Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
mokasirs
üzenetére
Samsung UE50MU6102, de azt tudod, hogy ezeket a felvételeket nem tudod lejátszani, csak a TV-vel és ha TV-t cserélsz, akkor sem tudod lejátszani
Vagy érdemes a szolgáltatód PVR funkcióját használni vagy neten fent van szinte minden műsör, szóval felesleges ilyenekkel vacakolni. -
mpo
veterán
válasz
direwolf
üzenetére
Eddig normálisan működött a Serviio, annál is akinek ajánlottam és használja, mennyivel tud többet a Kodi, ha csak PC-re akarom föltenni?
A digitalizált VHS kazetták DVD formátumban, ami nem megy simán a Serviio-ban.
Ajánlották az Universal Media Server-t, föltettem, de ahhoz tényleg nem találni segítséget még topikban sem, úgy néz ki, azt nem használják. -
mokasirs
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a TV.-ről?
Samsung UE49M5002
TV. adások és film nézésére, felvételére használnám. -
direwolf
őstag
válasz
noxon
üzenetére
Steam Home Streaming
Van kliens az appok között -
Csabi1984
addikt
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Van egy MU506102 Tv
valamin egy Yamaha RX V383 erősítő ugye a Tv nek van olyan okos funkciója,hogy összehozható más eszközökkel ez működik is annyira,hogy ha be van kapcsolva ez a Any Hdmi akkor van,hogy magától bekapcsol a TV és megy az adás
Minden eszköz közben ki van kapcsolva és mégis valami felébreszti.
-
noxon
őstag
Sziasztok, most lehet nagyon élénk a fantáziám, de, ha játékkonzolt lehet tv-re kötni és játszani, akkor a pc-s játékot nem lehet valahogy a tv-n játszani?
Most itt nem arra gondolok, hogy hdmi-vel összekötve látom a windows-t mint forrást. -
Tomy27
tag
Olyan hosszú kábelem nincs ami a TV- ig elérne, így azt nem tudom megnézni, egyenlőre.
"A router vétel az előfizetésed függvénye (meg az elérhető csomagé)." Ha az internetes előfizetésre
gondoltál ezzel, akkor annak semmi köze, mert belső hálózaton megy ilyen esetben.Ha lenne, akkor
max. az SD csatornák ha mennének, mert itt vidéken ADSL van, ami jelenleg csak 10Mb/s sebességű. -
mpo
veterán
válasz
1egaly
üzenetére
Az ára miatt biztos nem, még ha kezelné is.
Az 1 TB-os HDD inkább jobb választás, a 2 TB-osról írták talán, hogy két 1 TB-os partíció kell a tv miatt, de ebben már nem vagyok biztosVagy a PC-be veszel egy jó nagy HDD-t és fölteszed a Serviio-t és nem kell a HDD-vel rohangálni a másoláskor. Én így használom.
-
1egaly
aktív tag
Használ vki külső SSD meghajtót Samsung tvhez?
Úgy néz ki tönkre ment a kis Hdd ,már hangos is volt,kérdésem megéri-e beruházni egy SSdre,a tvm UE40MU6452.
Egyáltalán kezeli-e ,kösz a választ! -
mpo
veterán
válasz
Tomy27
üzenetére
Ezt tudja a tévéd:
[link]Kipróbálnám az 5 GHz-es WIFI-n is meg kábellel is.
Barátom DIGI 100/100-as csomagjával, 100-as Tenda routerrel, 50MU6102-vel kábelen, laptopról (UTP) Serviioval nézi a 4K filmeket és a Youtube videókat.
Mennie kell nálad is.A router vétel az előfizetésed függvénye (meg az elérhető csomagé).
-
Tomy27
tag
Úgy ahogy írtad, egyenlőre 32GB- os USB3.1- es pendrive, nem szeretném folyton ki be húzogatni, főleg
mert a hozzáférésem az USB csatlakozáshoz is picit körülményes, a készülék elhelyezkedése miatt is.
Igen a WiFi- re gondoltam.Próbálgattam már, kb 20Mb/s bitsebességű videót még mondhatni akadás mentesen
lejátszott a TV a Plex- en, de egy normálisabb 4K eléri a 60Mb/s- ot is, ami már nyögve nyelősen megy nálam.
