteralbert7 #148134 üzenetére
Hát ez akkor rossz hír, ugyanis ha a VTV box beállítását (Beállítások/TV bemenet) bárhogy állítod, semmi nem változik (saját tapasztalat). Szóval jelenleg az egyetlen megoldás a TV-n tiltani a HDMI-CEC funkciót
-
gduck
addikt
válasz
peteralbert7 #148129 üzenetére
Nincs véletlenül Vodafone TV box hozzákötve? Annak frissült most kedden a szoftvere és azóta elég furcsám működik a HDMI-CEC funkciója...
-
gduck
addikt
válasz
wallace 234 #148090 üzenetére
2db 40"-es VA paneles van gyönyörű képpel! Nem tudom miért van szidva a belépő széria, de pl. a KU6000-es nagyon jóra sikeredett!
UI: igaz, nem sokkal megjelenés után vettük. Amúgy a cégnél van egy UE75MU6102KXXH, na annak is gyönyörű feketéje, teljesen homogén és iszonyat jó képe van! Szóval nem értem én ezt a belépő szintű "ócsárolást" itt a fórumban
Bár lehet ehhez is szerencse kell, mint minden máshoz az életben
-
gduck
addikt
válasz
tothkrissz #148044 üzenetére
A válasz: megfizethetetlen!
Szerintem nem éri meg fillérekért eladni!
TV nézésre szerintem tökéletes, adások még mindig csak FULLHD-k... -
gduck
addikt
válasz
Szilágyi84 #143413 üzenetére
Vigyázni kell vásárlás előtt, mindent jól meg kell nézni!
Van pl. 49Q80T, de az csak 60Hz-es NEM 120Hz-es!!!
Milyen konzolhoz használod? Mik a tapasztalatok?
-
gduck
addikt
válasz
blakey #140698 üzenetére
És itt érdemes elgondolkozni, miért szólja le itt mindenki a 150.000-es Samukat... Nekünk pl. van KU6000 és tökéletes feketéje van, stb. És semmi zavaró képjelenséget nem veszek észre rajta. Mondhatni tökéletes.
Tudom,tudom, ha mellé raknék egy jobbat akkor látnám a difit
-
gduck
addikt
válasz
gduck #139062 üzenetére
Na nagy nehezen csak sikerült! Már megint az Internet kapcsolat szivatott meg
Hiába meg le a teszt, hogy van kapcsolat, valamiért mégse működik (teljes áramtalanítás után csinál ilyet a TV). Bemegyek az IP beállításokba, átállítom az ellenkezőjére (ha automatikus akkor kézi, ha kézi akkor automatikus) és egyből megy a NET. Fene se érti ezt
Így már SmartHUB alapállapot után vissza tudtam telepíteni az alkalmazást. Bár továbbra sem értem, hogy hogyan tűnt el magától
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Egy KU6000-ről eltűnt a HBOGo alkalmazás. Már mindent megpróbáltam, de csak nem jelenik meg.
SmartHUB fiókba nem vagyok belépve. Ez számítana valamit?
Lemaradtam valamiről? HELP!
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
válasz
PuMbA #136355 üzenetére
Nem bántásból mondom, de nem igazán jön be amit mondani szeretnél. Szerintem semmilyen körülmények között se magyarázható meg a bevilágításos jelenség! Olyan TV-t nem szabadna forgalomba hozni!!!
Ergo, az általatok "alap szarnak" nevezett TV-nek se szabadna HIBÁSNAK lennie...
-
gduck
addikt
válasz
Skorpio.59.j #135673 üzenetére
Az eladó fejében nincs elég fény, nem a TV-ben
-
gduck
addikt
válasz
valeno #135542 üzenetére
Leírom, de fogok érte kapni itt hideget/meleget:
- Ennél jobb TV szerintem normál felhasználónak nem kell!Ha ez esetleg beesek 130 körülre, szerintem durván jó vétel
Persze azért nézzél szét, nézzed meg mi lesz még akciós. Én speciel ebben az árkategóriában mást (UE50RU7*) nem nagyon tudnék samuban ajánlani. Szerintem a 49Q60R ára nem fog idáig esni. De persze vannak itt szakemberek is a fórumban (én egyszerű végfelhasználó vagyok)
-
gduck
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #135244 üzenetére
A Samsunggal
-
gduck
addikt
válasz
#54715584 #135241 üzenetére
Mert a Samsungnál valami nagyokos 2018-ban eldöntötte, hogy a DTS és a DIVX már elavult technológia. Vagyis pontosabban fogalmazva MEGFIZETHETETLEN technológia, mert hiába veszel egy autó áráért Samsung TV-t, akkor se kapsz DTS támogatást
De ha visszaolvasol itt a fórumon, rengetegen egyetértenek ezzel... Ki érti ezt?
