Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Erre tud valaki valami beállítást vagy megoldást? Filmezek pl és sötét jelenet van szép a fekete meg minden de ha pl megjelenik a felirat az egész képernyőn a fekete kap is kis világítást majd ha eltűnik a felirat akkor megint szép fekete lesz. Nem értem :/
Vagy elég ha az egeret megmozdítom egy sötét jelenetnél akkor máris nem fekete a fekete hanem szürkés addig amíg el nem tűnik az egér.
Szerk: megoldva

-
Jimmy8
senior tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Szia!
Tudom ez a samsung topic, de az általad leírtak elgondolkodásra késztettek.
Jelenleg egy SONY 32EX402 tv-t használunk (elvileg VA paneles), és semmi gondunk, a "fakulással". 45 fokból oldalról nézve is teljesen vállalható a képe.
Ezek szerint lehet, hogy meglepődök (negatív értelemben), ha pl vásárolok egy 50NU7402-t?Azért vicc, hogy eltelt 8-9 év és "rosszabbak" lettek a panelek...
Persze lehet azt kellene néznem: akkor az a TV ~140eFt volt.
Ha jól számolom, akkor most 300-400e Ft-ért kellene néznem televíziót, hogy ne kapjak "rosszabb" minőséget? -
törölt tag
Sziasztok,
Garanciás kérdésem lenne:
Anno, mikor megvettem a tévét, az egyik kritérium az volt, hogy tudja kezelni a Dolby Digital Plus hangformátumot, ez kint van a termék hivatalos honlapján is és a kézikönyvben is benne van. Ennek ellenére nem működik optikai kábelen a dolog, sem Netflix sem a belső lejátszó nem tudja kiadni a hangot optikai kábelen, míg a sima Dolby Digital rendesen működik, a DD Plus pedig szintén elérhető aktív opcióként a menüben.
1 hónapon keresztül próbálkoztak a technikusok megoldani a problémát telefonon keresztül, volt távsegítség is, reset, különböző tippek, majd a vége az lett, hogy cserélik a panelt a tévében, ami meg is történt ma.
Viszont így sem működik.
Ilyenkor milyen lehetőségeim vannak? Egy olyan készülék van nálam, ami nem tudja azt a funkciót, ami hivatalos leírásban és kommunikációban is benne van és a kiválasztásnál egyik fontos kritérium volt, még az eladót is kérdeztem erről.
Hívtam üfszt, mivel mindenki elfoglalt volt megígérték, hogy visszahívnak.
Februárban vásároltam a tévét, van lehetőség cserére / levásárlásra (ráfizetésre) ilyenkor? -
Geza26
senior tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Nekem a 2018-as VA paneles Philipsek tetszenek betekintési szög alapján, semmi színváltozás "csupán" fakul oldalról nézve. Viszont a Philipsről meg egyéb dologban (fagyás stb.) annyi rosszat olvasok, hogy nem bírtam még magam rábeszélni!
(Pedig a PUS7363-at majdnem meg is vettem. VA, Direct LED) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Geza26
üzenetére
Régebben (6400,6500, 8500, 9000) nem volt ilyen gáz a helyzet, sőt kiválóak maradtak a betekintési szögek, most meg, ha elmozdulsz középről azonnal fakul. Vagyis a régebbi VA panelek simán tudták hozni az IPS betekintési szögeket látványra. Ennek ellenére sem kellene IPS, mert amit azok este művelnek, annál még az is szebb, ha telibehányom a tévém kijelzőjét.
-
PuMbA
titán
válasz
dualface
üzenetére
"Ezzel nálam ebben a kategóriában a VA panel ki is esett."
Más méretben más gyártó szállíthatja a VA paneleket, szóval nem mindegyik VA ugyanolyan
Szüleim VA-ja például jobb, mint az enyém és tök jók a színek 30 fokból is. 25m2-es szobában jól tudjuk nézni bárhonnan. Az enyém csak 20 fokig jó, tehát egy 3-as kanapén nézhetik 3-an jó színekkel. -
dualface
tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Szerintem akkorát vegyél amekkorára szükséged van. Hely, távolság alapján.
Én konkrétan 43"-os 7402-t néztem a médiában és részemről ki is zártam, mert 20-30 fokos szögből nézve a piros már full rózsaszín. Pont szemből nézve szép volt a képe. Ezzel nálam ebben a kategóriában a VA panel ki is esett.
Mindenképp érdemes megnézni élőben vásárlás előtt, azokból a szögekből ahonnan nézni akarjátok.Tudtommal a 7100 és 7400 között inkább esztétikai és távirányító különbség van. Panel talán ugyanaz.
-
xcbiker
addikt
Én is dilemmázok hogy melyiket válasszam.
Inkább vegyek egy 49" NU7102-t vagy egy 43" NU7402-t.Van ötlet? a 43-as 7402 ugyanolyan panellel van mint az 50-es NU7402?
-
törölt tag
Régi szép idők. Volt 2-3 tv aszt nem volt varia. Ami most van az katasztrófa. Mi a franc az oka ennek az ezerféle tipusnak még márkán, kategórián belül is?
-
direwolf
őstag
Emagon 194900 Ft az UE55NU7402
Szerintem ennyiért megéri. -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tuti információja arról, hogy az 50NU7402 panelje milyen?
Az 50NU7400-as panelje elvileg VA, de a 402-esről nem találok sehol infót. Mindenképpen VA panelest keresem, és nem szeretnék mellélőni.
Mondjuk a Media M - ben az eladó le akart beszélni ezen árkategóriás VA-s 2018-as samsungokról, mindván ebben az évben a Philipsekbe került jobb fajta VA panel
-
lgy007
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy NU szériában nem lehet hangsávot, azaz nyelvet váltan USB-s filmnézés közben? Régebbi modelleken ez az Info gomb segítségével volt elérhető, de az okostávirányítóval max feliratot enged berakni, de nem tudok pl magyarról angolra, vagy fordítva váltani. Tudja valaki, hogyan lehet, ha lehet egyáltalán, ezt megoldani?
-
nicu71
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
köszönöm
én is ugy sejtettem hogy ez még nem akkora kompromisszum. -
-
nicu71
addikt
sziasztok,a szakértőktől kérdezném,hogy 65 colos TV-t szeretnénk ,van-e olyan tipus az idei palettábol amelyik ekkora méretben kielégitő minőséget produkál/tv ,filmnézés, no játék/ Q-led nem játszik/ár/ de pl a NU-8000+ széria ?
-
- = Zk = -
félisten
49MU6470-en/re hogy tudok jack csatit eszközölni?!... mely csatikon keresztül?!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
UE55MU6172 utódáját keresem az idei felhozatalból.
Tudom, hogy az általános vélekedés szerint az volt a csúcs és nem nagyon van reális áron méltó utódja, de mivel a H6400 óta a J-K-M szériákon végigmenve is minden évben ugyanezt mondta mindenki, beleértve a tavalyi MU6172-t is, így azért bízom benne, hogy mégis van valami nézhető TV-je a Samsungnak idén is, elfogadható áron (55"= 150-200 ezer körül)
Köszi bármi tippet!
-
Deck
titán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Énis eközött a 2 között gondolkodtam 1 hete. rtings oldalát ajánlom akkor láthatod mivel jobb a q7fn és megéri-e neked vagy nem. Én pont kifogtam egy 1 pixelhibásat de nem látszik csak közelről de ettől függetlenül cseréltetem mert 400k-ért elvárom a hibátlan tv-t. Amúgy a tv nagyon állat, imádom. Csak a jack hiányzik róla. De hát ennyi pénzért nem fért rá na.. ;
Pc és a ps4 is rá van nekem kötve.
-
Vistaboy
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Hú, bakker, ennyi pénzt én még nem is láttam egyben...
Az már tényleg gáz, hogy még ennyiért sem kapsz normális cuccot, amivel semmi probléma nincs. Kétségtelenül jobban le kellene tesztelniük őket, mielőtt ennyi gondot okozva kikerülnek a vásárlókhoz. 
MOD: Én is HDMI-n keresztül néztem rajta a filmeket, elindítottam a lejátszót és "áthúztam" rá a képet. Nem volt semmi gond. A monitor mellett, illetve ahelyett is működött szépen, kikapcsolás után is...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Régebbi tévéimnél nem volt olyan, hogyha rádugtam volna a lapost HDMI-n keresztül, akkor 30 másodpercig azt kell bámulnom, hogy a tv (mert olyan k..va okos) észlete a PC-t és "minnyáátállerreaképernyőre", , néha nem is sikerült neki, csak kiírja, hogy nem sikerült felismerni, ettől függetlenül van kép meg működik, ahogy kell.
De, hogy minden egyes ki-be húzáskor, mármint a HDMI-t pc kapcsolatkor, a hülye csempét újragenerálja és írja, hogy helyezzem ahová szeretném, amit természetesen minden egyes alkalommal elfelejt, hogy az elejére rakom, hát a falra mászok tőle.
Konkrétan, "678 kérdés" minden alap műveletre is, de arra még nem jutott idő ezeknek az agytröszt OS kódolóknak, hogy kikapcsoláskor is megkérdezze-e, hogy igen, vagy nem...
Fordulok egyet az ágyban, vagy a kezem úgy rakom és naná, hogy pont eltalálom a kikapcs gombot és az aztán, nagyon gyorsan reagál, hogy kikapcsolja a tévét. Na mindegy...Ettől függetlenül szerencsére a képminősége kárpótol... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nyilván az írhatta, aki olyat vett. Ez a fórum 95%-ban a usereknél arról szól, hogy a birtokolt hardvert mindenáron megvédjük, bebeszéljük, hogy az jó vétel volt.
Sajnos, nekem szidnom kell a Q8-cat, mert egyre nagyobb fasságokat művel az utóbbi időben! Lefagy a rendszer egy héten egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor semmi nem segít csak a hálózati kábel ki-be. Minden ok nélkül egyszer csak kiírja, hogy kódolt jel, de ilyet a q6 is művelt régebben, de ott megszűnt ez a hiba...
Viszont itt egy újraindítás (ki-be kapcs) helyrehozza. A legidegesítőbb pedig, hogy a PIP egyszer működik, egyszer nem (sötét kis kockát látni csak), pedig sokat használom.
Ezt mind a legutolsó frissítési ajándékukkal kaptam. Nem tudom, hogy ott egyáltalán tesztelik-e a sok szart, amit kinyomnak, de ez nonszensz.
Vissza nem tudok tenni OS-t, ez a legszarabb, csak reménykedhetek, hogy a következő javulást hoz. -
Vistaboy
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Olvastam pár helyen, itt a fórumon is, azt most nem tudom, hogy melyik topikban, de írták páran, hogy jobb a Q7-es, mint a Q6-os. Ez persze nyilván így is van, máskülönben nem lenne az drágább, de engem pont ez érdekelt, amit te is írtál, hogy ha nincs a képminőség között sok különbség, akkor az egyéb jellemzők nem érdekesek. Magyarul nekem bőven jó lesz a Q6-os is, amint összejön rá a pénz.
Köszi a segítséget egyébként.

(#124658) mpo: Hát, majd elválik. Addig is gyűjtöm a pénzt, és meglátjuk, előbb csökken-e le a 2018-as TV ára annyira, hogy már legyen rá keret, vagy már nem sok fog hiányozni a léből, és akkor persze hogy inkább teszek hozzá kicsit és már az újat veszem.

-
mpo
veterán
válasz
Meridius11
üzenetére
Lehet IPS vagy VA:
[link] -
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Jövőre mindenképp szeretnék venni egy QLED-es Samsung TV-t, ám sajnos 350K-nál többet nemigen tudok majd rá félretenni, esetleg felmehetek maximum (de tényleg nagyon maximum!) 400K-ig, viszont kérdés, hogy megéri-e?
Konkrétan arra gondoltam, hogy ugye a Samsung QLED TV-k közül eleve a legkisebb Q6FN jöhetne csak szóba, jelenleg ki is néztem magamnak a QE55Q6FN típust (55" elég nekem). Ám ahogy utánaolvastam, azt írták, hogy a QE55Q7FN sokkal jobb annál, és annyival nem drágább, hogy ne fontoljam meg a cserét rá, de előbb tudni szeretném, hogy pontosan miben is merül ki közöttük a különbség...

55" Samsung QE55Q6FN: 320K környékén kapható,
55" Samsung QE55Q7FN: 390K körül van.
Na most: Én főleg 2160p HDR10 HEVC BDRemux-okat néznék majd rajta, HDMI-vel lejátszva PC-ről. Mellette 1080p-s animéket, de általában azokat is remux formátumban. Így a cél a minél jobb képminőség. Az OLED sajnos még nagyon drága nekem, 450K-nál kezdődik a legolcsóbb LG, amit nemrég teszteltek itt a PH!-n, de én annyit nem akarok költeni.
Végsősoron annyi lenne a kérdésem, hogy amennyiben én elsősorban szimplán filmek és animék nézésére használnám a TV-t (magyarul az extra ficsőrök annyira nem lényegesek), akkor megéri-e a drágább modellre összekaparni azt a plusz összeget, vagy elég lesz az olcsóbb készülék is, azon is remekül lehet filmeket nézni? Oké, persze, hogy nyilván jobb a drágább, de én ha lehet, konkrét okot szeretnék arra, miért is lesz az jobb nekem...
Köszi előre is. 
-
ThePoweR
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Értem, köszi a segítséget.

Valószínűleg VA paneles samu 7122 lesz. Falra lesz fogatva szóval egy forgatható dönthető fali konzollal rá tudok segíteni.
Még olyan kérdésem lenne hogy a kicsivel drágább modelleknél mi a különbség? A speciben nem igazán találom. Esetleg az okosabb távirányító jár hozzá?
Pl: UE43NU7402UXXH megéri a plusz 20k-t?
-
PuMbA
titán
válasz
ThePoweR
üzenetére
Ja, ezért írják róla ezt: "Black levels stay accurate regardless of angle, but colors shift noticeable at moderate angles."
[link] 30 foknál már delta 6-os színelcsúszás van az ez évi IPS-eken is.Nem létezik, legalábbis olyat, amit monitornak is lehet használni nem. Ha el tudod helyezni rendesen a TV-t akkor nem probléma a VA. Oldalról amúgy sem akkora élmény semmit sem nézni, mert még torz arányú képet is látsz. Szüleimnél 25 m2-es szobában két fotel + nagy kanapén nézzük a filmeket és sosem volt gond a VA panel.
-
ThePoweR
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Nem fakulnak csak fényerőt veszítenek. Szóval csak sötétebb lesz VA-nál viszont elég sok szín elveszik. Fehér háttéren szürke szöveg olvashatatlan lesz.
Ugyan ezeket a teszteket néztem én is, viszont azt nem sikerül megtalálni hogy melyik TV-ben milyen panel van.
Szóval úgy 150k-ig rendes IPS tv nem létezik?

-
PuMbA
titán
válasz
ThePoweR
üzenetére
Legfontosabb dolog, hogy az LG monitorként nem jó, mert nem rendes 4K panel van benne, hanem a színfelbontása csak 2.8K és a színes szövegek ilyen recések lesznek. A képen a fehér szöveghez képest hasonítsd össze őket.
Másrészt LG így fog kinézni tök sötétben, cserébe nagyobb betekintési szög és kicsit jobb játékra. A Samsungnak rosszabb a betekintési szöge, de így néz ki sötétben, mert háromszor nagyobb a kontrasztja, azaz háromszor mélyebb a feketéje.
-
ThePoweR
senior tag
Sziasztok,
Ha monitorként is szeretném használni a TV-t IPS vagy VA panel a jobb? 120-130k árkategóriában gondolkodom és nem igazán tudok dönteni a Samsung (UE43NU7122) és az LG (43UK6300MLB) között. A szöveg olvashatósága elég fontos lenne és a betekintési szög sem utolsó mivel valamennyire alulról nézném ha monitornak használom. (játszani nem akarok rajta)
Köszi!
Üdv,
Dave -
DeTomaso
csendes tag
Amatőr kérdés egy amatőrtől: melyik webshop a bf? Mindenki csak bf-ként hivatkozik rá...
Köszi:
P -
chipesz
őstag
Van egy ősi házimozim (Samsung HT-DS400) és optikai kábellel csatlakozik a tévéhez (UE43MU6102). Élő TV módban gond nélkül tudom a hangerőt szabályozni a OneRemote-tal, illetve egyéb appoknál is (Spotify, Youtube, Netflix stb.). Viszont ha átváltok egy külső eszközre (mondjuk PC-re vagy Xboxra) nem működik a hangerő szabályzás. Ha erről a külső eszközről egy appra váltok, ott sem működik, vissza kell menni az Élő TV-re és ekkor javul meg. Ez normális működés? Mert elég gagyi. Nem tudom miért nem megy csatlakoztatott eszközök esetén, hisz infrán keresztül irányítja a hazimozit (nem HDMI-CEC).
-
-
bakospe
tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy a 2018-as modellekből kihagyták a DTS-t? Elég bosszantó... -
PuMbA
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+1, a novemberi árak vannak általában január végéig, de december végéig biztosan
Az eladók se hülyék, hogy olcsón adják a cuccokat, csak a vásárlók felé nyomnak pszichésen egy kicsit és várják, hogy ki harap rá. -
Hát az utóbbi két évben, mivel mindig aktuális volt a tévé vásárlás, követtem az árakat így év végén és a Glamour meg Joy napok, meg az ilyen előkarácsonyi , elő BF akcióknál sosem mentek lentebb az árak. Szóval csak a BF-re meg karácsonyra nem nagyon érdemes várni, ha nem ér rá amúgy a vásárlás.
Ugyanezek az árak ismétlődnek idén is majd kb. Elég nagy eséllyel.
Esetleg ami nem volt most akciós az akciós lesz.
-
imcsoo
aktív tag
Bestbyte boltról mi a véleményetek?

Mivel most akciós az 50MU6102 140k: [link]
Beszéltem velük, telón azt mondták hogy hivatalos Samsung 2 év gari van hozzá.
Vagy maradjak a 140k-s UE49NU7102-nél?

-
Meridius11
aktív tag
Igaz hogy az auto dimminget nem lehet kikapcsolni a Samsung tv-ken?
Agybajt kapnék, ha film meg játék közben nekiállna magától állítgatni a fényerőt. -
Lt.zole
tag
Sziasztok!
Egy érdekes dilemmában vagyok.

Terveztem venni egy QE55Q6FN-t, viszont tegnap megnéztem az MM-ben kiállítva és mellette volt pont egy UE55NU7102 és hát megmondom őszintén, nem fogott el a 2* érzés, amit az árcédula indukálna.Az eddigi tapasztalat alapján a 7XXX modellek között nincs szignifikáns különbség, így vagy a 7102 vagy 8002 vagy Q6-7-8-9 éri meg. Ugye a Q6 feletti rész kiesik az ára miatt, a 8002 már majdnem annyi mint a Q6 szóval akkor marad a 7102 vagy Q6...
Ez a megállapítás így helyénvaló? Illetve melyik lenne a legjobb ár/érték arányú termék?
Főként filmezésre lenne használva, PLEX-ről FullHD vagy 4K kontenttel, illetve lehet konzol is később.Választ előre is köszönöm.
Üdv.,
Zoli -
schumi
aktív tag
sziasztok
tök amatőr kérdés (egyáltalán nem értek hozzá) :A tvmen csak optikai kimenet van hangszórónak, szeretnék normálisabb hangot csiholni 2 ötletem lenne:
-venni egy ilyen optikai bementes hangszórót és azzal használni (ilyenkor a hangerőt tvről fogom irányítani vagy külön a hangszóróról kell ? )
- vagy van egy házimozim aminek lejátszóján van digital audio in bemenet - ha ezt összekötöm a tvvel akkor a rákötött 5.1 hangszórók fognak müködni ? (itt hangerőszabályozás miről menne ?)
-
Deck
titán
Srácok. Ha van 2db pixelhibám fekete szín alatt a Samsung QE55Q7FN TV-nél amit ma kaptam akkor mi a teendőm? Elég szomorú ez :/
-
PuMbA
titán
válasz
imcsoo
üzenetére
UE50MU6102 jobb, hiszen van benne DTS hang lejátszás
De képminőségre az UE50NU7402-nek kicsivel jobbnak kell lennie. BF-re felesleges várni, mert úgy is minden jó cuccból van 2db, ami 0,0001 másodperc alatt elkel. Meg 2 hét lenne mire kiszállítják, mert minden káoszban úszik.(#124611) birdyke33: Igen, a legfelső minimálisan jobb.
-
imcsoo
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Aqua-ban még lehet kapni 155k 2 év gyári garival, de lehet várok még bf-re.
De akkor az idei Edge Ledesek egy szállal se roszabbak? Mert akkor lehet inkább választanék az NU sorozatból.
UE50NU7022
UE50NU7402
UE49NU7102
Ezek közül melyik a legjobban ajánlott, vagy az UE50MU6102-nél egyiknek se szebb a képe?
-
Deck
titán
Megvan a TV! Öcsém hazaér este felé aztán rakjuk fel a falra, addig nézem a dobozát

-
Meridius11
aktív tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Spanyol UE50NU7400 review, az MU6100-hez képest viszonyítva elég gyászos black uniformity értékkel,az itthon kapható UE55NU7442 mekkora eséllyel lesz ugyanilyen?
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok!
Egy 15m2-es panel lakás nappalijába szeretnék új tv-t venni, sokat olvasgattam vissza a topikba, de az ajánlásotokat szeretném kérni mivel nem vagyok annyira otthon a témába.
50"-os méret tetszene a legjobban, főként filmnézésre és t-home adásokra lenne használva, lehet később konzolra is, 2.0 hangrendszer lenne rákötbe dac segítséggel mivel azt olvastam sokkal szebben tud szólni mint egy 30ezres hangprojektor.
Árban max 200 ezer lenne a plafon.
A sokak által ajánlott Samsung UE50MU6102 néztem ki, tetszik is csak nagyon kevés helyen kapható és az újabb modelt ajánlják mindenhol.
Szerintetek melyik tv most a best buy ebbe a kategóriában?
Köszi előre is!
-
birdyke33
csendes tag
Sziasztok
Új tv vásárlás előtt állok a kinézett 3 alany:
Samsung 49NU7172
Samsung 50NU7022
Samsung 49NU7102Tudom hogy kb ugyanazt tudják de hátha valaki tud segíteni hogy talán valamelyik picivel jobb konstrukció a többinél.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN95CAT) 215CM 4K NEO Q LED SMART 120HZ ! ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sony KD-55X85L 140CM 120HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Pedig a PUS7363-at majdnem meg is vettem. VA, Direct LED)
én is ugy sejtettem hogy ez még nem akkora kompromisszum.
Az már tényleg gáz, hogy még ennyiért sem kapsz normális cuccot, amivel semmi probléma nincs. Kétségtelenül jobban le kellene tesztelniük őket, mielőtt ennyi gondot okozva kikerülnek a vásárlókhoz. 
Köszi előre is.

Agybajt kapnék, ha film meg játék közben nekiállna magától állítgatni a fényerőt.
Samsungnál ez garis?