A router WiFi része 300Mb/s, a LAN csatlakozások csak 100Mb/s- os sebességűek rajta.Mivel ez a TV nem
tudja az ac WiFi szabványt, így nem is igazán akarom ez miatt, egyenlőre legalábbis, router- t cserélni még. -
mpo
veterán
válasz
Tomy27
üzenetére
Itt WIFI-re gondolsz?
4K- s tartalmak nem mennek stabilan, online átvitellelMielőtt félreérteném, a tv-re dugod a HDD-t USB-n.
Nem akarsz a tévéig elmenni kihúzni, a PC-be dugni és másolni, majd vissza a tv-be.
Helyette egy 5 m-es USB-vel a PC-ig elviszed a HDD-t és így könnyebben leválasztod és másolsz, majd visszadugod a tv-ből jövő USB kábelre.
Jól értettem?Egyébként a router mit tud UTP-n? A 300 Mbit/s WIFI-n elég a 4K-nak, ha nincs zavaró tényező.
A konvertálás valószínűleg úgy van.
-
Tomy27
tag
Hát igen, PC- ről megy, persze a Plex- el, de sima b/g/n- es a router, ami 300Mb/s- es,
így a nagyobb bitsebességű 4K- s tartalmak nem mennek stabilan, online átvitellel sajnos.
Bíztam benne hogy talán valami App- al esetleg hozzá lehetne férni Wi-Fi- n keresztül is
a meghajtóhoz, mint pl Box esetén Enigma2- es rendszer FTP-n, igaz az Linuxos rendszer.
Így akkor lehet hogy megpróbálom egy 5M- es USB hosszabbítóval, hirtelen jobbat nem tudok.Másik kérdésem, mert ebben nem vagyok biztos.Ha a Box ami Full HD- s illetve a HDMI-n is
1080p/60Hz- n jön ki a jel.Akkor ha pl SD tartalmat nézek, akkor jól gondolom hogy kétszeri
felskálázáson esik át?Ha jól gondolom akkor elsőnek a Box skálázza fel FHD- ra a HDMI- n,
majd tovább a TV UHD- ra, mivel 4K- s a panel.De lehet rosszul gondolom, csak érdekelne.
-
-
direwolf
őstag
Igazából nem tudom, hogy mit tud pontosan a smart remote. HDMI CEC-n vezérli az eszközöket, de egy univerzális táv infrán is tudhatja kapcsolni a beállított eszközt. Optikán nincs lehetőség ilyenre, viszont amikor beállította a TV a Yamaha erősítőt (automatikusan, ami szintén fura, de lehet, hogy van auto negotiation spdif-en, csak én nem tudok róla) a tesztnél simán kapcsolgatta ki-be. Szóval biztos van infrán is tanult funkciója.
-
kokokka
addikt
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
A kikapcsolás után nem megy azonnal mély alvásba. Kell neki 10-15 perc, akkor már igen. Ezt úgy lehet leellenőrizni, hogy ha kikapcsolás után beütöd a szervizmenü kódját, nem kapcsolja be azt, csak simán a TV-t. Várni kell vele 10-15 percet (nem mértem le pontosan) és ha ezután ütöd be a szerviz kódot, már a QLED felirat jelenik meg (nálam) és egyből belép a szervizmenübe. Eleinte én sem értettem miért nem lép be, de most már tudom.
-
mpo
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a tavalyi MU6000, az idén NU7000, vagyis 1000-rel nagyobb a szám.
Ha meg jobbat akarsz, akkor ennél UE55MU7052 itt a jobb és olcsóbb, ilyen van nekem is, 270-ért túl jó, nekem 340 volt. Csak siess, mert elfogy.
[link] -
PuMbA
titán
válasz
freelanced
üzenetére
[link] Az utolsó két számot nullára megváltoztatva beírod ezeket típusokat a keresőbe és amelyiknél IPS-t látsz, azt ne
Illetve NU-t ne, ha a TV belső videó lejátszójával DTS hangot akarsz. -
freelanced
addikt
Üdv !
Ezek közül ki melyiket ajánlaná?
SAMSUNG 49NU7102
SAMSUNG 50NU7402
SAMSUNG 55MU6122
SAMSUNG 55NU7102
SAMSUNG UE50MU6102
SAMSUNG UE55MU6102Illetve a nagyobb mérethez társulnak előnyök? Mert hallottam, hogy előfordul, hogy némelyik modellnél más panel van benne.
Köszönöm előre is !
PuMbA
Köszönöm, ez aztán a gyors válasz !

Szerinted ezekhez képest a UE55MU7052 megéri a felárat?

-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Az alábbi készülékről mik a vélemények?
Ár értékben ez most jó választás?
-
zolnagy
őstag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Na igen, vmi nem kerek, ha önmagában 14w, összeadva meg 2-3. Megnézem a villanyórán látszik-e vmi, ha csak ez üzemel standbyban.
Távos konnektorom van, a gyerekek xbox360 tápját most is azzal kapcsolom le, mert az is nagy stanby fogyasztónak tűnik.@gyeniko, köszi a tippet, este megnézem, bár nem emlékszem ilyenre a menüben.
-
gyeniko
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zolnagy
üzenetére
Ezzel a teszttel a standby fogyasztás már csak 2-3W az új TV-nél,
Ez, kb az mutatja, hogy ez mérő egyszerűen nem tudja mutatni a helyes infót. Valami "komolyabbal" is lekelletne tesztelni. Azt gondolom, hogy ezek az új tévék egy olyan jelet is küld(het) a táppal, amitől konkrétan ezek a szerkentyűk meghülyülnek. Mert ugyanezt olvastam már LG-nél is, hogy anyázták a stand by miatti áramfelvételnél. Hasonlóan 14-18W értékeket írtak. Ami persze végül kiderült, hogy nem igaz. Egy külföldi fórumban olvastam véletlen...
A legjobb, ha azt csinálod amit én. Távos konnektorral éjszakára kilövöm teljesen, mert ugyan hadd én döntsem már el, hogy alvóba legyen, vagy teljesen leállítva. -
zolnagy
őstag
válasz
h65535
üzenetére
Na ma reggel is stabilan 14W-t mutatott a fogyasztásmérő.
De megcsináltam a tesztet. Egy 40W hagyományos izzót használtam.Ezek az adatok jöttek ki:
csak az izzó: 39W [kép]
izzó + 40F6320: 39W [kép]
40F6320: 0W [kép]
izzó + 40M6402 rögtön a csatlakozás után: 60W [kép]
izzó + 40M6402 2s után: 53W [kép]
izzó + 40M6402 kb 2 perc után(aztán stabilan ezt tartja): 41-42W [kép]
40M6402 (izzót kihúztam): 14W [kép]Ezzel a teszttel a standby fogyasztás már csak 2-3W az új TV-nél, ami persze elmarad a régi mérhetetlen alacsony standby fogyasztásától. Valószínűleg az új TV-nél több áramkör marad áram alatt, cserébe gyorsabban (azonnal) bekapcsol. A régi TV-nél kb 5s a bekapcsolási idő, cserébe valóban standby a stanby.
@mpo, köszönöm neked is.

megtaláltam az energiacímkét, ami szerint 0,5W a standby, ami az én méréseim szerint nem igaz.
Köszi az EU rendeletet is, majd átbogarászom, ha lesz rá egy kis időm. -
general
addikt
sziasztok!
naiv kérdés, de ez a festményeket mutató APP csak a Frame tv-kre elérhető vagy egyéb Samsunggal is elő lehet fizetni? nekem nagyon bejön, kéne..:-D
-
mpo
veterán
válasz
zolnagy
üzenetére
Megnéztem a Samsung oldalán a tévémet.
A termékismertető adatlap tartalmazza a készenléti fogyasztást is, mellette az energiacímke.
Az energiacímke az EU rendeletnek megfelelően, átlagfogyasztás és éves fogyasztás van.Aminek meg kell felelnie egy most forgalomba hozott tévének:
Bizonyos esetekben más lehet a készenléti fogyasztás.
-
jovás
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Én egy ilyet vettem, vagyis már a másodikat, nagyon beváltak nálunk. Az elsőre 4 éve egy 40-est, a mostanira egy 55-ös TV-t raktunk.
-
Darko_addict
őstag
Hali!
Nem Samsung TV-függő, de az ilyen forgatható, dönthető, kihajtható fali konzolokról mi a véleményetek; elég stabilak? -> [link]
Még nem tudom milyen TV-m lesz, de súlyban ilyen 8-11 kg között vannak a modellek, amiket néztem.
Alapból egy 108 centis TV férne el kényelmesen azon a falon, de ha ilyen kihajtható, és elfér a villanykapcsoló mögötte akkor 123 cm-ig mehetnék. Hátha ezek az adatok is fontos válaszadáskor.
Köszi a véleményeket.

-
zolnagy
őstag
válasz
PuMbA
üzenetére
Én megvárnám azt az 5mp-t itt is, cserébe a csekély fogyasztásért standby alatt. Ne bekapcsoláskor legyen gyors, hanem működés közben. Most több, mint 1 órája ki van kapcsolva és még mindig 14 W... (kipróbálom reggelig)
Netre csak wifin van rákötve.
@h65535, köszi a tippet, holnap kipróbálom. A másik Samunál meg 0-t mutatott (mert 2-3 W-tól mér csak), de remélem igazad lesz, meglátjuk. -
h65535
tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Tegyél be a mérőd dugaljába egy 3-as elosztót és a tv mellé tegyél be egy gyári 40 vagy 60Wattos hagyományos izzót, pl. egy asztali lámpát. Ha hozzá adódik a korábban mért 14Wattod, akkor mehetsz a Samsunghoz...
De szerintem a mérőd szívat, ugyanis nem 0,5W mérésre van kitalálva, hanem kicsit nagyobb teljesítményre.
Én is ezt tapasztaltam a plazmás korszakomban, de miután hozzáértők ezt a módszert elmondták megnyugodtam, hogy tényleg annyi a standby amit a gyártó megad, nem pedig amit a műszer mér. -
Celtis
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Bocs, de ez szerecsenmosdatás. 2018-ban 14W-os készenléti fogyasztás nagyon hülyén hangzik. A PC-m is pillanatok alatt feláll standby-ból. A modern eszközök készenléti fogyasztása alacsony kell legyen. Ugyan a Samsung oldalán nincs ott mennyi a standby fogyasztás, de a displayspecification szerint 0,5W.
-
PuMbA
titán
válasz
zolnagy
üzenetére
Azért fogyaszt 14W-ot, mert nincs kikapcsolt állapot
Észrevetted, hogy 1 pillanat alatt kapcsol be, ha megnyomod a bekapcsoló gombot és ha bedugsz egy pendrive-ot "kikapcsolt" állapotban, akkor a TV-t azonnal "bekapcsolva" jön az üzenet, hogy új eszköz csatlakoztatva? Na ez pont azért van, mert mindig működik. Szüleim F6100-a például 5 mp alatt kapcsol be, ott még nem volt ez a módszer. -
zolnagy
őstag
Most vettem egy UE40M6402 TV-t. Nagyon frankó, szép a képe, gyors a menüje és végre viszi a FHD és 4K videokat is
DE kikapcsolt állapotban 14W-t fogyaszt!
Nem hiszem el, hogy vissza kell butítani az elektronikát. Az előd 40F6320 volt, aminél mérhetetlen volt kikapcsolt állapotban a fogyasztás, tehát tökéletes, itt meg...
Az első lapostévém egy LG3000 volt, ott volt ue, hogy 12W-t evett kikapcsolt állapotban. Be is rendszeresítettem egy kapcsolható dugaljat.
Most itt is ezt kel tennem?!
-
direwolf
őstag
Újabb funkciót találtam ami hasznos lehet (számomra legalábbis az) a NU7 szériánál amelyiknek kicsi "smart" távirányítója van.
Ha be van állítva a T-Home Cisco IPTV settopbox, a bekapcsolás megy egyszerűen, de a kikapcsolásra eddig nem találtam módot. Erre a megoldás a színes pöttyös gomb (egyéb funkciók), és itt egy OK-t nyomva a menüben az első ikon a kikapcsolás. Más STB-al nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség.
És nem, ez sincs benne a "mindentudó" e-manualban... ahogy az sem, hogy lehetne az optikára kötött erősítőt ki-be kapcsolni miután sikeresen lement az univerzális távirányító beállító. Mert ott még simán megy, csak utána nincs rá semmi opció. -
Tomy27
tag
Üdv,
Kb 3 hónapja vagyok tulajdonosa egy Samsung UE43MU6102- es készüléknek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik valami FTP szerű applikáció vagy más
egyszerű megoldás esetleg, hogy USB- re dugott tárolóra Wi-Fi- n tudjak másolni?
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
"Arról nem is beszélve, hogy számtalan olyan eset volt, amikor az újabb frissítés több problémát is okozott, sőt olyan is volt nemrég, hogy használhatatlanná vált a frissített eszköz."
Ilyen nincs a gyári beállítások visszaállítása után. Ha mégis lenne, akkor azt kötelesek kijavítaniuk, mert hibát tettek a rendszerbe, ami eddig nem volt és lehet zargatni őket az ügyfélszolgálaton, hogy gyorsan csináljanak valamit, szóval nem kell félni semmitől
Én folyamatosan rakom föl, ahogy megjelenik a frissítés a weblapon. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
üzenetére
Igazából itt az a gond, hogy nincs visszalépés. És ez a bunkóság. Ha egy update-től rosszabb lesz a rendszer FR ellenére is, nem lehet visszamenni az előzőre, csak rimánkodva várhatod, hogy a következőnél esetleg megjavul.
A másik, hogy nincs lista, se lófütty semmi, hogy annál az asztalnál, ahol ezzel foglalkoznak, mi a jó francot javítottak ki a "hozzáértők"- Nincs changelog, ennyi.
Mivel lényegében, apró (széria) módosításokkal ugyan az a tizenizé fut mindegyik tévén, ugye senki nem gondolja/ta komolyan, hogy típusonként fejlesztgetik rá az OS-t.
Ezért lehetséges, hogy valamelyik, vagy több típusnál is egy komolyabb bogár is felütheti fejét.
Hány típus van összesen? Szerintem maga a samsung se tudja már.... -
törölt tag
Én inkább azt mondanám, hogy ha nincs semmilyen gond sem, akkor nem feltétlenül szükséges a frissítés telepítése, főleg úgy, hogy azt mindenki a saját felelősségére telepíti. Arról nem is beszélve, hogy számtalan olyan eset volt, amikor az újabb frissítés több problémát is okozott, sőt olyan is volt nemrég, hogy használhatatlanná vált a frissített eszköz...
Szóval, csak óvatosan!
(azért az nem lenne rossz, ha azt is lehetne tudni, hogy az újabb frissítés mit tartalmaz)
-
mpo
veterán
válasz
üzenetére
A frissítést nem ok nélkül adják ki, ezért célszerű a frissítés.
Nem is adok tanácsot, ennek a kikerülésére.Akinek segíteni akartál, válaszolt is:
Te most komolyan akarsz ezzel tökölni, meg tiltogatni?A múltkor valaki védekezésként hozta fel, amikor hibába futott:
Naprakész Windows 7-et használok.
-
törölt tag
Teljesen félreérted amit írtam.
ΞΔGLΞ írta korábban, hogy "Ha a tv folyamatosan a netre kapcsolódik, előbb-utóbb észrevétlenül felfrissíti magát."Én erre írtam, hogy ezt meg lehet akadályozni különböző módokon, ha erre van lehetőség és szándék.
Azért nem értem, hogy mi köze van ennek ahhoz, hogy én hogyan állok a különböző eszközök frissítéséhez?
Mindenki úgy frissít, vagy nem frissít, ahogy csak akar, de megoldható, hogy tv úgymond online legyen, miközben mégsem tud frissíteni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Én egy változást találtam az előző firmware verzióhoz képest, mivel újratelepítettem (ez a szó nem igazán jó ide, de ez van) a tv-t, az pedig az, hogy korábban a Facebook-fiókkal is lehetett Samsung fiókot létrehozni, most pedig ez a lehetőség nincs (én mondjuk eddig sem használtam ezt a lehetőséget).