-
gduck
addikt
válasz
st3v3np3t3r #134576 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de HDMI-IN van a kütyün és a kimenetein meg kiadja a hangot! Miért ne működne? Nem hinném hogy az olcsóbb kütyüben többet tudna a chip (bár a bemenetnél nincs TV piktogram)... Szerintem meg menni fog! Várjuk a tapasztalataidat
-
gduck
addikt
válasz
Istyu74 #133821 üzenetére
Teljesen igazad van, de amúgy túl van ez a téma bonyolítva!
- Tudták eddig a Samsung TV-k a DTS-t?
- IGEN!
- Most tudják?
- NEM!EZ ITT A LÉNYEG
Eddig ugyan akkor minek volt benne? Veszel egy "korszerűbb" eszközt, ami kevesebbet tud... És ez sajnos már máshol is tendencia. Mi a francnak spórolnak a felső kategóriában? Ez olyan mintha egy autónál az alap modellnél spórolnának a légzsákkal, ezért a full extrás modellből is kihagynák. Minek is az? Ne karambolozzál!
Na de azért ennyit már nem ér ez a téma, kár rá a karaktereket vesztegetni
-
gduck
addikt
válasz
gyeniko #133760 üzenetére
Ez a gondolatmenet sehová se vezet! Nem hiszem hogy a TV-vel lejátszott tartalmak mindenkinek a saját kódolású anyagai lennének! Szóval erről ennyit
Nekem amúgy külső lejátszóm van, mert én még - a sokak által annyira szapult - CD/DVD lemezeket is használom
Tudom, őskövület vagyok, a CD/DVD évek múlva elporlad, ha ránézek szétesik, stb.
-
gduck
addikt
válasz
Kornel #133755 üzenetére
Nem értek ezzel egyet, attól még hogy valami 10 évvel ezelőtt lett kódolva, még lehet jó minőségű. Miért dobnám akkor ki? Ha egy vagyont fizetek egy Tv-ért (ha már nagyon spórolnak, akkor oké, ne rakják be az alap modellbe), akkor abba az árba beleférne a DTS és a DIVX licensz is!
-
gduck
addikt
válasz
Ununqatrium #133750 üzenetére
Sajnos a Samsung egy nagy fillérb***ó társaság, már se DIVX, se DTS támogatás nincs. MKV-re nincs tippem, biztos a kódolása nem tetszik neki.
Szóval egy jófajta lejátszót érdemes beszerezni
-
gduck
addikt
válasz
tillatrilla #133467 üzenetére
Nekem is tökéletes a 11 éves LE40A656, iszonyú szép képe van, 100Hz, fekete is szuper.
UI: amúgy a tied D=2011, azaz inkább 8 éves TV lesz az
-
gduck
addikt
válasz
Galgogergo. #132957 üzenetére
Asztali tv állvány-rá keress a Google segítségével
-
gduck
addikt
válasz
Fr3eWar #132534 üzenetére
"(lol bluechip 33K-ért árulja)"
És akkor még nem láttad azt
HDMI kábel ami tuti tud valamit
-
gduck
addikt
válasz
mediumgecso #132266 üzenetére
Cégnél vettünk ilyen TV-t, tökéletesen működik. Itthon tavalyi belépő széria 6xxx van, annak sincs semmi baja! Attól még hogy nem egy rakat pénzbe kerül, még nem rossz TV
Amúgy meg szerintem TV vásárlása előtt mindenképpen érdemes egy közeli boltban megnézni a választékot
-
-
gduck
addikt
válasz
Mr Chapel #129600 üzenetére
Volt erről régebben itt pár hozzászólásom, ahol azt taglalgattam, hogy pl. egy 40_FHD és egy 40_4K TV-n "fizikailag" ugyanakkora a FHD kép 1db képpont mérete. Csak annyi a különbség, hogy előbbinél ez 1db képpont, utóbbinál pedig 4db képpont. Ha a 4db képpontot "külön" látod, amit nem hiszek, na akkor zavaró lehet, egyébként nem.
Persze sokan szólták hozzá és vitatták is, meg képjavító algoritmusokról is (pl. amik a "4 képpontos négyzet" széleit "kerekítik") volt szó. Szóval keress rá ha érdekel a téma
-
gduck
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest