Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
memphis88
csendes tag
válasz
manager2220
üzenetére
Saturn.de
Tudsz róla valamit?? Magyarul nem sok infót találtam róla. -
hadogabi1
senior tag
SAMSUNG QE55Q8FNATXXH 4K UHD Smart QLED televízió
Ez mennyire jo 380 ert?
Ez es a 55 lg sk9500 kozott varialok arbsn ugyansz kb. Gondolom itt samut ajanlottok. -
memphis88
csendes tag
Sziasztok!
UE55NU8009(TXZG)-el van valakinek tapasztalata?? VA paneles?? 210.000 Ft-ért jó vétel lehet??
Koszonom! -
gduck
addikt
válasz
DonAttilas
üzenetére
Nem, ezt is csak a videóból néztem ki

Ha jól emlékszem múlt évben talán reggel 7 óra körül kezdődött...
-
gduck
addikt
Ha valakit esetleg érdekel, a 65NU7022 189.900 Ft lesz holnap reggel az emagon. 250db van belőle...
(#125188) ΞΔGLΞ : A 40-eshez hagyományost adtak!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Apameknak szeretnek TVt vasarolni. Mindenkeppen Samsungot, 65"os meretben. Foleg sportot (teniszt neznenek rajta illetve par egyeb mas sportot)
Mit ajanlanatok igy BF elott?
Előre is köszönöm! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mipocsvan
üzenetére
Szia!
Erre van megoldás szoftveresenNincs, csak külső médialejátszó, vagy pc-ről olyan hangkártya, ami tudja a dts-t, de persze ezeknek egyből az erősítőbe kell csatlakozni.
Én, ugreen 2.0 hdmi kábelt használok, egy jó ideigez biztos mindenre elég lesz. Szóval vedd meg a legújabbat, leggyorsabbat.
Távirányító, bár drága, de a logitech nem játszik? Pl Harmony 650, vagy 655, az amolyan középút...
Egyáltalán nem fapad, de nem is elite. -
mipocsvan
újonc
Sziasztok!
Nemrég beszereztem életem első okos tévéjét, egy samsung 55nu7102 -t. Egy régi crt tévéről váltottam, szóval egy pár dolog eléggé homályos még számomra a témában. A kérdéseim a következők:
1. Vétel után szembesültem vele, hogy a tv nem támogatja a DTS-t. Mivel főleg film/sorozat nézésére meg youtube-ozásra használnám a készüléket, ez elég nagy probléma. Erre van megoldás szoftveresen, vagy szükség van valami külső eszközre, ami tudja a dts-t ? Ha pc-n játszanám le az ilyen tartalmakat és összekötném a tévével, akkor az megoldaná a problémát ? Továbbá érdekelne, hogy milyen hdmi kábellel érdemes összekötni őket, mivel több verziószámú kábelt is találtam a neten.
2. Mivel a távirányító elég fapados, ezért szeretnék beszerezni valami alternatívát, erre szeretnék pár tippet. (Tudtommal a OneRemote-ot nem támogatja)
3. Milyen eszközöket érdemes beszerezni, amitől még egyszerűbb és élvezetesebb lenne a filmezés/sorozatozás ? (Jelenleg egy külső hdd-ről használom és egy logitech z906 -tal van összedugva optikával.)
A válaszokért előre is köszönet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Brutál off jön, ezért elnézést kérek, mert a topikja elég halott, de ha (hátha) valaki esetleg bent van az adsense-ben, és találkozott már ezzel, privátban világosítson már fel. Csak, mert sok év alatt ilyet még sosem kaptam...

-
-
törölt tag
Sziasztok. 130 körül van most két tv, amit kiszemeltem. Az egyik 50mu6122, a másik Nu7022. Egy árban vannak kB. Melyiket érdemes választani? Ezek VA panelesek? Köszi a segítséget.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gombinyó
üzenetére
Nekem van sok buziságom, amire sok pénzt elcsesztem már, de a legtöbb az rég többet ér, mint amennyiért anno kiköhögtem a pénzt. Pl ilyen a vintage szintetizátor(ok). Pl egy Prophet 5-öt 2 éve Németországban sikerült megvennem 3-400 ezer körül, ma meg simán hozzá lehet csapni egy nullát! ehhez az árhoz és azonnal elvinnék. Ezekbe a szintikbe fektetni jobb üzlet, mint az arany...
Na meg egy analóg szintetizátor hangja, hát az valami ISTENI CSODA a mai napig.