KissA1026
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka
üzenetére
Erre még akartam válaszolni, aztán elaludtam tegnap.
Szóval, nem biztos, sőt itt nem is kell rimánkodva várni egy-egy frissítést. Ha tehetném, a H6400-ra a legelső rendszert tenném vissza. Abban volt egy olyan, hogy műsorajánlóm, ha jól emlékszem. Ha nem, majd kijavítanak a többiek.
Az egy olyan frankón megcsinált ficsőr volt, hogy tényleg imádtam, erre jött egy update tv vásárlás után 2 héttel és bumm kiszedték.
Felhívtam a samut a k anyába küldtem mindenkit, pedig az ügyfél szolgálatos nem tehetett róla, végül felajánlották, hogy vehetek másik tévét. Mivel már akkor is tudtam, hogy még ezen tévék közül is kifogtam az egyik legkiválóbb panellal szereltet, ezért beletörődtem és inkább megtartottam. Utána letiltottam az automatikus frissítést, de mint kiderült ez semmit nem jelent. Ha a tv folyamatosan a netre kapcsolódik, előbb-utóbb észrevétlenül felfrissíti magát. Márpedig egy okos tv-t, miért kapcsolnál le a netről?Mod:
Közben meg is találtam az erre vonatkozó bejegyzésem akkor...
Pl ebből a sokból, kettő: xD
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka
üzenetére
A 82-es tévém gyorsabb, az 55-ös lassabb lett. Hurrá... szerintem kinéz egy factory reset.
Bár a nagyobb, az idei modell, de lehet mind a kettőnél meglépem a gyári visszaállítást, szerviz menün belül.
Az 55-ön muszáj. Tv csatorna váltásnál jóval tovább gondolkodik, viszont a netflix és társai meg szinte villámként töltődnek be. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
A harmadik képen lévő, ha az eggyel feljebb lenne választható, nos az lenne a valódi DTS hang(sugárzás).
Ahogy, Pumba is írta, ez csak egy összetákolt valami, egyszerűen rossz hallgatni, mindig is az volt és az is marad, de hozzá kell tennem, hogy a H6400 tévén még ez is jóval szebben és (tér)hatásosabban tudott megszólalni egy "hozzáértő" erősítővel. Valahogy úgy lehetne jellemezni, hogy amíg a H6400-ban még külön álló és nagyon jó, addig az újakon valami ráhegesztett alaplapi gagyi hangkártya csücsül. Nem vágom ezt a folyamatos butulást, butítást, gagyisodást... -
PuMbA
titán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Az a beállítás nem a sugárzott, választható hangsávok (az az Adás menüben van, hangsávok néven vagy az egyik színes gombbal tudod előhozni a távirányítón), hanem meglepő módon, ami oda van írva, azaz a kimeneti formátum, amit a TV kiad
A DTS Neo 2:5 pedig ugyanaz, mint a Dolby ProLogic II, tehát sztereóból konvertál természetesen rosszul egy 5.1 féleséget. -
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Meglepően sokan panaszkodnak arra Samsung TV-k értékelésében, hogy a csatornalista nem, vagy csak korlátozottan szerkeszthető. Ez általános minden TV-nél, vagy csak a Samsungokra jellemző, esetleg azon belül is néhány modellre? Köszi.

-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
Leszedtem, Pendrive-ra másoltam, kicsomagoltam. Azt írja a TV, hogy nincs új frissítés. Akkor most mi van?
-
Csabi1984
addikt
Mit gondoltok usb kábellel ami hosszabbítónak van bent arról is frissíthetek vagy jobban járok ha direktbe dugom be?
-
Csabi1984
addikt
Nem tudom ki,hogy van vele de amikor kijön egy frissítés annyira izgatja a fantáziám,hogy végül is mi az újítás

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kokokka
üzenetére
Q6f-re, sőt mindegyikre jött...de a tv még nem látja...
aul, lentl a támogatásoknál, letöltéseknél tölthető, utána usb-ről lehet frissíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Elado Sharp LC-46LE824E Aquos led tv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy érdemes a szolgáltatód PVR funkcióját használni vagy neten fent van szinte minden műsör, szóval felesleges ilyenekkel vacakolni.