-
mpo
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Élvezettel hallgatom a házimozi hangot még mélynyomó nélkül is.
A sztereó topikba tudatosan nem mentem, mert most nem aktuális.
Olvasom a házimozi topikban ki mit vesz vagy cserél le jobbra, mert mindig jobbat akar.
Aki ezt választja hobbinak legyen elég gazdag és ennek ellenére mindig elégedetlen lesz azzal amije van.
Nem fog elkapni a géplánc, én elégedett vagyok. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
Jah, ez volume eléggé erősítő függő, nálam pl -45, ha normális hangerőn akarom, hogy szóljon pl a tévé a híreknél, Egy mozinál meg, ha épp olyan kedvem van -20, vagy akár -15-re is tekerem, hozzáteszem ekkor a PIO alatt már úgy szólalnak meg a hangfalak, hogy csak kevesen bírnák hallgatni és ezt el lehet nyomni +12-ig, tehát az LX kiosztása -80-tól +12-ig van. Ez ilyen PIO szokás, kiosztás...Nulláig még bírják a nagy teljesítményű hangfalak, de itt már a tető kiszakad szinten szól, utána szétesne minden.
-
Celtis
veterán
A 0-98 tartományú hangerőből az 54-55 elég, néha sok is.
Soha nem értettem mit számít, hogy egy erősítő a hangerő poti milyen állásánál szól egy adott hangerővel. Ez csak egy szám, semmit nem jelent. Pl. hiába hangos akár 5-ös állásnál, ha 6-nál már túlvezérlés miatt torzít.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hangminőségükre általában a 2:5 szabály érvényes, amely szerint a 80 ezres sztereó erősítő szól olyan szinten, mint a 200 ezres házimozi erősítő."
Írhatnám erre, hogy ez egy totális "fasság".

Aki pedig vájtfül és valódi minőséget akar, azoknak ez az ár még a belépőszint alja sincs. Ez van, a hangminőség lehet mindig jobb, de ez pénztárcafüggő és nem placebo, természetesen a legfontosabb, hogy kell hozzá fül is, akinek ez hallása nincs, vagy csak kevésbé, annak teljesen felesleges erre kidobni pénzt, a különbséget úgy sem hallja.
HANGminőségre egyszerűen nincs határ, annyi tetves pénzt el lehet szórni. Akinek pedig van rá, az nyilván a legjobbat akarja még akkor is, ha már tényleg semmi különbséget nem hall.
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a következőben.
2-3 éve használok egy Samsung 40H6500-as tévét teljes elégedettséggel.
Nemrég egy akció keretében váltotta egy 55NU7102K.
Más helyen nincs szükség a lakásban tévére ezért gondoltam eladom a 40-est.
A beárazásában kérnék segítséget, mert már nagyon olcsón vannak 40-es tévék, de ugyen ez akkoriban egy prémiumabb felszereltségű/összeszerelésű 2 tuneres, aktív 3d szemüveggel és normal+smart irányítóval ellátott darab.
Mennyit lehet ezért a TV-ért reálisan kérni, ha minden tartozéka doboza, stb. megvan és karmentes?
Egyedül az egyik távirányítóján vannak kopások.Köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz
jambiyya
üzenetére
Ugyanaz, mint amire hivatkoztál, csak ez a Sony TV IPS paneles, tehát a kontraszt 1:5000 helyett 1:1000 (emiatt HDR sincs igazán) és a fekete emiatt nem annyira fekete, kicsit szürkés, ha nem világos, nappali fényű szobában nézed. Viszont a betekintési szög ezek miatt jobb, mint a Samsungé.
-
mpo
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Olvastam az összefoglalóban:
"Erősítőről amit tudni érdemes!
Létezik sztereó és házimozi kivitel. A sztereó zenehallgatási célokra, házimozi inkább filmek élvezetére szolgál. Hangminőségükre általában a 2:5 szabály érvényes, amely szerint a 80 ezres sztereó erősítő szól olyan szinten, mint a 200 ezres házimozi erősítő."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sztereóra, lehet az bármilyen drága, ezek nem alkalmasak. A többi biztos frankó, de velem meg nem tudom mi van, mert mostanában zavarnak, mármint házimozi fronton az erős hangok, ezért lényegében a pioszörnyet be sem kapcsolom. Minőségi (zene) audio-t a legjobb vintage erősítőre küldeni, már ha a hallgató olcsón megszeretné úszni ezt a részét. A HM erősítők azok HM-re vannak kitalálva, mondhatjuk azt is, hogy ugyan ismernek minden zenei fájlt, de ez amolyan beletesszük pluszként, mert olcsó, de a minőséghez semmi közük.
-
mpo
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Mint az álom!
Túl sokat tud.
Nincs zavaró hang se zenénél se filmnél, olyan hangok vannak a filmekben, amit a tévén nyilván nem hallhattam. A John Wick-et néztük meg (amit a tévén már kipróbáltam), jó a kép és nagyon jó a hang.
A 0-98 tartományú hangerőből az 54-55 elég, néha sok is.
A bemérést előírás szerint 8 ponton mértem, de éppen a kevesebbről tárgyalnak, hogy az jobb.
Még van mit tanulnom.
Lásd az aláírásom. -
mpo
veterán
válasz
Takika14
üzenetére
Áprilisban a tévének kinéztem az 50MU6102-t, az itt kapott segítséggel lett 55MU8002.
A hang is így járt, a házimozi belépő és haladó topikokban, lebeszéltek arról, amit kiválasztottam.Az összekötés sorrendjében.
Médialejátszó: MINIX NEO U9-H + High Speed HDMI kábel (ez jár hozzá). Ebbe kellett egy Kingston 16GB microSDHC, amire Coreelec+Kodi médialejátszó program kell, ez együtt települ.
Erősítő + hangfalak: Denon AVR-X1500H + Dali Spektor 6 5.0 + Dali Alteco (magassági a Dolby Atmos és DTS:X-hez). A Dali Alteco egyelőre a frontok tetején van, mert nem engedte a feleségem a frontok fölé a falra tenni, a mennyezetre szerelésnek esélye sincs. De olyan hosszú kábelt kapott, hogy ha eljön az ideje fölteszem a falra.

(A surround back olcsóbb 2x1,5 mm2-es, a többi jobb QED 2x2,5 mm2 hangfalkábelt kapott.)Az erősítő és a tv között Hama Premium High Speed HDMI kábel van.
A tv 5 GHz-es WIFI-n: 55MU8002.
A Minix és a Denon is lehetne WIFI-n, de UTP kábelen vannak.
A Kodit nem használtam, most PC-n tanulom meg, mert könnyebb mint távirányítóval.
A Denonnak kiváló az angol nyelvű kézikönyve (278 oldal), a magyar (281 oldal) itt-ott nincs lefordítva, erőltetett magyarítások vannak (rúter, förmver).A régi kedvenc számaimat FLAC-ben innen szedem le:
[link]
Az erősítő DLNA-n eléri a zenéket, ilyenkor kihagyom a Minixet.Ezt a két videót most néztem meg PC-n fejhallgatóval, ma kipróbálom hogy szól hangfalakkal.
A hangerő csúszka 1/3-ra állításával szabad kezdeni.
[link]Ezt csukott szemmel, mert csak képek vannak.
[link] -
mokus18
tag
Sziasztok!
Samsung 43NU7022 99.990 Ft-ért Black Friday keretében érdemes beruházni?
Köszönöm
Mókus -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
mpo
veterán
A kép valami brutális 4k hdr tartalom odabasz, imádom az ilyen városos, világ videókat sokat néztem már rajta.
Nézd meg a tv kiírja-e, hogy HDR az ilyen videóknál, mert hiába írják oda YT-on, nem mind az.
Remélem az ajánlott távolságról nézed.Akit zavar a dts hiánya az vegyen xiaomi mi box 3-at vagy 4-et és nem lesz gond.
Mi fogja megszólaltani a DTS-t? -
Gauguin
tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Erről az olcsó árról a, ami nem kapható, eszembe jut a vicc az olcsó banánról.
Lesz egy utam a Samsung boltba, és kikérdezem, mert most picit zavar (az rtings-es tesztnél betudtam, hogy esetleg hozzánk egy másik láb/box kombóval jön ugyanaz a panel és technika, MM-ben pl. ez a 3-lábas verzió látható).
MM-ben is volt 380k a kupon napokon, voltaképp akkor döntöttem mellette (jó ár eléggé).
-
warren29
aktív tag
válasz
ekkold
üzenetére
Ez így van.
A magyar használtpiac lesújtó de nemcsak műszaki hanem pld. használtautó téren is.
Éppen ezért kell kivárni és lecsapni a jó vételre. (gyakrolatilag az újnál is ezt csináljuk a boltban várva egy egy jó akciót)
Én vadászni szoktam ezeket sokszor 2-3 vagy akár több hónapot is várva egy hibátlan darabra/jó vételre és ki merem jelenteni, hogy a várakozás minden esetben meghozza a gyümölcsét. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gauguin
üzenetére
Ezek szerint volt itt valami ráncfelvarrás, mert más a láb, de nem hinném, hogy bármi komolyabb eltérés lenne egyébként.
Viszont ez a legjobb ár, de nem kapható Talán egyelőre...
Jah látom közben írtad az edigi-t.
-
Gauguin
tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Szia!
Én is Q8-ra fogok utazni, és itt azt írja a Samu official, hogy van.
"One Connect
Mostantól minden eszközödet egy helyről tudod irányítani. A One Connect Box összegyűjti a csatlakozókat, a szinte észrevétlen optikai kábel pedig kommunikál az okos távirányítóval. Helyezd a One Connect Box-ot egy láthatatlan helyre, és máris szabadabban gazdálkodhatsz a térrel!"
Nem jót nézek?
-
-
Deck
titán
Hogy írjak egy kis pozitívat is. Az azonnali csere nagy plusz, a samsungot ellehet érni cseten és telefonon is, 2 év garancia. A kép valami brutális 4k hdr tartalom odabasz, imádom az ilyen városos, világ videókat sokat néztem már rajta. Filmnél az alsó és felső sáv fekete szemből semmi gond vele ahogy a cloudingal sem ha szemből nézem és van háttér világítás a tv mögött. Menü gyors, ps4 pro-s játékok fantasztikusan néznek ki rajta, input lag az egyik legalacsonyabb ezen a tv-n szóval játszani az egyik legjobb. Örülök, hogy a csatlakozók nem a tv-n vannak. 2 évig tuti ez marad aztán majd ha jön a ps5 meglátom mire váltok

Akit zavar a dts hiánya az vegyen xiaomi mi box 3-at vagy 4-et és nem lesz gond.
Negatívum számomra, hogy nagyon óvom mégis karcolodik.. De hogy mitől.. Foltmentesre alig lehet letörölni, szemből jó csak nézni közelről, játék módba ha van felirat akkor világosodik picit majd ha eltűnt visszasötétedik. Feketénél tűnik fel de feature ez nem hiba na..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arra még nem jöttem rá, hogy a ps4 alatt ha kapok egy trófeát pl és felugrik akkor a neve nem tisztán jelenik meg hanem mosott a szöveg. Alig lehet elolvasni. Nem értem miért.
Lényeg, hogy elégedett vagyok a tv-vel de tökéletesen tv ugye nincs. Így állok hozzá

-
PuMbA
titán
válasz
vasimnbt
üzenetére
Q9F vagy Q9FN?
Képminőségben kis különbség van, de menj el egy boltban és nézd meg őket. A legfelső, legdrágább kategória már inkább a gyártók pénzgyűjtéséről szól, hogy ki fog azért minél több pénzt fizetni, hogy elmondhassa, hogy neki bizony Q9 nevű TV-je van. Ez mindig is így volt. Ki vesz 40 millió Ft-ért hangfalat? Valaki igen... -
vasimnbt
tag
Köszönöm!
Ha ez így van,akkor miért drágább,mivel tud többet a 9f a 8 vagy 7-es szériánál? -
PuMbA
titán
válasz
vasimnbt
üzenetére
Ha DTS filmet néznél a beépített lejátszójával, akkor igen. Egyébként a Q9 helyett ajánlott a Q8 vagy Q7, ugyanis a Q9-en sötét részleteket vesztesz el (jobb oldali a Q9) a kikapcsolhatatlan Local Dimming miatt
Nem mindig a drágább cucc a jobb, sőt ahhoz képest elég sokszor nem. -
vasimnbt
tag
Tisztelt Fórumtársak!
Lehet,korábban már volt erről téma.Szóval a DTS hangformátum hiánya "nagy" gond egy új Samu qe55q9f vásárlása esetén?
Köszönettel. -
MCPD
csendes tag
Sziasztok,
az okos távirányító "belepofázós" funkciója működik magyarul, vagy álomvilágban élek? (csak mert a MM-ban egy LG-n simán csatornát váltott egy szimpla "ertéelklub" bekiabálásra.)
A másik kérdésem, hogy lehet rendezni a csatornákat, esetleg működik-e valamilyen offline szerkesztési lehetőség amit utólag fel tudok tölteni USB-n keresztül?Bocs, még sosem volt Samsungom, okos távirányítóm meg főleg nem. Ha muszáj olvasnom, akkor olvasok, de szerintem ez nektek zsigerből megy. Köszönöm!
-
ekkold
őstag
válasz
warren29
üzenetére
Ha megnézed a magyar apróhirdetési oldalakon a használt tv hirdetéseket, akkor kb. azt látod, hogy hulladékokat árulnak olcsón, amelyik meg még viszonylag jó, azt drágábban adják mint egy frissebb modell jelenlegi bolti ára - mert sokan úgy gondolják, hogy megvettem közel félmillióért, nem fogom 100....200 körüliért eladni, aztán meg csodálkozik, hogy senkinek se kell annyiért, illetve mindenki alkudni akar. Ha megemlíted, hogy a boltban garival, +áfával is olcsóbb, akkor meg, meg vannak sértődve. Lehet, hogy máshol könnyebb, de itt nagyon gyakori az ilyen mentalitás. Nemrég rendeltem meg én is egy új tv-t, de előtte azért körülnéztem a használt piacon... elég lesújtó.
-
warren29
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Ezért írtam, hogy hibátlant kell venni.
Szinte tudtam anyway, hogy vki ezzel a garanciadologgal fog előjönni.
Mo.-on az emberek ilyen garanciamániások ez egy ilyen beidegződés.
Pld.a Németek abszolút nem ilyenek.
Ott csak úgy dübörög az ebay és olyan tv-ket adnak el olyan áron pár évesen, hogy a magyarok a felét nem adnák érte mert "jajj arra nincs garancia".
SOHA nem vettem boltból semmilyen garanciás motyót hanem inkább ugyanannyi pénzért megvettem a tavalyi csúcsmodellt garancia nélkül ami kenterbeveri minden tekintetben azt amit a boltban veszel középkategória felső osztályban.
Azért a csúcsmodell kategóriát összerkaja minden gyártó, tv-ről lévén szó legjobb minőségű panel, legjobb elektronika, legjobb összeszerelés.(elvileg)
Ezt alapul véve ennyi rizikót be lehet vállalni szerintem.A másik meg mindig megnézem honnan veszek egy ilyen felső kategóriás cuccot.
Én nagyon precíz és alapos ember vagyok aki különös gonddal vigyáz a cuccaira így pontosan ilyen embertől vásárolok CSAK. (karcmentes motyó, minden tartozékkal, doboz...stb)
Ezzel azért nagymértékben csökkenthető a rizikófaktor. -
warren29
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Pedig tényleg nagyon durva a különbség.
Az 5 éves LG 55LW659S tévémet amikor 2 éve lecseréltem egy 65F9000 Samsungra azt mondtam soha egy másodpercig nem tudnám többé az LG képét nézni.
Egy fakó, színnélküli, borzalmasan felhős, feketemetes tv volt kontraszt nélkül.
Olyan volt az LG a Samsung-hoz képest mintha a Samsung elé behúztam volna egy függönyt, levettem volna a fényerőt és eltüntettem volna a színeket. -
warren29
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Pont ezért nem cserélném le a 65KS8000-emet semmire csak ha feljebb megyek majd akkor 88"-ra.
Nem is értem aki kiad 3-400ezret miért nem vesz egy 1-2 éves hibátlan KS8000-et használtan ahelyett, hogy új típust vesz az áruházban ami sok tekintetben elmarad egy ilyen tv-től.
Ebbe még beletett a Samsung apait anyait, semmi nem hiányzik belőle.
Designe-ra is veri a mai Qled-eket, vastagságra is.
A képminősége pedig...egyszerűen brutál. -
davz
csendes tag
hello
NU7100-szerias TV-hez es egy cambridge erositohoz szeretnek egy valoban funkcionalis univerzalis taviranyitot. van valakinek tapasztalata elsosorban a gyari samsung tavokkal kapcsolatban?
erdemes beszerezni egy oneRemote-ot?
udv -
Deck
titán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Ja.. Pedig tegnap tuti nem volt ott. És nem is volt piszkálva a tv kijelzője. Ennyi pénzért ez a minőség azért hagy némi kivánni valót maga után. Na meg a clouding is ugye. Kikapcsolva kijelzőnél majd meglesem ha akkor nincs semmi külsérelmi nyom akkor tuti a tv-vel van valami. Előtte lévő meg pixelhibás volt, ez már csere tv.
Azt hittem kiadok ennyi pénzt egy tv-ért és szuoer lesz minden. Ez van

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha él még, megírnád légyszi, hogy hol?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)